moretolove

white

white

torstai 16. syyskuuta 2010

Mimmi, mikset kertonut treenaamisestasi?

Mun olo tuntuu petetyltä. Rakas ystäväni Mimmi on pimittänyt multa täysin uutta harrastustaan... Oon luullut, että voidaan jakaa melkeen kaikki, mutta ilmeisesti Mimmi on päättänyt ruveta treenaamaan itseään talvikuntoon mun tietämättä.... Ilmeisesti myös muutto Nummelaan on huijausta, koska lehtijutun mukaan Mipe asustelee Ähtärissä. Mitenkäs sitten se, kun statuksena facebookissa on tälläkin hetkellä "lukee tenttiin" ja kuvat kertovat jotain ihan muuta?Löysin äsken Ilta-Sanomien sivuilta tämmösen artikkelin Mimmistä ja sen uudesta harrastuksesta. En tiedä yrittääkö se hankkia itelleen jotain urheilusponssia suostumalla tollasiin kuviin?

Mimmi myös äsken ilmoitti puhelimessa, että kasvattaa parhaillaan säärikarvojaan, koska haluaa testata jotain uutta kuumavahaa (asioita joita haluatte tietää Mimmi More To Lovesta? :D)... En vaan tiennyt, että tilanne on noin katastrofaalinen. Kannattaiskohan sun Mimmi kuitenkin tervehtiä sheiveriä piakkoin?

Kai mun täytyy vaan asennoitua tähän asiaan siten, että on "ihan kiva" oppia joka päivä jotain uutta ystävästään.. Täytyy kyllä myöntää, että Mimmi on kehittynyt huomattavasti.. Nimittäin, käydessämme vuosi sitten yhdessä hot joogassa, ei neiti ollut läheskään noin notkeessa kunnossa. ;)

Kuva: täältä

9 kommenttia:

 1. Tää on niiiin herttainen <3 Kivat sulle, Mimmi, sinne Suomen sateisimpaan kuntaan! :)

  H

  VastaaPoista
 2. Hahaha, ihana piristys aamulle tää postaus! Ei voinu ku nauraa. :D

  VastaaPoista
 3. hei oota, kuvittelen nauravani

  VastaaPoista
 4. Haha, ihana piristys kankeaan aamuun (tai no päivään...)! :D

  VastaaPoista
 5. Mimmi on tehny tätä ennenkin. Todistin nimittäin itse reilu vuos sitten (http://vakitukko.blogspot.com/2009/06/nalleperheen-naapurissa-on.html) :) Sitäkään se ei oo tainnu mainita, että sillä on tollanen pentukokoelmakin ollu..?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Hahah :) Ihanan piristävää ^^

  VastaaPoista
 8. :-----------D voi ei, awww! mä nauroin tälle nallukalle jo tänä aamunakin useampaan kertaan, mutta tämä blogipostaus pelasti kyllä koko päivän - mikä ei siis ole mikään loistava ollut, kun saikku sen kuin jatkuu, rästissä miljoonat kouluhommat, ja kaupasta meni sähköt just kun me oltiin kassalla. :--D

  Kiitos!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.