moretolove

white

white

lauantai 25. syyskuuta 2010

YFF Blogger Conference, day 1!

Syy miks alunperin lähdettiin New Yorkiin oli se, että ihana Gabi oli kutsunut meidät YFF-konferenssiin, joka oli siis muutamalle kutsutulle Plus size-bloggaajalle järkätty konferenssi New Yorkissa. Gabi hoiti kaikki käytännön järjestelyt ja täytyy sanoa ettei se olis kyllä voinut parempaa työtä tehdä. Me ei saatu oikeastaan mitään tietoa etukäteen konferenssista, paitsi ihan muutamaa päivää ennen. Jouduttiinkin siis vaan jännäillä mitä siellä tulis tapahtumaan ja minkälaisia tyyppejä muut bloggaajat mahtaiskaan olla..


Suunnattiin ensiks meidän hotellille, joka oli The Broadway Plaza Broadwayn ja 27th Streetin kulmassa. Tää kuva on meidän hotellin edestä. Meidät majotettiin neljän hengen huoneisiin ja arvatkaas kuka saatiinkaan meidän kämppikseks?


No tietenkin maailman kaunein pariisitar Sakina. Me ollaan jo pitkään luettu Sakinan blogia ja ollaan saatu siitä ihan äärettömän symppis kuva. Joo no entäs kun se oli vieläkin ihanampi luonnossa? Sakina juos heti halaamaan meitä ja oli, että "Mimmi and Peppi, you need to teach me some finnish".. Nainen laittoi myös ekana Jay-Z:n Hello Brooklynin soimaan ja siitä se sitten lähti.. Sakinan lisäks meidän huoneessa oli Vanessa, joka on Sakinan ystävä ja toimi meidän hovikuvaajana koko konferenssin ajan.


Matkalla ensimmäisen konferenssin yhteisjuttuun, kuvailtiin maisemia.. Ai mitä?


Ja poseerattiin uuden, ihanan ystävämme Sakinan kanssa.


Minnes Mimmi poseeraa?


Vasemmalta oikealle: Melinda, Xtina, Sakina, Gabby, Gabi ja me :)


Saavuttiin Torridin iltaan ilman minkäänlaisia odotuksia. Me ollaan juostu Suomessa paljon erilaisissa tapahtumissa, mutta ei osattu yhtään odottaa millaista se Jenkeissä olisi.. Torrid oli meille etukäteen sen verran tuttu, että ne oli ollut ihania ja lähettänyt meille kerran vaatteita molemmille. Valitettavasti suurin osa mun vaatteista oli väärän kokosia, koska niillä oli mennyt sekaisin ilmeisesti mun yläosan ja alaosan koot. Mutta ei hätää.. Torrid kyseli tuossa juuri, että kiinnostaiskohan meidän lukijoita arvonta? Olis nimittäin esim. parit täysin käyttämättömät farkut arvottavina.. :)


Joo-o.. arvatkaapa More To Lovejen hymy, kun nähtiin tämä..


Hymy yls hotellille asti ja sormet syyhysi..


JOO-O.. Noi vihreet oli kaikkein parhaimpia, namnamnamnamammmmm.


Tuoreita hedelmiä, ahh.


Maisemia..


Ja sitten me seottiin.. Voiko tämmösiä housuja löytyä meidän kokosina? Aijaa, että me ollaan aika pieniäkin? Näitäkö on vielä paljon isommankin kokosille? Joo-o..


Nää vaatteet on sit oikeesti meidän kokosia. Arvatkaa miltä se tuntui? Tää oli kuitenkin vasta ensimmäinen paikka jossa oltiin ihastelemassa..


