moretolove

white

white

lauantai 15. toukokuuta 2010

Mimmis ja Peppistelemässä! :)

Me ollaan oltu pari päivää ilman internetin ihmeellistä maailmaa maaseudulla. Ollaan tietenkin ahkerasti kännyköillä päivitelty sijaintiamme (ihan mahtava uusi palvelu Nokialla), pahoittelut vaan kaikille Mimmin ja Pepin FB-kavereille.. :D

Oltiin siis Lahden Joutjärven seurakunnan järjestämällä Mimmisleirillä vierailemassa ja oli ihan mahtavaa. Kahteen päivään mahtui ihan kauheen paljon kaikkea aktiviteettia ja ruokaa myös PALJON, joten eihän me oltais edes keretty hengata tietokoneella. Saatiin viettää aikaa ihanien nuorten kanssa ja kuvia täytyy laittaakkin heti kun vaan ehtii purkaa ne kamerasta. (Mimmi muuten otti lahjakkaasti meidän kaikkien kameroiden piuhat mukaan Berliiniin, kiva :D) Tytöt oli niiiiin kivoja ja sulosia, että tekis mieli mennä takasin tonne leirille.Seuraavan vuorokauden aion viettää ihanan kummityttöni ja hänen sisartensa ja äitinsä kanssa hengaillen. Niiden luona on aina niin kivaa vierailla, kun saa peuhata lasten kanssa ja nauttia hyvän ystävänsä seurasta.

Toivotaan, että Mimmi päivittelee pian kuulumisia Berliinistä, en malta odottaa mitä kaikkea siellä onkaan. Niin ja Mimmi, muistat tuoda mullekki niitä Victoria's Secretin huulikiiltoja, mikäli kentältä löydät. Muuten varastan sun. 8)

3 kommenttia:

 1. voi ei, mun piti lähtee mukaan tonne leirille, mutten päässytkään lähtemään :< tulkaahan joskus nuorteniltaankin vaikka moikkailemaan, me kaikki tykätään teistä!

  VastaaPoista
 2. mäki oisin lähteny tonne jos oisin vaa tyttö :D:D ja tulkaa toki jovin nuorteniltoihi joskus!

  VastaaPoista
 3. Pakko kertoa, ku selitin poikakaverille aamulla unenpöpperöissäni että "Nyt pitää lähteä, että ehitään kattomaan Summeria! Sielä on Mimmi ja Peppi!" Poikaystävä ihan kysymysmerkkinä, että kuka mikä missä :D "No More to love, siis ne ihanan pullukat tädit!" Aiko tulla mun kaa kattomaan teitä :D

  Ootte ihania <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.