moretolove

white

white

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Beth Ditto + IVANAhelsinki = TOIMII


Mehän ihaillaan Beth Dittoa ja voi että oltiinkin fiiliksissä kun Pirjo Suhonen IVANAhelsingiltä
yks päivä pamautti seuraavan kuvan meidän mailiin.Kuvassa siis The Gossipin Beth Ditto ja IVANAhelsingin mittojen mukaan tilaustyönä hänelle tehty ihana ihana tiikeri-tunika. Eli toisinsanoen kaks meidän lempparia samassa kuvassa ja HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ!!

Meikä on jotenki hurahtanu tuohon oranssiin taas ja ottasinki tuommosen tunikan ihan millon vaan. Pitäis varmaan kokeilla laittaa tukkakin samalla lailla ku Beth Dittolla ja mähän oisin ihan Suomen Beth Ditto? Oisko kellään naamiaisia tai jotain tulossa? ;)Yllä oleva biisi on muuten aikoinaan koukuttanut Pepin The Gossippiin.

Meidän mielestä Beth Ditto IVANAssa toimii ihan törkeen hyvin!! Mitä mieltä te ootte?

Käykää kurkkaamassa myös Pepin korkkarifiilistelyä Forumin blogissamme!

Translation: Beth Ditto is wearing Finnish brand IVANAhelsinki. Loooooking good! ...or? ;)10 kommenttia:

 1. Mimmi näyttää kyllä vähän beth dittolta !:D

  VastaaPoista
 2. äää ootte ihanii <3
  ja mun mielest mimmi näyttää nassusta ja hiuksista beth dittolta ! (::
  ootte kauniita ihanii ja hauskoja jne tätä listaa vois jatkaa loputtomiin ;)
  paljon lisäenergiaa arjen
  pyöritykseen <3

  VastaaPoista
 3. Mä en oo jostain syystä syttynyt Beth Dittolle niinkun YHTÄÄN. Varmaan hänen omituisen asenteensa takia. Siis on hyvä, että on itsevarmuutta, mutta liika on kuitenkin liikaa. Tai minkä kuvan oon nyt saanut Dittosta, hän hehkuttaa joka välissä "Olen lihava, mutta hyvin kaunis!" Joo, totta. Mutta ei kukaan laiha/muuten vaan kaunis ihminenkään hehkuta (tietääkseni) laihuuttaan saati sitten kauniuttaan. :D (tai sitten se, että Ditto ei käytä deodoranttia vain, koska 'punkin kuuluu haista pahalle' kuulostaa aika yököttävältä :D)

  VastaaPoista
 4. järkyttävän näköinen!

  VastaaPoista
 5. koska muuten laitatte ne forum suunnistuksen malli nuket teistä niin niiden kuvat tänne?(:

  VastaaPoista
 6. toimii! toi ditton tukka on kyl makee (; siin naisessa on kyllä asennekki täysin kohillaan. niiiin ja listen up! on kyl ehdottomasti mun lemppari biisi the gossipilta (--:

  VastaaPoista
 7. En ollut koskaan kuullutkaan koko Beth Dittosta. Googlailin vähän ja voi luoja minkä näköinen mamma, aivan karsea!

  Te olette tässä blogissanne näyttäneet, että pyöreäkin voi olla kaunis ja pukeutua kauniisti. Avainasemassa onkin pukeutua oman vyötärön mukaisesti. Tällä Beth Dittolla on teiltä paaaaaljon opittavaa pukeutumisessa..

  Kirjoititte alussa, että ihailette Beth Dittoa. Ihailkaa mieluummin itseänne, te osaatte pukeutua hyvän maun mukaisesti! Beth Dittokin voisi löytää gaarderoopiinsa esim. tuon IVANAhelsingin mukaisia, oman kokoisiaan vaatteita. Ei ole häpeä olla lihava - on vain osattava pukeutua oman kroppansa mukaan, niin kuin jo totesinkin :)

  VastaaPoista
 8. "Kirjoititte alussa, että ihailette Beth Dittoa. Ihailkaa mieluummin itseänne, te osaatte pukeutua hyvän maun mukaisesti! Beth Dittokin voisi löytää gaarderoopiinsa esim. tuon IVANAhelsingin mukaisia, oman kokoisiaan vaatteita. Ei ole häpeä olla lihava - on vain osattava pukeutua oman kroppansa mukaan, niin kuin jo totesinkin :)"

  Ooon niin samaa mieltä! :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.