moretolove

white

white

maanantai 17. toukokuuta 2010

FATVENTURES: Alle 2kk enäää!

Nyt on alkanut pikkuhiljaa konkretisoitua toi meidän Nycin reissu ja samalla tietty se ettei meillä ole esim. majotusta ton konferenssin ulkopuolella ollenkaan. Ei olla jaksettu kauheesti stressailla (yllättäen :D) ja nyt varmaan pitäiski pikkuhiljaa ruveta vähän miettimään.Meillä on ollut alusta asti sellanen olo, että mieluiten haluttais asua joidenki paikallisten luona, koska saatais ihan erilailla varmasti nähä kaupunkia, mutta koska meillä kummallakaan ei asu tällä hetkellä ystäviä NYCissa, täytyy meidän varmaan tyytyä hotelliin/hostelliin.

Meille on järkätty vaikka minkälaista tekemistä kyllä siellä päässä ja käydäänkin tutustumassa erilaisiin juttuihin/paikkoihin, mutta aiotaan kyllä kans rentoutua ja tutustua kaupunkiin myöskin omalla ajalla. Mimmi on käynyt kaupungissa kerran, mutta Peppipä ei. Sekös tässä vasta jännää onkin, kun kuitenkin tietää sieltä paikkoja ja tietää myös niitä THE paikkoja, joissa on pakko päästä käymään! :)

Me ollaan siis paikalla ainakin konferenssin aikana 8.-11.7.2010, mutta tarkotus olisi mennä sinne jo ennen itsenäisyyspäivää, eli ehkäpä 2. tai 3.7. ja lähteä sitten ennen Ilosaarta poies. Haluttais piipahtaa myös Philadelphiassa, koska sinne kuulemma pääsee tosi helposti ja kyllähän se Love Park pitää nähdä jos siihen on mahdollisuus.

Nyt tarvitaankin teidän NYC-neuvoja. Minne täytyy ehottomasti mennä, missä voitais yöpyä ja mitä meidän täytyy kokea? Mimmin reissustakin on jo muutamia vuosia ja Pepe taas on tapansa mukaan fiiliksissä IHAN KAIKESTA. :) Saa nähdä paljonko paisun ton reissun aikana, saattaa nimittäin vähän maistua nuo amerikkalaiset herkutkin.. juu.

MITÄ ODOTAN ENITEN NEW YORKISSA?

- Konferenssi tietenkin. Pääsee tapaamaan varmasti ihan mielettömiä uusia ihmisiä ja meidän Plus Size-idoleita, kuten Gabin!
- Skeittarit (pitääkö tätä selitellä jotenkin?)
- Shoppailu (Mimmi saattaa taas raahata parit sneakerit Suomeen, Peppi varmaan vaan I (heart) NY-kamaa... :D)
- Muutkin söpöt pojat kun skeittarit (täytyyhän lihavalla silmäniloa olla)
- Puistossa hengailu ja kaikki ne erilaiset Ben & Jerry's maut. MMM.
- Aamiaiset jossain ihanassa kahvilassa Mimmelin ja luultavasti esim. joidenki kivojen skeittareiden kanssa. (toivossa on hyvä elää, toivottavasti edes aamiaista saadaan)
- Jos siellä vaik olis jotain hyvii keikkoja, harmi et Pharrell-honey on Euroopassa, muuten varmaan hengailtais vaan sen kanssa ja olis rakkausloma. Harmi myös, et Zac Efron asuu Californiassa..
- Haluisin käydä kattoo korista, mut ne tyypit taitaa olla lomalla sillon? Tää on mun oma päätelmä kylläkin, ku on kerta heinäkuu.
- Haluisin tavata paljon jotain huippuja paikallisia jotka esittelis meille kaupunkia ja sit käydä esim. siellä Sinkkuelämää-kierroksella tietty, koska olen turisti!
- Haluisin nähdä Tribecan, koska Hansonit on asunu siellä ja se näytti tosi coolilta paikalta missä ois kiva ottaa esim. päivän
asu-kuvia. :DJoo.. Tällanen lista tänään. Pystyykö tästä aistimaan jonkinlaista Helluntai-ahdistusta? Oon kuullut liian monta kertaa, et jos ei heilaa helluntaina, ei koko kesänä ja tänäänhän on HELLUNTAI. :DDD

edit. Helluntai onkin vasta 23. päivä, eli ei siis hätää. :D Lista kuitenkin suhteellisen realistinen! ;)