Farkkuja, jegginssejä (joo, me ei tiedetty että jeans + leggins = jeggins) ja näitä kaikkia meidän kokosina. Me ei olla ostettu Suomesta farkkuja moneen, moneen vuoteen koska täältä ei oikeesti oo saanut sellasia, jotka näyttäis hyvältä meidän päällä. Me ollaan mietitty, että mistä voitais saada pillifarkkuja, erilaisia kuoseja yms. ja tultu siihen tulokseen ettei mistään.. Kunnes meidät vietiin tänne. Saatiin kaikki valita tosta pöydältä yhet farkut ja melkein kaikki tais oikeestaan ottaakkin samanlaiset sovitteluiden jälkeen.
Välillä oli pakko mennä vaan ikkunaan kuvailemaan maisemia, koska tuolla oikeesti nous välillä ihan kyyneleet silmiin. Ihmisten on vaikea tajuta sitä miten vaikeeta on välillä löytää ittensä kokosia vaatteita ja etenkin jos on tämmönen materialisti ja vaatteista pitävä ihminen.. Tuolla se sitten iski, nimittäin tajuaminen siitä että mäkin oikeasti rakastan vaatteita. Rakastan pukeutua, mutta olosuhteiden pakosta täällä Suomessa joutuu usein vain tyytymään johonkin tietynlaisiin vaatteisiin, kuten A-linjasiin mekkoihin ja tunikoihin + legginsseihin, koska täältä ei kertakaikkiaan saa niitä vaatteita, joihin saisin itseni survottua.


Oltais oikeesti oltu valmiita ryöstämään noi kaikki..


Koska noita kaikkia oli MEIDÄN KOKOISINA. Niin ja siis meidän farkuthan pitää olla sitä kokoa 48 ainakin, että saadaan ne kiinni, vaikka yläosasta ollaan molemmat pienempiä. Riippuu siis toki, trikoohousut saadaan venytettyä yleensä kyllä ihan hyvin, vaikka olisivat kokoa 44 ;)


Niinpä.. Mitä sanoinkaan sekoamisesta? Päällä Plan B:n verhoista tehty mekko. :)


Joo ei tolla Mipelläkään hirveen hyvin mee tuossa ihanassa IVANAn mekossaan.


Oltiin aika korkeella. Mietittiin varmaan, että pehmentäiskö meidän luontaiset pehmustukset tarpeeks jos hypättäis tuolta kaikkien noiden vaatteiden kanssa?


Mites noi niitit tuolla noiden yhtien lahkeissa. HELLO? Miksen huomannu noita..


Vaklattiin tyttöjä, kun niillä oli niin kivaa.


Koko porukka Torridin Presidentin Chrisin kanssa.


Juteltiin herran kanssa pitkään siitä kuinka haluttais Torrid myöskin Suomeen. Tällä hetkellä tilaaminen on suhteellisen kallista korkeiden postikulujen takia ja ne täytyykin toteuttaa kimppatilauksina, mutta asialle luvattiin tehdä jotain, jos Suomessa ollaan vaan kiinnostuneita. Me kyllä ainakin ollaan, mutta en tiedä riittääkö meidän tilaukset vielä asioiden muuttamiseksi? :DD Me halutaan Torridin vaatteita Suomeen, pian!! Miten ihanaa olis jos me kaikki isoluiset voitais pukea tollasia farkkuja päällemme ja kulkea just sellasissa vaatteissa kun halutaan ilman kokorajotteita? Täydellistä?

Torridin eventista jäi päällimmäisinä mieleen noi tälläkin hetkellä päälläni olevat farkut (joo farkkuasuja meiltä toivottiin kommenteissa juuri ja luvattiin toteuttaa ne ens tai seuraavalla viikolla!), mielettömän kivat ihmiset ja hyvä ruoka. :D Myös illan päätteeksi saamamme goodiebagit, jotka sisäls kaikkea kivaa kuten esim. 150 dollarin lahjakortit Torridille, olivat ihan kiva lisä tähän muutenkin jo täydelliseen iltaan. :)


Tytöt miettivät mihin menevät syömään.. Meillä oli illallistreffit ystävän kanssa, joten ei voitu liittyä seuraan.. Saattoi vähän syödä näitä pulleroita, kun olimme itse käyneet salaateilla (olivat isot ja hyvät, ei siinä) MUTTA tytöt hehkuttivat hotellilla käyneensä New Yorkin parhaassa hampurilaispaikassa nimeltä Shake Shack..


Tässä kuvassa uskoisimme meidän tähdänneen maisemien sijaan ihan tuon miehen käsivarsiin..


