moretolove

white

white

lauantai 22. toukokuuta 2010

HUDSON WE HAVE A PROBLEM!!

Siis nyt täytyy sanoa, että näillä neidoilla loksahti suut auki, kun nähtiin Iltalehden sivuilla tämä uutinen. MITÄ IHMETTÄ? Me ollaan aina ihailtu Jennifer Hudsonia, koska se on mahtava laulaja, hyvä näyttelijä ja kaikenlisäksi vielä upea ja kaunis. Jennifer on aina edustanut julkisuudessa meitä vähän isompia ihmisiä ja ollut ainakin meidän mielestä todella inspiroiva.Nyt Jennifer kuitenkin kertoo laihduttaneensa painonvartioiden avulla koosta 46 kokoon 36. Aikamoinen tiputus ja täytyykin sanoa, että Jennifer on tehnyt juuri niin kun mekin ihmisiä kehotetaan tekemään: Jos et viihdy omassa vartalossasi niin sillon kannattaa ehdottomasti tehdä jotain. Jos taas viihdyt niin sillon nauti elämästäsi, tee juuri niitä asioita mitä haluat ja pidä juuri niitä vaatteita mitä haluat.


Nyt täytyy kuitenkin tässä todeta oma mielipiteensä. Meidän mielestä Jennifer oli PALJON kauniimpi ja seksikkäämpi hieman isompana. Mitä mieltä te ootte?

81 kommenttia:

 1. Oon eri mieltä. Ja eihän JEnnifer edelleenkään ole mikään riisitikku. Hän terveen ja sopivasti treenatun näköinen. Upean näköinen nainen, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 2. se on nätimpi laihaan, työki oisitte varmasti nätimpiä vähä hoikempiin ;)

  VastaaPoista
 3. Oho, aikamoiden hoikistuminen...! Mun mielestä tosiaan Jennifer oli todella suloinen vähän pulleampana, ja jotenkin paljon persoonallisempi. Hän vaikutti tyytyväiseltä itseensä ja erottui edukseen. Nykyisellä ulkomuodollaan hän ehkä vähän hukkuu massaan, sillä tuollaisia kauniita hoikkia naisia on Hollywoodissa pilvin pimein... Mutta toisaalta, jos hän on tyytyväinen tuollaisena, niin todella ihailtava suoritus! =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se nytkin on kaunis ja seksikäs. :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka Jennifer on tossa 36-koossakin oikein näppärä niin pakko myöntää että kauniimpi ja seksikkäämpi hän on kyllä aiemmin ollut muodokkaampana! Tai sitten se tulee vaan siitä, kun on niin tottunut näkemään isommassa koossa. :D TAI sitten toi otsis vaikuttaa...

  VastaaPoista
 6. must se näyttää nyt kyllä paremmalta , sen hyvä olo näkyy päälle päin ! :)

  -iins

  VastaaPoista
 7. kyllähä se näyttää kivalta hieman pulleampana mut tykkään kyl silti tuosta laihemmasta:)mut tuossa 2010 kuvassa se ei näytä kovi iloselta vaikka se hymyileeki:/

  VastaaPoista
 8. Se on tosi nätti tossa valkosessa mekossa, mutta näistä kolmesta kuvasta tykkään eniten tän vuoden kuvasta :-)

  VastaaPoista
 9. Somimmalta Jemppa näyttää mielestäni tuossa 2008 kuvassa, jossa on aika hoikka, mutta kuitenkin kurvikas (eikä varmaan oo mitään kokoa 46, paremminkin ehkä 42 tai jopa 40.). Toisaalta, jos hän voi paremmin nyt ja tuntee olonsa paremmaksi, niin totta kai se on ainoastaan hyvä asia. Jotenkin Jennifer nyt kuitenkin hukkuu massaan niin kuin joku sanoikin.

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä se on ihana ja kaunis, pulla tai ei. Eikö ole vähän ristiriitaista sanoa, että ihmisten tulee tehdä juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ja olla sellainen kuin haluaa olla, mutta sitten heti seuraavassa lauseessa lähteä arvostelemaan? Se ei mun mittapuulla ole aitoa ihmisten hyväksymistä.

  VastaaPoista
 11. näyttää todellakin paremmalta hoikistuneena, mutta toivotaan ettei tosta enää lisää laihdu, koska juuri ton kokosena on kaikist täydellisimmän ja terveen näkönen =)

  VastaaPoista
 12. Jennifer on kyllä ainakin kasvoiltaan iloisemman näköinen tossa 2008 otetussa kuvassa ja mun mielestä muutenkin näyttää siinä paremmalta kuin 2010.

  Tuli tossa mieleen, kun lueskelin noita muitten jättämiä kommetteja, et kuinka käsitykset lihavista ja laihoista on muuttunut. Kun sillon joskus aikoinaan ihmisiä, joilla oli lihaa luittensa päällä ja varallisuuttakin pidettiin hyvinvoivina, ja ne köyhemmät oli laihoja. Mutta nykypäivänä taas laihuus tuntuu olevan se arvo nro 1, johon kaikki yrittää pyrkiä. Ja nykyään myös kaikki kuntosalit ja muut liikuntapaikat maksaa, ettei kaikilla ees oo varaa käyttää sellasia palveluita. Eikä monikaan lihava/ylipainoinen ees viitti mennä sellasiin paikkoihin, kun tietää kuinka 'normaalipainoiset' ja paremmassa kunnossa olevat naurais tai ainakin kattois silleen et "mitä tollanen läski täällä tekee".
  Ja vielä lopuksi, että kaikki ei oo lihonnu vaan 'omasta tahdostaan' vaan joillain voi olla myös joku sairaus.

