moretolove

white

white

tiistai 8. kesäkuuta 2010

REMINDER!


Tänään ollaan Mimmin ja Nadjan kanssa kauppakeskus Forumin Onlyssa alottelemassa tätä ihanaista festarikautta. Meidän kesä näyttää festareiden osalta melekoselta, kun kierretään lähes kaikki isot festarit Suomessa ja loppuaika ollaankin sitten ulkomailla. Meillä ei hirveesti siis vapaita viikonloppuna tule kesällä olemaan, mutta kivaa tulee olemaan ihan varmasti!
Tänään juhlitaan Forumin Onlyssa!! Me kaivetaan esiin kuumimpia festarilookkeja, kuunnellaan hyvää musiikkia ja päästään muutenkin nauttimaan mahtavista livevedoista, kun lauteille astuu juuri levynsä julkistanut Timi Lexikon, ihanat Jerk-tanssijat eli Colourz JA..


IHANA Kristiina Wheeler. Nämä siis livenä ja muutoin kaupassa raikaa tämän kesän kovimpien festarikiinnitysten biisit.

Kannattaa tulla paikalle, sieltä voi nimittäin voittaa lippuja Provinssiin, tai vaikkapa asukokonaisuuden. Me ollaan vierailtu viime aikoina Onlyssa melkosen usein ja löydettykkin sieltä ihan mielettömän kivoja vaatteita. Tänään aiotaankin penkoa lisää helmiä esiin, koska festareillakin pitää näyttää hyvältä! :)

Tulkaa kaikki ihmeessä paikalle juhlistamaan festarikauden avajaisia meidän kanssa. Tästä on nimittäin hyvä lähteä liikkeelle!

Ohjelma:

18:00 Kristiina Wheeler
18:45 Timi Lexikon
19:15 Colourz + Kevin baby

(varastin tän Nadjalta :D hihii)

5 kommenttia:

 1. Milloin se GHD-kilpailu ratkeaa :)? Vai onko jo ratkennut mutta en oo muka huomannut :O?

  En halua hoputtaa, ois vaan kiva tietää että tietää olla koneen äärellä silloin :3.

  VastaaPoista
 2. Tää on niin epäreilua taas! Täältä Vaasasta on liikaa matkaa tulla moikkaan teitä. Provinssiin olis helppo tulla moikkaan kun on lähelläkin, mutta sinne ei oo lippua. Vois siis arpoa täälä blogissakin jonkun paketin :) (Tai lahjoittaa suoraan mulle :D )

  VastaaPoista
 3. GHD kilpailun voittaja on ratkennut, katso pari postausta alaspäin! :)

  VastaaPoista
 4. Heip tytöt!

  Millä te hoidatte ihoanne ja mitä meikkejä käytätte - teidän kasvot näyttää aina niin ihanan heleiltä ja tasaisilta? Vai onko se vaan luonnollista hehkua? :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.