Odotan reissua ihan hirveesti, nyt vaan tarvitaan TEIDÄN neuvoja!!!! :)))


31 kommenttia:

 1. eikös se helluntai oo ens sunnuntaina? :o

  VastaaPoista
 2. Jos majoitusta paikallisten luona haluatte, niin tutustukaa seuraavaan osoitteeseen: www.hospitalityclub.org

  Sieltä voitte löytää ilmaisen majoituksen matkan ajaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa mennä ensimmäisenä niille opastetuille kierroksille niin saa jonkinlaisen yleiskäsityksen kaupungista, samaan hintaan kuuluu night tour, Brooklyn tour, uptown, downtown jne. En suosittelis yksittäisiä SATC kierroksia koska noilla yleisillä selitetään kaikista leffoista ja sarjoista ihan tarpeeksi. Itse jouduttiin keskelle CSI New Yorkin kuvauksia :D Me mentiin tän firman busseilla: http://www.newyorksightseeing.com/

  Kannattaa ehdottomasti mennä hengaamaan downtowniin, se on mun mielestä ihaninta aluetta koko kaupungissa. Varsinkin West Village <3

  Niin ja varautukaa shokkiin kun pamahdatte Times Squarelle, mä sain eka kauhean ahdistuskohtauksen siitä ihmispaljoudesta ja kuumuudesta ja liikenteestä. Siihen kyllä tottui nopeasti sitten.

  VastaaPoista
 4. helluntai on vasta 23. pvä : )

  VastaaPoista
 5. "Itse jouduttiin keskelle CSI New Yorkin kuvauksia :D"

  Olen kateellinen :oo

  p.s. haluan taas Nykiin ja muuttaisin sinne jonnekin heti jos ei olis niin hankalaa.

  VastaaPoista
 6. Kokeilkaa couch surfaamista! Varmasti tapaatte ihan mahtavia tyyppejä! :) Rekisteröitykää osoitteessa couchsurfing.org

  VastaaPoista
 7. "jos ei heilaa helluntaina niin juhannuksena jonoks asti.." ;)

  VastaaPoista
 8. Jos on tosi SATC-fani, niin ehdottomasti suosittelen sitä Sinkkuelämää-kierrosta!! Oltiin tyttöjen kanssa viime syksynä kaikki ekaa kertaa Nykissä ja käytiin tolla kierroksella ja se oli niiiiiiiiin hyvä! Samalla näki kaupunkia ja sai hyviä ehdotuksia ravintoloihin ja baareihin ja olihan se nyt ihan mielettömän siistiä nähdä niitä sarjan kuvauspaikkoja. Kierrokseen kuului mm. aivan ihanat ja maailman parhaat cupcaket Magnolia Bakeryssa ja kierros huipentui cosmopolitaneihin Aidanin ja Steven baarissa, namsnams :):)

  VastaaPoista
 9. Mä suosittelen kans tuota sohvasurffausta!

  Nykissä pitää tietty käydä Chinatownissa, Greenwich Villagessa ja kävelemässä Brooklyn Bridgen poikki. Museoita on vaikka kuinka modernista taiteesta luonnontieteeseen. American museum of natural history on huippu! Siellä menee kevyesti päivä. World Trade Center jäännöksillä kannattaa vierailla myös.

  Keikkoja löytyy netistä, tässä yksi saitti:

  http://eventful.com/newyorkcity/events/categories/music

  VastaaPoista
 10. No tota, jos korista haluaa nähdä, eikä sen oo pakko olla NBA/WNBA-korista, niin ainahan on kesäliigat. Ei toki välttämättä aivan huippulaatua, se riippuu niin paljon jengistä.

