moretolove

white

white

tiistai 24. elokuuta 2010

Kukkuu!


Yritin lisäillä tänne vaikka minkälaisia kuvia, mutta eihän tästä mitään tuu, kun kuvaat kännykällä (jonka näyttö ja nähtävästi myös joku moottori on ihan säpäleinä) eikä ne kuvat suostu tulemaan sieltä tietokoneelle, joka sammuu sata kertaa päivässä ja sekoilee ihan omiaan.. Mua ehkä vähän naurattaa tää kaaos nyt, mutta äsken taas itketti. :D

Näin Mipeä tänään pitkästä aikaa, tai siis meille pitkästä kun ei oltu nähty ööö kolmeen tai neljään päivään. Heräsin aamulla 45min torkuttelun jälkeen todella väsyneenä huonojen yöunien jälkeen, kun meidän piti olla töissä kymmeneltä. Menin ihan zombiena suihkuun (pudotin tietty kaikki purnukat varpailleni, törmäilin seiniin ja silmät piti avata sormilla..) Siinä sitten laittelin tyytyväisenä itteäni ihmisen näköseks ja ihmettelin, kun Mimmistä ei oo kuulunut mitään. Otinkin sitten puhelua neuvokkaana naisena Mipelle, mutta neitipä ei vastannut. Jaahas.. Kohta hän soittaa:

"Peppi, paljon kello on?"
"No niin puol 10, ootko missä?"
"Heräsin just täällä Nummelassa"
"JAAHAS" (ja tähän paljon sellasta puhinaa tietenkin)
"Juu en vissiin kerkee tulla, tuun sitte kahekstoista siihen palaveriin"
"Jep jep.."

Tässä vaiheessa manasin Mimmin johonkin ja päätin, että yritän itsekin nukkua, koska mulla oli lämpöä ja väsytti niin vietävästi etten olis jaksanut edes liikkua mihinkään.

Vähän ennen kahtatoista sitten herättelinkin toista ystävääni, että päästiin palaveriin asti..Palaveri meni kyllä sit tosi hyvin, koska sain nepalilaista herkkuruokaa ja nämä Mimmin Savosta tuliaisiks tuomat supercoolit lasit!!! :DDD Näytettiin todella älykkäältä kaksikolta kun tuolla taaperrettiin vierekkäin Helsingin keskustassa.. Itse hikoilin kuumetta pois villaviittani alla ja päätin, että aion tänään levätä koko illan ja olla huomenna aamulla terve. Arvatkaapa miksi?

No koska IKEA haastoi meidät ihan huippuun sisustuskilpailuun. Se tarkottaa sitä, että ollaan huomenna Vantaan Ikeassa sisustamassa jotain omaa nurkkausta meidän näköiseksi muutaman muun bloggaajan kanssa. Sitten joku raati vissiin valitsee niistä lempparinsa. Ne on myös vissiin siellä nähtävissä muutaman viikon ajan ja yleisökin saa äänestää lemppariaan.. Me päätettiin mennä paikalle ihan täysin tyhjillä päillä ja sisustella ihan sen hetkisen fiiliksen mukaan. Kerrotaan sitten lisää kun tiedetään mitä siellä oikeesti tapahtuu ja otetaan kuvia myös sisusteluiden etenemisestä. Jos ootte liikkeellä jossain Vantaan Ikean kohdilla huomenna, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan meitä. Tulee varmaan melkonen huone.. Suunniteltiin ainakin jo karkkikippoja sinne esille ja toki tarkistettiin myös, että onhan meillä mahdollisuus naposteltaviin sillä välin kun sisustellaan..

Tää kuulostaa aika kivalta tempaukselta ja siksi päätettiinkin suostua siihen. Mehän myös tykätään aika paljon kans Ikeasta, joten eipä haittaa yhtään koluta huomenna ihan kunnolla niiden tuotteita.. Saadaan ehkä vähän inspiraatiota tähän meidän tän hetkiseen muuttoprojektiimmekin.

Toivokaa, etten sairastu enempää ens yön aikana ja oon huomenna pirteenä heti aamulla palaverissa ja sitten varsinaisena sisustusexperttinä siellä Ikeassa. :)) Saa nähdä mitä siitäkin tulee, kun meidät taas ängetään johonkin ihan liian pieneen tilaan kahdestaan.. Noh, ahdastahan siitä tulee jos ei muuta.

5 kommenttia:

 1. No hellurei!
  Tsemiä sisustukseen, kuulostaa tosi kivalta!!!

  No ei mulla mutta.
  Eikuhei.

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus taas :)
  Oi vähän kivaa varmaan päästä sisustaan, ittekki tykkään sisustamisesta hirmusesti (:

  Miäki oon kipee :< Parannus pian Peppi!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sisustamiseen! Oon varma, että siitä tulee upee. :)

  VastaaPoista
 4. Kerta täs Ikean holleilla asun, niin vois ehkä tulla huomenna käväsee siellä!

  Ja lasit on todella jepa! Itel oli kesäl samantyyliset, keltaset peililasit ja lilat sangat <3

  VastaaPoista
 5. aww, mulla tuli ihan ensimmäisenä mieleen noista laseista mika niiden lasien kanssa, joita joku ystävällisesti (okei, todennäköisesti hysteerisesti kirkuen ja ulvoen) lainasi yleisön joukosta. nytpä sitten nyyhkytän & hihitän täällä samaan aikaan. kuinka kauan tosiaankin voi kestää toipua yhdestä keikasta? :D ihanilta näytätte nuo päässä!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.