moretolove

white

white

torstai 6. toukokuuta 2010

Mä laitoin sinut nettiin!

Eilen oltiin tapaamassa meidän suurta ihastustamme Jenniä!

Haastateltiin Jenniä Nokian pyynnöstä Nokia Comes With Music-keikan yhteydessä ja kooste haastiksesta ilmestyy myös tänne blogiin kunhan se käsiimme saadaan. Me oltiin aivan pyörällä päästämme, kun Jenni näki meidät ja juos suoraan meidän kaulaan huutaen "te ootte niin ihania".. Meinattiin siinä varmaan tirauttaa parit fiilistelykyyneleetkin ja pissata housuun, vaikka oltiin just käyty vessassa.. Onhan se nyt kuitenkin artisti jonka levyjä me ollaan kuunneltu repeatilla niin monta kertaa ettei edes kehdata kertoa. :)

Haastiksen jälkeen otettiin luonnollisesti asukuvat ja saatiin sitten vieraileva tähtikin tänne.Mimmi:
Biker: GT, XL
Mekko: GT, XL
Legginssit: Veromoda, L
Kengät: Nike, 9


Peppi:
Lasit: Seppälä, L
Biker: Seppälä, L
Mekko: Veromoda, L
Legginssit: Seppälä, L
Kengät: Vagabond, 38


Jenni:
Tukka ja meikki: Saara Sarvas
Paita: Kirpparilöytö josta Katri Niskanen on tuunannut tollasen upeuden. Sehän siis on Body!
Farkut: Nudie, 27/32
Kengät: Diesel


Kuvassa meidän lisäks ihana Salla Milttonilta.

Ilta menikin sitten huokaillessa miten ihana ja kaunis Jenni voikaan olla. Odotellaan jo innolla, että kooste keikasta + yksittäiset biisipätkät julkaistaan, koska ne kuulosti akustisesti niiiiiiiiiiin hyviltä.


Kun me tavattiin, me laitettiin sinut nettiin! Niinhän siinä taas pääs käymään.

19 kommenttia:

 1. Voi että, Jenni on kyllä hullun ihana! Just aamulla fiilistelin omaankin blogiin, kun löysin YouTubesta pätkän tolta eiliseltä keikalta. Kuulostaa jumalaiselta livenäkin! :)

  Ja kiitos myös Jennin asutiedoista - kattelinkin siitä videosta, että paitahökötys näytti hauskalta :)

  VastaaPoista
 2. Mimmelillä iha tukka! :) Samoin kyllä Pepillä.. Asutki on kivat, niin kesäiset :)

  VastaaPoista
 3. Moi tytöt!
  En ole ikinä ennen harrastanut minkäänlaisia avautumisia blogeihin, mutta nyt on pakko. Haluan kiittää teistä, että muistutatte siitä että koosta riippumatta voi olla onnellinen, kaunis ja itsevarma! :) vähän aikaa sitten aloin jo epäilemään ettei asia voisi olla niin (isokokoinen, silti itsevarma ja onnellinen), johtuen parista työkaveristani.

  Olen aina ollut semi-urheilullinen, pienikokoinen, hoikka, ja käyn tanssitunneilla. En ole kuitenkaan ikinä kuuluttanut treeneistäni, saatika painosta, ja syön mitä tekee mieli, enkä ole ikinä laihduttanut. Nyt työelämässä vähän aikaa olleena, pari isokokoisempaa työkaveria ovat naljailleet mulle alusta saakka koostani, "kukkakeppi" (oon normaalin ja alipainon rajoilla) "syö joskus" "me kun ollaan OIKEITA naisia" "oot varmaa tyytyväine itsees kun sulla on tollanen lättänä maha" jne. Pitkään otin heitot läpällä, mutta minun mielestäni rajansa kaikella. Se että jos minulta kysytään tekemisistäni ja vastaan totuudenmukaisesti että menen treeneihin, saa aikaan AINA "läppä"vittuiluryöpyn on alkanut ärsyttää. Joskus mennään myös todella henkilökohtaisuuksiin.
  Jos osat käännettäisiin, että minä heittelisin heille tyhmää kommenttia heidän koostaan (jota en ikinä tekisi), saisin luultavasti potkut työpaikkakiusaamisesta.

  Onkin siis hyvä muistaa että syrjintää eivät aina kohtaa vain isokokoiset, vaan itseensä tyytymättömät taikka ilkeämieliset voivat kohdistaa naljailunsa yhtälailla pienikokoisia kohtaan, ja jostain syystä monet eivät pidä sitä yhtä pahana kuin toisin päin!
  Mutta hyvä blogi, I LIKEE!

  VastaaPoista
 4. Olisiko mahdollista, että olisitte raskaana? Näytätte molemmat vähän siltä, siis hyvällä tavalla pyöreiltä ja onnea hehkuvilta. Suosittelen raskaustestin tekemistä!

  VastaaPoista
 5. Ihania tyttöjä kaikki! <3

  VastaaPoista
 6. Mitäs siltä Jenniltä sitten kyseltiin ? ELi miten haastattelu män ;)

  VastaaPoista
 7. YouTubessa on tosiaan pätkä jo keikasta. Käykää kattomassa. Se on jotain niin upeeta!

  VastaaPoista
 8. voiku ootte nättejä! ja jenni..aww ihanuus!

  VastaaPoista
 9. Herranjumala kun Jenni on upea!

  VastaaPoista
 10. On toi Jenni kyllä kaunis! :)
  Ja ootte tekin!

  hahah sulle raskausanonyymi, jolla ei ole elämää.

  VastaaPoista
 11. Kesällä pääsen ensimmäistä kertaa katsomaan Jenniä. Olen jo ilmoittanut kavereille, että tulen itkemään niin hartaasti, kun Jenni laulaa Missä muruseni on?... Huoh <3

  VastaaPoista
 12. Peppi näyttää vähän Jenniltä. Mä olen ollut aina sitä mieltä siitä asti, kun ekaa kertaa sukelsin tän blogin uumeniin! Ootte ihania. :)

  VastaaPoista
 13. mimmin asu pukee oikeen hyvin ja on tosi onnistunut !! :)

  VastaaPoista
 14. Jeesus kun tuo Jenni on K-A-U-N-I-S!!!

  VastaaPoista
 15. Viime yönä näin unta, että Mimmi leikkas mun hiukset. Se ei antanu mun päättää ite mitä halusin vaan saksi vaan menemään. Ja niistä tuli HiAnot! :D Ja arvatkaapa mitä, siinä unessa Pepillä oli just samanlaiset etuhiukset kuin Jennillä! Ja ne puki tuota Jennin kaksoisolentoa kyllä niin hyvin. :)

  VastaaPoista
 16. Voisitteko tehdä postauksen siitä, millä tuotteilla ja kuvioilla ajelette alapääkarvoituksenne? Luulisin, että se olisi monille lukijalle läheinen aihe. Ja näin mieslukijana havainnollistavat kuvatkaan eivät olisi pahitteeksi!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.