moretolove

white

white

maanantai 18. lokakuuta 2010

Muotimessujen perjantai ja Mirja!

Perjantaina meidän stailaukseen saapui heti aamusta ihana 64-vuotias Mirja, joka oltiin valittu stailaukseen meidän mielestä ihailtavan rempseän elämänasenteen takia.


Kävästiin aamulla stailaamassa NRJ:n aamupojat pinkkiin ja yheksän jälkeen haettiin Mirja junalta.


.. Ja vietiin meidän luottokampaamoon, eli Forumin Kukontorilta löytyvään Peiliin. Käsittelyynsä Mirjan otti Simo, joka toimii myös meidän kampaajana ja onkin meidän tämän hetkisten hiustyylien takana. Simo on ihana ja ihan paras.


Tässä Mirja etukäteen. Me oltiin siellä juna-asemalla silleen, että anteeks nyt vaan mutta mitä me oikein voidaan tehdä tälle upealle naiselle..


Joka oli meidän mielestä jo omasta takaa erittäin kivoissa vaatteissa ja muutenkin erittäin hyvännäköinen. :)


Simon kanssa tulee aina juoruttua kaikki asiat ja pitikin vaihtaa kuulumiset kun ei oltu nähty pariin päivään.. Miten kivaa on kun tulee oman kampaajan kanssa noin hyvin toimeen ja kun oma kampaaja asuu vielä naapurissa? :)


Sitte Simo tarttuikin Mirjan kuontaloon..


Me lähettiin käymään Vagabondilla hakemassa vähän kenkiä.. Pukeudu pinkkiin-päivänä molempien kengistä löytyi luonnollisesti pinkkiä. :)
Käytiin myös hakemassa viimesiä vaatteita Mirjalle Vero Modasta.


Mirjan ollessa folioissa, Simo siisti Pepin niskaa ja freshasi kiharoita. Outoa, että Simo kysyi "Kulta, saisinko vähän käsitellä näitä sun kiharoita.." johon vastasin "Tietenkin" ja Simo vastasi mulle "HUH" ... ÖÖÖ? Vihjasko se jotain?


Mimmi rupesi tekemään powerpointtia Mirjasta ja sanoi, että jos Peppi olis tän tehnyt, niin pelkästään Power Pointin käynnistämisessä olis mennyt se puol tuntia.. :D Ihme tyyppejä, kun vihjailevat jotain?

Hypättiin taksiin ja hurautettiin Messukeskukselle. Vietiin Mirja äkkiä meikkiin ja juostiin itse katsomaan muotinäytöstä, jossa esim. Seppälä oli jälleen kerran iloinen yllätys! :)
Ja miesmallit myös. ;)


Mirja saapui meikistä, Eva Gardenin standilla oli tehty rouvalle upeat meikit!


Kun me laitettiin Mirjaa kuntoon, niin verhon takana ihana Jani haastatteli ihanaa Anttia. Tavattiin Jani ensimmäistä kertaa ja ihastuttiin siihen heti. Ihan mielettömän symppis tyyppi! Antista ei tarvii ees sanoa.. Se on meidän rakas.


Mirjalle tehtiin kaksi lookkia, joista tässä hän poseeraa toisen kanssa. Pukeudu pinkkiin-teema jatkui ja Mirjallekkin puettiin pinkki baskeri ja pinkit Crocsin saappaat, jollaset Mimmiltäkin löytyy. Ne oli ihan mielettömän söpöt. :)


Toinen asukokonaisuus oli sitten noille vierestä löytyvillä harmailla Andiamon maiharisaappailla, jotka haluaisin myös itselleni ja ilman pinkkejä juttuja. Jostain syystä me ei otettu Mirjasta yhtään jälkeen-kuvaa?!?!?!?!? Mitä ihmettä? Oltiin vissiin vähän väsyneitä ja hajamielisiä. :D Nyt kyllä haluttais Mirjasta sellanen kuva.

Täytyy sanoa, että kyllä kannatti tämä kaikki. Me saatiin järjestettyä asiat niin hyvin, että Mirja sai nää kaikki vaatteet ja asusteet itselleen. Oltiin niin onnellisia, kun saatiin ne hänelle luovuttaa ja kun Mirja tykkäsi omasta, uudesta lookistaan.

