moretolove

white

white

torstai 23. syyskuuta 2010

Brooklyn Music Festival 2010!

Ennen Washingtoniin hurauttamista käytiin tosiaan Brooklyn Music Festivaleilla
hengailemassa ja viettämässä paikallista itsenäisyyspäivää.. Festarit kesti päivän ja siellä oli melkosen kovia artisteja kuten. B.O.B, Shaggy, Fabulous ja hirvee kasa erilaisia reggae ja dancehall-artisteja. Aurinko porotti reilu 40 asteisena ja mm. rytmit oli kuumia..


Saavuttiin paikalle ajoissa, kun porukka vasta pystytteli kojujaan.. Monilla oli mukana myös hellevarjot, meillä ei tietenkään moisia ollut sattunut mukaan.. :D


Mipeäkin hymyilyttää.


Festariruoka valmistuu.. Tais olla jamaicalainen koju. :)


Tuolta me käytiin hakemassa festariruoat ja päästiinkin syömään aitoa jamaicalaista sapuskaa! BBQ kanaa, riisiä ja papuja. NAM!


Varmaan taas maisemia tullut kuvailtua..


Mipen piti päästä taas maistelemaan niitä värikkäitä ja outoja juomia, Pepe pysytteli vedessä. Ahdasmielinen kun on. :D


Siellä neiti jääjuomansa kanssa.. Oli kyllä kuulemma hyvää..


Jaajaa.. Maisemia jälleen. Sattuipa sopivasti, että tuo söpöliini istui meidän kanssa samassa paikassa pressitiloissa koko päivän. Meillä tosiaan kävi hyvä tuuri, kun päästiin festareille lehdistövieraina. :)


Yleisöä festareilla..


XL-pimut poseeraa. Missä meidän rusketus? :D


Mimmin erittäin potentiaalinen poikaystävä, kunnes avasi suunsa..


Turha oli enää siinä vaiheessa vikitellä, kun peli oli jo menetetty... Tää oli siis joku erittäin suosittu dancehall-artisti, jota ei tunnistettu. :D Ystäväni osasi kertoa, että artisti on Assassin!


AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!! Tollanen tahotaan.


Shaggy näkyy tuolla kyllä jos tarkasti katsotte, päällä jotain vaaleaa. :D


Ihan siis tuota julistetta kuvailtiin..Tässä meidän kuljetus.. Näillä sitten lähettiinkin kohti Washingtonia. TOTUUS: Mentiin tien varteen odottamaan paikallisbussia ja lähettiin hakemaan matkalaukut hotellilta.. Sitten mentiin jollain pimeällä taksilla Manhattanille, koska ne tavalliset taksit ei edelläänkään suostunut tulemaan meidän huudeille.. Kumma juttu. Tästä matka sitten jatkuikin yöbussilla Washingtoniin ja sieltä Virginiaan.. Mimmi simahti ehkä sekunnissa ja heräsi Washingtonissa todeten "minähän en siis ees oo nukkunut hetkeäkään" johon Peppi totesi yrittäneensä nukkua, mutta ei saanut unta koska ystävä röhnötti puoliksi hänen päällään ja KUORSASI.. Thanks Mimmi.

Seuraavilta päiviltä juttua on siis täällä ja täällä. Seuraavassa postauksessa palataan taas Nyciin ja taitaapa meidän konferenssi jo alkaa. JEI!

Asiasta poiketen: Meidän haastis oli tänään Voicella ja puhuttiin siellä taas painavaa asiaa.. ;)


3 kommenttia:

  1. mäkykös tuolla paljon tänä albiinokunnan edustajaa? kuvissa nääs aika paljon tummaihoisia :D

    VastaaPoista
  2. Ei näkyny! Meitä ei montaa siellä ollut. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa miten Mimmin puheesta kuuluu savolaisuus läpi! :D <3 Itse olen vuosi sitten vantaalaistunut kuopiolainen ja pidän kynsin hampain kyllä kiinni siitä vähästäkin Savon murteesta.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.