moretolove

white

white

torstai 5. elokuuta 2010

Helsingissä sataa!

Kuten eilisessä videopostauksessa fiilistelin, me lähettiin illalla käymään Kymppilinjan poikien levyjulkkareissa. Koska pojat on niin ihania, päätettiin viedä niille myöskin lahja. Meillä nimittäin löytyy yhteinen intohimo nimeltä aurinkolasit, eikä ihan mitkä tahansa aurinkolasit, vaan Ray-Ban Wayfarerit. Eilen kävinkin valkkaamassa muutamat lasit, jotka raahasin sitten mukanani Tigeriin ja siinä vaiheessa kun iskettiin ne pojille eteen, ne oikeesti sekos. Meillä on myös video tuosta hetkestä, mutta laitetaan se vaikka ehkäpä Miss Mixin puolelle. :)


Siinä ne nyt keimailee. Janne valkkas tollaset missä on Nycin metrokartta (Pepillä samanlaiset, joten erittäin hyvä valinta), Niko taas halus klassiset mustat, mutta noista löytyy värikästä kuviointia sisältä (Mipellä samanlaiset, joten erittäin hyvä valinta).. Sami taas arpoi sinisten ja punasten välillä, mutta päätyi sitten sinisiin. (erittäin hyvä valinta, Peppi olis halunnut molemmat ja nyt ehkä aikookin hankkia itelleen ne punaset. Ne on täydelliset! :D)
Tässä ne otti sit kans meidät syleilyyn ja oltiinkin melkonen Ray-Ban Clan!

Pojat oli järkännyt ihan mahtavat kinkerit ja me Mimmin kanssa yllättäen parkkeerattiinkin hetkeks tarjoiluiden pariin. Erittäin maistuvia suolasia paloja ja hyviä juomia, siinä viihdyttiinkin niiden parissa kunnes alkoi keikka.


Pojat tuli lavalle lasit päässä ja ne vielä erikseen sielläkin kiitti meitä laseista. AWWWW! :)


Kauko Röyhkä feattaa Seuraa Johtajaa-biisissä, joten sekin tuli lavalle. Se oli muutenkin ihan mieletön tulkitsija, jotenkin niiin täynnä tunnetta.Kyllä noi vaan osaa. Livebändi toimi erittäin hyvin, pojat toimi erittäin hyvin, vierailijat (Kauko Röyhkä ja Mariska) toimi erittäin hyvin, mutta toi Tigerin äänentoisto ei kyllä oo mitään ihan parasta luokkaa. Siihen voiskin toivoa parannusta, jos siis saa toivoa. :)

Ei varmaan tarvii erikseen kertoa, että Minä räjäytti potin, mutta kyllä muhun uppos kaikkein eniten toi Helsingissä Sataa-biisi, joka muuten sopiikin tähän päivään aivan loistavasti jälleen. Tänään sataa, mutta se on jotenkin vaan kivaa. Kesä on ihmisen parasta aikaa, mutta syksyllä tulee fiilikset pintaan ja mä ainakin inspiroidun syksystä ihan älyttömästi, mitenkäs te?

Kiitos pojille vielä ihanasta keikasta, täytyy sanoa että noi on kyllä oikeesti niiiiiin uskomattoman rentoja ja kivoja jalat maassa-tyyppejä, että ei voi kuin fiilistellä.

13 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kysyä, onko Peppi lyhentänyt hiuksiansa! :D olen miettinyt että joko minulta on mennyt jotain ohi tai sitten ne ei ole lyhyemmät. :D

  VastaaPoista
 2. on lyhentänyt huomattavasti! :D mulla on ihan lyhyt sivuilta ja takaa, päältä pidempi! :)

  VastaaPoista
 3. Oi! Ihania keikkakuvia! Ja noi kaikki Ray-Banit. :D

  VastaaPoista
 4. Heiii, mistä noi lasit on ostettu?

  VastaaPoista
 5. Oioioi, noi Kymppilinjan pojat on kyllä niin kuumia. Ja ah, Ray-Banit, rakkautta vain. <3

  VastaaPoista
 6. Te ootte niin ihanan pirteitä!! Tähän blogiin jää koukkuun!

  VastaaPoista
 7. Tuolla yhdellä jäbällä on samanlainen sivuprofiili kuin Martti Suosalolla! Oliskos ylhäältä kahdeksas kuva (Röyhkän yläpuolella) ja se vasemmanpuoleinen poika.

  VastaaPoista
 8. Saiskos sen osotteen Miss mixistä mistä sen videon vois kattoo?

  VastaaPoista
 9. muakin kiinnostaa se video! linkatkaahan se sitten ku se on linjoilla :) kymppilinja esiintyy ens viikolla lahessa, joten kai ne on teidän hehkutuksen ansiosta käytävä tsekkaamassa!

  VastaaPoista
 10. Tiger on keikkapaikkana tosi haastava, kapea tila jossa pitää esiintyä poikittain ja vielä paljon kovia pintoja jotka aiheutta heijastuksia.. Tila ei oikein sovellu livekeikkoja varten. DJ vetoihin se on varsin toimiva.
  Keikka oli kyllä hyvä ja omasta mielestä keikka soundas tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 11. Me laitetaan linkkiä sit heti kun saadaan video linjoille! :))

  Ray-Baneja saa monista eri optikoista, ainakin Forumin Arwolassa (kirjotetaankohan noin?) on aika kivoi! :)

  VastaaPoista
 12. paljonks noi ray-banit maksaa suunnilleen ? (8 hienot lasit olitte kyllä pojille hankkinu !

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.