moretolove

white

white

perjantai 29. lokakuuta 2010

My inspiration. :)

Pakko esitellä teille yksi mun mielestä maailman kauneimmista naisista.


Suomessa Plus Size malli on kokoa 38-40, mutta tää brasilialainen nainen on todellakin jälleen hyvä esimerkki siitä miten isompikin nainen voi olla tyrmäävä.

Tavattiin Fluvia ollessamme New Yorkissa ja sen lisäksi, että nainen on ihan uskomattoman upea, se oli vielä ihan uskomattoman herttainenkin. Odotankin suuresti, että pääsen näkemään Fluvian uudelleen.

Tässä on nainen, josta meidän kaikkien isompien naisten tulisi inspiroitua. Nainen, joka ei peittele upeita kurvejaan lainkaan! Fluvia on tehnyt myös ihan mielettömän kauniita kuvia esim. Monif C:lle (kattokaa noita etusivun kuvia esim. WOW. Haluun myös noi kaikki mekot ja noi Fluvian kurvit. :D)

Miks Suomessa ei tuoda esiin tällasia kaunottaria? Miks Suomessa Plus Size mallit on jotain aivan muuta kuin Plus Size? Olisko meidänkin aika vähän muuttua?

Kiitos kuvasta tänne!


33 kommenttia:

 1. Omituista suomen tilanteesta myös tekee sen, että plusvaatemallistot eivät ala 38koosta vaan jostain ihan muusta.

  Sitä mä oon kyllä miettinyt, et tartteeko olla jotain plus-mallistoja. Miksei vaatteita vaan tehä isompia, sillä mun vartalonmuoto on ainakin semmonen, et normivaatteet on liian pieniä mutta plussavaatteet ihan kamalia säkkitelttoja joissa ei ole löytynyt istuvuutta juuri koskaan. Ei kai miehillekään oo erikseen mitään lihavien miesten mallistoja missään kappAhlissa? Onko ne pakko leimata ne vaatteet läskeille, ku ei musta tunnu niin läskiltä enkä mä halua ees muistaa et oisin jotenki POIKKEAVAN SUURI, ei oo mun juttu.

  VastaaPoista
 2. oon nii ottanu tämmöstä inspiraatiopostausta! tyrmäävä naikkonen kyllä!!

  VastaaPoista
 3. Huhhuh, mikä kaunotar!

  VastaaPoista
 4. Mun täytyy kyllä sanoa, että ihan uskomattoman upea nainen! Ihan mieletöntä: kauniit kurvit ja näyttää ainakin mun silmissäni sopusuhtaiselta eikä ollenkaan liian plussamaiselta! Tätä lisää ^^

  VastaaPoista
 5. Fluvialla on kyllä kurvit just oikeassa paikassa. Nainen on muistaakseni kokoa 18 tai 20. :)

  VastaaPoista
 6. no onhan tuota nyt muokattu aika hurjasti. pohkeista yms.

  VastaaPoista
 7. Itse Fluvian tavanneena muutamaankin otteeseen voin kertoa naisen olevan tyrmäävä ihan luonnossakin. Tällaisia kuvia luonnollisesti muokataan aina, kun menevät mainostarkotuksiin. :)

  VastaaPoista
 8. Hi girls,

  I'm from Brazil and follow the blog even barely understanding, of course - portuguese and finnish are soooo different! hehehe

  Anyways, just wanna say that Flúvia it's a excepcional case: she became famous in the US first, until 1 year she was completly nobody in Brazil.

  The situation of plus size girls here must be very similar to yours in Finland. We had this week the shameful case of students promoting a "rodeo" of fat girls - the girls were "the bulls", the boys must be as long as possible on the top of them.

  So... still a long way for all of us in the world. I wish we had a million Flúvias on Earth to inspire us and show everybody how beautiful we can be.

  See ya!

  VastaaPoista
 9. Onpas upea!

  Suomen Plus Size -mallit ovat PITKIÄ ja isotissisiä. Eivät lihavia tai edes hitusen pyöreitä. Eivät ehkä niin siroja kuin normimallit (kuten vaikka Kirsi Pyrhönen), mutta lihavia he eivät ole.

  Lisää tällaisia. Tämä nainen on todellakin minun makuuni. Ainakin enemmän kuin se aiemmin täällä blogissa esitelty rääväsuu, josta oli Iltalehdessäkin juttua.

