moretolove

white

white

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Bileet lähestyy!

Perjantaina räjähtää Jenny Woossa, kun me juhlitaan blogin synttäreitä ja klubimme avajaisia. Ollaan tässä järkkäilty juhlia kovinkin innoissamme ja siksipä odotetaankin perjantaita jo kuin kuuta nousevaa.GHD ja Tigi ovat lähteneet sponssaamaan bileitämme ja tästä syystä onkin hyvä hetki ilmoittaa, että myös me tullaan jakamaan siis lahjoja bileissä meidän vieraiden kesken. Meidän mielestä ehkä siistein lahja on GHD-rauta, koska ollaan ite niin myytyjä sille ja jaksetaankin päivittäin ihmetellä miten siistiä on omistaa niin kätevä kapistus. :)

Toivotaankin, että te tulette ystävienne kanssa viettämään antoisaa iltaa kanssamme! Me aiotaan ainakin jorata ihan täysillä ja pitää erityisen kivaa. Meitä ei nimittäin pysäytä mikään tuona iltana, joten syleillään varmaan kaikkia innoissamme! Juhlissa levyjä pyörittelee mm. Antti Asplund Doll Parade, katotaan mitä kaikkea hullua se on keksinyt. Kuulemma paljon uutta musaa ainakin tiedossa! JEEE!

Bileiden Facebook-sivu löytyy täältä.

5 kommenttia:

 1. Hei ja moi, muistelen jotaki, että Peppi olis ollu menossa naimisiin (siis oikeasti poikaystävänsä kanssa, eikä leikisti vaikka Zac Efronin kanssa :D)

  Muistanko mää väärin vai ja sillei eli onko kumpikaan teistä menossa naimisiin oikeasti, ja onko häät millon jos on? :D

  VastaaPoista
 2. Mietin vieläkin, että mikä se ikäraja on? :)

  VastaaPoista
 3. onko teillä omna klubi :O

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.