moretolove

white

white

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Ja onko meillä mukavaa?!?


Kirjaimellisesti kotiuduin tuossa joku aika sitten kotikotiini vanhempieni luo Ilosaaresta ja ai että olikin sairaaaaan mukavat festarit! Dj Shadow oli just niin kova kun muistelinkin ja meininki mitä paras, mitä nyt viiden aikaan tänään aamusta sitten herättiin nuuskamuikkusteltastamme melko mittavaan vesivahinkoon ja siirryttiin autoon nukkumaan.

Kotonakotona meikää odotteli ihana vauva, Laku, josta on tullu jo tosi iso.Syliin se tykkäs kuitenkin tulla.Sydän!Onneks mulla on iso syli. Mun Vauvaa, joka on nyt n. puol vuotta vanha, oon nähny viimeks tosi pienenä, useempi kuukaus sitten.

Matkalla Joensuusta porukoille poikettiin Janella ja Jane laitto meille taas niiiin hyvää ruokaa ja sainkin taas ihania koruja, jotka esittelen vähän myöhemmin.

Delikalas-sivulla Facebookissa alkaa muuten kilpailu jossa arvonnassa seuraava n. 10cm oleva salama-koru. Aivan ihana! (Voi olla, että Pepelle on myös tulossa tuliaisena moinen...) Kannattaa osallistua, jos mielii saada korun itselleen. Onnettarenahan toimii meikäläinen ja kysymyskin on helppo, samalla voi myös tutkia mitä meikäläinen kesälevyksi suosittelee... ;)Salaman tuo pinkki on semmosta metallinhohtosta. Ihana!Meidän MissMixin blogista löytyy myös joku aika sitten käymäni jutustelu Mikan kanssa, lukaskaapa sekin läpi. Minä lähen nyt saunomaan :)

Moi!

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Suositelkaapa missä kannattais käydä, mitä tehdä ja missä syödä, kun tulee viettämään lomapäivää Helsinkiin :)

  VastaaPoista
 2. Ilosaari 2010 oli todellakin parasta ikinä. Mie hymyilen vielä kuukausia sen ansiosta :)

  VastaaPoista
 3. Iloinen saari oli tosiaan, mieletön meno ja ihania ihmisiä, ei sitä muuta tarviikkaa <3 :)))

  luimistelin oman teltan pihassa ku en uskaltanu tulla moikkaamaan ja tunnustamaan more2love rakkauttani :D (oltiin siinä "tien" toisella puolella, mökin edessä, oon ihan tosi nynny)

  VastaaPoista
 4. Mimmi näytit ihanalle ilosaaressa! En vaan uskaltanu tulla moikkaa kun olit jonkun söpön pojan kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Teillä on tosi ihana blogi ^^
  Tätä on pakko selailla joka päivä :D

  //Ihana koru :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.