  VastaaPoista
 10. Olen itse hoikka joten en tajunnut etta Suomesta ei oikein saa plus-kokoisia vaatteita ennen kuin aloin lukemaan teidan blogia. Kauneus ei TODELLAKAAN ole koosta kinnni. En kertakaikkiaan kasita etta miksi Suomessa kuvitellaan etta jos olet kokoa 38 isompi ihminen (niin kuin hyvin moni on) haluat pukeutua tatimaiseen sirkus telttaan. Ehdottomasti plus-mallistolle pitaisi olla plus-malleja jotka ovat ihan oikeasti 'isoja'. Yhta naurettavaa on se kun malli on kokoa 70A ja esittelee rintsikoita jokta on suunniteltuja iso povisille. Fluvia on tosi kaunis ja niin on myos Mimmi ja Peppi:)

  VastaaPoista
 11. Ompas upea nainen! :O kurvit just oikeessa paikassa, kelpais itellekkin tollainen vartalo. :D

  Mutta joo, mustakin on "vähän" hassua tää plus-mallien politiikka. Suomessa olevis kuvissa harvoin on oikeasti mitenkään pyöreempiä mallia kuvissa, niillä vaan on just enemmän pituutta ja suuremmat rinnat (ei näin...)
  Mustakin olis kiva jos niitä normaaleitaki kuteita tehtäs vaan isompina kokoina. Toi leimaaminen on niin ärsyttävää.
  Totta muuten et plus-mallistoissa ne vaatteet on hyvin usein telttamallisia. Itse ainakin tykkään pukeutua istuviin vaatteisiin vaikka oonki vähä pyöreempi :)!

  Tykkään teidän blogista kun ootte niin positiivisiä :3 Vaikka meidän tyylit ei kyl täsmää yhtään.. xD Hihi.

  VastaaPoista
 12. voi luoja kun on kaunis nainen ;o mun omasta mielestä nainen on parhaimman näkönen esim jos on 178 cm pitkä ja painaa 65, mutta tuolla naisella on kurvit oikeis paikois. se olis eri asia jos ne olis kaikki vaikka mahan kohdalla.

  VastaaPoista
 13. ou mai ku näin kasvos niin luulin että kyseessä oli megan fox! Aivan upea muodot kyllä on!

  VastaaPoista
 14. Aika harvalle suomalaiselle siunaantuu kilot noin kauniisti nimimerkillä kaikki kilot väärässä paikassa :D

  VastaaPoista
 15. Siis mikä nainen! :)
  Tuollaisia kaunottaria pitäis olla suomessakin plus size-malleina, eikä niitä hoikkia vaatekoolla 38, joilta puuttuu ne plus size- muodot.
  Suomessakin vois kyl joku muuttuu tässäkin..

  VastaaPoista
 16. HUHHUH mikä nainen !! : OO

  Ihana! Häkellyttävän kaunis ja suorastaan ihan järjettömän seksikäs! : OOO

  VastaaPoista
 17. Ihminen on tosi kaunis, jos sen kurvit on just noin oikeissa paikoissa. (Eikä esim. naamassa kaksoisleukana tai käsivarsissa alleina..)

  VastaaPoista
 18. Siis oikeesti ne Suomen plusmallit on ihan naurettavia, koska ne ei todellakaan ole plusmalleja vaan just kokoa 40 ehkä :D

  VastaaPoista
 19. Tällainen blogissanne harjoittama lihavuuden ihannointi on ainakin yhtä vaarallista kuin anorektisen vartalon ihannointi. Onnettomat läskit saavat tästä voimaa syödä vielä vähän lisää, samoin kuin laihdutusblogit innoittavat laihduttajia. Fakta on kuitenkin se, että ylipaino on terveydelle haitallista, harvemmin hyvän näköistä eikä millään tavalla tavoiteltavaa. Kiinnostaisi tietää, miten perustelette ylipainoanne, vaikka tiedätte terveydellisistä haitoista?