Meidän mielestä Simon taikoma tumma, lyhyempi tukka puki Mirjaa ihan mielettömän hyvin ja meikki oli täydellinen. Mirja haukko henkeään, kun pistettiin se vetämään tiukat farkkulegginssit jalkaan, mutta ne puki naista ihan täydellisesti.


Koottiin myös Mirjalle tämmönen hemmottelupakkaus, jossa oli nimenomaan Mirjalle valkattuja erilaisia hemmottelutuotteita. :)


Kaikki tuotteet oli sellasia mistä itekkin tykätään. Kuten ei blogiinkaan kirjoteta mistään meidän mielestä huonosta, niin ei myöskään suostuta antaa eteenpäin mitään huonoa. :)

Meidän oma mielipide tästä Mirjan lookin freshauksesta oli se, että se oli todellatodella onnistunut, koska Mirja oli itse sitä mieltä. Meille tärkeintä oli loihtia hymyt näiden ihmisten kasvoille ja ainakin perjantaina onnistuttiin siinä täysin. Katsotaan seuraavaksi sitten miten meidän kävi Annan kanssa. :)

Saatiin tänään vielä Mirjalta mailia ja tässä pieni ote siitä:

"KIITOS TEILLE MOLEMMILLE, KOKEMUS OLI RAVISUTTAVA. Oli fantastista nähdä, mikä
merkitys on hiuksilla ja vaatteilla kun mummasta tehdään aikuista mutta nuorekasta
naista. Olitte tehneet oikeat valinnat. Legginsit tuntuvat jo nyt siltä, että olisin
pitänyt niitä koko pienen ikäni. Muut asusteethan olivat heti ensi silmäyksellä oman
tuntuisia. "Jumalauta, kuuskytviisvuatiaalla miähellä on nuan kersaanen ja koria vaimo", mun mies ( 100+ kg 180 cm) ) sanoi rinta rottingilla hakiessaan mua junalta Seinäjoella."

"Olen Jani Toivolan kanssa täsmälleen samaa mieltä,
että teette ihmisille paljon hyvää stailauksen kautta. Myös kampaaja-Simo ja
meikkaaja-Tiina olivat asiantuntijoita alallaan ja täydensivät päivän kokemukset."


Me ollaan todella onnellisia, että saatiin tavata Mirja ja tutustua näin upeeseen persoonaan. Toivottavasti todella pystyttiin antamaan Mirjalle hyvää oloa ja lisää rohkeutta pukeutumiseen.

Sitten kun ollaan vanhoja, niin halutaan olla Mirjan kaltaisia cooleja mummoja! :)

32 kommenttia:

 1. katoin että hemmottelukorissa oli kortsuja ja olin et HERRAISÄ !!

  mikä ihmeen mumma muka toi mirja! jos mä vanhenen tohon tyyliin, niin oon onnessain. toi meikkikuva on yks kauneimmista asioista mitä oon tänään nähny!

  VastaaPoista
 2. Luulin ihan että tossa tänkin postauksen ekassa kuvassa näkyvä täti-ihminen on vaan sattumalta osunut samaan kuvaa Pepin kanssa! =D
  Mutta ihan tarkoituksella hän siinä taitaakin näkyä :)

  VastaaPoista
 3. täytyy kyllä myöntää että olitte onnistuneet stailauksessanne ja ihana lukea kuinka annatte hyvän kiertää. :) jatkakaa samaa rataa!

  VastaaPoista
 4. Vau,olettepa tosiaan tehneet hienoa työtä!

  Mistä ihmeestä löysitten nuo ihanat farkkuleggarit?

  VastaaPoista
 5. Upeen näkönen toi Mirja jo ennen teidän stailausta, ja sen jälkeen vielä upeempi! :) Mäkin haluan vanheta tolla tavalla! :D

  VastaaPoista
 6. Mirjasta ja muistakin olisi kyllä kiva nähdä parempia ennen/jälkeen stailauskuvia. Nyt ainakin tuosta kuvakulmasta näyttäisi niinku elegantista rouvasta olisi tehty more to loven muovisen tyylin jatke. En siis dissaa teidän tyyliä, se kyllä on omiaan pikkusen rapiat kakskymppiselle, vaan mihinkäs Mirja punaisissa kumppareissaan menee, Joupiskalle poimimaan puolukoita?