Käytiin illallisella Times Squaren liepeillä ja kello oli jotain puolenyön pintaan. Siellä näytti tällaselta.. Ei oo Helsinki ihan näin eloisa noihin aikoihin yleensä arki-iltana.. :D


Saavuttiin hotellille melkosen väsyneinä. Ensimmäinen päivä oli jo ihan hulppea ja mielessä vaan se, että mitäköhän ihmettä sitten seuraavaks.. Huomattiin kuitenkin jälleen, että tämmönen edustaminen ja etenkin englannin puhuminen on oikeasti raskasta. Meitä haastateltiin ton illan aikana pariin otteeseen englanniks ja jouduttiin aina hetki miettimään, että mitäköhän me nyt selitetään. Hyvin kuitenkin meni kaikki ja saatiin aivan loistavia uusia tuttavuuksia tonkin illan aikana.

Myös kaikki bloggaajat (yhtä lukuunottamatta, koska hän ei ollut vielä saapunut Nyciin) oltiin jututettu läpi iltaan mennessä ja jokainen tyttö oli osottautunu todella mahtavaksi tyypiksi.


Maisema hotellihuoneen ikkunasta, kun istuskelin ikkunalaudalla ja mietiskelin elämääni.. Tuona iltana muistan kirjoittaneeni statukseeni Facebookissa että "haluaisin asua täällä vielä joskus edes hetken".. En oo vieläkään perunut tätä ajatusta, koska joka ikinen päivä kaipaan takasin tonne. New York on jotain ihan uskomatonta ja jo ton ensimmäisen konferenssipäivän jälkeen nipisteltiin toisiamme Mimmin kanssa hotellissa, että mitä ihmettä meille tapahtuu. Miksi ihmeessä juuri me ollaan täällä, kun me ollaan kuitenkin vaan Mimmi ja Peppi Suomesta. Miksi sitä aina välillä sortuu hirveen helposti vähättelemään itteään? Kai se kulkee täällä Suomessa jossain vedessä tai jossain..


Päivä kakkonen alkoikin jälleen mukavissa merkeissä.. Siitä lisää pian. :)


Mitäs tykkäätte? Eikö meidän täydykkin saada Torridin vaatteita myös Suomeen? Pitäiskö meidän ruveta ajamaan asiaa? :)

45 kommenttia:

 1. Ehdottomasti Torridin vaatteita Suomeen. Minä ja tiedettävästi moni muukin olisi innostuneita tästä :) Ajakaa asiaa!

  VastaaPoista
 2. Komeita vaatteita ja miten pieniltä ne noissa kuvissa näyttävätkin vai hämääkö silmäni noin pahasti o_O?

  Lähteekö malliston vaatteet mistä koosta ylöspäin?

  Välillä kun koitan ahtaa vaikkapa 39-40 kokoisia farkkuja jalkaan, niin pitää välillä suurennuslasin kanssa tarkastaa etteikö lapussa ole kirjoitusvirhettä ja yritänkin ahtautua kokoon 34. Vaatteet kutistuvat ihan varmasti vuosi vuodelta!

  Asian ajaminen auttaisi varmasti monia farkkujen kanssa painivia ihmisiä, Suomessa kun et oikeasti voi liittää kovinkaan montaa mallistoa "Isoja" ja "Tyylikkäitä" sanojen alle jotka ovat vielä samassa lauseessa mitä nyt olen päässyt isompia mallistoja seuraamaan eri työpaikkojen kautta.

  VastaaPoista
 3. Torridilla lähtee muistaakseni koosta 12, joten voisin arvella että koosta 42 ylöspäin, koska Torridilla on vähän omat mittataulukot. Normaalistihan us koko 12 vastaa about eur koko 46. Mun Torridin farkut on kokoa 18 ja koon 14 farkut oli ihan liian pienet. Meikäläisellä tätä lannetta on vähän kertynyt.. ;)

  VastaaPoista
 4. Niin ja monissa vaatteissa näyttäis olevan kokoon 28 asti. Eli jos mietitään mulla olevan koon 18 housut ja ne on jo jotain kokoa öö en edes tiedä, pari XL ni sieltä saa oikeesti niitä samoja farkkuja vielä huomattavasti isompinakin. :) Täydellistä.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania vaatteita! Tekisin melkeen mitä vain,jos noita löytyis suomestakin!:)

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea, ruvetkaa ihmeessä ajamaan asiaa! Oikeastaan minä näen jo mielessäni ihan aidon More To Love -kokoelman + putiikin ;)

  VastaaPoista
 7. Oi, ehdottomasti pitää saada Suomeenkin! Ainoat farkut joita omistan tällä hetkellä ovat KappAhlin läskimalliston farkkuleggingsit, värejä taitaa löytyä jopa kahta erilaista ja lahkeetkin ovat meikäläiselle inan liian pitkät, tappi kun olen. No, ainakaan ei tarvitse alasti kulkea...