  VastaaPoista
 20. OUR INSPIRATION!!
  SHE.S JUST AWESOME

  VastaaPoista
 21. Anonyymille: Rohkenen vastata blogin pitäjien puolesta ja itseni puolesta ylipainoisena.Eli kyse ei ole ihannoimisesta vaan itsensä hyväksymisestä vikoineen kaikkineen.Ylipaino on epäterveellistä,kun sitä on runsaasti,ja siitä syntyy sivuvaikutuksia-kaikki lienee tietävät tämän.Haluatko sinä lukea blogia,jossa kaksi lihavaa ruoskii ja haukkuu itseään koko ajan,sen sijaan,että olisivat jotakuinkin sinut itsensä kanssa? Pitäisikö ylipainoisten olla aina vaan hiljaa? Toinen faktahan on se, että kaikille ihannepainon ylläpitäminen ei ole yhtä helppoa,eli ihmiset ovat eri asemassa jo tämän asian suhteen.Tähän vaikuttavat suuresti geenit,joihin emme voi vaikuttaa.Kaikki kyllä varmasti laihtuvat (ellei kyseessä ole sairaudesta johtuva ylipaino), mutta se on joillekin pirun paljon vaikeampaa. Jos aletaan syyllistämään ylipainoisia, voidaan samalla syyllistää alipainoisia, tupakoitsijoita, alkoholin kuluttajia, liikaa urheilevia jne..Koska tiedämmehän, että kaikki edellä mainitut asiat aiheuttavat liialllisuudessa ongelmia.
  Ps:Lue blogia niin tietäisit mitä bloggarit ajattelevat omasta ylipainostaan!

  VastaaPoista
 22. Kyllä on seksikäs nainen!
  Kelpais kyllä mullekkin.

  VastaaPoista
 23. Heippa viimeisin ano! Tuossa sivupalkissa on osio MTL goes deep. Siellä on useammassakin postauksessa otettu kantaa juuri tuohon aiheeseen. Kannattaa katsoa!

  VastaaPoista
 24. Olen vähän mietiskellyt samaa tämän edellisen Anonyymin kanssa, on ihanaa että olette positiivisia ja symppiksiä tyttöjä ja pidän bloginne asenteesta, mutta en pidä hyvänä lihavuuden ihannointia. Tahtoisin ihan mielenkiinnosta kuulla myös vastauksen tähän: "Kiinnostaisi tietää, miten perustelette ylipainoanne, vaikka tiedätte terveydellisistä haitoista?"

  VastaaPoista
 25. Toivottavasti daamilla on vahvat nilkat. Tuollainen ruho tuollaisten korkojen päällä pistää ligamentit lujille.

  VastaaPoista
 26. Fluvia on kyllä todella upea ilmestys. Minun on vain vähän vaikeaa inspiroitua hänestä, sillä eihän hän edes ole lihava - ei ainakaan pahalla tavalla. Tuon kuvan perusteella Fluvialla näyttää menneen kaikki kilot alavartaloon, joka ei mua itseäni haittaisi yhtään. Minulla itselläni on yhtä kapeat reidet kuin normaalipainoisella, mutta maha ihan älyttömän iso. Ja en siis ole raskaana vaan olen aina ollut tällainen. Se on todella masentavaa. Tuntuu siltä, kuin kaikilla muilla isoilla tytöillä menisi kilot peppuun ja vain mulla mahaan...

  VastaaPoista
 27. Musta on vähän paksua väittää, että tässä blogissa ihannoitaisiin lihavuutta :p Aina voi lukea muutaman postin takaperin ja miettiä mikä tämän blogin sanoma oikeasti onkaan, ennen kuin tulee louskuttamaan.

  VastaaPoista
 28. Luuna:Kyllähän ne nilkat vahvistuvat,kun kantaa oman painonsa ylpeydellä:D

  Ja vielä edelliselle anolle: Kuka täällä lihavia ihannoi? Onko se lihavuuden ihannointia,jos yrittää olla sinut itsensä kanssa ja pitää isokokoisia ihmisiä jopa kauniina?

  Jokaisen olisi hyvä löytää oma hyvän olon paino. Se luultavasti on melko lähellä normaali painoa, mutta ei kaikilla mahdu BMD kahteenkymmeneenviiteen.

  Btw,tutkimusten mukaan,on parempi olla 5-15 kiloa ylipainoinen, kuin huono kuntoinen ja hoikka. Ei kaikki asiat ole aina niin yksi selitteisiä.

  VastaaPoista
 29. Täytyypä heittää tänne omakin kommentti näiden muiden lukemisen jälkeen.