  Nyt näyttää etteivät valitsemanne vaatteet oikein pue päivänne kohdetta, lisää kuvia siis pliis!

  VastaaPoista
 7. Intiimialueen sheivausainetta..? :D Onhan se ihan kiva lisä pakettiin tuon intiimialueen pesunesteen kanssa.

  VastaaPoista
 8. Olen samaa mieltä Elsan kanssa, Mirja saapui hienommissa vaatteissa kuin lähti teidän käsittelynne jälkeen.

  VastaaPoista
 9. Näyttää vähän, että muuttumisleikki olisi luotu niistä vähäisistä aineksista, jotka mukaan leikkiin saatiin. Kai Forumista olisi löytynyt aikuisempaan tyyliin sopivampi vaateliike. Nyt näyttää, että joistakin liikkeistä on annettu pussilinen vaatteita, ja niistä saaduista vaatteista on yritetty luoda edes jonkinlaista kokonaisuutta.
  Miksi jo valmiiksi nuorekkaasta naisesta täytyy tehdä vieläkin nuoremman näköinen, tyylillä, josta tulee lähinnä halvan ja sotkuisen näköinen? Miksei vaatetyylistä voinut tehdä tyylikästä ja kantajan ikään sopivaa. Ei ole rikos näyttää ikäiseltään, varsinkaan kun sen tekee noin tyylikkäästi, kuin missä asusteissa Mirja saapui. Tapausta sen koommin tuntematta ei tietenkään pitäisi tuomita. Kaikesta päätellen "uhri" on leikissä ollut täysillä mukana, ja nauttinut kokemuksesta.
  Ja lahjapaketistakin tulee mieleen, että niistä tavaroista, jotka on lahjoituksena saatu, on koottu jonkinlainen setti. No, ei siellä sentään taida olla esimerkiksi teini-iholle sopivia aknetuotteita. :P
  Aiemmin kommentoinutta komppaan täysin. Teille teidän tyyli sopii kuin nenä päähän, ja vaatekikkailuja on kiva katsoa. Kaikille se sama tyyli vain ei millään asetu... Niin kuin nyt. Muita muuttumisleikkejä odotellessa. :)

  VastaaPoista
 10. Hiukset olivat kyllä upeat, mutta muuten olisitte voineet pukea Leidille vaikka samat vaatteet päälle, niin tyylikäs hän oli jo valmiiksi. Mutta varmasti nautti kokemuksesta. :)

  VastaaPoista
 11. Apua! Kuuskymppiselle rouvalle 15-vuotiaan pissiksen kuteet?? Ei ihme ettei antanut ottaa enempää jälkeen-kuvia. Tästä tulee sellainen vaikutelma, että halusitte pilailla hänen kustannuksellaan. Nyt vähän järkeä kehiin seuraavaan stailaukseen!

  VastaaPoista
 12. Mirja nimenomaan toivoi meiltä apua freshaamaan tyyliään ja koska Mirja on räväkkä persoona, nin pystyttiin hänelle pukemaan räväkämmät vaatteet.

  Me ollaan erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen, samoin oli stailattava ja se on tärkeintä. :)

  Katotaan joskos jostain saatais vielä niitä kunnon jälkeen-kuvia. :)

  VastaaPoista
 13. Paljon paremman ja nuorekkaamman näköinen ennen stailausta :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi : "Ja lahjapaketistakin tulee mieleen, että niistä tavaroista, jotka on lahjoituksena saatu, on koottu jonkinlainen setti. No, ei siellä sentään taida olla esimerkiksi teini-iholle sopivia aknetuotteita. :P"

  Tuo lahjakassi oli täynnä ihan Mirjalle itselleen henkilökohtaisesti valittuja tuotteita :)

  VastaaPoista
 15. Mimmi ja Peppi, löysin bloginne vasta hetkittäin ja koukkuunnuin siihen ihan välittömästi! RAKASTAN kirjoitustyyliänne, itsevarmuuttanne ja aivan loistavaa elämänasennettanne! Olette kerrassaan huippuja! Ihailen, miten olette aidosti omia itsiänne (vai itsejänne?), eikä teitä helposti hetkauta se, mitä muut teistä ajattelevat tai sanovat.

