moretolove

white

white

lauantai 28. elokuuta 2010

Solisluu alakerrassa!

Viime viikon pe lähettiin Ainon kanssa vähän ulkoilemaan. Me käydään molemmat ihan liian harvoin missään, koska viihdytään aina kotona katellen leffoja tai vaan hengaillen. Me vietetään hirveesti aikaa vaan hengailemalla keskenämme ja ollaankin mietitty, että miten ihmeessä meillä riittää vielä 12 vuoden ystävyyden jälkeen aina jotain uutta puhuttavaa, kun saatetaan ensin hengata vaikka 6 tuntia ja sitten vaikka puhua puhelimessa 2 tuntia? :D


Ensin mentiin Macuun syömään illallista pitkän kaavan mukaan. Se on ihan meidän lemppari ravintola nykyään ja käydäänkin siellä viikottain syömässä. Macusta siirryttiin Ainon kodin kautta ihanaan puistoon Nosturin viereen, jossa käydään aina välillä keinumassa. Siellä on semmonen kahen hengen keinu, jossa on kivaa lötkötellä vierekkäin ja katella vaikka tähtiä. Täydellinen paikka myös treffeille!


..


Huomasin kotona, että mulla on kynsiini matchaavat kengät hyllyssä ja päätinkin ulkoiluttaa niitä ekaa kertaa. :)

Alakerrassa oli siis Collarbonen keikka ja ennen solisluita siellä esiintyi myöskin Substances feat. Pete Parkkonen. Molemmat bändit veti tosi hyvät keikat ja oli huippua! :)


Collarbone veivaa. Mä oon vieläkin aika katkera, kun Collarbonen pojat oli meidän kaa samaan aikaan Summerin kuvauksissa ja sit ne valmisti siellä meidän lähetyksen jälkeen hampurilaisia, eikä meitä kutsuttu kesteille. Yritettiin monta kertaa kovaan ääneen vihjailla, että tykätään hampurilaisista (sitähän kun ei kuitenkaan voi mitenkään meistä huomata.. :D) MUTTA EI. Kutsua ei herunut (ainakaan muistaakseni), mutta tiedoksi pojille että vielä voi yrittää lepytellä meitä!!


Keikan jälkeen siirryttiin vielä poikien kanssa käymään Lostarissa, mutta mä hiippailin melkeen heti kotiin. Väsytti vietävästi. Nyt on väsyttänyt ihan hirveesti viime aikoina, pakko mennä salille ja muistaa nukkua enemmän heti kun tää muutto on ohi. Mimmi oli eilen illalla kipeyttänyt selkänsä pahasti muuttopuuhissa, eihän tää oo enää ollenkaan terveellistä... Itse nään vaan unta muuttomie... muuttamisesta. ;)

Miltä teistä tuntuu tää syksyn tulo? Eilen illalla oli vaan 10 astetta lämmintä ja ihmiset hengaili ulkona kesävaatteissa! Mitäää?

5 kommenttia:

 1. Ihanat Niket <3 Tuntuu ihan udolta että tuli syksy jo. Kohta pitää laittaa toppatakki päälle.....

  VastaaPoista
 2. Sama täällä... pohjoisessa on jo hallaa; aamulla kun lähtee kaupungille, muutuu hengityskin jo höyryksi. Viime syksynä tähän aikaan oli lähes 20 astetta lämmintä (pidän sääkirjaa vuosittain).

  Ei kai se auta ko hakkee toppavaatteet esile!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo eka kuvan pääpanta? Mistä se on?

  VastaaPoista
 4. Haluan kuvan siitä keinusta, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. :D

  VastaaPoista
 5. Heii auttakaa ulkopaikkakuntalaista! Oon tulossa tässä syksyllä nosturille ja tahtoisin ehdottomasti kokea tuon keinun. Onko puisto siis ihan nosen vieressä/missä? Kiitti! :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.