  VastaaPoista
 13. epäilen kyllä kovasti että jennifer olis kokoa 36 vuoden 2010 kuvassa. 36 on jo aika tulitikkukoko ja jenniferillä näyttäis olevan lantiota ja tissiä jäljellä (ja hyvä niin).

  musta tuntuu että jennifer näyttää parhaalta tuossa vuoden 2008 kuvassa mutta en tiedä johtuuko se vain asusta :D ihan sama kyllä, en usko että jenniferillä on persoonaa olla kiinnostava laulaja/näyttelijä oli sitten pieni tai isompi.

  VastaaPoista
 14. EI EI EI, Jennifer EI, nyyh.. yksi kauneimmista tähtösistä, joilla oli asenne ja kurvit kohdallaan..

  Jokaisella saa olla oma mielipide ja mun mielipide on, että on ZILJOONA kertaa kauniimpi isompana tyttönä Jennifer! Piste.

  VastaaPoista
 15. Jennifer on tosi kaunis tossa vuoden 2010 kuvassa.

  VastaaPoista
 16. Kyllä Jennifer onkin paljon hoikistunut, kasvonpiirtee muuttu hurjasti muun vartalon mukana. Onhan hän yhä nätti, mutta ei enää näytä itseltään niin paljon. Minusta nainen näyttää kaikista ihanimmalta vuodne 2008 kuvassa, hän on energinen ja iloinen, sekä valinnut asunsa hyvin, kampaus sopii hänelle myös täydellisesti.
  En sano että laihduttaminen ei tehnyt hänelle hyvää, koska jos hän tuntee itsensä paremmaksi laihempana, se on hänen oma päätöksensä. Onhan hän nätti vielä, ei siinä kiistämistä 8)

  VastaaPoista
 17. kaunis hän on joka kuvassa, mutta ehkä tossa vuoden 2010 kuvassa jennifer näyttää onnellisemmalta itseensä :D en tiedä sitten, upee joka kuvassa ja koossa :)

  VastaaPoista
 18. Jos olis pakko valita, parhaalta J näyttäisi tossa vuoden 2008 kuvassa. Miusta se ei kyllä näytä yhtään 46-kokoiselta, mutta toki valokuvassa voi näyttää erilaiselta kuin livenä..

  Kuitenkin, kyllä se näyttää yhtä kauniilta, olkoon sitten lihava tai ei.

  VastaaPoista
 19. Hei. Laihempana on paljooon kauniimman ja TERVEEMMÄN NÄKÖINEN. Ja on ainakin monta kertaa pienemmät mahdollisuudet sairastua esim. diebetekseen ja muihin vakaviin sairauksiin. Mielestäni ihminen on aina sairaan näköinen lihavana ja on todella tyhmää päästää itsensä tuollaiseen kuntoon jos yhtää välittää terveydestään.

  VastaaPoista
 20. Ei laihduttamisessa aina ole kysymys pelkästään laihuuden ihannoinnista, vaan myös terveydestä. Minä laihdutin 20 kg siksi, etten halunnut sairastua lihavuuden aiheuttamiin sairauksiin. Ei sillä ole leikkimistä!

  Itse ainakin näytän nykyisin paljon paremmalta.

  VastaaPoista
 21. 2010 on mielestäni kyllä paras. Hudso n on selvästi hoikistunut, mutta hänellä on sopivasti muotoja. I like!

  VastaaPoista
 22. mun mielestä Jennifer oli persoonallisempi "isompana" kuin nyt mutta ei tossa laihassakaan oo mitään vikaa. Mutta kyllä edellinen oli jotenkin söpömpi :)

  VastaaPoista
 23. No mä en nää mitään pahaa - muuta kuin tossa keskimmäisessä kuvassa - kummassakaan muodossa. Ekassa se on uhkea ja isotisuinen ja nyt se näyttää mun mielestä siltdikin muodokkaalta. Toi kuva nyt ehkä hämää viel, koska ei se mun mielestä niiiiin uberlaiha ole. Mut siis, öö, mun mielestä kumpikin näyttää hyvältä. :D Pitäis nähdä enemmän kuvia!

  VastaaPoista
 24. Näistä kolmesta kuvasta, Jennifer näyttää parhaalta uusimmassa. Mutta se on vain minun mielipiteeni, että kaksi ensimmäistä eivät esittele Jenniferiä parhaimmillaan. Ja Jennifer on ollut aivan upea jo ennen laihtumistaan.

  VastaaPoista
 25. Vaikee sanoa... Mun mielestä Jennifer ei kuitenkaan oo muuttunu miksikään, vaikka laihdutti - samat upeat muodot löytyy kuitenkin.

  VastaaPoista
 26. ^ Röyhistelen tässä vähän kyllä näin kolmekutosena. :D En minä ainakaan ole "tikku", löytyy lantiota, vatsaa ja kurveja. (Noh, ainakin sieltä lantiolta.....) Mutta siis sehän riippuu ihan myös vartalon mittasuhteista ja muodosta. En ainakaan itse koe olevani "tikku", en yhtään. Tai sitten myös vaatekokojen vaihtelevat mitoitukset vaikuttavat siihen, mikä on 36 kenellekin. :)

  Olen samaa mieltä teidän kanssa, Mimmi ja Peppi; kun voi hyvin omissa nahoissaan, on kaunis. So simple.

  VastaaPoista
 27. Eieieieieiei ei näin :( jotenkin surullista, kun aina näissä sanotaan että hollywood-tähdet laihduttavat "oman hyvän olonsa vuoksi", niin kyllähän se oikeasti johtuu julkisuuden henkilöihin kohdistuvista paineista olla laiha. Tuollaisena Jensku hukkuu ainakin ulkonäkönsä vuoksi täysin kaikkien tummempien tusina rn'b-tähtösten joukkoon.