  MUA ärsyttää se, kun kaikki puhuu kurveista "oikeissa" kohdissa. Tunnen monen monta ihmistä jotka on hoikkia, mutta esim. tuplaleukaa tai pyöreitä poskia löytyy. Tai että on esim. paksut käsivarret/reidet/pohkeet mutta muuten "normaali"kokoinen.
  Kurvit "oikeissa" kohdissa on mielestäni myös tullut ihan vain siitä että MIEHET tykkää kun on vähän mistä ottaa kiinni, ja sehän harvemmin on masumakkarat. *pyörittelee silmiään*

  Itselläni on tällainen päärynävartalo, buudia löytyy vaikka muille jakaa ja tissit on sen sijaan melko pienet. Oon kuitenkin suht sinut itseni kanssa ja en anna MINKÄÄN (kauneus)ihanteen muokata itteäni. Jos alan painoa pudottamaan, se tulee olemaan puhtaasti terveydellisistä syistä. Toisaalta, onhan se tutkittuakin että esim. iso pylly on "terveellinen" ;)

  VastaaPoista
 30. Ärsyttää nämä kommentoijat jotka eivät ede vaivaudu lukemaan blogia sen verran että tietäisivät mitä Peppi Ja Mimmi ovat vastanneet ko.kaltaisiin kommentteihin. Silloin varmasti myöskin selviäisi ettei tämä todellakaan ole mikään lihavuuteen kannustava blogi vaan nimenomaan juuri itsensä hyväksyntään tähtäävä. Itse olen ylipainoinen, mutta se ei todellakaan tarkoita sitä ettenkö pitäisi itsestäni huolta tai kuntoilisi. Tekee mieli jättää omaan arvoonsa kommentoijat jotka ajattelevat noin suppeasti eivätkä edes viitsi perehtyä asiaan.

  VastaaPoista
 31. On kyllä kaunis:) Plus malliksikin. En tykkää yhtään langanlaihoista malleista, sillä minun mielestä ne antaa tosi huonoa esikuvaa nuorille, jotka niitä ihailee. Ne haluaa lopulta itsekin sellaisiksi. Ja anoreksia yllättää..:/

  VastaaPoista
 32. Aivan pakko kommentoida tähän: "Kiinnostaisi tietää, miten perustelette ylipainoanne, vaikka tiedätte terveydellisistä haitoista?" Pitääkö ihmisen perustella toiselle miksi hän on tietynnäköinen? Onko ylipainoisuus jokin yksiselitteisesti negatiivinen asia tai paha teko, josta on tehtävä tiliä muille, tai johon on annettava "hyvä" syy? Ei mielestäni.

  Tällaisella kysymyksenasettelulla annetaan ymmärtää, että ylipainoisuus on sinänsä väärin, aivan kuten vaikkapa varastaminen. Lieventävä asianhaara voi olla ainoastaan jokin diagnosoitu "vakava sairaus". Tämä kertoo valitettavasti todella paljon yhteiskunnastamme ja kulttuuristamme. Kyseessä ei ole pelkästään yleinen huoli ihmisten terveydentilasta, vaan ensisijaisesti tiettyjen kauneusihanteiden noudattamisesta. Se, joka ei sovi tähän yleiseen kauneusihanteeseen, mutta on silti tyytyväinen itseensä, on jollain tavalla groteski tai "epänormaali" ja hänen on esitettävä perusteltu näkemys siitä, miksi hän uhmaa yleisiä ihanteita.

  En tiedä tajuaako ajatuksenjuoksustani mitään. Ehkä lopetan tähän ennen kuin menetän lopunkin itseluottamukseni omaan "sivistynyt-argumentointi-on-vahvuuteni" -ominaisuuteeni. :)

  Ainiin, sen voisin vielä sanoa, että teillä on symppis blogi! :)

  VastaaPoista
 33. Olen samaa mieltä sun kanssa, Jenni. Ymmärsin hyvin mitä tarkoitat ja ihmettelen tuota samaa asiaa! Jotenkin ärsytys alkaa herätä, kun mietin tuota todella, että ylipainoa pitää useiden mielestä perustella. Eihän iho-ongelmaistenkaan tarvitse selittää kenellekään, miksi heillä on finninen naama!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.