moretolove

white

white

maanantai 25. lokakuuta 2010

He just made me cry..

Wow. En oo hetkeen nähnyt mitään näin kaunista. Niin kaunis tarina, niin kaunis kuvaus, niin kauniit ihmiset, niin kaunis musiikki, niin kauniita kuvia, niin kaunista vaan ihan kaikki.

Kanye West on tehnyt jotain mitä kukaan muu ei olis voinut tehdä. Se on vienyt "musiikkivideot" ihan nextille levelille. Suosittelen viettämään 35min tän kauniin elokuvan parissa, mä nimittäin purskahdin monta kertaa kyyneliin vaan tän upeuden takia.Kiitos siitä, että maailmasta löytyy todellisia taiteilijoita ja ihmisiä, joilta löytyy mielikuvitusta ja uskallusta tehdä asioita eri tavalla. Ne ihmiset nimittäin värittää tästä maailmasta vielä paljon kauniimman paikan.


Kanye West, You made my night.

Ajatuksia? Mä oon melkeinpä sanaton. Tuliko kellekkään muulle samanlaista tunnereaktiota?

9 kommenttia:

 1. wow, amazing, never seen anything like it, thanks for sharing this!! kanye is a true artist.

  VastaaPoista
 2. Oh, Kanye <3 Mut häiritsi ehkä semisti, et miks ton lintunaisen oli pakko olla tos niinku melkeen alasti :/ Runaway on kyl ollu biisinä niin rautasessa tehosoitossa viimeset pari viikkoa, ettei muuta oo ehtiny kuunteleen, ei malta et levy on pihalla!!!

  VastaaPoista
 3. Wow. Toi oli jotain ihan uskomatonta.

  VastaaPoista
 4. ihana video kyllä tosiaankin! muakin häiritsi aika paljon se kun se nainen oli siinä koko ajan tissit paljaana ja keikisteli. ilman tuota "seksin" tunkemista mukaan ois ollu ihan täydellinen, mutta kaikkihan sen tietää että seksi ja seksikkyys myy. se on sääli. ballerinat oli mun suosikkeja<3

  VastaaPoista
 5. Tuommone 'alastomuus' ei häirinny, pikemminki se toi siihen semmosen luonnollisen ja sensuellin fiiliksen, tykkäsin ! :)

  VastaaPoista
 6. Nyt tuli kyllä kylmiäväreitä ihan kunnolla, rakastuin syvästi. Tosi mieletön pätkä!

  VastaaPoista
 7. On muuten upee video!!

  VastaaPoista
 8. Oon aina tykänny Kanyesta kovasti ja tää oli jotain niin upeeta ! Kiitti postauksesta :)

  VastaaPoista
 9. Viimiset 10min on upeeta katottavaa ja kyllä siin aika hyvin tippa meinaa linssiin tulla.. Aluks katoin että mikäs tää muka on, alku vähän hämäs. Ja kun en heti tajunnu vaihtaa hd-laadulle <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.