moretolove

white

white

sunnuntai 29. elokuuta 2010

DIY - Yks projekti DONE!

Meillä on Pepin kanssa aina läppänä kaikki DIY-projektit, ku ei oikein kumpikaan olla mitään älyttömiä askartelijoita. No yks päivä sitten käytiin yhessä kioskissa josta sai kaikkee Japani-kamaa ja innostuin ostamaan kaikenlaisia miniherkkuja joilla päätin tuunata mun uuden puhelimen. Peppi siinä pyöritteli päätään, että näinköhän tulee koskaan tapahtumaan... No tiiän ainaki yhen (jonka nimi alkaa P:llä) joka tulee yllättymään sillä tää DIY-projekti on nyt purkissa! :)

Mun Nokian N97 mini sano ittensä joku aika sitten irti (NYYH :( ) ja sen jälkeen oonkin käyttäny Samsungin Wavea. On muuten ollu aikamoinen opettelu, sillä mulla on aina ennen ollu Nokia. Aika hyvin oon mielestäni kuitenki onnistunu.

Tähän tuunausprojektiin tarvii siis jotain kivoja juttuja joita liimailla puhelimeen ja kuumaliimapyssyn.


Alottelin sommittelemaan koristeita kuoreen.


Nuo on vaan niin syötäviä. :P


Liimaa ja VALMIS! :)


Mulla on tuo ihana leivoskoru puhelinkoruna ja nyt myös mielestäni aika herkullinen takakuori :)


Tykkään!

Pakko sanoo, että ainakin mulle tuo takakuoren koristelu helpottaa ton puhelimen käsittelyä, tuo malli kun tahtoo olla tosi liukas ja nyt se on ehottomasti käteensopivampi :)

Kantsii olla muuten tosi varovainen tuon kuumaliiman kanssa, ei nimittäin tunnu kivalta sormessa.

Perjantaina hoidettiin muuten mun muutto ja huomenna ois vielä edessä kämpän loppusiivous. Ai että. Kyllä muuttaminen onkin muuten raskasta puuhaa. Koko viikonloppu onkin sitten mennyt enemmän ja vähemmän uutta kotia järkkäillessä...

Nyt kattomaan Dance ja unille! :)

26 kommenttia:

 1. Luca Kiosk on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
 2. Oooh tulipa tosta herkullisen näkönen!!! Go Mipe!

  VastaaPoista
 3. wau! ihan syötävän hyvän näköne kännykkä! : P :D

  VastaaPoista
 4. muute tosi kiva blogi ja näi mut tuo tausta ja fontti on sillee et ei melkee saa selvää :o ku liia pieni fontti ja näi ..

  VastaaPoista
 5. ääää MISTÄ tollasia voi ostaa? haluan myös, ihania! <3
  pus!

  VastaaPoista
 6. Tosta tuli tosi kiva, tosi söpöjä nuo leivokset ja jätskit <3

  VastaaPoista
 7. Oi että, aivan mielettömän söpö takakansi! :)

  VastaaPoista
 8. mistä toi chanel merkki on! aaaaaw

  VastaaPoista
 9. Moikka, mikä se kauppa oli mistä ostitte noita koristeita?:)
  Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista
 10. Ihanat koristelut! Mulle on tulossa iPhone ja ajattelin tuunata sitä uuteen uskoon takakuoresta. En halua sen olevan mikään tylsä musta. Jotain kimallusta ja pinkkiä haluun :)

  VastaaPoista
 11. Mistä toi chanelin logo juttu on ostettu =)?

  VastaaPoista
 12. syökää vähemmän niin ette oo noin sotanorsuja t: aku ankka

  VastaaPoista
 13. En halua mitenkään pilata DIY intoa, mutta en suosittele liimaamaan puhelimiin mitään, koska takuu on sen jälkeen aika kyseenalaista kun puhelimeen laitetaan kuumaliimaa. Ja varsinkin iPhoneen ei saa itse tehdä mitään "tuunailuja" jos haluaa jonkun vian joskus korjata. Pysytään ihan niissä ostokuorissa jookosta. Nimim. alalla työskennellyt

  VastaaPoista
 14. Nam :) Mistä tommosia koristeita saa?