  VastaaPoista
 11. Heipparallaa More to Lovet! Me oltiin poikaystävän kanssa just hieman yli viikko NYCissä, tultiin takasin viikko sitten maanantaina. Aaaivan mahtava kaupunki! Mulla on reissublogi vähän vaiheessa, mutta lisää tulossa kun ilmat antaa periks siirtyä sisälle ja paneutua. :D

  Me varattiin hotelli quikbook.com -palvelun kautta. Olin kovin tyytyväinen meijän hotellivalintaan, sijainti 39th streetillä oli aika loistava, metro lähellä ym, eikä hintakaan ihan päätähuimaava, vaikka ei mikään halvin hostelli ollutkaan. Quickbookin hintoihin tulee vielä verot ja palvelumaksut päälle, muistakaa jos kattelette hintoja sieltä. Verot tais olla 13-16% ja palvelumaksu 3,50 $ yöltä/henki. Sesonkihinnat saattaa olla teijän reissun aikaan kovat, mutta etsimällä saattaa löytyä kohtuuhintastakin. :)

  Mä rakastuin ehkä eniten downtowniin, Brooklyniin ja kaikkiin ihaniin puistoihin. <3 Varsinkin SATC-hääkirjaston takana oli maailman vihrein keidas Bryant Park! Ja Battery Park oli myös ihan törkyjees!

  Reissun suunnittelu on ehkä loistavinta puuhaa ikinä. :)

  VastaaPoista
 12. Jos teille jää ylimääräistä shoppailuaikaa, Century21 on kiva paikka! Merkkivaatteiden outlet-myymälä, Ground Zeron vieressä. Kukkarolle huomasttavasti mukavampi paikka kuin esim. Macy's tavaratalo! :)

  VastaaPoista
 13. Oltiin talvella Nykissä, ja Radisson SAS on broadway hotellissa, oli aivan mahtavalla paikalla, metro asema 5m hotellin ovesta, Empire State Building n.200 m ja Macy'skselle saman verran matkaa! Kannattaa käydä Jersey Gardenissa, aivan mahtava outlet alue!!! Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 14. Suosittelen menemään ekoina päivinä semmosille tour buss ajeluille. Niistä hahmottaa todella hyvin itse kaupunkia ja näkee paljon. Toiseksi kannattaa kävellä mahdollisimman paljon ympäri kaupunkia. Silloin saattaa löytää kaikkea ihanaa ja näkee hyvin paikkoja. Central Parkiin kannataa myös mennä, varsinkin jos paistaa aurinko. Siellä on aivan ihanaa ! Itse olin
  NYC:ssä viime kesänä ja rakastuin paikkaan ihan täysin. Olen asunut joskus pienenä amerikassa pari vuotta ja käytiin silloinkin useemmankin kerran NYCssä. Muistan kun katsoin WTC huipulta alas keltaisia taxeja(harmi kun sitä mahdollisuutta ei ole) :) Hyvää matkaa, kannattaa seikkailla mahdollisimman paljon (ja syödä !) ;D

  p.s kannattaa ostaa paljon converseja. Siellä on todella paljon kauppoja, joissa on valtavat valiokoimat niitä ja hintaa ei ole läheskään yhtä paljon kuin suomessa. Converset on muutenkin hienompia siellä, kun valikoimat ovat suuremmat. Itse ostin aivan mielettömän ihanat kultaiset converset, eikä hintaa ollut kuin jtn 20 €. Ja ne on vielä aidotkin ;D

  VastaaPoista
 15. Ai niin, vielä yks asia. TEIDÄN ON PAKKO MENNÄ JOHONKIN BROADWAY MUSIKAALIIN ! Ne ovat niin MIELETTÖMÄN ihania. Itse kävin katsomassa ensin HAIRin( ihan mahtava) ja vielä LION KINGin. Se oli niin kauniisti toteutettu, että tippa tuli linssiin kun alku musiikit sun muut pärähti ilmoille ;D