  VastaaPoista
 8. Voi Mimmi ja Peppi, tässähän ihan liikuttuu! Ihana postaus! :) Ja ehdottomasti, alkakaa ajamaan asiaa. Me halutaan Torrid Suomeen!

  VastaaPoista
 9. Tätäkö se sun epämääräinen kolmen kuukauden status tarkoitti, oot muuttamassa New Yorkiin???;)

  Oon aina halunnu tonne, eikä näiden postausten lukeminen kyllä auta yhtään lievittämään matkakuumetta...

  VastaaPoista
 10. ehdottomasti torridin vaatteita suomeen! miultakin lannetta löytyy ja kivojen farkkujen osto aina lykkääntyy kun koot on hmm, liian pieniä :( ihan älyttömän hyvännäkösiä vaatteita! ps. ootte aivan ihania <3

  VastaaPoista
 11. Täähän on ihan selvä juttu nyt kun luin tän! Teidän on perustettava Suomeen More To Love -vaatekauppa isoluisille naisille, sinne voitte sitten hankkia myyntiin just mitä haluatte!!! :)

  VastaaPoista
 12. Mahtavinta noilla vielä on sekin, että leveyden lisäksi niistä farkuista löytyy eri pituuksia. Löytyy pidempiä malleja ja sitten lyhyempiä malleja tämmösille töppöjaloille kuten minä.. Kaikki lyhytjalkaiset tietää miten ärsyttävää on kun kaikki housut on liian pitkiä. :D

  Anne: Ooh I wish.. Jonain päivänä toivottavasti muutankin. :)

  Ihanaa, että tekin ootte niin innoissanne. Katotaan mitä me Mimmin kanssa pystytään tehdä, se auttaa todella paljon jos te ootte noin fiiliksissä, koska me pystytään ruveta viemään tätä asiaa varmasti jotenkin eteenpäin!

  VastaaPoista
 13. Yes please, kertokaa Torridin väelle, että heidän vaatteidensa kaltaisia kaivataan Suomessa ja menekki on taattu.
  Just eilen huomasin, että mulla on kaapissa ehkä tusinan verran housuja, joista tällä hetkellä päälle mahtuu tasan _yhdet_! Talvi tulossa ja käytettävissä on yhdet sopivat housut - ei hyvin mene.

  VastaaPoista
 14. Kiva postaus:) Ja joo, pitää teidän saada nuita vaatteita Suomeen ja pitää ruveta ajamaan asiaa!:)

  VastaaPoista
 15. joo jooo jojoooooo noita vaatteita suomee mä haluun farkkui ! Ja siis kaikki suomessaki olevat plus kokosten farkut on yksinkertasesti rumia, et ei saa sellasia normi näkösii farkkui, esim pillei nii mistää mun kokoselle, pohkeet ei vaa yksinkertasesti niihin mahdu !

  VastaaPoista
 16. KYLLÄ LÄHTEKÄÄ AJAMAAAN ASIAAA ETIÄPPÄIN !! :---)ah!

  VastaaPoista
 17. TORRID PITÄÄ SAADA EHDOTTOMASTI SUOMEEN! Oon monta kertaa ihastellut niiden vaatteita haikeana niiden nettisivuilla. En kuitenkaan oikein uskalla tai raski tilata vaatteita USA:sta asti, ja kun kokokin pitäisi sovittaa että olisi varmasti oikea.:)

  Mä niin samaistui teidän fiiliksiin kun kerrankin pääsitte kauppaan jossa kaikki mahtuu päälle! Mullakin on sama ongelma, eli Suomessa on tosi vaikea löytää kivoja farkkuja ja niinpä ostankin yleensä farkkuni ulkomailla. Lontoossa on hyvät valikoimat, mm. Evans <3 <3 Siinä muuten toinen ihanuus, jonka pitäis tulla Suomeen!

