moretolove

white

white

lauantai 17. huhtikuuta 2010

aXL smith


Oltiin toissailtana Axl Smithin levynjulkkareissa Tigerissa. Ja johan muuten oli ilta!Mimmeli pönöttää.Pepe pönöttää.Tigerista on kyllä siistit maisemat Helsingin ylle.Otettiin paljo yhteiskuvia.Voi olla, että näitäkin otettiin aika paljon...aXL oli taas ihanan energinen ja heitti tosi hyvän setin. Herra laulo myös mm. Commonia! SYDÄMIÄ TÄHÄN TUHAT!

Milos Rosas ja itse juhlakalu.Paikalla jaettiin myös afrokampoja.Ja meidän tyylikkäin kaveri Shafik oli taas paikalla.Peppi ahdisteli myös Milos Rosasia :D

Oli kyllä hyvät bileet. Tulipahan käytyä. Terveisiä vaan kaikille ketkä uskaltautu meitä moikkaamaan (Myös Pasilan asemalla!) :)

Mun lakko on loppu.

Peppi on just kampaajalla (UUS TUKKA, JEE!!) ja tänään ois illasta luvassa vielä parit synttärikekkerit. Huomenna ollaan puolestaan Forumin Andiamossa ja kannattaa tulla pistäytymään siellä. Myös kaikki Forumin suunnistuksessa voittaneet voivat tulla hakemaan palkintoja Forumista. Ja vielä on tämä ja huominen aikaa osallistua Vagabond-kisaan! Kolme "parasta" kuvaa palkitaan uusilla Vagabondeilla! :)

Aurinkoista viikonloppua! :)

Translation: Some pics from our friends
album released party. It was fun! :) Today few of our friends have b-day parties so party party!

8 kommenttia:

 1. Tuli nähtyä Axl Smith eilen Circuksessa ja pakko myöntää, että lavakarisma oli jotain ihan käsittämätöntä :-) Tuli vaan älyttömän iloiselle tuulelle kun katto sitä ja sen tanssia :-)

  VastaaPoista
 2. Hellurei, auttakaas ihanat Peppi ja Mimmi pikku kylän tylleröä, joka on tulossa suureen Helsinkiin shoppailemaan itselleen ylioppilas mekkoa? Mistä kannattaisi etsiä jne? Tiedetään että aika myöhäisessä olen, mutta aikaa ei vain ole ollut :S Kengät on jo löytyneet.. Olen lyhyt, jolla on hieman runsaampi ylävartalo, haaveissa olisi polvien ylä puolella oleva mekko, ja aika peruis settiä siis :) kiitos jo avusta mahdollisesta avusta..

  VastaaPoista
 3. kuka toi milos rosas on?! :-D never heard, mutta hyvältä näyttää..

  VastaaPoista
 4. getpalmd: Eläpä muuta viserrä!

  Maitzugi: Morooo! Esim Vila ja Vero Moda vois olla hyviä? Vilassa varsinki on tosi kivoja mekkoja. Noi nyt tulee ainaki eka mieleen.

  Anonyymi: Se on semmonen aika söpö artisti :) http://www.milosrosas.com/

  VastaaPoista
 5. Mimmelillä on NIIIIN hyvänvärinen tukka :)

  VastaaPoista
 6. heeei kuka on toi mustapipoinen hyvis?? ;D

  VastaaPoista
 7. Olittepa kauniina liikenteessä!

  VastaaPoista
 8. milos rosas on ihana:D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.