moretolove

white

white

torstai 27. toukokuuta 2010

Hyvä päivä tulossa! :)

Mä oon kuunnellut nyt repeatilla tätä Kymppilinjan ja Mariskan uutta sinkkua, joka tuntuu olevan tällä hetkellä kaikkien huulilla (muru hei takki auki, täältä tulee hauki joka susta tykkää). Olin aluks vähän skeptinen tän suhteen, mut jo ensimmäinen kunnollinen kuuntelukerta sulatti mun sydämen.Rakastan sympaattista musiikkia ja tää jos joku on sitä. En myöskään yleensä syty tästä ns. "suomirapista", mutta Kymppilinjasta oon kyllä tykkäillyt aina, ku niiden jutut on jotenki niin aitoja ja soundi hyvä. Niin ja onhan ne pojatki nyt ihan hirmu söpöjä.. Skeittaakohan ne??? Pitää varmaan Mimmin kanssa kutsua ne meidän haastatteluun ja selvittää tämä. Jos skeittaa, niin saatetaan haluta esim. poikaystäviks. Tässä taas yksi projekti lisää! (pitää valkkaa kuka on paras yms, huh....)

Tästä aasinsiltana päästäänkin siihen uutiseen, jonka julkaisemista ollaan jo odotettu. Meidän aamushow nimittäin vihdoin jatkuu Spin FM:llä (ollaan oltu jo hirmu pitkään poissa) ja ensimmäinen show starttaakin tiistaina 8.6.2010 klo 08:00. Lokaatio missä me tullaan jatkossa showmme tekemään on kauppakeskus Forum johon Spin FM muuttaa. Meillä on info-pisteen vieressä lasikoppi ja niinpä kaikki saa tulla pällistelemään kun me tai muut meidän ihanat juontajat tekee ohjelmaa. Hullua, eikö? Reality radio, huhhuh! Meidän on tarkoitus tehdä 2 ohjelmaa viikossa, eli ti ja to klo 08:00 - 10:00, mutta katsotaan pidennetäänkö vielä ohjelmaa vai miten.

Me aletaan jatkossa julkaisemaan meidän vieraita täällä ja Facebookissa aina reilusti etukäteen ja nyt voidaankin jo sanoa, että ensimmäisessä ohjelmassa (eli tuolloin 8.6.) tulee paikalla olemaan ainakin Timi Lexikon, jonka levy tulee ulos ens viikolla ja joka aiotaan pistää reivaamaan meidän kanssa. JEI! Te myös saatte ehdotella meille ketä haluaisitte vieraaks niin me tehdään parhaamme täyttääksemme toiveenne!

Tällasia uutisia tänään, loppuun laitan myös toisen lempparini tällä hetkellä jonka löysin Adam Tenstan blogista. Katsokaahan!Näillä mennään ja hymyillään koko päivä! :)

4 kommenttia:

 1. Toi Kymppilinjan biisi vaati todellakin pari kuuntelukertaa, et se uppos. Lähinnä nauroin ekalla kerralla tolle lainille. :DD Mut hyvä kesäbiisi!

  Tein blogi on muuten hirmuhauska. Oon saanu hirveesti itseluottamusta tätä lukiessani. Ei tarttee olla mikää rimpula ollakseen kaunis ja itsevarma. KIITOS!

  VastaaPoista
 2. Linja on ihana! :) Ne biisit on just nimenomaan niin sympaattisia, mua alkaa aina liikuttaa ja tulee niin hyvä olo! Tosin nyt en kestä, kun kaikki hokee ton biisin sanoja joka puolella, vaikka hyvä se biisi totta kai on! :D

  VastaaPoista
 3. Dissasin ton hauki-biisin ihan myttyyn aluks, mutta nyt se on jo tehokuuntelussa, koska se on niin symppis :D

  VastaaPoista
 4. Muuten ihan symppis kesäbiisi mutta toi haukiläppä menee vähän yli, siihen olis voinu laittaa jonku oikeesti toimivan lainin joka olis tehny tosta heti hittibiisin.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.