moretolove

white

white

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Peppi matkustaa...

Mä lähden keskiviikkona piipahtamaan Zürichissa työasioissa. Viivyn kaupungissa vaan reilu vuorokauden, mutta mulla jää kuitenkin mahdollisesti muutama tunti aikaa tutustua vähän paikalliseen tarjontaan.. Enkä nyt puhu pelkästään niistä paikallisista skeittareista, vaikka kyllähän niitäkin on ihan hyvä bongailla...

Nyt kaikki vinkit jakoon koskien tota kaupunkia. Mitä mun pitää ehdottomasti käydä kattomassa, mitä herkkuja mun pitää ehdottomasti maistaa ja missä kaupoissa vierailla?Oon superfiiliksissä reissusta, vaikka jännittääkin hirveesti lähteä ensimmäistä kertaa reissuun yksin. Olisin mieluusti ottanu vaikka Mimmin mukaani. Mimmillä on muuten tiistaina synttärit.. Pitäisköhän sille tuoda joku kiva lahja tuolta Sveitsistä? :))

Ootteko te käyneet Zürichissa? Voitteko neuvoa ensikertalaista??

17 kommenttia:

 1. no kannattaa ostaa sieltä sveitsistä, ei kukaan muu osta ainakaan sieltä.. :D

  VastaaPoista
 2. Nopeaan sightseeing-touriin suosittelen kävelyä Bahnhof-Strassella, Zürichin pääkadulla. Sen varrella on mm. mahtava iso suklaakauppa, kaikkia mahdollisia ihania liikkeitä ja kadun päässä aukeaa upeat näkymät Zürichseelle, eli Zürich järvelle.

  Testaile siis suklaita, macaroneja (pikku leivoksia), suklaajogurttia :P

  Terveisin,

  Suvi V

  VastaaPoista
 3. Lisäkommentti vielä; Sveitsistä saa Swatchin kelloja (myös niitä erikoisversioita) halvemmalla kuin Suomesta, sitä suosittelen ;) Kadun, etten itse ostanut :(

  Kaikkea käsittämätöntä lehmäkrääsää on koko maa pullollaan ;)

  VastaaPoista
 4. Suklaa, osta suklaata! Sveitsissä se on maailman parasta, voin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä. Mun porukat nimittäin kävi siellä, ja toi tuliaisiksi. =)

  VastaaPoista
 5. Tom Fordin kauppa, yksi harvoista kaupungeista missä on moinen. Kaikki muut kaupat on Bahnhofstrassella. Sprunglin suklaakauppa on Bahnhofsstrassen aukiolla.

  VastaaPoista
 6. Voih, en osaa antaa vinkkejä, mutta tervetuloa Sveitsiin! :)

  VastaaPoista
 7. Oi, Zürich on ihana kaupunki. Nauti! :)

  VastaaPoista
 8. Jeijj, mä asun täällä ! Paras kaupunki ikinä !
  Tarvitko opasta ? :D
  Terkuin Kaisku

  VastaaPoista
 9. Tämä minun kommentti on nyt ihan kokonaan ohi aiheen, mutta ei se varmaankaan haittaa. :D Elikkäs luen blogianne bloglovinin kautta ja viime aikoina blonginne ei ole suostunut aukeamaan! Siellä bloglovinissa on kyllä näkynyt, että teillä on uusi postaus, mutta kun sitä on yrittänyt lukea, näyttää sivu vain erroria. :S Onkohan vika vain minulla vai muillakin? .O Bloginne toimii kyllä loistavasti, kun netin osoitekenttään laittaa bloginne osoitteen...

  Muuten voisin sanoa blgista, että tätä on aina mukava lukea ja teidän iloisuutenne ja ihana asenne elämää kohtaan välittyy hienosti kuvien ja tekstin kautta! Aurinkoista kesää teille molemmille! ;)

  -Marr

  VastaaPoista
 10. Joo bahnhof strasse kannattaa kävellä päästä päähän =) mutta sellaisia halpoja ruokapaikkoja ei paljoa löydy joten kannattaa katsoa etukäteen !
  ihana paikka =)

  VastaaPoista
 11. Ihania kiitos!

  Kaisku, EHDOTTOMASTI TARVIIN! :) en löytäny sun spostia, mut laita ihmeessä meille postia, jos haluut opastaa mua vaikka hetkenkin päivällä! :)

  VastaaPoista
 12. TIISTAINA 1.6 ? :D jee meillä on sama synttäripäivä ! <33

  VastaaPoista
 13. Mojj,
  laitoinki sulle aiheesta spostia, toivottavasti tuli perille? Nähään :)

  VastaaPoista
 14. Mun kokemuksen mukaan mielenkiintoisimmat vaatekaupat löytyi vanhan kaupungin puolelta. Esimerkiks Fizzen on ihan loistavuutta! Siellä on second handia ja uutta sekaisin, ihan loistava. Ja aika lähellä Fizzeniä siellä vanhassa kaupungissa oli myös joku toinen vähän skeittityylinen paikka. Niin ja adidas originals jossa oli hirveän mukavat myyjät. JA NE PIENET SUKLAAKAUPAT ON IHAN EHDOTTOMIA!!! Niiltä ei voi välttyä mutta esimerkiks siellä pääkadun varressa on ihan utopistisen näkönen jonka nimi oli joku taschen tai jotain? Sen kyllä erottaa se on sellainen väripilkku. Hyvää reissua!

  VastaaPoista
 15. Hei Mimmeli ja Peppeli! Mietin kun teillähän on ne Samsungin gorillakamerat nii mitä ootte tykänny niistä? Ku itse mietin semmosen hankkimista. Onko sitä hirmu vaikeeta käyttää kun siinä on se kosketusnäyttö? Siitähän on olemassa se "normimpi" versiokin.. Mutta kertokaa kokemuksenne :) Ja hyvää matkaa Peppi!

  VastaaPoista
 16. Niederdorf eli vanha kaupunki, sinne ehdottomasti! Paljon kaikkia ihania pikkuputiikkeja ja ihania ravintoloita ja kahviloita ja ja! Siel on ihana vaan ihan kävelläki! Zürich on mun yks lempparikaupunki, se on niin ihana!!!

  VastaaPoista
 17. Tom Fordit tuskin mahtuu päälle, mutta suklaakauppaan varmasti.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.