  VastaaPoista
 15. Noita koristeita saa Luca Kioskista ainakin. :)

  VastaaPoista
 16. Oho, ihan Chanel-merkit ja kaikki!

  VastaaPoista
 17. saisiko osoitetta missä tuo liike on??

  VastaaPoista
 18. Jos tahtoo tuunailla noita puhelimia, niin kannattaa takakuori päällystää kontaktimuovilla ja sen päälle liimata juttuja. Tai esim. iphoneen kun on niitä kovia suojakuoria, niin semmosen päälle.. :)
  Ja ton kioskin osotetta ois kyllä kiva saada tietoon, kun oon shoppailua reissua helsingin suunnille heittämässä! :)

  VastaaPoista
 19. Google kehiin! :)
  www.luca.fi
  Mannerheimintie 49.

  VastaaPoista
 20. Miksi pilata hyvä uus puhelin? Ymmärrän jonkun vanhan nokialaisen irtokuoripuhelimen koristelun mutta en tätä...

  VastaaPoista
 21. Kaikille puhelintani haukkuneille tiedoksi, että tiputin sen yks päivä lattialle ja kaks nuista koristeista jo irtos :D Onneks oli koristeet, ei hajonnu ite puhelin. Ja ei jääny mitään jälkiä nuista koristeista. Ja tossa on tosiaan metallinen takakuori, muoviseen en välttämättä lähtis liimailemaan.

  VastaaPoista
 22. iPhone on siitä hyvä koristeluun, koska siihen pystyy vaihtaa takakuoren ..tai no kaikkiin pystyy, mutta siihen saa kohtuu hintaan takakuoria ja jopa valmiiks koristeltuja. Itselläni on joku vanha Nokia, johon ei saa ostettua takakuoria, mut se onkin jo niin vanha ja valmiiks rikki, joten ei mitään väliä vaikka sen laittas täyteen härpäkkeitä - niinkuin se nyt onkin.

  Tahtoisin seuraavaksi puhelimekseni minkä aion ostaa, koska kohta sille tulee tarvetta ..tai oikeastaan on jo tarvetta niin sellaisen mihin saa helposti ja kohtuu hintaan ostettua takakuoria että voin koristella niitä. Kauhea tarve aina tuunata kaikki mahdollinen ettei kellään muulla ole samanlaista. Mut en mä sen takia ala mitään ylikallista iPhonea ostamaan, koska en tarvitse niitä kaikkia juttuja mitä siinä on. Ärsyttää vain jos löytää jonkun puhelimen missä on kaikki toiminnot mitä tarvitsee niin se on älyttömän ruma / väärän värinen / halko, niinkuin Nokian puhelimet tuppaa olemaan ja itse en ole käyttänyt elämäni aikana muita kuin Nokian puhelimia 8( Sit vastaavasti kun löytää jonkun todella hienon kännykän niin se hinta en katossa ja liikaa ylimääräisiä juttuja tai liian vähän juttuja.

  Kumarran sille tyypille joka keksii/tekee sellaisen puhelimen mihin saa valita mitä tahtoo. Et ulkopuoli olis mahdollisimman simppeli ja värivaihtoehtoja miljoona. Ehkä hieman mahdoton ajatus, mutta aina sitä saa unelmoida :)

  xoxo, nyymi

  VastaaPoista
 23. saakos noita koristeita tilattua jostain netistä?? ((;

  VastaaPoista
 24. aika raskaasti aseistettu puhelin tuli :D Mä oon käyttänyt kännykän kuoriin ja ipodiin näitä http://designskins.fi/ tarroja

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.