moretolove

white

white

maanantai 27. syyskuuta 2010

Muotimessut 2010 ja me! :)

Me ollaan koko kevät suunniteltu ja järkkäilty Lokakuussa järjestettäviä muotimessuja. Viime muotimessuilla törmättiin ensimmäistä kertaa ikinä ihanaan Anttiin, eikä oltais koskaan voitu kuvitella, että Antti on joskus se henkilö joka suosittelee Muotimessuja ottamaan meidät osaksi suunnittelutiimiään. Näin kuitenkin pääsi käymään, koska Muotimessut halusi vähän uutta näkökulmaa ja nuorekkaampaa suuntaa messuilleen. KIITOS ANTTI!No mitä me sitten ollaan tehty? Ollaan lyöty viisaat päät yhteen viisaiden ihmisten kanssa ja mietitty vähän mikä voisi olla kävijöille mielenkiintoista. Päädyttiin olemaan messuilla mukana jokaisena päivänä ja keksimään kaikille päiville jotain More To Lovea. ;)

Perjantaina ollaan mukana siten, että hostataan mielenkiintoinen paneelikeskustelu, johon ollaan kutsuttu mielenkiintosia bloggaajia ja toimittaja keskustelemaan idealla toimittajat vs. bloggaajat. Ennakkoluuloista, suhtautumisista, ajatuksista yms. Täällä nostetaan se kissa pöydälle.

Sunnuntaina taasen järkätään blogikirppis. Ollaan kutsuttu muutamia bloggaajia myymään omia vaatteitaan messukeskukseen. Siellä on oma nurkkauksensa, josta nämä pöydät ja myyjät löytyy ja ajankohtakin on fiksusti päivällä, ettei tarvitse herätä niin aikaisin. ;)

Jokaisena päivänä, eli pe la ja su klo. 15:30 (siis tuolloin 15.10-17.10) me tullaan järjestämään stailaus by Mimmi ja Peppi Fashion Loungessa. Muotimessujen sivuilla on ollut viikon verran jo tämä kilpailu, johon kaikki saavat osallistua. Kaikkien valittujen joukosta me valitaan kolme henkilöä, jotka stailataan sitten paikanpäällä Messukeskuksessa ja jotka esitellään yleisölle aina klo 15:30. Me siis valitaan voittajille heidän näköisensä vaatteet ja heidän hiukset + meikit laitetaan myöskin. Osallistujia kilpailuun on tullut jo kuulemma todella paljon (hui, koska me tullaan lukemaan jokaisen perustelut itse läpi) ja olemaan itse henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin vielä ennen messuja, koska halutaan tehdä pientä taustatutkimusta, jotta saadaan varmasti kivat kokonaisuudet kaikille. Voittajia tullaan myös hemmottelemaan kivojen Goodiebagien kera, joten kannattaa osallistua!

Että tällasta. Mitä otte mieltä, ollaanko onnistuttu järkkäämään mielenkiintoista ohjelmaa messuille ja aiotteko tulla? Tullaan arpomaan lippuja messuille lokakuun aikana tuolla meidän Facebook-ryhmässä.

Itse ollaan ainakin ihan superfiiliksissä, tämä on taas jotain ihan uutta ja todella kivaa. Parasta on se, että päästään taas hengailemaan kivojen tyyppien kanssa! :)

18 kommenttia:

 1. Voih tän luettuani mulla tuli hirvee hinku päästä kyseisille messuille ja varmana olen tulossa! Vaikuttaa siltä, että ootte tehny todella hyvää työtä ;)

  VastaaPoista
 2. Olin jo ihan innoissani ku näin messuoppaasta, että otte siellä. Siellä sit nähään, tältä tytölyä liput löytyy jo taskusta ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja juttuja pääsette tekemään ja olen onnellinen, että olette järkkäämässä muotimessuilla omanlaistanne tapahtumaa. Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka olen jo yli vuoden ajan blogianne seurannut.