  Olette upeita ja käsittömän kauniita naisia! Go girls!

  VastaaPoista
 16. Mun mielestä toi Mirja on paljon nuorekkaamman näköinen kyllä ennen muuttumisleikkiä - ensimmäisissä kuvissa hän on klassisen "nuorekas", leikin jälkeen taas näyttää kuusikymppiseltä, joka oikein yrittämällä yrittää näyttääyhä parikymppiseltä. Mut joo, tärkeintähän se on että stailattava itse viihtyy ulkoasussaan:) Odotan kuitenkin innolla juttuja muista stailattavista!

  VastaaPoista
 17. Ihan mahtavaa! Mirja oli jo varmiiksi erittäin "komia", mutta ihanaa, että otitte hänet siitä huolimatta mukaan. Oon sitä mieltä, että jokaisen aikuisen naisen pitäisi päästä viettämään päivä teidän kanssa tolla tavalla(no joo se ei taida kyllä olla ihan mahdollista..:D). Ihan mahtijuttu. =)

  VastaaPoista
 18. Meikki on hieman hassu valinta aikuiselle naiselle. Yleensä vanhemmille naisille ei suosita glitteriä eikä kimalteita. Samoin yläluomen tiukka rajaus puuttuu. Kasvojen muotoilu ja korostus on kuvasta päätellen jätetty myös pois. Yritettiinkö tässä tehdä teinimeikkiä vai eikö meikkaajalla ollut aikaa tehdä meikkiä perusteellisesti? Postauksesta ei selvinnyt missä hänet meikattiin. Toki totta, että pääasia että asiakas on tyytyväinen. Meikin sijaan hiukset näyttäis olevan erittäin onnistuneet :)

  VastaaPoista
 19. Nyt on kyllä pakko yhtyä muutaman anonyymin kommenttiin. Vaikka itsekin olen räväkkä luonteeltani, niin Mirja tuntui tulevan paremmissa vaatteissa kun lähtevän.
  Nuorekkuus ei tarkoita pissismiä ja glitterimeikkiä.
  Lisäksi 'jälkeen' kuvat olivat aika surkeat. Miksei voitu ottaa samanlaista kunnollista poseerausta kuin 'ennen' kuvat? Ja nyt uusi, kovasti kehuttu kampaus jäi baskerin alta näkemättä.

  VastaaPoista
 20. Ihana Mirja ja ihanat te <3 Ootte ihan upeita tyyppejä kun tämmösiä järkkäätte, tuli onnellinen olo itsellenikin :)

  VastaaPoista
 21. Hei noi andiamon maiharit osui mun silmään (heh heh) ja menin heti kattoo niitä niiden sivuilta ja kun ne ei nyt tossa kunnolla näy, niin onko ne sellaset missä on korkoa vai enempi maharityyppiset. Noi oli ihanan näköiset, mutta jos niissä on korko, niin ne ei käy mun tarkoitukseen. Kiitos.

  VastaaPoista
 22. Kuten jo postauksessa kerrottiin, jälkeen-kuvat meiltä jäi koko hässäkässä ottamatta, lisätään niitä, jos jostain saadaan. Mirjalle siis tuli kaksi eri lookkia ja tuossa oli se "voi lähteä vaikka syystorille"-look. Toinen look oli ilman huivia, baskeria ja saappaita ja puolestaan nuo vähän maiharimaiset Andiamon saappaat tuossa vieressä.

  Myös esim värit vääristyy ja tuossa ennen kuvassa Mirjalla on lähes kokonaan harmaat hiukset, jolloin tuo hiustenvärjäys nuorensi Mirjaa jo itsessään sen 10v :)

  Pirpana: On niissä korkoa.

