moretolove

white

white

torstai 1. huhtikuuta 2010

Peppi likes this one!


Mä oon viimeaikoina ollut hirveen laiska lukemaan blogeja ja muutenkin hengailemaan netissä. Ennen se oli mun elämä, mutta nykyään sitä jotenkin eksyy aina tekemään jotain muuta mielummin. Mulla onkin ollut tarkotuksena alkaa lukea taas kirjoja ja sivistämään itteäni, mutta sekin on vielä siellä asteella etten oo sitä alottanut.

Tänään aamulla rupesin tekemään töitä ja jotenkin eksyin lukemaan ulkomaisia blogeja. Ensin kattelin videoita ja luin artikkeleita netistä , mutta sitten ensimmäistä kertaa menin lukemaan tätä blogia. Kyseessä on siis yksi meidän suosikeista, eli ruotsalainen Adam Tensta joka on tällä hetkellä Jenkeissä kiertämässä. Blogi on kuvitettu upeilla mustavalkokuvilla joista vastaa Thomas Gunnarsson, mutta postaukset Adam kuulemma tekee itse. Mä tykkään jotenkin tosta pelkistetystä tyylistä ja myös Adamin tavasta kirjoittaa. Kahlasinkin koko blogin läpi ja löysin sieltä myös pätkiä Suomesta. Kuvissa näkyy paljon vaatteita, makeita paikkoja, mielenkiintosia ihmisiä kaduilla ja niissä on tosi hyvä tunnelma. Lisäksi blogista löytyy paljon hauskoja videoita ja nehän on aina tietysti plussaa. Tää kaikki yhdessä = Peppi todella koukussa.

Kun niin usein lukee naisten blogeja, on välillä tosi raikastavaa lukea myöskin miesten elämästä. Mä aion ainaki ruveta seuraamaan aktiivisesti Adamin blogia ja suomalaisista seuraankin ahkerasti Diamonds & Pearlsia.

Kuvat: Thomas Karl Johan Gunnarsson/ www.adamtensta.com

Tykkäättekö te lukea miesten blogeja?

7 kommenttia:

 1. Tykkäisin ehdottomasti lukea miesten blogeja, mutta ei mikä tahansa kelpaa kuhan on mies ja tarjontaa ei ainakaan vielä ole kovin paljon. Etsin vielä sitä oikeaa :D.

  VastaaPoista
 2. vaikuttaa kyllä kivalta blogilta! yleensä en kyllä oo miesten pitämiin blogeihin eksyny...niitä kun on niin paljon vähemmänkin!

  hei tuolla jossain aiemmassa postauksessa olitte käyneet tutustumassa käsitteekseeni monkin ja weekdayn tuleviin valikoimiin. siis tarkkaanottaen millon noi kaupat avaa ovensa? en asu helsingissä niin olis kiva tietää millon sinnepäin kantsis suunnata;) joskin voi olla aka ryysis silloin avajaispäivinä!

  VastaaPoista
 3. Diamonds & Pearls on jees (---: sitä tulee aika paljon seurattua.

  VastaaPoista
 4. Adam on muuten sairaan hyvä myös livenä! esiinty viime elokuussa Tampereella blockfesteillä :)

  VastaaPoista
 5. Hei tytsyt! :)
  Välillä en itsekkään kovin useasti toisten blogeja kerkiä lukemaan, mitä nyt listassa on ainakin kolme must blogia ja yritän parhaani mukaan lukea muitakin ja samalla kirjoittaa omaanikin blogia:D tosiaan, miesten blogeihin en ole hirveästi eksynyt!:o paitsi kiitos teidän, olen nyt "Diamonds & Pearls"in lukija;) Vaihtelu tekisi tosiaankin hyvää, eli kyllä niihin miestenkin blogeihin olisi syytä tutustua.
  Hyvää pääsiäistä ja kevään jatkoa teille!:)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.