moretolove

white

white

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Just close your eyes..

Huhuhuhuoomentaa!

Tänään on herätty ajoissa ja päätettiinkin aloittaa päivä parhaalla mahdollisella tavalla.... eli poikaystävän kanssa köllien ja sen lauleskelua kuunnellen.

Mimmi tuli Pepille yökylään ja hihiteltiinkin taas yön pikkutunneille asti. Mimmin viimeset sanat oli "ei meinaa oikein uni tulla" johon Peppi vastasi, että "niinpä, niin paljon asioita mielessä." Tähän Mimmi tokaisi "Niin on" ja meni ehkä 2min kun Mimmi kuorsasi jo täyttä häkää... Ilmeisesti ne asiat häipyikin mielestä aika nopeesti. :D


Tässä Mimmi on syventynyt kuuntelemaan N.E.R.D.in Hypnotize You:ta, kun Pharrell sanoo että "Just close your eyes, let me hypnotize U"..


Peppi on valmis suukottelemaan.


Mimmikin...


Kulta köllähti meijän väliin..


Mimmi syventyi kultaan..

Ollaanko muuten jo kerrottu, että tää uus levy on ihan MIELETÖN!!!Me ollaan kyllä ehkä Suomen suurimmat (noin ihan jo kokommekin puolesta) N.E.R.D.-fanit!

Miten teidän aamu on lähteny käyntiin?? :)

12 kommenttia:

 1. Ootteko vielä kavereita Mungo-Annan ja Nadjan kanssa? Onko Forum-projekti kuopattu?

  VastaaPoista
 2. aijjjaijjjjaaaaaai! <3 hyvin, ku päätin taas katsoa ton videon! huhhuhhhhhh

  VastaaPoista
 3. Forum elää edelleen, kannattaa tsekkaa myös uudet bloggarit! Ollaan kavereita, haloo Naattihan on meidän pikkusisko. :)

  VastaaPoista
 4. http://www.moretolove.fi/2010/05/ennakkoluuloista.html

  Pakko kommentoida tuota, kun siihen törmäsin. Painoin aiemmin 107kg, pituutta 170cm. Laihdutin rankalla ruokavaliolla yli 50kg alle vuodessa, eli painan tällä hetkellä vain 54kg..

  Noh, olenko onnellisempi? En todellakaan. Sain niin kieroutuneen suhteen ruokaan, että toisinaan tuntuu, etten nauti enää elämästä ollenkaan! Aiemmin sentään nautin. Nyt tuntuu toisinaan siltä, etten voi lähteä mihinkään, kun pelkään tarjolla olevan pullaa, kakkua tai jotain, mitä en "voi" syödä..

  Noh, viikko sitten lopetin kaloreiden laskemisen ja oikeasti yritän nyt pakottaa itseni nauttimaan elämästä. En voi vain pysyä kotona "turvallisten" ruokien äärellä! Mitä elämää se sellainen on.

  Tietenkin ruoka on edelleenkin vaikea paikka minulle, mutta maanantaina menen ravitsemusterapeutin puheille ja koitan saada elämäni hallintaan. Sairainta on se, että haluaisin lihoa hieman, mutta silti pelkään sitä.. Katson kateellisena terveen näköisiä ihmisiä kaupungilla ja haluan näyttää samalta. Miksi siis en anna itselleni vapautta syömiseen? Juurikin tämä laihuutta ihannoiva yhteiskunta on saanut mieleni näin sairaaksi..

  Olen kateellinen teille, myönnän sen. Haluan nauttia elämästä, syödä terveellisesti oman hyvinvoinnin eteen, mutta myös herkutella ilman omantunnon tuskia. Mitä iloa on olla laiha, jos ei enää edes nauti elämästä, eikä edes siitä laihasta peilikuvastaan!

  Nimim. Söin töissä tänään ensimmäisen pullani koko vuonna ja se kummittelee nyt koko ajan mielessä..

  VastaaPoista
 5. PEPSU ÄLÄSTIH!!!!!!!ONE!!!!ELEVEN!!!!

  VastaaPoista
 6. Öö tota onks peppi alasti ? XD

  VastaaPoista
 7. Ai miten aamu alkoi???
  Noh, heräsin klo 07:40 ja töissä piti olla tasan klo 08:00.
  Aikaa ei siis meinannut olla edes hampaiden pesuun!
  Töihin kestää julkisilla vain 5-10min ja kävellen n.15min.
  Kun poistuin kotoa klo oli 07:46. Päätin lähteä "juoksemaan" töihin sillä julkisten aikataulut olisi kussut totaalisesti.
  Ja tässä kohtaa luontoäiti puuttui peliin. Lunta tuli vaakatasossa jokaisesta ilmansuunnasta ja tuulta oli apaut 20m/s. 15min matka muuttui puolen tunnin taiteluksi. Eteenpäin ei meinannut päästä koska mitään ei oltu aurattu.
  Liikenne aivan takussa.
  Unohdin kiireessä pipon kotiin ja korviin sattui se tuuli ja pakkanen.
  Myöhästyin töistä vartilla ja sain kyllä kuulla siitä. Olin syväjäässä puoleen päivään asti mutta helpotti heti kun olin kaatanut kahvit syliini! Lämmitti oikeen kivasti.
  Että näin se meikäläisen aamu alkoi...

  VastaaPoista
 8. voi että aamulla hämmästytti, näin nimittäin unta että mimmillä oli ollut salasuhde poikaystäväni kanssa! en tosiaan tiedä mistä tämä alitajuntaani on eksynyt :-D

  VastaaPoista
 9. Tulipa vaa mieleen : ) mites Justin Bieber käy teidän musiikkimakuun? : )

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.