moretolove

white

white

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Dj Mimmin lauantai-illan parhaat biisit

Shake what ya mama gave ya!

5 kommenttia:

 1. Melkeen pelottaa miten hyvä musiikkimaku teillä on. Ja vieläpä kun oon ite kuunnellu monia näistä samoista biiseistä tänään repeatilla :D
  Ludacris on MAHTAVA. Kuten myös Jay-Z. Ja Nicki Minaj kans mahtava.. Young Moneyn 'Roger That'ssa Nicki rokkaa myös. Tai ei siis kirjaimellisesti rokkaa mut oohnam.

  *TYKKÄÄN!*

  VastaaPoista
 2. REIVAA! oon ollu jo jonkin aikaa repeat-koukussa tän kanssa:D

  VastaaPoista
 3. Hei mimmi ja peppi! Ensinnäkin haluan onnitella teitä hyvin onnistuneesta blogista,olette ansainneet kaikki 879 seuraajaanne :) Itsekkin olen selaillut tätä tasaisin väliajoin siitä lähtien kun näin vierailunne maria! ohjelmassa.Haluaisin tietää että luuletteko että tässä blogissanne olisi vähemmän sisältöä jos olisitte kumpikin normaalipainoisia? Nythän tässä on aika selvästi tämmönen `kaksi ylipainoista muotibloggaria´/itsetunnonkohottamisteema,
  mikä on sinänsä tietenkin hyvä,mutta let´s face it: jos olisitte normaalipainoisia,olisitte vain yksi monista. Ja eihän se ylipainokaan terveellistä ole. Jatkossa voisitte korostaa myös terveellisiä elämäntapoja.
  tarkoitukseni ei ole loukata,ja toivotankin teille oikein aurinkoista kevättä :)

  t nimim. coffeegirl

  VastaaPoista
 4. Heippa kahvityttö!

  Kiitos kommentistasi. :)

  Alusta lähtien tämä blogi on kertonut meistä, meidän elämästä ja asioista mitä siihen kuuluu. Me ollaan tykätty itsestämme tällaisina kun olemme ja puhuttu siitä avoimesti. Edelleen kuitenkin koemme täysin olevamme "yksi monista" emmekä millään tavalla erityisessä asemassa.

  Meillä on kuitenkin omat juttumme, oma elämämme ja jos ne joitain kiinnostaa, niin mahtavaa.

  Me ollaan puhuttu aina itsensä rakastamisen puolesta ja myös sen puolesta, että vaikka olisit minkälainen, tulee sinun huolehtia itsestäsi ja tähän sisältyy myös terveys. Me ei edelleenkään kehoteta ketään elämään epäterveellisesti tai syömään hampurilaisia joka päivä. Niin me ei tehdä itsekään.

  Me ollaan läskejä ja tykätään olla tällaisia ja aiotaan jatkossakin kirjoittaa meidän blogia näin tästä meidän elämästä ja kirjoitetaan nimenomaan niistä asioista mistä meitä huvittaa kirjoittaa. :)

  Ihanaa kevättä sinullekkin! :))

  VastaaPoista
 5. Ootte kyllä mun musiikki jumalia. :D Musiikki maku menee niin yksiin teidän kanssa. :)) Lisää vaan musiikki postauksia!! :DD Kiitos ja syvä kumarrus.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.