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti käykää couchsurfing.com-sivuilla. Parhaassa tapauksessa saatte ilmasen majapaikan ja paikat tuntevan oppaan ja tapaatte tosi mukavia tyyppejä :)

  Jos mielitte konserttiin, tai vaikka just kattoo jotain urheiluottelua ni musta ticketmaster.com on oikee paikka. Sieltä löytää kätevästi kaikki tapahtumat siltä ajalta kun ootte Nykissä...

  Ja kandee käydä ehdottomasti MoMAssa ja jossain musikaalissa (on kyl pikkasen kalliita), me käytiin kattoo In The Hights ja oli ihan mahtava show!!!

  VastaaPoista
 17. Vautsi, NY on mahtava. Itse kävin siellä uutenavuotena, ja rakastuin heti. Ehdottomasti kannattaa käydä WTC-alueella (ennen matkaa suosittelen lukemaan 102 minuuttia-nimisen kirjan) ja Forever 21-liikkeissä! Urban Outfitters, FootLocker, American Eagle, Strawberry, Abercrombie sun muut on myös katsastettava. Jos Uggeista tykkäätte, Century21 on katsastettava niiden edullisuuden vuoksi, ja muutenkin. Voisin linkittää tähän oman blogini pari Ny-postausta. Ne on aika lyhyitä, eikä kuvat ole mitään superlaadukkaita, mutta kuitenkin se on NY!
  http://mi-senti-vivo.blogspot.com/search/label/ulkomailla

  VastaaPoista
 18. Sit ku tuutte DC:hin niin sit tuutte meille yoks! Ja vien teijat semmosiin cupcake leipomoihin etta.

  VastaaPoista
 19. hoi tytöt!
  oon kauheen innoissani reissusta tein puolesta! tosi siistiä.

  tohon majottautumiseen voisin ehdottomasti suositella couch surfingiä! elikkä suunaksi couchsurfin.org-sivusto ja sitte rekisteröitymään. sivuilta löytyy ihmisiä eri puolilta maailmaa ja tarkoituksena on tarjota matkaajille nukkumapaikat omasta kodistaan, sohvalta, vierashuoneesta jne. ite oon surffannu hollantilaisella,englantilaisella ja etelä-afrikkalaisella sohvalla ja homma toimii ku rasvattu ja siinä saa tosi hyvin kuvaa kaupungista ja pääsee oikeesti mukaan paikallisten elämään. kaiken lisäksi koko lysti on ilmasta!

  toivotan jo valmiiks sairaan hyvää reissua teille, vaikka tullaan varmasti tästä vielä kuulemaan :p

  VastaaPoista
 20. Mä suosittelen kans erittäin lämpimästi couchsurfingia!!! Mulla on siitä vain positiivisia kokemuksia, vaikka oonkin vaan Euroopassa reissannut. Sitä kautta pääsee tosiaan näkemään ihan upeita mestoja just siitä paikallisnäkökulmasta ja parhaassa tapauksessa saa uusia ystäviä :)