  Lähtekää ihmeessä ajamaan tuota Torridin tuloa Suomeen, te ootte ihan oikeasti Suomen näkyvimpiä plus size-ihmisiä ja teillä on enemmän vaikutusvaltaa kuin ehkä arvaattekaan! Ja teidän tapaamista Torridin pomon kanssa kannattaa hyödyntää, ootte varmasti antaneet positiivisen kuvan Suomesta siellä! :)

  On ihan sääli, että Suomessa noita oikeasti isoja vaatteita ei oikein saa mistään. No, Kappahlin ja Lindexin isommat mallistot on, ja hyvä että edes ne, mutta niiden vaatteet on ehkä enimmäkseen vähän eri ikäryhmälle suunnattu kuin +20v...

  VastaaPoista
 18. Täällä löytyy ainakin yksi kannattaja joka haluaa Torridin Suomeen!! Toi olis varmasti mun taivas... !! :DDD

  VastaaPoista
 19. Täällä löytyy ainakin yksi kannattaja joka haluaa Torridin Suomeen!! Toi olis varmasti mun taivas... !! :DDD

  VastaaPoista
 20. Ihana New York. Muistan, kun kävin ekan kerran Jenkeissä 15-vuotiaana. Pää meinas räjähtää. Mulle sopivia ja jopa ISOJA kivoja vaatteita! Ostin uusille vaatteille oman matkalaukun. Muilla kerroilla en ihan niin hulluks oo tullu, mutta melkein kuitenkin... :)

  Juu, Torrid Suomeen! Mä kumarran teille niin syvään, kun mahaltani pystyn, jos saatte jotenkin asiaa eteenpäin.

  Ihania ootte.

  -Sari-

  VastaaPoista
 21. Saako itkeä?! Itseasiassa itkenkin jo..
  torridin vaatteet ovat pelastus. Tännekin päin maailmaa niitä. Ehkä vielä joskus? Toivottavasti..

  VastaaPoista
 22. Ihana entry! :]

  Ja oikeesti lähtekää ajamaan asiaa, koska ostajia riittäis aivan varmasti. Ite en oo ehkä ostajakuntaa, mutta joudun itekin ostamaan kaupoista suurinta housukokoa vaikken mikään hirvittävän pullea olekaan. Ihmettelenkin joskus et mistä ne mua isommat löytää farkkuja. Vastaus onkin vissiin et ei mistään. :[ Et varmasti tekisitte monet nuoret vaatteita rakastavat naiset onnellisiksi! :]

  VastaaPoista
 23. Todellakin torrid suomeen, aivan mahtavia farkkuja, ja vaatteita ylipäätään. Oon niin kateellinen teille ja teidän mahtavalle itsetunnolle.. Ihailen teitä aivan valtavasti kun ootte sujut ittenne kanssa. Toivoisin joskus itekki pystyväni samaan ! :)

  VastaaPoista
 24. Siis kyllä todellakin Torridin vaatteita tänne!! Se ois mahtavaa! :D

  Tiiän niin kanssa, kun ei vaan voi ostaa normaaleja farkkuja, kun ei millään meinaa löytyy sopivaa kokoa tai ainakaan sellasista housuista, joita itte haluis pitää. Se voi olla joskus ihan painajaismaista meinaan toi farkkujen ostaminen täältä Suomesta.

  VastaaPoista
 25. Just mietin taas eilen esim. jumppaa ja sitä miten en kyllä saa ihania vaaleanpunaisia jumppavetimiä mistään Intersportista koossa 56... Et collegeteltalla lähdetään! Samoten kiersin kolme kauppaa ennen kuin löysin ees jumppapallon, joka kestää yli 90 kiloa. Et ei ainoastaan ihanat vaatteet mut myös kaikki muukin tuntuu olevan läskeiltä saavuttamattomissa....

  Kaipaan farkkuja ihan sikana. Kaappi alkaa olla täynnä esim. Lindexin farkkuja mallia ja kokoa "Ei nää nyt ihan mee kiinni mut jos mä pari kiloa pudottaisin". Briteistä tilaisin, mutta kun farkuissakin sopivuus riippuu paljon jo mallista ja kankaasta. Mua ainakin nyppii suuresti jos vyötärönauha osuu just väärään paikkaan läskimakkaroita! :) Tilasin Briteistä sitä paitti just (suorat) housut, jotka oli 2 numeroa liian isot (ihana tunne kyl!) ja joita joutu sitten useasti kaventamaan ja venkslaamaan sopiviks. Kaikissa liikkeissä on tosi erilaiset kokoluokitukset......

