moretolove

white

white

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Vihdoin isommatkin huomioidaan!

Kyllä vain.

Tavattiin Antti ensimmäistä kertaa viime vuoden muotimessuilla. Käveltiin herran luokse ja ilmoitettiin, että ihaillaan häntä kovin, mutta meitä ärsyttää kun hänen vaatteet ei oikeen mahdu meidän päälle. Antti kuitenkin siinä sitten ilmoitti yllärinä ottavansa seuraavassa mallistossa huomioon myös meidät isommat ihmiset ja niinpä hän kutsuikin meidät joku aika sitten tutustumaan syksyn mallistoonsa.. Mitenkä siinä sitten kävi? No mehän pukeuduttiin niihin ja räpsittiin muutama teemaan sopiva kuvakin.
Antin uuden malliston nimi on Clinging ja se on saatavilla syyskuussa. Mallisto sisältää mm. paljon aivan upeita, isoja mekkoja ja ihastuttavia hameita posliininukke printeillä.
Melkein koko mallisto mitotetaan siis myös 46-kokoon. Ei siis tarvitse pelätä, että tulis joku Antti goes Fatso-mallisto vaan meille pulleroille, jossa kaikki vaatteet ois tehty pelkästään jostain ihan kulahtaneesta ja venyvästä kankaasta. :D
Meillä on tarkoitus tehdä jatkossa Antin kanssa enemmänkin yhteistyötä. Aiotaankin viedä Antin osaamista myös mukanamme tuonne konferenssiin New Yorkiin ja toivotaankin, että saatais koko Antti sinne mukaamme. Se joskus uhkaili olevansa ehkä samaan aikaan kaupungissa ja jos näin on, niin me halutaan Antti esittelemään suomalaista osaamista näille muillekkin konferenssiin osallistuville ihanille naisille.

Antin uusi mallisto on ainakin henkilökohtaisesti suosikkini tähän mennessä tehdyistä ja odotankin kovasti, että pääsen kokeilemaan lisää niitä ihanuuksia päälleni. (Tässä vaiheessa niistä on ollut saatavana vasta noita mallikokoja ja me ei Mimmin kanssa ihan niihin istuta....) Antti lupasikin meille, että myöhemmin kesällä päästään tutustumaan mallistoon ihan kunnolla ja saadaan sitten myös esitellä se teille! JEEE!Eikö ole hienoa, että VIHDOIN joku on pitänyt lupauksensa ja meidät isotkin naiset otetaan huomioon? Olisikohan Suomi oikeasti jo vähitellen heräämässä siihen, että myös isot naiset voivat olla upeita ja haluta pukeutua kuten muutkin?KIITOS ANTTI, oot paras! :)))

25 kommenttia:

 1. Mun mielestä Antin kaikki luomukset on ihan kamalaa skeidaa. Pelkkiä lakanoita (ei edes kovin taitavasti) ommeltuna kasaan. Se vaikuttaa ihan joltain pikkupojalta joka kovasti haluaisi olla muotisuunnittelija mutta taidot ei kuitenkaan riitä siihen.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! :)
  Ja on oikeesti mahtavaa et isompikokoisetkin huomioidaan, eikä niiden täydy ostaa aina vaan samanlaisia trikoopaitoja :D

  VastaaPoista
 3. Moikka, muuten ihan kiva idea suunnitella isokokoisempia vaatteita, mut missä noita erikois härpäkevaatteita käytetään? Arkikäyttöön nuo ihme pellekaulukset ja ristit sun muut jutut eivät oikein sovi.

  VastaaPoista
 4. antti goes fatso :-D ai luoja mä jouduin hajoamaan tuolle ihan ääneen !

  VastaaPoista
 5. JES JES JES ANTTI  ON IHAN SUPER IHANA JA TEKIN OOTTE!!!! nyt tääkin läski on into pinkeenä <3 ei tarvi enää tyytyä pelkkiin risteihin :)

  VastaaPoista
 6. ootteko jo valinnut ketkä ne lahjakortit voitti sinne nokian nettikauppaan? Olis nimittäin niin tarve sellaselle :D

  VastaaPoista
 7. <3 Antti sai just uuden asiakkaan!!!! :)

  VastaaPoista
 8. Oonko ihan sokea mut mun mielestä isokokosemmille löytyy vaatteita liiankin hyvin :D aina kaikkia ihania vaatteita on kaupoissa koossa XL jäljellä ja Jumbossa on Zizzi, tanskalainen ketju, joka myy naistenmuotia koossa 42-56. Ois varma, että jos olis semmonen ketju joka myis vaatteita koossa 34-36 (esimerkiksi) niin asiasta tulis hirvee (negatiivinen) haloo. Ei siis pahalla, kyllä mun mielestä isojakin kokoja pitää tottakai löytyä (:

  VastaaPoista
 9. Seurusteletteko te keskenänne? Vaikuttais vähän siltä. Jos, niin paljon onnea suhteeseen!

  VastaaPoista
 10. Tytöt, ette oo ainuita kuka on ihan rakastunu Anttiin ja sen mallistoihin! Ihania kuvia ja huippua että vaatteita saa myös isommat tytöt!

