moretolove

white

white

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Hot N Fun!

Tänään on ollut jotenkin ihan todella väsynyt päivä. Nukahdettiinkin jossain vaiheessa terapiamattojen päälle ja herättiin ihan hädässä, kun piti lähteä Antin Blockille vähän tutustumaan uuteen mallistoon ja toimimaan malleina! Siitä lisää heti kun saadaan Antilta kuvia. :)

Meidän päiviä on kuitenkin piristänyt ihan älyttömästi tää ensimmäinen single N.E.R.D.in kesäkuussa julkaistavalta uudelta albumilta! :)Voiko olla tarttuvampaa bassoa? Eipä taas pikkasen oo meillä soinut tää repeatilla... :D Mahtava biisi, saa aina hyvälle päälle ja jalan vipattamaan! We likey!

6 kommenttia:

 1. Aah toi biisi ♥!
  Parisen vuotta sitten olin N*E*R*D:n keikalla Helsingin Kulttuuritalolla ja voi että jäi supermahtavat muistot ;).

  Mm. Pharrell Williams(♥mikämies) otti mua kädestä kiinni, katso mua silmiin ja laulo hetken mulle! Seuraavaksi mut otettiin joidenki muiden tyttöjen lisäksi lavalle tanssimaan niiden kanssa(!!) ja lopulta pääsin bäkstagelle ; D♥. Pharrell oli niiiiin hauska ja ihana :)). sillä oli söpöt paavo pesusieni varvassukatkin!

  anteeks :)) oli pakko vähän leijua!

  VastaaPoista
 2. Repsu: Se on kyllä täydellinen ilta, pakko myöntää! :) Saatettiin itsekin myöhemmin löytää itsemme sieltä bäkkäriltä! ;) Pori Jazzeja odotellessa!

  VastaaPoista
 3. uuu ai teki olitte siellä ; DD mahtavaa! mä en tosiaan bäkkärillä kauaa voinu olla ku piti lähtee toiseen kaupunkiin, kyyti venaili kulttuuritalon edessä -.-

  VastaaPoista
 4. Diggaan teidän blogista aivan älyttömästi! Itsekin oman elämänsä pullukkana jaksan aina arvostaa aurinkoista ja iloista elämänasennettanne. Vaikka miten olisi huono päivä, niin bloginne saa kyllä mustat pilvet kaikkoamaan. Sana 'kiitos' ei valitettavasti ole tarpeeksi iso sana kuvaamaan sitä, miten paljon arvostan sitä, että jaksatte päivittää blogia ja olla omia ihania itsejänne.
  Kiitos tuhannesti ja jatkakaa samalla tavalla! Olette ansainneet kaiken tiellenne osuvan maineen, mammonan ja ihailun.

  PS. Olettehan menossa Porin Jazzeille katsastamaan N.E.R.D.in keikan? (:

  VastaaPoista
 5. Anttianttiantti <3 Voitteko julkaista sen hetihetiheti! :)

  VastaaPoista
 6. Antti Asplund ja Te. AH. :) Loistavaaaaa! Odotan kyllä innolla kuvia. :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.