  VastaaPoista
 28. Kyllä mielestäni jennifer näyttää todella hyvältä tuossa 2010(toki noissa muissakin!), mutta mielestäni osa Jenniferin viehätysvoimasta perustui juuri tuohon pieneen pyöreyteen. Kuten joku mainitsikin nyt hän on hukkuu massaan.

  VastaaPoista
 29. lihava/ylipainoinen ees viitti mennä sellasiin paikkoihin, kun tietää kuinka 'normaalipainoiset' ja paremmassa kunnossa olevat naurais tai ainakin kattois silleen et "mitä tollanen läski täällä tekee".

  Tähän on pakko puuttua sanomalla ett todella vaikea uskoa että kenellekään tulisi mieleen (edes niissä "hienoimmissa" paikoissa) nauraa ylipainoisille treenaajille. Ei todellakaan, päinvastoin ainakin itselleni joskus jopa tullut hyvä mieli kun näkee jonkun vaikka vaikeasti ylipainoisen treenaamassa kovaa, parantamassa terveyttään ja vähentämässä painolastiaan :)
  En myskään voisi kuvitella tuota väittämään että _laihuus_ on arvo numero 1. olevan milläänlailla paikkaansa pitävä. Mediassa arvostellaan laihojakin todella paljon nykypäivänä, kaikkien pitäisi olla "normaalikokoisia", ei vähääkään yli tai alle.

  Mun mielestä Hudson on tosi säteilevä either way! Molempi parempi siis.

  VastaaPoista
 30. Kaunis, naisellinen, seksikäs ja persoonallinen ensimmäisessä kuvassa, viimeisessä ihan tavallinen musta nainen.

  Pelkällä ruokavaliollakin pystyy pudottamaan painoa, itse pudotin 14 kg, koska en voi sairauteni vuoksi harrastaa liikuntaa. En ole yhtään onnellisempi hoikkana. Tärkeintä on todellakin se sisäinen hyvinvointi. Ja kun nainen pudottaa painoa, saa aika ikäviä kommentteja muilta.

  "Helppohan se on pudottaa, mutta vaikea pitää." Ja "Kylläpä olet nyt niin kurjan näköinen, kun naama niin kapea."

  Mimmi & Peppi, te olette ihania <3 Olette kauniita juuri tuollaisina, kuin olette nyt ja selvästi tyytyväisiä :) Tämä blogi on jotain niin erilaista. Olen kyllästynyt teinien "vihaan itseäni ja haluan painaa 40 kg" blogeihin. Ihmisen ei ole tarkoitus painaa 40 kg!

  VastaaPoista
 31. musta vähän tuntuu et teitä ärsyttää se että se laihdutti koska se oli teille sellanen et hei jennifer on julkkis ja muodokas niinku me ni nytku teil eioo sitä läskiäjulkkis hemmoo ni teitä ärsyttää se :D ottaisitte vaan mallia tosta vaikka musta te kyllä ootte nättejä noinki mut ylipaino on epäterveellistä :D

  VastaaPoista
 32. Yhdyn Ainin kommenttiin, muodokkaana Jennifer todella erottui edukseen tikkulaihojen starojen massasta. Itseasiassa todella moni näyttää paljon paremmalta, kun on lihaa luiden ympärillä :) Nähtävästi yhteiskunta arvostaa kuitenkin pienikokoisia neitoja ja monesti jopa normaali paino mielletään lihavuudeksi, joka taas automaattisesti tuntuu tarkoittavan laiskuutta :/

  VastaaPoista
 33. Minuakin epäilyttää, onko hän kuvassa muka kokoa 36, kun eikös hän ole aika pitkä ja pitkällä tuossa koossa ei kyllä saa olla kauehasti muotoja. Hmm.

  Laihtuminen ei sinänsä tee kaikkia kauniimmaksi, vaan joillekin sopii paremmin, kun on vähän enemmän lihaa luitten ympärillä. :) Jennifer on minusta kyllä ihan sievä hoikistuneenakin.

  VastaaPoista
 34. Mun henkilökohtainen mielipide on se, että Jennifer näyttää kauniimmalta hiukan pyöreänä, mutta on myös erittäin kaunis pienempänä. Se on kuitenkin vaan mun mielipide ja jos Jennifer on tyytyväisempi näin (kuten jutussa mainitsee) niin sillonhan toi on pelkästään hyvä juttu. :)

  Itse olisin myös varmaan tosi erinäkönen hoikkana, sitä en osaa sanoa.

  Se mitä joku kirjoitti jostain "teitä ärsyttää, kun teillä ei ole enää sitä julkkishemmoa" ymsyms. niin me ei kyllä tarvita mitään "julkkishemmoa" pönkittämään omaa oloamme, vaan ollaan tyytyväisiä jos ihmiset tekee kuten hyväksi kokevat. :)

  VastaaPoista
 35. Mun mielestä Jennifer Hudson on kauniinpi hoikkana, vaikka olihan hän kaunis pyöreämpänä, mutta oma mielipiteeni on se että hoikka toimii.

  VastaaPoista
 36. Ei siinä ainakaa mitään pahaa ole, jos alkaa elämään terveellisemmin ja näyttääki vielä hyvältä :) mutta Jennifer on ihana miten vain <3

  VastaaPoista
 37. Itsellänikin kyllä loksahti suu auki niin että napsahti kun tämän näin... Ja sitten rupesin miettimään, että oliskohan koot nyt "suomennettu" vähän väärin, sillä en mitenkään jaksa uskoa, että Jenniferin tissit mahtuivat kokoon 46 millään muotoa ja että hän nykyisin olisi 36, kun hyvin, hyvin, HYVIN hoikka ystäväni on samaa kokoa, eikä Jennifer nyt kyllä niin luisevalta näytä...