  VastaaPoista
 23. Meikistä vielä, niinkuin tuossa lukee meikki tehty Eva Gardenin standilla ja ei ollut kyllä mikään kovin glitterinen vaan just hyvä Mirjalle. :)

  Niin pukeutumisessa, hiuksissa, meikissä ja tuotekassissa huomioitiin myös muuttujan ikä ja tarpeet.

  VastaaPoista
 24. Oi kuinka kaunis nainen tuo Mirja! Haluan todellakin näyttää tuolta sitten kun ikää karttuu! :)

  19-kesäinen Kirsikkalapsi

  VastaaPoista
 25. Hei Mimmi & Peppi,

  Ihanan hemmottelupäivän olitte Mirjalle suoneet <3 Minun mielestäni ikä on vain numero, eikä se kerro millainen ihminen on. Ja Mirjan teille lähettämä viesti vaan tukee tätä käsitystä, hän oli itse todella tyytyväinen teidän stailaukseen...ja entäpä mies sitten - taisi saada nuorikon kotiin ;)

  Innolla odotan muita viikonlopun muutoksia!

  Muuten - ostin Evansin sivuilta itselleni juhlatopin pikkujouluihin, mutta oli minulle liian iso....harmi!!! Nyt tämä toppi on huuto.netissä myynnissä 153717326. Käykääpäs kurkkaamassa, jos tämän topin tyyli iskisi jompaan kumpaan teihin tyttölöihin :)

  VastaaPoista
 26. hei miten tai minne osoitteeseen teille voisi laittaa postia?(= kun ei nyt viitsisi kaikkia tähän kommentti osioon vuodattaa?(=

  VastaaPoista
 27. Anonyymi: Postia saapi laittaa more2love(a)more2love.fi

  VastaaPoista
 28. Heippa!

  Muuttumispäivä vaikutti kivalta kokemukselta ja mitä ilmeisimmin Mirja oli päivään erittäin tyytyväinen. Kuitenkin itseä ehkä ihmetytti eniten se miten vähän aikaa tunnuitte viettävän Mirjan kanssa. Uskoisin, että blogianne lukevalle yksi iso osa tuollaista päivää olisi saada viettää aikaa mukavalta vaikuttavien blogityttöjen kanssa. Kuitenkin kirjoituksesta tuli vaikutelma, että Mirja sai lähinnä istuskella yksin teidän juostessa milloin missäkin. Kannattaa ehkä miettiä tulevien muuttujien kanssa tätäkin näkökulmaa :)

  "Hypättiin taksiin ja hurautettiin Messukeskukselle. Vietiin Mirja äkkiä meikkiin ja juostiin itse katsomaan muotinäytöstä, jossa esim. Seppälä oli jälleen kerran iloinen yllätys! :)"

  "Sitte Simo tarttuikin Mirjan kuontaloon.. Me lähettiin käymään Vagabondilla hakemassa vähän kenkiä.. Pukeudu pinkkiin-päivänä molempien kengistä löytyi luonnollisesti pinkkiä. :)"

  VastaaPoista
 29. Valitettavasti meillä oli muutakin työtä muotimessuilla ja järjestettäviä asioita. Ei kannata ihan näiden postauksen perusteella välttämättä tehdä johtopäätöksiä miten jotkut päivät on menneet. Esim. Mirjan kanssa vietimme kaikkein eniten stailattavista aikaa. :)

  VastaaPoista
 30. Siis mitä? Katoin heti, että olispas Mirja tutun näköinen ja sehän onkin työkaveri joidenkin vuosien takaa, kun olin itse vasta ihan poikanen omalla alalla. :D
  Hauska sattuma!

  Ja Mirja näyttää aivan upealta.

  VastaaPoista
 31. Ja vielä edellsieen kommentiini lisäys noille kritisoijille, että kyllä omasta mielestäni ko. ihmistä tuntevana stailaus näyttää hyvin onnistuneelta. mirja on tyylikäs nainen ennestään, mutta jos hän on lähtenyt hakemaan jotain uutta ja räväkkää, niin siinä on onnistuttu.

  VastaaPoista
 32. Miksi se on jotenkin tärkeää ja ihailtavaa teille olla muodoton pallo? Miksei voi olla naisellinen ja terve ja silti iso, jos se kerran on niin must?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.