moretolove

white

white

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Meidän mekot

Viimeset päivät on ollu aika hektisiä, meikäläiset on nukkunut sellasia 3-4h yöunia ja täytyy rehellisyyden nimissä myöntää, että jopa yleensä suht stressittömät tyypit ollaan keretty stressailemaan vaikka mitä hässäköitä.

Tänään oli vielä vuorossa yks tärkeimmistä jutuista, nimittäin sovitus. Antti on tehnyt meille mekot mukaan matkaan Nyciin erästä tiettyä tilaisuutta varten ja tänään käytiin sovittamassa tekeleitä ja tietenkin hiomassa ne kuntoon. Kuten ollaan kerrottu, me halutaan viedä Suomea Nyciin ja niin me tullaankin tekemään. :)


Jostain syystä Antti oli luullut meitä vieläkin lihavammiksi ja mekkoja jouduttiinkin kuromaan vähän kokoon. :D


Kyseessä on uniikit kappaleet, mutta niistä huokuu Antin syksyn 2010-mallisto. :) Valmiit mekot tuutte näkemään jossain vaiheessa, toivottavasti pian!


Voitteko siis kuvitella, että toi ihana oli valvonut 2 yötä ompelemassa noita itse? Jannin kanssa ne saikin aikaan jotain ihan upeeta. Täytyy olla tosi otettu, että Antti tykkää meistä noin paljon. Mekin tykätään siitä ihan kamalasti ja ommeltais sille varmasti vaatteita jos osattais. Nyt vaan vietiin Antille jäätelöä ja 2 juustohampurilaista ettei se kuivunut kasaan.Huomenna alkaa Antin Blockissa (Iso Roballa) ALE kello 12!

Mm. Mekkoja kolmella ja viidelläkympillä!!!!! Sairasta. Antti on aika avokätiseks kyllä heittäytynyt vetäessään hintoja noin alas, mekin sieltä löydettiin jotain kivaa ja ostettiin poies. :) Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, siellä käy luultavasti kuhina. Ihan mielettömän makeita juttuja halavalla!

Nyt meillä alkaa ihan armoton pakkaaminen. Mitään ei luonnollisestikkaan oo vielä pakattu ja koneessa pitäis istua 12h kuluttua. :) NICE!


New York, ARE YOU READY?

9 kommenttia:

 1. Mun mielestä Antti on ehkä maailman symppiksimmän näkönen ihminen! Teidän blogista kattellu niitä ihania kuvia ja aina aiheuttaa samat lämpimät hellyydentunteet :D
  Voi itku kun ikinä pääsisinkään tonne aleen..
  (joo olette tekin tytöt ehkä maailman ihanimpia, ei pidä unohtaa!!)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa teille sinne nykiin :) Edustakaa hyvin suomea! ;)

  VastaaPoista
 3. Tekis kyllä kovasti mieli mennä tsekkaamaan Asplundin alet, mutta pitikin kuumeen ja flunssan iskeä juuri nyt :(

  VastaaPoista
 4. Voi ei, oon niin kateellinen teidän mekoista. Toivottavasti Antilla olisi mullekin jotain kivaa jäljellä vielä silloin, kun ehdin sinne töiden jäleen. Petyn niin jos kaikki on myyty!

  VastaaPoista
 5. Voi, tulipas tuo teidän matka äkkiä :) Onnea matkaan, pitäkäähän hauskaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teidän salakuvien, voin olla nyt 100% varma että todellakin näin antin tupakalla : O Ja onnea reissuun!

  VastaaPoista
 7. Makeelta näyttää mekko, mun on varmaan pakko poiketa tuolla Antin shopissa Helsingin-reissullani, kun kaikki hänen tuotteensa, mitä olen nähnyt, miellyttävät... :)

  VastaaPoista
 8. Antti on kyllä vaan niin symppiksen ja mukavan oloinen tapaus. :) Ja kaiken lisäksi niin mielettömän lahjakaskin!

  Innolla odottelen, että näemme mekot teidän yllänne. :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.