moretolove

white

white

maanantai 23. elokuuta 2010

Hohto.


Käytiin äsken Lidlissä.

Ostettiin pizzaa ja kevätkääryleitä. Poika on sitä mieltä, että ei voi suositella kenellekkään tuota pizzaa. On nimittäin pikkusen tulista :D Silmät ja nenä vuos molemmilla ku sitä vedettiin napaamme.

Kyytipoikana rio colaa suoraan tölkistä.

Paljettipipo on ostettu Warehousesta. Lemppari!

 
Nyt sitten katotaan Hohtoo. Nukahettiin nimittäin mökillä, kun alotettiin kahtomaan sitä... Jänskättää!

Niin ja oli pakko vetää jäätelöö kun pizza oli niin sairaan tulista. 

Poika ei pysty kahtomaan muuta ku tuon naisen isoja korvia :D On meillä lystiä!

Huomiseen. Näkee taas Pepee! :) Jee!

26 kommenttia:

 1. Onks noi kevätkääryleet hyviä? Tekis mieli testata joskus..

  VastaaPoista
 2. Riikka: Oli ne. Otettiin kasvistäytteiset, niitä oli eri vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 3. herranjestas mitä paskaa itseesi työnnät.

  VastaaPoista
 4. Lidlin tulinen pitsa? Mies osti sitä kerran itselleen ja työnsi siihen vaikka mitä habischilimömmöjä lisukkeeksi niin ei tuntunut missään :D. Ei se kyllä minutakaan ollut mitenkään tulista ;/.

  Lähes aina joutuu pettymään "supertulisiin" ruokiin esim ravintoloissakin kun no ne ei ole tulisia :D. Pitäisi olla joku palkkitsydeemi mikä määrittelee sen tulisuuden ja "tulisuuden" mitä käytettäisiin yleisesti kaikkialla x).

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Elä muuta viserrä!

  Panda: Joo, se oli vissiin joku uus. En ainakaan ite oo ennen nähny. Semmonen yksittäispakattu.

  VastaaPoista
 6. SYNTISTÄ laittaa tällainen postaus, kun ihmisellä täällä on ihan hirvittävä nälkä eikä mitään syötävää!! Ps. Ihana pipo <3

  VastaaPoista
 7. Mimmin vastaus anonyymin asiattomaan heittoon irrotti tästä tytöstä aamun ensimmäisen hymyn.

  Ihana :)

  Keep on rocking, Mimmi!!

  VastaaPoista
 8. Vaikutat Mimmi niin hauskalle tyypille ja Peppi myös. SEllasille huumori- ihmisille, me like :) Ja kauniita olette molemmat!

  Mutta mä en tajua myöskään mitä kauheeta saibaa ihmiset voi syödä (ja en tarkota tällä mitenkään viitaten esim painoon ja tarkoitan yleisestikin ihmisiä). Ei tulis mieleenkään ostaa jotain Lidlin lisäainepitsaa ja e-aine kolaa. No tää oli tällänen avautuminen.. Mutta oon mäki vedelly joskus 10- vuotta sitten "saibaa", mutta ku sen lopetti ni en pystyis koskemaankaan.. Blaah.. En vaan usko et kenenkään on terveellistä vetää ittensä täyteen kemikaaleja.

  Mutta hyvää syksyä teille molemmille :)

  VastaaPoista
 9. Mimmi sulla on UPEET silmät! :D gosh!

  VastaaPoista
 10. kun puhut "poika" se kuulostaa hassulta ihan kuin se olisi sun oma lapsi, miksi et sano poikaystävä tai kutsu häntä oikealla nimellään ?

  VastaaPoista
 11. poika poika poika poika poika

  VastaaPoista
 12. not in a bad way BUT noi ruuat oikeesti..huh! Vaikka ei painosta välittäis, niin oikeesti todella tekee pahaa kattoo, että joku syö tollasta. Okei, ymmärrän että välillä voi tietenkin herrkutella ja miten vaan, mutta takaan sulle, että voit paremmin jos syöt terveellisemmin. Eikä tää oo mitään lihavuuslässytystä, vaan ihan teitin omaa parasta ajattelin. :)

  VastaaPoista
 13. Rio Cola on hyväää namnamnam ! <3

  Miltä kevätkääryleet maistu?

  VastaaPoista
 14. Kerrotko vielä mikä pizza on kyseessä? Alkoi kovasti kiinnostamaan, jos se nimittäin on tulinen (ja jos se on niin tulinen, että on pakko syödä jätskiä, niin sehän on vain ekstraa!) :)

  VastaaPoista
 15. tuntuuko koskaan epävarmalta, että miksi tuollainen komistus on sinunkaltaisesi pulleron kanssa? tämä ei ole pahalla, olen itsekin pullero ja mulla on huono itsetunto. mietin siis miten saisin paremman itsetunnon ja mistä löytäisin samankaltaisen poikasen, joka pitäis mua kauniina ja rakastais sellaisena kuin olen...