  VastaaPoista
 38. se on yhtä nätti kyllä ku ennenki :)

  VastaaPoista
 39. No nyt Jennifer on sitä perus hollywoodmassaa. Ei erotu mitenkään joukosta samankokoisia muijia.
  Ennen hän oli ainutlaatuinen ja siks paljon upeampi. Eihän nainen nytkään pahan näköinen ole, mutta vain todella tavallinen.

  VastaaPoista
 40. Viimeisimmässä näyttää upeimmalta! Eri asia on ne jo ennestään tooooosi hoikat julkkisnaiset (tyyliin Sarah Jessica Parker, Madonna, Courtney Cox) jotka ovat riuduttaneet itseltään luut näkyviin. Jennifer on hot tässä kun kuitenkin on lihaa luiden ympärillä vielä.

  VastaaPoista
 41. Upeassa kunnossa näyttää nainen olevan tämän vuoden kuvassa. Terveen ja hyvinvoivan näköinen. Pömppis/tursuavat rinnat/paksut käsivarret harvoin kaunistavat ihmistä.

  VastaaPoista
 42. Musta on vaan outoa arvioida kenenkään kokoa tai painoa vaatekoon mukaan...itselleni mahtuu loistavasti koon 36 vaatteet, mutta useimmiten pukeudun kokoon 40 tai 42. Sitä paitsi vaatteen mallistahan se istuvuus riippuu eikä kokolapusta.

  enpä silti tiedä olisiko fiksua julkaista pituus-paino-tietojakaan... vois vaan media olla vähän hiljempaa ja antaa jenniferin olla mitä kokoa haluaa

  VastaaPoista
 43. PALJON kauniimpi 2010 kuvassa.

  VastaaPoista
 44. Hei MTL!

  Suosittelisin teitä tosi vakavasti harkitsemaan anonyymista kommentoinnista luopumista. Tässäkin postauksessa näkee kirkkaasti, kuinka anonyymit kiusaavat / tykittävät omaa pahaa oloaan nimettömiin kommentteihin. Suositun kemikaalicocktailin Noora S. luopui nimettömistä ja ruokottoman kakkatason kommentoinnin loppuminen teki heti blogista paremman. Tässäkin nimimerkit ja rekisteröityneet käyttäjät ovat vastanneet kysymykseen (vastauksia puolesta ja vastaan) ja muutamat anonyymit parjaa teitä (which is not the point).

  T. Marika

  VastaaPoista
 45. Se juttu niissä julkkiksissa onkin, että heitä on helppo arvostella yhden kuvan perusteella. Nuo kuvat ovat yksittäisiä otoksia. Vaikea sanoa että onko onnellisempi nyt kuin ennen vaikka hymy olisikin tuossa kuvassa herkemmässä. Mutta minkä muun kuin kuvan perusteella me arvosteltaiskaan? Hankala homma.

  Kaikista ihanin kuva on mun mielestä tuo 2008. Ihana hymyilevä tyttö! (Asu tosin ei saa multa kiitosta... :)) 2010 tyyli on ihan erilainen, tukka taas tämänaikaisen muodin mukainen. Niinku joku tossa aiemmin sanokin, ei tiiä näyttääkö nyt hyvältä painonpudotuksen vai esim. otsiksen takia. Hyvännäkönen nainen joka tapauksessa! Ja mikä talentti, huh...! :)

  VastaaPoista
 46. Kyllä Jennifer mun mielestä on seksikkäin ja kaunein tuossa 2008 kuvassa. Ihana aito hymy, ja ihanat muodot.

  Te ootte ihania ja kauniita, enkä usko että kumpikaan teistä ois millääntavoin kauniimpi laihenpana, vaikka joku näin jossain kommentissa väittikin :D Tai no kyllähän te itekkin tän varmasti tiiätte, mutta päätinpä kertoa että mäkin olen tätä mieltä :D

  VastaaPoista
 47. Noista kuvista mun silmää eniten miellyttää v. 2008 kuva. Musta on surku kun viihdemaailmassa on välillä aina näitä staroja, jotka hehkuttavat omaa hyvää oloa vähän pyöreämpänä ja noin, ja sitten menevät ja laihduttavat itsensä olemattomaksi. Itselle tulee olo että paine ympärillä on kova, niinkuin varmasti onkin.

  Ja kys. henk. ei missään noissa kuvissa ole mielestäni sairaalloisen lihava..En sanoisi edes lihava. Naisellinen (ja en usko että on missään noissa kuvissa kokoa 46, ei sillä väliä vaikka olisi, mutta näyttää varsin sutjakalta noissa kuvissa). Tuskin on Jenniferilla terveyshaittoja niinkuin jotkut täällä huutelee.

  On harmi millaisten ulkonäköodotusten keskellä naiset joutuvat elämään ja miehet myös enenemässä määrin :(

  VastaaPoista
 48. Musta Jennifer näyttää noissa kaikissa ihan hyvältä :) Mutta kyllä se oli kaunis myös hieman pyöreämpänä :D Ja se sopisi hänelle hyvin.

  VastaaPoista
 49. Joo tuskin on Jenniferillä kovin hyvä ja ihana olo jos tosiaan Painonvartijoilla on laihduttanut, heidän metodissaan syödään todella vähän (tietysti tiukempiakin kuureja on) ja nopea painonpudotus nälkää nähden tuskin on terveellistäkään. Pitkä nainen kokoa 46 voi olla jopa normaalipainoinen, ja joka tapauksessa ylipainoa on niin vähän (muutama kilo) että sen vaikutukset terveyteen ja oloon eivät ole niin suuria että niitten takia tarvitsisi nopeaa ja rankkaa (ja terveydelle vaarallista) painonpudotusta. Perushollywoodtähti on reilusti alipainoinen (on muuten vähintään yhtä epäterveellistä kuin ylipaino), heidän rinnallaan normaalipainoinenkin näyttää norsulta. Tässä ei nyt ole kyse ylipainoisesta normaalipainoiseksi laihduttamisesta turvallisesti, vaan kamalasta kitukuurista lähelle alipainoa vain ulkonäön takia.