  Mut Torrid Suomeen joo!!

  VastaaPoista
 26. Ehdottomasti nuita farkkuja tänne meille kotosuomeen! En ymmärrä miksi ihmeessä isojen tyttöjen farkkujen malli on aina niin karmiva, ettei ne oikeasti sovi kenellekään. Koska joku tajuaa, että isot tytöt voi käyttää ihan normaalin mallisia farkkuja, isomman koon kera. Ehkä ne jotka farkkuja tehtailevat (yleensä) ovat niin laihaakin laihempia, ja kuvittelevat että lihavilla roikkuu läskiä sieltä sun täältä omituisista paikoista, kuten nivusista...

  Mutta ihana blogi, ja ihanaa huomata että jossain maassa XL-naisia arvostetaan myös, edes sen verran että heille tehdään kunnollisia vaatteita.

  VastaaPoista
 27. TORRID SUOMEEN! Kun ei täällä näytetä ymmärtävän että läskitkin haluaa pukeutua kauniisti. Se, etten halua sopeutua yhteiskunnan fasistisiin kauneuskäsityksiin EI tarkoita sitä, että haluan pukeutua kuin 60-vuotias Hillevi täti. Kyllä ihmetyttää, että vaatteita tehdään vaikka millä rinta- ja pepputoppauksilla, mutta entäs me joilla kurveja ja muhkeutta on luonnollisesti? Meille ei ole mitään.
  Kieltämättä alkoi kyyneleet tulla simmuihin kuvia katsellessa.. Se, että minulle on tarjolla sopivan kokoisia / näköisiä vaatteita on merkki siitä, että saan olla näkyvissä, että minut on huomioitu kuluttajana / ihmisenä siinä missä pienemmänkin kokokoiset ihmiset. Tätä kokemusta en saa Suomessa juuri muualla kuin Zizzin myymälässä.

  VastaaPoista
 28. Miulakin on älytön ongelma housujen löytämisen kanssa, joten käytän siis hameita :p Lantoi on ehkä vieläkin leveempi ku ennen, mut en kuitenkaan haluis mennä tarjoustalosta ostamaan jotain navan yläpuolelle ulottuvia, huonosti istuvia mammafarkkuja. Miula on tällä hetkellä yhet housut (lökäreitten ja legginsien lisäks) ja ne on just kappahlin läskimalliston farkkuleggarit niinku Sagullakin. Eli miutakin tosiaan kiinnostaa nuo pökät :)

  VastaaPoista
 29. Nyt teillä ei oikein olekaan enää muuta mahdollisuutta kuin alkaa ajaa asiaa, Torrid Suomeen ja vähän nopsaan! Voisin laittaa vaikka kuinka rahaa sopiviin ja kauniisiin farkkuihin, mutta kun ei ole uskallusta tilata kun koosta ei voi ikinä tietää : (

  VastaaPoista
 30. Ehdottomasti Torrid suomeen!
  Olen muutamia kertoja heiltä tilannutkin, kun ihastuin liikkeeseen New Yorkissa käydessäni (vuokra-autolla oli muuten aika mielenkiintoista etsiä liike, joka löytyi valtavasta kauppakeskuksesta kymmenien kilsojen päästä ytimestä ;)), tullimaksut vaan nostaa pakettien hintaa ihan liikaa :/

  VastaaPoista
 31. Eikö teitä hävetä kulkea nykissä joissain tennareissa ja lenkkareissa, varsinkin kun seurana on suhtkoht tyylikkäästi pukeutuneita ihmisiä?

  VastaaPoista
 32. Jooo, ehdottomasti Torrid Suomeen. Yksi mahdollisuus olisi jos Torrid perustaisi nettiputiikin Euroopan asiakkaille. EU:n sisällä kun postikulut on paljon pienemmät eikä tarvitse pelätä että ihana vaatepaketti jää tulliin!

  VastaaPoista
 33. Ei hävettänyt kulkea tennareissa, me nimittäin haluttiin kulkea juuri sen näköisinä kun kuljettaisiin täälläkin. Me ei pukeuduta muiden takia, vaan juurikin itsemme takia. Se on tietenkin aina vähän tilaisuudesta kiinni, mutta tuonne sai hyvinkin laittaa tennarit. :)

  Hei toi euroopan sisäinen nettiputiikkihan on tosi hyvä idis! Alkaa oikeasti vaikuttaa siltä, että meijän täytyy ruveta kehittelemään jotain. ;) Lisää postauksia tulossa ja niissä näätte taas lisää ihania vaatteita. Huh... Ai mikä shoppailuhimo?

