moretolove

white

white

maanantai 4. lokakuuta 2010

We love Beth Ditto!


Kuinka siistiä?!

Beth Ditto @ Jean Paul Gaultier, kevät/kesä 2011, Pariisin Muotiviikot
More To Love tykkää!


Kuvat täältä.

15 kommenttia:

 1. Lukiko tossa iltalehen jutussa tosiaan että hän on muka 10-kokoa keskimääräistä naista suurempi? :'D

  VastaaPoista
 2. Miksei olisi? Esim UK:ssa average on koko 16, jolloin Beth ois 26.

  VastaaPoista
 3. Vaatteet näyttää supereilta, mutta en vain pääse yli siitä, miten epämiellyttävän kasvot Beth Dittolla on :D Niiden näkeminen ihan puistattaa, outoa! (Niin ja olisi varmasti minusta ihan yhtä epämiellyttävän näköinen hoikkanakin)

  VastaaPoista
 4. Ihan sama onko lihava vai hoikka, tuo ei vaan mun mielestäni ole kaunis nainen! Tuskin olisi hoikkanakaan.

  Mimmi ja Peppi taas on loistavia esimerkkejä siitä miten nätti voi olla koosta riippumatta!

  VastaaPoista
 5. Eipä tässä kyseessä ollutkaan mallin kauneus,vaan herättää ihmisiä miettimään,että muotia luodaan vain luurangon kokoisille ihmisille ja meidät isommat tytöt unohdetaan täysin. Mutta mä tykkään tästä postauksesta ja tosta rohkeasta vedosta! <3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä Ditto on vaan jotenkin todella "roisi" tyyppi, hyi.

  Kyllä te tytöt vaan olette paaaaljon kauniimpia kuin Ditto!

  VastaaPoista
 7. Jos saisitte toivoa mitä tahansa, toivoisitteko olevanne laihoja / normaalipainoisia? :)

  VastaaPoista
 8. Hei, sama kyssä uudelleen.. Olisin halunnut kysyä teiltä, että miten selitätte sen, että himoitsette/ihailette hyväkroppaisia/timmejä miehiä, mutta kuitenkin korostatte, että jokaisen pitää olla sellainen kuin on? Näenkö nyt itse ristiriidan siellä, missä sitä ei ole? Anyways, ootte ihania, tää pieni kysymys on jääny vaan ihmetyttää...

  VastaaPoista
 9. Voi että miten rohkee ja jokaisen naisen itsetuntoo nostattava muotinäytös :) Ihan yhtä hyvin, jossei paremminkin, ne vaatteet varmana myy tonkin naisen päällä esiteltyinä! :)

  VastaaPoista
 10. "Jos saisitte toivoa mitä tahansa, toivoisitteko olevanne laihoja / normaalipainoisia? :)"

  Eikö se ois aika surullista, jos ois mahdollisuus toivoa MITÄ VAAN esim. onnellisuutta, rakkautta, maailman rauhaa, terveyttä tms. ja sit toivoiskin vaan näyttävänsä pienemmältä...

  VastaaPoista
 11. On kyllä perin ruma nainen kaikin puolin. Naama, vartalo, meikki ja hiukset ovat järkyttävät. Kulmakarvattomuus tekee kokonaisuudesta entistä hirveämmän.

  Eli komppaan täysin Bebe Buellia
  "Ihan sama onko lihava vai hoikka, tuo ei vaan mun mielestäni ole kaunis nainen! Tuskin olisi hoikkanakaan.

  Mimmi ja Peppi taas on loistavia esimerkkejä siitä miten nätti voi olla koosta riippumatta!"

  VastaaPoista
 12. sattumalta osuin blogiinne, vaikuttaa tosi kivalta! Ditto on niin tervetullut muotijulkisuuteen! en usko, että laihuuden ihannointi loppuu ihan hetkessä, mutta hän osoittaa, että isokin ihminen voi olla keskeinen henkilö huippumuodissa. tulisi vähän edes variaatiota ihmisten kokoon niissä piireissä.

  Katselin juuri america's next top model -kandidaatteja ja alkoi ihan puistattaa se luisevuus :( yksikään ei ollut terveen näköinen. olen itsekin hoikka ja ymmärrän, että kaikki ihmiset eivät vain liho yhtä helposti, mutta ne tytöt näyttivät niin nälkiintyneiltä ja riutuvilta että saisin olla melkoisella paastolla ennen kuin olisin siinä koossa. en aio kokeilla.

  VastaaPoista
 13. Outo kysymys "jos saisit toivoa mitä vain toivoisitko olevasi laiha/normaalipainoinen". Itse lihavana keksin paljon muitakin mitä toivoa. Toivoisitko itse pitkä tukkaisena olevasi lyhyt tukkainen tai toisin päin?!? En vain tajua kysymyksen järkeä...

  Beth ei tosiaan kasvoilta ole mikään kaunotar, mutta harvapa meistä on ;) Hienoa kuitenkin että isompiakin naisia näkee muotinäytöksissä malleina.

  Ja tuosta, että miten voi lihavana haluta hyväkroppaisen miehen.. Voihan sitä laihanakin haluta lihavan naisen/miehen! Tai pitkänä haluta lyhyen naisen/miehen. Miksi lihava ei saa haluta hyväkroppaista miestä? Ja kuka sanoo, että hyväkroppainen on aina laiha tai hoikka? Itselläni "hyväkroppainen" eli hoikka ja lihaksikas mies, jonka mielestä minä olen hyväkroppainen, ihan näin lihavana. Järkeä käteen oikeasti, katsokaa maailmaan muultakin kantilta, kuin vain siltä että lihava = ruma ja laiha = kaunis. Se kun ei vain aina pidä paikkaansa.

  -Fellu-

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.