  VastaaPoista
 11. Onpa törkeän mahtavat PMMP-vibat näissä kuvissa, ja ainoastaan hyvällä tavalla !

  VastaaPoista
 12. Pepin tyylihän on noissa kuvissa suoraan kuin PMMP:n levyn kannesta!

  VastaaPoista
 13. Hei ihan mielettömän hieno juttu! Te todellakin pystytte vaikuttamaan asioihin ja osaatte tehdä sen oikein. En tiedä, kuinka paljon vielä ootte saanu negatiivista palautetta, että blogi on muuttunu huonompaan suuntaa. Mut tälläset jutut osottaa, että mä ainakin fanitan teitä ja teijän blogii kybäl. Antakaa palaa tytöt!

  VastaaPoista
 14. Antti goes fatso vois olla aika mahtava :----D mistä sitä tietää vaikka semmonenki joskus ilmestyis ;);)

  VastaaPoista
 15. Oi aina yhtä ihana Antti Asplund ! Ja te naiset ! En ees osaa sanoa mitään muuta kun että so fuckingfantastic! Ah nam. :)

  VastaaPoista
 16. Hei ihan huippua, että me läskitkin saadaan mahdollisuus pukeutua Antin suunnittelemiin vaatteisiin! :--D Ette muuten arvaakaan, kuinka paljon olen saanut itsevarmuutta tästä teidän blogista! Te ootte todistaneet sen, että isokokoisetkin voivat näyttää upeilta. En häpeä isoa vaatekokoani enää yhtä paljon. Ootte ihania, pus! ♥

  VastaaPoista
 17. Sanoisinko että tota jooo.... ooo... aika rajut kuvat. Black and White??

  VastaaPoista
 18. TE ootte kyllä parhaita! Ihan mahtavia ihania kauniita naisia.

  VastaaPoista
 19. Tosi hienoa teiltä tytöt ja Antilta myös. Toki voi tuntua, että nuo Antin vaatteet on vähän liikaa aika monelle (itsellenikin), mutta niin on kenen tahansa suunnittelijan muotiluomukset noin yleensä. Tärkeää on kuitenkin, että näitä tavallisen muodin edelläkävijöitä (eli esim. designerien näytösvaatteita) tehtäisi myös isommille ja pikkuhiljaa mentäisi siitä sikalaiha = upea ajattelusta siihen, että minkä kokoinen tahansa voi olla upea!
  Laihoille, kokoa 34-36, on olemassa kauppoja, lähes kaikista muotiliikkeistä saa kaikkia luomuksia nimenomaan noissa koissa ja isoille on sitten niitä säkkimäisempiä ja ankean värisiä juttuja. Ja sitten onhan niitä ihan oikeasti pienille ja siroille olevia kauppoja ainakin helsingissä ja niissä on vaatteita kaikenikäisille kun taas pitkään on ollut tilanne, että ns. isojen naisten kaupoissa vaatteet on selvästi sille +50 kaartille...
  Niin ja vinkki: Kävin viime viikolla sellaisessa vaatepuodissa kuin "Miun" ja siellä vaatteet tuntui olevan mitoitettu ns. melko normaalikokoisille ja esim. L-koko monista vaatteista voisi hyvin mahtua sellaiselle 44-46 kokoisellekin. Ei ehkä koko mallisosta, mutta kivoista jutuista kuitenkin.
  Terv. Laura

  VastaaPoista
 20. Höh, ootteko te 46-kokoa, eihän semmosta voi isoksi saati "läskiksi" ees sanoa! Oisinpa noin sopusuhtainen itekki :( T:Kokoa 50 uusi äippä jolle ei löydy mistään ihania vaatteita

  VastaaPoista
 21. Saatte minut aina niin hyvälle tuulelle bloginne kautta, kiitos siitä! Ja olette todella upeita ja säihkyviä naisia!! :)

  Aurinkoista kevättä teille molemmille! :P

  Senni

  VastaaPoista
 22. Käväisen ensimmäistä kertaa blogissa, joten siihen kommentti, että hyvältä vaikuttaa, joten taitaa tulla luettua lisää. :)

  Anttiin kommentoin sen, että hänen asujaan nähneenä ja käsitelleenä on sanottava, että viimeisimmän malliston kanssa vaatteiden ompelupuoli on kehittynyt hänen ensimmäiseen mallistoon verrattuna ja myöskin kaupallisempaa linjaa, kuin entinen.

  Noista asusteista niin kansainvälisien merkkien näytöksissä ulkomailla käytetään hyvinkin suuria ja näyttäviä asuteita, jotka eivät kuitenkaan ole SUORAAN otettavissa käyttöön vaan niiden tarkoitus on olla osa näytöstä ja niillä saatetaan asustaa editorial-kuvauksia tai esiintyjien promokuvia. Ja voihan aina ottaa yhden ja käyttää bileasun osana, eikä koko palettia tarvitse koota päälleen kerralla. :)

  Muotihan on leikkimielisiä varten...

  VastaaPoista
 23. Te tytöt ootte kyllä aivan ihania! :) Ja Antti myös, upealta näyttää tuo uusi tuleva syksyn mallisto! Ihana Antti :) hienoa että joku suunnittelee vaatteita kaikenkokoisille ja näköisille ihmisille!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.