  VastaaPoista
 21. Heippa Mimmi ja Peppi! Mä olin NYCissä noin 1kk sitten, ja R-A-K-A-S-T-U-I-N !!!! Me yövyttiin hotellissa nimeltä Hotel Stanford, joka sijaitsee 34th streetillä. Metroasema oli ihan vieressä ja shoppailumahdollisuudetkin ihan vieressä! H&M, Macy's, joku toooosihyvä urheiluvaatekauppa (sieltä löysin ihanan NYC Yankees-paidan :)), Victoria's Secret, Foot Locker yms olivat ihan vieressä! Hotelli oli todella hyvä ja oltiin tosi tyytyväisiä koko kaupunkiin. Tosiaan Century 21 oli MAHTAVA!!! Löysin sieltä mm. Guessin lompakon 24 taalalla! Eli ei todellakaan kallista! Ja DKNY:n toppi, norm hinta 69taalaa, 14taalalla!! Rakastuin tohon kauppaan. Se sijaitsi WTC-jäännösten kulmalla, eli ei tosiaan vaikea löytää! Metrosysteemi oli niiiiin helppo. En itse ole ennen NYCiä ollut metrossa, mutta täytyy sanoa, että en olisi koskaan uskonut sen olevan niin helppoa! Joten metrokulkemista suosittelen todellakin. Sillä me ajaa huristeltiin aina Uptownista (siellä siis hotellimme sijaitsi, aivan Empire State Buildingin lomassa) Downtowniin asti, ja käytiin lautalla Staten Islandissa (vahingossa :DD) vaikka meidän piti mennä Vapaudenpatsaalle, mutta kuitenkin nähtin se ! Wall Streetkin oli upea. Lauttapaikalta ajettiin metrolla suoraan Times Squarelle, ja voih. Mä meinasin ihan oikeesti pyörtyä! Se oli niin ihana!! Niin värikäs ja kiireinen. Wow. Times Squarella käytiin Hard Rock Caféssa, jonne kannatti mennä! Se oli tosi hieno.
  Suosittelen myös mennä katsomaan Broadway-musikaalia, jota en siis itse käyynyt katsomassa mutta mun vanhemmat kävi. Sen nimi oli muistaakseni Rock of Ages, ja kyllä vanhempani tykkäsivät! :D Muutenkin NYCissä ja muussakin Amerikassa ihmiset on NIIIIIIIN ystävällisiä ja auttavaisia. Huh, haluun takas USAan!! Ootte niin onnekkaita! MUISTAKAA käydä Starbuckissa!! Se kaakao oli jotain niin parasta! Ja käykää myös Central Parkissa ja Empire State Buildingissa + Vapaudenpatsaan sisällä! Niissä en valitettavasti ehtinyt käydä vain kolmen päivän matkan takia :(
  Nauttikaa matkasta Mimmi ja Peppi!:)) Toivottavasti tästä oli jotain apua, ja toivottavasti saitte sekavasta tekstistä selvää:D P.S. IHANA BLOGI ! tuun joskus moikkailee teitä Forumissa, heti kun pääsen Helsinkiin, itse asun siis Hämeenlinnassa..

  -Kaisu

  VastaaPoista
 22. Jos ei heilaa helluntaina, niin jonoa juhannuksena ! (mun mielestä paljon parempi sananlasku:)

  VastaaPoista
 23. nycissä EHOTTOMASTI teijän täytyy käyä babycakes nimisessä leipomossa! se on jossain itäpuolella,kattokaa netistä!parhaita cupcakeja IKINÄ. sitte east willage!! ja greenwich village, aivan upeita mestoja :)central park on ihan ikilemppari myös.parhaat shoppailut ehkä SoHon alueella (sit sellanen tavaratalo ku century 21 joka on ground zeron lähellä, suosittelen:)!) ja kantsii ehkä ihan vaan istuskella ja hengailla ja ihmetellä sitä menoo siellä, on nimittäin tosi tuskastuttavaa yrittää nähä liikaa liian lyhyessä ajassa! :D NYC on parasta.

  VastaaPoista
 24. Tulkaa asumaan mun luo!! Okei tähän 10m2 huoneeseen ei ehkä oikein mahdu vieraita mutta pitäkää hauskaa, welcome to the greatest city in the world :)