  VastaaPoista
 16. hulahula: En haluu kutsua omalla nimellään ja Poika vaan tuli jostain. Ei jaksa jauhaa siitä poikaystävästäkään :D

  Lissu: Hyvii oli :)

  Minikaktus: Joku yksittäin myytävä (ei siis semmosessa useemman paketissa).

  Anonyymi: Tuntuu välillä epävarmalta, mut tuntuu myös, että häiritsee välillä enemmän muita ku minua.

  VastaaPoista
 17. Mimmi miksi oi miksi sun lähes jokainen postaus koskee poikaa ja teidän elämää.. ei taida liiemmin liittyä TÄHÄN blogiin. on pistänyt silmään.. Ja kun pepin uutta postausta lukee siitä voi hyvin rivien välistä tulkita kuinka paljon sitäkin ärsyttää. eli siis mimmi,herääppäs sen verran että et jätä muita asioita huomiotta ja elä kuplassa poikaystäväsi kanssa. niin käy valitettavan usein ihmisille... :(

  VastaaPoista
 18. Mä olen samaa mieltä aiemman anonyymin kanssa^. Aloin lukea tätä blogia vajaa vuosi sitten, silloin jutut oli hauskoja just Mimmin ja Pepin toilailuiden vuoksi. Nykysin postaukset on joko siirappista viserrystä "pojan" kanssa tai sponsorituotteiden "piilo"mainontaa. Voisitteko palata alkupisteeseen, olitte silloin ihanan maanläheisiä, iloisia ja vallottavia omia itsejänne! Poikaystävää ja mainostusta vähemmän!

  VastaaPoista
 19. Mä vasta ostin noit kevätkääryleit ja oli ihan hyviä! tykkään sun pipast !

  VastaaPoista
 20. Anonyymi: Blogihan kertoo nimenomaan meidän omista elämistä ja koska ei Pepin kanssa hengailla enää päivittäin niin luonnollisestikaan ei niitä postauksia täällä sitten myöskään niin usein näy.

  Tosi hyvä, että osaat kuitenkin analysoida Pepin uusimman postauksen perusteella, että sitä ärsyttää :D

  Toinen Ano: Ollaan edelleen kyllä omia itsejämme.

  VastaaPoista
 21. Joo tähän minäki haluan sanoa sen, että meidän elämät on muuttunut ja se luonnollisesti näkyy täällä blogissa. Me ei nähdä enää päivittäin ja kieltämättä se joskus harmittaakin, koska on ikävä Mimmiä. Siltikin aina on sitten vielä kivempaa nähä, kun ei oo koko ajan yhdessä. :)

  Rivien välistä voi lukea mua ärsyttävän? Ei kyllä ärsytä tippaakaan.

  Antakaahan Mimmin nauttia rakkaudesta, tää blogi kuitenkin kertoo meidän elämästä. :)

  Ja ei, me emme harrasta piilomainontaa. Kaikki asiat mitä täällä kirjotellaan on ihan täysin meidän omastaa tahdostamme, emmekä tee sitä salassa keneltäkään.

  VastaaPoista
 22. Ps. Missä kohtaa on sitä piilomainontaa?

  VastaaPoista
 23. Kiitos Mimmi ja Peppi ihanasta blogista, te piristätte aina mun päivän! Paitsi tänään, koska ensin mua rupesi harmittamaan Pepin kurja päivä ja sitten entistä enemmän kurjat kommentit Mimmin viimeisimpään postaukseen.

  Mun mielestä on kiva lukea teiän suosituksia ja kommentteja teknisistä vempeleistä ja vaatteista sekä juttuja uusista mainoskampanjoista ja muista. Eiköhän ton Pepin tietoteknisen kaaoksen jälkeen ole selvää, että tämä ei ole mikään mainosblogi, koska tuskin yksikään yritys haluaa, että heiän tuotteiden kerrotaan menevän rikki.

  Siitä oon kyllä samaa mieltä, että viimeisimmät jutut eivät ole olleet yhtä mieltänostattavia kuin blogin alkutaipaleella, mutta antakaa hyvät lukijat Pepille ja Mimmille aikaa tottua elämänmuutokseen ja selvitä muuttokaaoksesta. Olen varma, että sitten kun elämä palaa taas normaaleille raiteilleen juttujen laatu palaa myös aiemmalle tasolle :)

  VastaaPoista
 24. Musta on jotenkin niin herttaista, että jotakuta aina ärsyttää se mitä te syötte. :D

  Mimmi olet ihana poikaystäväsi kanssa, paljon onnea teille! <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.