  VastaaPoista
 50. "Perushollywoodtähti on reilusti alipainoinen"

  Tätä kuulee jauhettavan vaikka kuinka, olisiko heittää esimerkkejä? Kehtaisin väittää, että suurin osa näyttelijöistä on kyllä oikeasti ihan normaalipainoisia, joskin toki hoikkia. Ei anorektisen näköiset typykät saa töitä.

  Ongelma on ehkä korostuneempi mallimaailmassa, mutta on ihan fakta että eivät ne kaikista menestyneimmät tytöt näytä tautisilta, he ovat hoikkia mutta silti treenatun ja tietyissä määrin atleettisenkin näköisiä.

  Kommenteissa on puhuttu myös siitä miten Jennifer on nyt laihduttuaan "sitä samaa massaa" kuin kaikki muutkin. Öh, anteeksi nyt vain, onko yhteiskuntamme ihan oikeasti niin pinnallinen ja typerä, että paino määrittelee sen miten persoonallinen ihminen on? En koe kenenkään persoonallisuuden tai persoonattomuuden olevan millään tavoin riippuvainen painosta, arvostan sellaisia hupsuja asioita kuten PERSOONA, artistilta laskisin mukaan myös mm. laulu- ja esiintymis-, myös mahdolliset lauluntekotaidot ja sen, koskettaako tyypin musiikki minua henkilökohtaisesti millään tasolla. Ulkonäkö tulee kaukana perässä.

  Enkä todellakaan ole mikään riisitikku joka käy taistoon läskipropagandaa vastaan. Olen tosiaan ollut ruoka-aikaan kotona ja sen huomaa (:D), mutta mun mielestä hoikempien dissaaminen on ihan yhtä tuomittavaa kuin pulleampien haukkuminen. Miettikääpä jos tää keskustelu heitettäisiin päälaelleen, ja arvosteltaisiin ihmistä joka on lihonut tyyliin "mitäs se nyt noin, näytti laihana paljon paremmalta". Olisi saattanut keskustelu saada ihan toisia piirteitä...

  Mun mielestä naisten pitäis lopettaa toistensa arvostelu, hyväksyä itsensä ja hyväksyä muut juuri sellaisina kuin he ovat. Pulla tai laiheliini, kunhan ihminen on terve ja hänellä itsellään on hyvä olla.

  VastaaPoista
 51. iiks tytöt, näin teidät eilen itä-pasilassa kamalassa ukkossateessa! kaksi ihanaa väriläiskää erottui hyvin sieltä betoniviidakosta :) ei vaan rohkeus riittäny tulla moikkaamaan :D

  VastaaPoista
 52. Hyiiiii, meinasin oksentaa ku katoin noita teijän kuvia, miten te voitte elää tommosen massan kanssa??????? :ooooo

  VastaaPoista
 53. "Miettikääpä jos tää keskustelu heitettäisiin päälaelleen, ja arvosteltaisiin ihmistä joka on lihonut tyyliin "mitäs se nyt noin, näytti laihana paljon paremmalta". Olisi saattanut keskustelu saada ihan toisia piirteitä..."

  Tämä on täysin totta ja nykypäivänähän mediassakin enemmän arvostellaan laihoja, otsikoin "Hui, näyttääkö tähti liian laihalta?" "Tähti on enää varjo entisestään" "X:n luut törröttävät ilkeän näköisesti" (ja HUOM! kyseessä saattaa olla kuitenkin normaalipainon puolella olevia naisia.) ja jos joku julkkis on laihduttanut ylipainosta normaaliin painoon (kuten kyseisessä esimerkissa), niin sitäkin arvostellaan.
  Vaan eipä voitaisi arvostella toisin päin. Saisi paljon pahaa silmää jos olisi otsikoita kuten "Hui, X:n lihavuus on jo ilkeän näköistä!"

  Itsekään en ole todellakaan mikään anorektisten kannattaja, superurheilullinen, iki-laihduttaja tms. mutta huomaa että joskus nämä laihuus-jutut menee överiksi. Jos joku tähti on normaalin ja lievän alipainon rajoilla (jossa itsekin olen koko elämäni ollut, ja lääkäri on todennut minun olevan huippu kunnossa), niin tähden kuvista voi tulla kommentteja kuten "anorektinen!!".

  Mun mielipide että annetaan kaikkien kukkien kukkia, ja jokainen saa elää sellaisessa vartalossa kuin haluaa, ja jokainen saa muokata vartalonsa sellaiseksi kuin haluaa.

  VastaaPoista
 54. varmaan 60% hollywood NAIStähtösistä on alipainoisia tai tosi tosi hoikkia. me ollaan totuttu siihen että televisiossa esitetään kokoa 34-36 naisia ja ollaan totuttu siihen että se on normaalia, vaikka ne on oikeasti alipainoisia niiden pituuteen verrattuna. esim. cate blancett(en varmaa kirjoittanu edesoikein) on alipainoinen jos katsoo neitosen pituutta ja tuo oli vain ensimmäinen esimerkki. ei hollywoodissa menesty yhtä hyvin jos on vähän lihavahko ja sen takia kaikki haluavat laihtua pysyääkseen pinnalla. miksi he olisivat ihmedieeteissä ku voi syödä suklaisia muffineja? koska muuten he eivät saisi töitä. vaikka jenniferillä on riittänyt hyvin töitä, niin uskon että hän tulee nyt menestymään paremmin koska hän on nyt se "perushollywoodtyttönen". jennifer oli siis tosiaan silmiini kauniimpi lihavempana mutta minkäs voi, hollywood on mikä on.

