moretolove

white

white

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kutsuu mua Kuopio!

Torstaina startattiin heti pitojen jälkeen Pojan kanssa kohti Kuopiota ja täräytettiinki meidän mökille yöks. Voin kertoo, että mökillä nukkuu kyllä aina Suomen parhaat unet! Siellä on niiiin pimeetä ja hiljasta, viime yönäkään kumpikaan meistä ei heränny kertaakaan.

Perjantaina nukuttiin eka pitkään ja lähettiin käymään visiitillä ukin luona Maaningalla, jonka jälkeen ajeltiin tarkastamaan Puijon tornin tilanne.


Siellä se torni pönötti paikallaan niinku kuuluuki.

Pienen maisemakuvailun jälkeen siirryttiin ystäväpariskuntani luo Saaristokaupunkiin. Harmi, että asuntomessut oli jo ehtiny loppumaan, eikä siis päästy kasvattamaan yhtään sisustuskuumetta. Sisustuskuume tosin taitaa olla jo huipussaan, joten eipä se paljo tästä vois enää pahentua... :D


Tapasin myös ekaa kertaa Hilmaa (mopsi). Börje (ranskan buldoggi) onki jo vanha tuttu ja oli tosi jees päästä taas tapaamaan herraa, se ku tykkää minusta aika paljo :D


Kaikki kuvat Hilman ja Börjen kanssa oliki sitte tämmösiä :D


Aww!! Yritä siinä nyt poseerata :DDD


Oon usein halunnu ottaa ton 20kpl ja 3 dippiä, mut en oo koskaan ottanu. No nyt otettiin ja tietty voimieni tunnossa vetäsin yöllä oman osuuteni...


No aamulla Poika vielä nukku ja valittelin siinä nälkääni (voi olla et muistin ne sen 10 nugettia ja ehkä olin käyny jo haistelemassakin niitä) niin sehän sitten sano että no syö ne loput nugetit. Ja minähän söin (okei, jätin sille kolme:D). On mulla vaan niiiiin paras poikkis :D TOTUUS: Sillä meni hermo siihen mun TYLSÄÄ TYLSÄÄ, HERÄÄ JO-huuteluun kun se halus vielä jatkaa unia ja ties miten pääsee minusta helpoiten eroon.

Lauantai menikin hengaillessa ja siivottiin mm. yks ullakko (eli möntönen) jossa oli kaikkee mun vanhoja kamoja. Sieltä meni aika monta jätesäkillistä tavaraa roskiin.

Nyt sunnuntaina oli kello soimassa (ei kuitenkaan jostain syystä soinu, en oikein osaa käyttää tota mun uutta Samsungia...) ja herättiin jo yheltätoista jonka jälkeen pistettiin mökki putslinkiin, kamat kasaan ja mentiin porukoille. Oltiin puhuttu MTL-äipän kanssa edellis iltana, että kerätään marjoja mukaan ja pienestä sateesta huolimatta näin sitten myös tehtiin.


Punaviinimarjat on Pojan suosikkeja, ite lämpeen eniten valkosille, mutta tykkään myös punasista. Voimieni tunnossa keräsin myös sekotuksia :D Mustia ei kerätty ollenkaan, ku ei niistä erikoisemmin tykätä.


Hän tykkää. MTL-äiti lastas joku 13 rasiaa (kerättiin suoraan rasioihin) matkaan ku lähettiin puskiin pyörimään ja ajateltiin, että niitten täyttämisessä menee ikä ja terveys, mutta homma olikin tosi sujuvaa ja saatiin rasiat täyteen tosi nopeesti. Nyt on marjoja mukavasti talven varalle :)
Pihlajanmarjoja. RIP Sorbus! :D

Nyt ollaan ajelemassa kohti Numskia. Pitääpä muuten tiirata lyhin reitti. Ite ajattelin, että josko sitä pistäytyis vähän Arabian tehtaanmyymälässä tuossa Leppävirralla... :)

Olipa kiva käydä taas Savossa!

9 kommenttia:

 1. tunnetteks te iki-w jukan? vai onko se peräti jommankumman poikaystävä?

  hölmö kysymys mut oon meittiny tota ku joskus olin näkevinäni sen kuvan tääl:DD

  VastaaPoista
 2. Ano: Tunnetaan joo, mut ei oo kummankaan poikaystävä :)

  VastaaPoista
 3. Mitäs ihmettä, oot ollu Maaningalla!:o Pakko udella, missä päin oot ollu liikkeellä, oisin halunnu bongata sut!:--D

  Itehän siis asun Maaningalla Tuovilanlahdessa.. 8)

  VastaaPoista
 4. Kivan kuulonen reissu :) Siule muuten sopii tosi ivasti nuo tummemmat hiukset

  VastaaPoista
 5. hei oot käyny iha mun naapurissa! =) asustelen siinä puijon mäkien vieressä, tosin viikonloppuna olin porukoilla käymässä :D

  t.kaneli :p

  VastaaPoista
 6. kuka toi Poika on? sun poikkis?

  VastaaPoista
 7. Jenni: Joo, ukilla on kesämökki Ahkionlahdessa :) Kyllä me siellä kirkollakin pyörähettiin. Ei ollu enää Hopparia :/

  ankva: kiitos, tykkään kans ite olla taas tummatukka.

  Kaneli: Sieltä on kyllä komeet maisemat :)

  Anonyymi: Juu, mun poikaystävä.

  VastaaPoista
 8. Meillä noita ullakkokomeroita sanotaan montosiksi :)Hassua.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.