moretolove

white

white

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kesätytöt!

Oon nyt pari päivää nautiskellut ystäväni seurasta. Ollaan vietetty laatuaikaa tyttöjen kesken tehden ruokaa, kikattaen, katellen nuijaa ja tosinuijaa, istuskellen Hietsussa iltateellä, istuskellen Cafe Ursulassa vilttien alla terassilla teellä, ajellen ympäri Helsinkiä kuunnellen hyvää musiikkia, tehden töitä, juoruillen peiton alla, lueskellen lehtiä, syöden dipattavia kasviksia ja vaan nauttien toistemme seurasta pitkästä aikaa ajan kanssa.


Eilen käytiin myös syömässä tosi kivassa ravintolassa (Macu) ja poseerattiin vessassa näinkin näyttävinä!


Käytiin myös vähän kattomassa Forumissa aleja ja tietenki pysähdyttiin parkkihallin peileihin irvistelemään. Ne on niin hauskoja :D Alet on tosiaan käynnissä ja pitäis pysytellä visusti pois kaupoista, koska nyt pitää säästää kaikki rahat tiedätte kyllä mihin.

Tällä hetkellä istuskelen lääkärissä odottamassa omaa vuoroani, mulla jyllää muuten allergiatkin tällä hetkellä tosi kovina ja se jos jokin on buu, kun silmät on ihan turvonneet ja näytän koko ajan siltä ku oisin itkeny. Niin ja nenä tuntuu räjähtävän myös! JEEE!

Tänään n. klo 15:30 ollaan haastattelussa NRJ:llä juttelemassa kaikesta, kuunnelkaa! :)

Ootteko muuten jo huomanneet, että meillä on nykyään myös Miss Mixin sivuilla oma osiomme? Sinne päivitellään kaikkia kivoja juttuja, haastiksia ja laitettiinkin just Palomasta ihan mieltsin kiva video sinne! Käykää tsekkaamassa. Blogin voi tilata blogilistalla täältä.

Niin ja meidän Forumin ihanien tyttöjen blogi löytyy nykyään myös blogilistalta. Sen voikin tilata täältä.

Aurinkoista ja ihanaa päivää kaikille! Pus!11 kommenttia:

 1. Kiva oli haastis nrj:llä. Tulee aina niin positiivinen olo teidän juttuja kuunnellessa/lueskellessa. Hyvä tytöt!

  VastaaPoista
 2. Olin tossa ottamassa aurinkoo kun kuulin radiosta, että te ootte vieraina ja kyllä vääntyi volume kovemmalle! :)
  Oli kiva haastattelu ja otitte asioihin hyvin kantaa; seuraavan kerran kun syön jäntskiä niin ajattelen teitä. Ootte ihania<3
  -N

  VastaaPoista
 3. IHANAA PEPPI ! ihana mekko, omistan samanlaisen ja rakastan sitä :)
  hyvän "shown" veditte nrj :llä äsken, me likes ! haleja ja pusuja sinulle peppi ja myös mimmille ! pysykää ihanina ja muhkeina <3

  VastaaPoista
 4. Oli muuten niin tuttu juttu tuo poikakaverihomma, josta kerroitte nrj:n haastattelussa. Omassa kaveripiirissäni olen huomannut tuota asennetta, jos esim. kaupungilla tulee vastaan pariskunta, jonka toinen osapuoli (yleensä nimenomaan se nainen) on vähän pyöreämpi, mutta silti hyvännäköinen & tyylikäs ja toinen kaikin tavoin nykyiseen kauneusihanteeseen sopiva (yleensä siis mies), alkaa heti sellainen "wtf, miten TUO on voinut noin hyvän saada!?"-kuiskuttelu. Kyllä sitä itsekin tietysti joskus sortuu tuon tyyliseen "out of her league"-ajatteluun, mutta ei nyt yleensä kuitenkaan perusteena ole PELKÄSTÄÄN se ylipaino, vaan toinen osapuoli on muutenkin jotenkin tyylitön/ei niin hyvännäköinen. Jännä, että todella harvoin lihavan miehen kohdalla, jolla on törkeän hyvännäköinen nainen, tulee mieleen samantyyppiset ajatukset... Mutta ehkä tässä ollaan parempaan suuntaan menossa :)

  Ylipäätään todella outoa miten moni laiha tyttö, vaikka miten ruma olisi (näin kauniisti sanottuna), ajattelee heti automaattisesti olevansa läskejä (huomatkaa, opettelen tässä käyttämään tätä sanaa neutraalisti) kauniimpi ja jotenkin parempi. Ja että hänellä on varmasti hyvinkin hyvät mahkut pokata sen läskin tytön poikakaveri ja hän tekisi siinnä suoranaisen palveluksen pojalle. Ihan oikeasti - tälläiseenkin asenteeseen olen kaveriporukassani törmännyt. Mikä saa ajattelemaan väistämättä, pitäisikö minun vaihtaa vähän piirejä... :D

  VastaaPoista
 5. nrj:n haastis oli iha jees.. mut onks ikin ollu teil itellä semmost tunnetta että "tungette" ittenne julkisuuteen ja median eteen? Ku ootte ihan joka paikas.. ja sen tajuu tyhmempikin että ei teitä sinne jokapaikkaan kutsuta.. Ku muut bloggaajat tietysti haluu olla esillä monissa paikoissa, mutta yrittää saavuttaa sitä toisin tavoin.. esim. Mungolifen Anna. Hänellä on lähes 64 000 lukijaa, joka on huima määrä.. niin hän pääsee esille.

  Oote kyl ihanii ja haluisin ajatella teist vaa hyvää, mutku mieleen putkahtaa aina se tavallaan "negatiivinen" puoli teissä.

  Älkää ottako päähän täst kommentist, mut tuli vaa tämmönen ajatus. Oon seurailu teijän touhuja jo jonkin aikaa.. ja enimmäkseen tykkään:D

  Hyvää pitää olla paljon... sama koskee myös ihmisiä. :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi tässä yläpuolella: Meidät kyllä ihan kutsutaan niihin haastatteluihin, ei ite itseämme sinne kyllä tyrkytetä :) Noita haastattelupyyntöjä satelee tasaista tahtia.

  VastaaPoista
 7. Noo vitsi en päässy kuuntelee teitä nrj:ltä ku olin ulkon,enkä tienny et olitte siel:(. Oisin nii halunnu kuunnella :).

  VastaaPoista
 8. Heei kuulin sen NRJ'n haastattelun, aivan mahtava oli joo. :-----))

  VastaaPoista
 9. minkä takia kun googletin sanalla mököttää kuvahaun niin sain pari kuvaa teistä?? mökötättekö paljon :-D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.