  VastaaPoista
 55. oikeesti siis ihmiset, me ollaan medianuhreja. nykyään kaikki ihannoi laihoja, vaikka ihmisen ei kuulu olla laiha! nykyää nuorille ei kelpaa normaalina oleminen, vaan he juuri haluavat olla laihoja. miksi näin? no koska miranda kerr on sellainen, ja hän on tosi kaunis ja ihqqqq. jotkut ovat luonnostaan laihoja, sille ei nyt voi mitään JA mirandan työ on olla laiha ja kaunis. kaikkien ei kuulu olla laihoja, itse pidän ainakin siitä että olen vähän isompikokoinen ja hyvin mulla on riittänyt vientiä. LAIHUUS EI OLE KAUNISTA, EI OLE MYÖSKÄÄN LIHAVUUS. LAIHA IHMINEN EI OLE AUTOMAATTISESTI KAUNIS, EIKÄ LIHAVAKAAN MUTTA LIHAVA/LAIHA _VOI_ OLLA KAUNIS. ihminen on kauneimmillaan kuitenkin normaalipainoisena.

  VastaaPoista
 56. "Hyiiiii, meinasin oksentaa ku katoin noita teijän kuvia, miten te voitte elää tommosen massan kanssa??????? :ooooo"

  Blogin pitäjät ovat terveitä, ihania, persoonallisia, värikkäitä, iloisia ja kauniita naisia. Ihmisen elopaino ei määrittele ihmistä. Tämä blogi on kannustaa nuoria hyväksymään itsensä sellaisena, kuin ovat. Itse myöntäisin tälle blogille jonkun kivan ja suuremman luokan palkinnon siitä :)

  Jatkakaa hyvän bloginne parissa! Naisessa pitää olla muotoja! Meitä ei ole tarkoitettu luurangonlaihoiksi.

  VastaaPoista
 57. Hmm, täälläpä on mielenkiintoista keskustelua, täytyykin paneutua tarkemmin!

  Mitä tähän massan kanssa elämiseen tulee, niin hyvin kiitos! :)

  VastaaPoista
 58. Lei puhui paljon asiaa! Mistä lähtien ihmisen persoonallisuus on ollut painosta kiinni?

  Mun mielestä Jennifer on näyttänyt aina upealta, siihen ei mikään painonvaihtelu vaikuta. Hän on todella säteilevä ja karismaattinen nainen koosta riippumatta.

  Jennifer on itse sanonut, että halusi lapsen saatuaan näyttää hyvää esimerkkiä terveelliseen elämään lapsellensa ja sen takia remontoi elintavat. Hän nimenomaan korostaa terveellisiä elämäntapoja, eikä mitään pikadieettejä. Kuulostaa mun korvaan aika hyvältä roolimallilta esim. tummaihoisille amerikkalaisnaisille, joista arvioiden mukaan 50% on vaarallisen ylipainoisia.

  VastaaPoista
 59. Jennifer on mun mielestä aina vaikuttanut jotenkin tosi fiksulta ja tasapainoiselta sen haastatteluita kun oon kolunnut läpi.

  Kuten nainen itse sanoi, niin hän tuntee olonsa paremmaksi nyt kun koskaan ja sehän on tärkeintä. Oma mielipiteeni naisen ULKONÄÖSTÄ on se, että tykkäsin enemmän kun oli vähän pyöreämpi, koska oon aina pitänyt Jenniferia yhtenä maailman kaunemimpana naisena. Ei sillä, että on se kyllä edelleen sitä, kyllähän se nyt on aivan tajuttoman kaunis tuossakin kuvassa.

  Uskon Jenniferin olevan todella hyvä roolimalli monille ihmisille, niin nuorille kun taas vähän vanhemmillekkin.

  Mun mielestä on myös todella väärin, että jotkut esim. luonnostaan todella hoikat ihmiset joutuvat jatkuvasti selittämään, että "syövät kyllä normaalisti", koska tiedän paljonkin tällaisia tapauksia.

  Mun mielestä ihmisten pitäisi muistaa, että meitä on moneen junaan. Mulla on paksut käsivarret enkä muka saisi käyttää tuubitoppeja kun pursuan niistä, jollain taas sitten on niin pienet rinnat ettei hän muka saisi käyttää tuubitoppeja, kun hänellä ei ole täytettä. Haloo, Nämä kaikki on makukysymyksiä ja mun mielestä meidän täytyy tehdä niin kuten itestämme parhaalta tuntuu. :)

  VastaaPoista
 60. Musta Jennifer on nyt yhtä kaunis kuin oli aiemminkin :) Lisäksi tosiaan on hienoa, että noudattaa terveitä elämäntapoja, joten kyllä nykyinen on ehdottomasti parempi.
  Tyytyväisyys itseensä on ensisijaisen tärkeää, mutta terveet elämäntavat ovat toki merkittävä osa hyvinvointia myös. Koko 46 merkkaa jo ihan selvää ylipainoa ja jos tyytyväisyys itseensä ja kroppaansa ei katoa painon mukana, niin mikäs sen parempaa?

  Muttamutta :D piti sanomani, että olette aina niin ihanan säteileviä ja nättejä, että päivä piristyy ihan heti blogianne lukiessa. Muutenkin tuntuu, että tämän vuoden aikana(?), jonka olette bloganneet ja olleet muutenkin esillä, on monen asenteet muuttuneet ja ehdottomasti terveeseen suuntaan! Itsensä hyväksyminen on tärkeintä, eikä sitä voi korvata, vaikka kuinka kävisi jumpassa ja olisi ihannepainossa.

  VastaaPoista
 61. Hellurei!

  Asiani ei liity tähän postaukseen, mutta oli pakko laittaa kommenttia heti ku löysin erään sivuston.

  Ootteko jo mahdollisesti tietoisia tästä: http://blog.starcostumes.com/plus-size-fashion-blogs.html

  Siellä komeilee myös ihana More to Love sijalla 23 :) Artikkeli on tehty jo näköjään viime vuonna marraskuussa.