  VastaaPoista
 34. Olette UPEITA naisia ! <3
  -hanna

  VastaaPoista
 35. Kysymys: "Mitäs tykkäätte? Eikö meidän täydykkin saada Torridin vaatteita myös Suomeen? Pitäiskö meidän ruveta ajamaan asiaa? :)"

  Vastaus: Ehdottomasti. En tunnu näitäkään kommentteja lukiessani olevani yksin sen ajatuksen kanssa, että Lindexin ja kumppaneiden mammateltta-läskivaateosastot eivät oikein tarjoile lähellekään sitä mitä tahtoisi päällensä kiskoa. Tahtoo kivaa päällepantavaa!

  -TP

  VastaaPoista
 36. Voi kyllä, ehdottomasti Torrid Suommeen! Miten upeeta oliskaan löytää täältä Suomesta noin upeita farkkuja, jotka vieläpä mahtuis päälle! Mulla tuli oikeesti kyyneleet silmiin, kun ajattelin, että meille isoillekin tehdään sittenkin kivoja vaatteita. :)

  VastaaPoista
 37. Farkkujen ja housujen löytäminen ylipäätään on kyllä yhtä tuskaa Suomesssa. Mulla tahtoo aina vyötärö tulla liian korkealle tai outo "pussi" nivusten kohdalle.

  Jenkeistä oon jo monta vuotta ostanut omat housuni. Tänäkin kesänä ostin 10 paria, että selviää taas vähän aikaa. Löytyy farkkuja eri tyyleissä ja siistimpiä housuja töihin. Kaikki istuu kuin unelma. Ja ne oli halvempia kuin Suomessa.

  Itse tykkään myös Old Navyn ja Strawberryn valikoimista.

  VastaaPoista
 38. Munkin pitäis päästä ulkomaille etsimään farkkuja. Oon ihan taskukokoinen ja Suomesta ei löydy kertakaikkiaan sopivia. 8) Kiitos teille kun teette näin upeeta blogia!

  VastaaPoista
 39. Olen samaa mieltä, Torridin vaatteita Suomeen ja heti!
  Evansin kuteit saa jo tilattua UK:sta aikas edullisesti, mutta valikoimaa voisi olla enemmän, eli Torrid kehiin!

  VastaaPoista
 40. Hitsi mitä farkkuja! Suomeen ja heti kiitos :)

  -Sanna

  VastaaPoista
 41. Tämä on aivan uskomattoman ihana ja kaunis blogi. Saitte mut itkemään. Oon niin onnellinen tämän hetken yläaste (tai nykyään se on kai yläkoulu..)ikäisten puolesta, kun nillä on teidän kaltaisia esikuvia. Siinä säästettäis aikapaljon terapiarahoja kun tytöt alkaisivat hyväksyä itsensä juuri sellaisina kuin ovat.

  Nimimerkki: kohta kolmekymppinen pitkät terapiat käynyt "isoluinen"

  VastaaPoista
 42. hmmm... no kyllä mä ainakin oon löytänyt noista uusista lindein isommista mallistoista muutamat tosi kivat farkkulegginsit :) vaikka onkin ollu sitä isointa kokooo. mutta kyllä! kyllä tytöt! jos vaan pystytte mitenkään auttamaan torridin rantautumista tänne niin tehkää se!

  VastaaPoista
 43. Moikka. Itseni on pelastanut farkkujen ja muidenkin vaatteiden kanssa Zizzi, jolta löytyy liike ainakin Vantaan Jumbosta ja Jyväskylästä. Kokoja löytyy muistaakseni 42-56. Kannattaa tutustua!
  Ja kiitos Mimmille ja Pepille blogista, ootte ihania! <3

  VastaaPoista
 44. Torridin vaatteet suomeen!!! Mielestäni oisitte parhaita ajamaan Torridin markkinoita suomeen.Hyvä tytöt! NY is the best! Mahtava postaus! :D

  VastaaPoista
 45. Torridille laitettu viestiä eteenpäin :) Peukut pystyyn!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.