  VastaaPoista
 25. Phillycheesesandwich!!!! Ihan must! Niin jumalaistA!! Itse oon ihan koukuttunut Century21 nimiseen liikkeeseen, löytyy kaikkea ihanaa vaatetusta (mulle lähinnä kenkiä ja laukkuja) ja halvalla!Se sijaitsee WTC:n lähellä, vihreellä linjalla pääsee sinne kätsysti. Olisko ollu vihree nro.4. Designer tuotteita ja murto-osa hinnoilla!!! M&M shoppi ja Hersheys Time Squarella. Sieltä saa myös musikaali lippuja halvemmalla punaisista kopeista isojen portaiden alta, saman päivän näytöksiin. Rockefellercenter on kyllä must see! JA MENETTE SINNE SITTEN JUURI ENNEN KUIN AURINKO LASKEE, että näätte samalla kaupungin valoisana ja pimeänä <3<3<3<3 Olin itse hotel99 nimisessä hotellissa ja se oli ihan jees ja suht kohtuuhintanen... mutta joo, Nykissä se ei oo se shoppailu eikä lentojen hinnat vaan se majotuskustannukset... vieläkin maksellaan viuluja lokakuisesta reissusta, että sinänsä. Myös ravintola minkä nimi on Outback (jonnin näkönen ketju)on paikka josta saa niin NIIIIIIN hyviä martineja ja ruokaa, ottakaa blooming onion alkuruoaksi! :D Voi pitäkää niin paljon hauskaa!!! Se on niin niin NIIIIIN ihana paikka ettei voi edes selittää... T: erittäin kade tytsy, Elina!

  VastaaPoista
 26. http://www.couchsurfing.org/

  kokeilkaapa yöpaikkaa tuota kautta :)

  VastaaPoista
 27. Olin pari kuukautta sitten 3 viikkoa New Yorkissa. Itse suosittelisin teille sellaista että ette keskittyisi niihin kamaliin turistispotteihin kuten Times Squarelle, Vapaudenpatsaalle,Broadwaylle, Brooklyn bridgelle... suosittelisin metromatkaa vähän kauemmas Manhattanin keskuksesta, esimerkiksi Uptownin ihaniin vintage boutiqueihin, Little Italyyn ja China Towniin. Ensinnäkin näissä pienemmissä ja vähän syrjäisemmissä paikoissa RUOKA on niin paljon parempaa kuin missään muualla Manhattanilla! Metrolla on helppoa ja hauskaa matkustaa, ja lisäksi se on turvallista. Itse rakastuin New Yorkin arkisempaan puoleen, ei siihen mitä näytetään elokuvissa ja tv-sarjoissa. Ihana kaupunki kaiken kaikkiaan ja todella käymisen arvoinen :)

  VastaaPoista
 28. Suosittelen ERITTÄIN lämpimästi tutustumaan Mondon New York-matkaopaskirjaan. Mielettömiä vinkkejä esim. Spanish Harlemiin. Ei ihan mitä tahansa Vapaudenpatsastouhuja.. :)

  VastaaPoista
 29. Ja minä taas vaadin kunnollista paneutumista uusiin Ben&Jerry's makuihin ja postausta niistä! :)
  PLEASE, tehkää postaus niistä! Ja kaikista muistakin amerikan herekuista. Olen itse ihan yliylirakastunut Ben&Jerry'siin (viimeinkin tarpeeksi överiä jätksiä mun makuun ja MONTA MONTA vaihtoehtoa, täydellistä!!!!), ja harmittaa, etten pääse itsekin jenkkeihin. Siis ainakaan vielä.

  Mutta kaikista tärkeintä: HYVÄÄ MATKAA JA PITÄKÄÄ HAUSKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  VastaaPoista
 30. Nyki-vinkki: Empire State Buildingia näppärämpi = nopeampi näköalapaikka on tosiaan Top of the Rock (Rockefeller Center) ja kuten joku jo suosittelikin: sinne ennen auringonlaskua!
  Ylösmeno tapahtuu tiettynä kellonaikana joten jonotusaika ei ole hissinvaihtoineen yhtä hidasta kuin Empiressa.

  Macyyn aikaisin aamulla eikä ainakaan viikonloppuna. Shoppailuun riittää varmasti Manhattanin alue.

  Tästä blogista voisi myös löytyä hyviä vinkkejä mm. kahviloista ja SATC tour -arviointi:
  http://charmoffifthavenue.blogspot.com/

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.