  Kun olette niin pystyviä, niin voisitte ehkä ottaakin yhteyttä johonkin kotimaiseen muotitaloon/-liikkeeseen ja järkätä yhteistyötä suunnittelijan kanssa, joka tekee kauniita (kuten new yorkin kuvista näkyy) xl-kokoisia vaatteita. Sen voisi järjestää samalla tavoin kuin H&M myy eri suunnittelijoiden malliston ja ihmiset jonottavat aamuvarhaisella näitä ostamaan. Eli jos eivät halua tehdä mitään pysyvää, niin voisi kokeilunomaisesti myydä yhden malliston. En ehkä osaa selittää tarpeeksi hyvin, mutta toivottavasti tästä sai selvää. :)

  Tsemppiä jatkossakin! Ihana, että teette tällaista työtä.

  VastaaPoista
 4. Vau! Kuulostaa tosi hyvältä :) Harmittaa ihan kauheasti, ettei pääse osallistumaan kun asuu niin kaukana, eikä oikeen sinne asti voi lähteä :s olisi ihan huippua tulla tutkailemaan.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti ootte valinnu sinne pulleita bloggaajia, sekä paneeliin että myymään tavaroitaan!

  VastaaPoista
 6. Haha.. Suosittelen teitä tulemaan myös terveyspuolelle mittaamaan rasvaprosenttinne. Jos se vähän pysäyttäis teidän plösöihannointia. :) Ilmaista on!

  ps. ne on muuten KAUNEUSmessut. sorge.

  VastaaPoista
 7. Peppiiiii! Jäin kaipaamaan sun mustaa tukkaa :(

  VastaaPoista
 8. Mä haluun sinne, haluun teiän stailattavaks AAAPUVA ! :D
  Paljon liput maksaa:o

  VastaaPoista
 9. Tomomi: Asiat rullaa, katsotaan mitä tapahtuu! ;)

  AnneVee: Me ollaan kutsuttu kaikenlaisia bloggaajia! :)

  Not so plösö: Siellähän on kauneus, terveys ja muotimessut, et sorge vaan itelles. :) Niin ja tuu ihmeessä nykäsemään hihasta sen mittarin kanssa, niin voidaan yhdessä mitata! ;) T. Nac-ho-plösö

  Anonyymi: No se tulee vielä joskus varmasti takasin. :)

  Lissu: Kaikki jotka voittaa stailauksen, pääsee ilmaseks messuille. Hinnat voi tarkastaa tuolta www.muotimessut.fi-sivustolta! :)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti ette ota itteenne noita negatiivisia kommentteja, koska ootte niin kivoi ja mulle tulee paha mieli teidän puolesta..
  Älkää välittäkö niistä, koska ootte ihania!
  Oikeesti tää blogi vaan parantaa mun jokaista päivää, koska saan tästä lisää itseluottamusta. Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 11. Ei me niistä voida ottaa itteemme, kun tiedetään miten ihania tyyppejä tätä blogia lukee. Kaikkia ei voi (eikä pidä) miellyttää ja se on fakta, joka ollaan tässä elämämme aikana opittu. Kiitos ihana huolenpidosta! <3

  VastaaPoista
 12. oijoijojioji, Mimmi ja Peppi Muotimessuilla!! Sinne olis niin mahtava päästä! :))

  VastaaPoista
 13. mä luulin et tuutte voicen muotiviikoille,mut tuo taiskin olla eri tapahtuma

  VastaaPoista
 14. Mua samaanaikaan ärsyttää ja naurattaa nuo jotkut kommentit mitä te joiltain saatte : D

  Ois tarkotus äidin kanssa jonain päivänä tuolla messuilla käydä, oon muutamana aikasempanakin vuonna käynyt.

  VastaaPoista
 15. Mä oon varmaan tulossa sinne muotimnessuille, koitan bongata teijät sieltä!! ;--DDd

  VastaaPoista
 16. Ääk, mun on pakko päästä tonne messuille 8)

  VastaaPoista
 17. Hei! Tiedättekö vielä missä osastolla tämä blogikirppis tulee olemaan ja mihin kellon aikaan se alkaa? Kädet syyhyää jo nyt ;)

  VastaaPoista
 18. jotenki sitä ei enää lukijana jaksa olla superfiiliksissä tästä kaikesta kaupallisesta kurasta...

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.