  Girls, you rock! :)

  VastaaPoista
 62. öööhh.. eihän se edes näytä mitenkään laihemmalta tossa 2010 kuvassa?? Ihan samankokonen kuin noissa muissakin... ei kyl todellakaan näytä siltä että olis kokoa 36.

  Ja vaikka kuinka teidän mielestä läski näyttäis hyvältä, niin ikävä kyllä se ei ole millään lailla terveellistä eikä suositeltavaa. Oon joutunu koko elämäni seuraamaan kun äitini on kärsinyt sairaalloisesta ylipainosta ja siitä johtuvista ongelmista.. Kyllä jokaisen lihavan pitäisi pyrkiä laihduttamaan hiukan normaalipainoisemmaksi, jotta terveys säilyisi.

  VastaaPoista
 63. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
  tää on kamalaa, miksi oi miksi.
  caron mielestä 2008 kuva on kaunein. plah

  VastaaPoista
 64. jennifer näyttää minusta kauniimmalta hoikempana. Tosin oli hän kaunis ennenkin. :) Minusta hän ei tosin näytä koolta 36, ehkä ennemminkin 38/40?

  VastaaPoista
 65. musta toi on kaunein tossa 2008 kuvassa..
  kadehdin ku nuin paljo sillee laihduttanut :)

  VastaaPoista
 66. kyllä Jennifer on ahdottomasti kauniimpi enemmän pyöreämpänä! kasvonpiirteet ovat muuttuneet huisisti, eikä minun mielestä parempaan suuntaan.. mutta hienon työn hän on tehnyt, jos päättänyt laihduttaa ja pienentynyt noin monta kokoa!

  terkuin: pyöreys on pop!

  VastaaPoista
 67. Ai niinja musta 2010 vuoden kuva on kaunein, mutta se johtuu täysin tuosta ihanasta mekosta!<3 Itse nainen on kaunis koossa kuin koossa.:)

  VastaaPoista
 68. "Joo tuskin on Jenniferillä kovin hyvä ja ihana olo jos tosiaan Painonvartijoilla on laihduttanut, heidän metodissaan syödään todella vähän (tietysti tiukempiakin kuureja on) ja nopea painonpudotus nälkää nähden tuskin on terveellistäkään."

  Ihan pienenä vinkkinä vaan, että Painonvartijoissa ei todellakaan "syödä todella vähän". Siellä pisteytetään ruuat ja syödään tietty pistemäärä vuorokaudessa (jota saa vielä kasvatettua vähän liikkumalla pisteitä pois).

  Kyllähän siitäkin nälkäkuurin saa, jos käyttää pisteensä roskaruokaan, mutta terveellisillä valinnoilla pisteillä saa syödä kyllä todella hyvin. Kannattaisi ottaa asioista selvää, ennen kuin kirjoittaa jotakin tuollaista.:)

  VastaaPoista
 69. Oma ja useiden muiden kokemus on, että Painonvartijoissa nähdään nälkää. Pisteytyssysteemi ei millään tavalla takaa, että terve (vaikka sitten vähän ylipainoinen) ihminen saisi tarpeeksi syödäkseen voidakseen hyvin ja laihtuakseen terveellisesti. Esim. 75-kiloinen parikymppinen nainen saa syödä liikkumatta 22 pistettä, joka on keskimäärin 1100kcal. Itse ainakin näännyn noilla määrillä nälkään, ja ravitsemuseksperteistäkin esim. Patrik Borg pitää tuota järjettömänä, epäterveellisenä näännyttämisenä joka johtaa luultavasti jojoiluun. Kalorirajan nostaminen liikuntaa lisäämällä ei auta yhtään sillä liikunta sitten kuluttaa ne "ylimääräiset" kalorit ja taas näännytään.
  Hollywoodissa oli juuri tämä nollakokobuumi, ja hyvin suuri osa tähtösistä mahtuu siis kokoon 30. Tämä ei todellakaan ole normaalipaino edes lähellä keskipituutta olevalle naiselle, eikä tule tähdille luonnostaan sillä he laihtuivat silmissä nopeasti kun pakko mahtua 0-koon mekkoihin kävi sietämättömäksi. Myös koot 32 ja 34 (varsinkin pitkille naisille) merkitsevät yleensä alipainoa. Katsokaa vaikka kuinka Keira "säteilee" ihanan hoikassa ja terveessä kehossaan: http://roflrazzi.files.wordpress.com/2009/09/celebrity-pictures-keira-knightley-sunken-chest.jpg

  VastaaPoista
 70. musta jennifer on suunnilleen samankokoinen sekä vuoden 2008 että 2010 kuvissa, eli aika sopusuhtainen ja erittäin hyvännäköinen. keskimmäisessä kuvassa hän näyttää vähän isommalta, mutta se johtunee siitä että oli tuolloin raskaana. saattaa siis olla että on laihduttanut painonvartijoissa, mutta jostain haastattelusta luin myös, että imetys on laihduttanut (vai onkohan vain hollywood-tähtien tekosyy laihduttaa takaisin entisiin mittoihin hurjan nopeasti?)

  2008 kuvassakin näyttää aika hyvältä, ei missään nimessä läskiltä. julkisuuteen tullessaan (vuonna 2004?)hudson oli musta selkeästi näitä kuvia isompi, joten en tiedä onko tarkoituksella laihduttanut mutta luulen että suuri syy laihtumiseen on ollut työtahti ja sen vaatima hyvä fyysinen kunto; voidakseen jaksaa esiintyä ilta illan jälkeen ja tehdä paljon töitä on oltava sellaisessa fyysisessä kunnossa että joutuu varmaan treenaamaan jonkin verran päivittäin joka varmasti laihduttaa, varsinkin jos ei ole aikaisemmin ollut kovin urheilullista tyyppiä.

  VastaaPoista
 71. Jennifer on todella kaunis hoikistuneena! Kasvojenkin muodot (ja silmät) ovat nykyään kauniisti esillä. Itse en ainakaan tykkää jostain ihmisestä vain sen takia, että onko hän laiha vaiko lihava. Eikä Jenniferinkään laulutaito ole hoikistumiseen myötä mihinkään hävinnyt. Voitte te häntä edelleen ihailla ;)

  VastaaPoista
 72. Mun mielestä on ihan ok juttu että Jennifer on hoikistunut, ei ylipainoa ole hyväksi ja tykkään itse enemmän treenatusta ja sopusuhtaisesta vartaloista. En kuitenkaan tuomitse lihavia ihmisiä, mutta mun mielestä lihavat on laiskoja. Okei toi kuulosti sille että tuomitsen, mutta en tuomitse..:d En vaan tajua miksi ihminen haluaa olla lihava koska siinä on terveydellisiäkin haittoja

  VastaaPoista
 73. Jenni, pisteitä ei voi verrata kaloreihin. Ne eivät ole suoraan riippuvaisia toisistaan, joten omat valinnat määräävät, kuinka paljon ruokamassaa saat pisteillä syötyä päivässä. Ja tavoitehan on tottua siihen,e ttä tulee kylläiseksi normaalilla ruokamäärällä ja että vatsalaukkukin (vakavasti ylipainoisilla) kutistuu pienemmäksi.

  VastaaPoista
 74. I think Jen looks a lot better now since she's lost a few pounds. But she should stop here before turning into a skeleton.

  Maybe she did it for healthy reasons so she can keep up on tours 'n stuff.

  Dunno but anyway she is amazing. She's gone through a lot and still keeps on going!

  Xo,

  Sara

  VastaaPoista
 75. Täytyy sanoa, etten ole aikaisemmin juuri kiinnittänyt huomiota Jennifer Hudsoniin, mutta tänä vuonna näin kyseisen mimmin jossain gaalassa ja mietin pitkään, että kukahan tuo tyttö oikein on. Hämmästyin kyllä suuresti, kun veljeni sanoi mulle, että Jennifer Hudsonhan se siinä. Kyllä mullakin loksahti suu auki siinä vaiheessa.

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Jennifer on kaikkein kaunein tuossa ekassa kuvassa. Mulle ainakin tuli surullinen olo, kun huomasin et Jennifer on myöskin mennyt mukaan tuohon Hollywoodin laihuusbuumiin. Mutta tottahan se on, että jokaisen on viihdyttävä omassa vartalossaan, ja toivottavasti Jennifer olisi nyt onnellisempi hoikempana.

  Toisaalta en ole mikään paras ihminen kommentoimaan tätä laihuusasiaa, sillä olen itse laihduttanut koosta 42 kokoon 36. Tunnen olevani enemmän oma itseni tässä koossa, mutta ei se laihuuskaan onnea tuo. Mulla oli lukioikäisenä melko pahoja ongelmia syömishäiriön kanssa ja olin silloin tosiaan vielä huomattavasti laihempi kuin mitä olen nyt. Paino on mulle yhä melko arka paikka, ja oon sen suhteen yhä melko vainoharhainen: liikun paljon, mutta syömisen kanssa olen äärimmäisen tarkka.

  Tykkään ihan hulluna juuri tästä teidän blogista, Peppi ja Mimmi, just sen takia, että te uskallatte olla omat ihanat itsenne ja musta te olette upeita just tollaisina. Mun mielestä teillä ei ole todellakaan mitään syytä alkaa laihduttamaan, ellei nyt joku lekuri löytäisi sille konkreettisia syitä. Päin vastoin, mun mielestä tarvitaan lisää teidän kaltaisianne ihmisiä, jotka liputtaa rohkeasti erilaisuuden puolesta eikä mene valtavirtamassan mukana. Erilaisuus vaatii aina rohkeutta.

  Mä toivon ainoastaan, et olisin jo voinut nuorempana lukea teidän blogia, että olisin saanut vähän järkeä kalloon enkä olisi joutunut niin pahaan jamaan kuin missä silloin aikoinaan olin. Mä oon varma, että te olisitte voineet pelastaa mut. ;)

  Kahmalokaupalla rakkautta teille tytöt, te ootte ihan oikealla asialla!

  Rakkaudella,
  Angelique (sori tää hullun pitkä postaus!)

  VastaaPoista
 76. Musta on ihanaa, kun te puhutte sisäisen kauneuden puolesta ja ootte oikeasti tajunneet milloin ihminen on onnellisimmillaan :)
  Itse laihdutin koosta 36 kokoon 32, luullen, että laihuus tuo onnen ja hyvän olon. Olin todella väärässä ja nyt olen ajanut itseeni sellaiseen suohon, josta on enää todella vaikea rämpiä pois.. Asia varmasti seuraa minua koko loppu elämäni, enkä missään nimessä ikinä toivoisi sitä kenellekkään muulle.
  Teidän bloginne on niin ihana, toivon että sen avulla ihmiset alkavat arvostamaan itseään sellaisena kuin on! :)

  VastaaPoista
 77. Kaunis se on ollut aina, mutta kyllä toi 2010 vuoden kuva paremmalle näyttää! Terveemmän näköinen :)

  VastaaPoista
 78. hyi vittu kuinka tollaset läskit on perustanu oman blogin, kaikkia kiinnostaa seurata tollasia ylimeikattuja pulleroita. JA värikäs paita kokoa liian pienien violettien teini-lateksi legginssien kanssa ei todellakaan ole suoraan pariisin muotiviikoilta. Oksettaa viellä ensi viikollakin.

  -tiina&veera

  VastaaPoista
 79. POSTAUSTA SAATANA KEHIIN

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.