moretolove

white

white

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Painonvartijat-lehti ja me!

Meistä on viimeisen vuoden aikana tehty paljon erilaisia juttuja erilaisiin lehtiin sen mukaan mitä ollaan suostuttu. Joku aika sitten Painonvartijat-lehti otti yhteyttä ja halusi tehdä meistä juttua. Koska monelle tuntuu edelleenkin olevan jotenkin epäselvää se ettei me todellakaan kannusteta ketään mättämään roskaruokaa ja lihottamaan itteään tai ihannoida ylipainoa, niin suostuttiin mieluusti haastatteluun.

Kyseissä jutussa paneudutaan meidän syömisiin, suhtautumiseemme liikuntaa kohtaan, elämänarvoihimme ja muutenkin mielenkiintoisiin juttuihin.Tää on ehdottomasti yksi parhaista jutuista joka meistä on koskaan tehty, molempien mielestä. :)

25 kommenttia:

 1. Kuinka miljoonas mones kerta tää on kun teitä on haastateltu? :D

  VastaaPoista
 2. Heiii! Olis ollu kiva jos olisitte laittanu nuo kuvat niin et ne vois saada suuremmaks, elikkä et sen jutun vois lukea täältä. :D

  Ootte ihania!! <3

  VastaaPoista
 3. WAU! Koska lehti ilmestyy?

  VastaaPoista
 4. Saisko ton mitenkään isommaksi kun kiinnostaisi lukea mutta ei tilata koko lehteä sen takia? :D

  VastaaPoista
 5. eeeei voitteko te laittaa ton niin ettäs en sais luettua isompanaki? :) ku ei tosta saa mitää selvää ja ei viittis käydä ostaa vaa ton takii =)

  VastaaPoista
 6. Pitääpä käydä lehti hakemassa :)
  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Selasinkin lehteä kaupassa ja osui silmään. Oli sit pakko ostaa :) (jos vaikka omakin laihduttaminen lähtis taas käyntiin... or not) Olitte taas niin ihanii koko jutussa, pus tytöt! <3

  VastaaPoista
 8. Kuin kauniita voitte olla :) superb!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia tuossa jutussa teistä :) !

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia teistä tuossa jutussa :) !

  VastaaPoista
 11. Toi tausta ton lehden takan on semmonen huivi mikä mul on :)))

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania kuvia teistä räpsitty tohon lehteen :)) Uskon, että juttu on ollu hyvä, pitäis kai lukee ;DD

  VastaaPoista
 13. saisko mitenkää isommaks ku ei tosta pysty lukemaan?? kiitoos ootte ihania!

  VastaaPoista
 14. Noit ei pysty suurentaa sillai et niit pystyis lukee täst..

  VastaaPoista
 15. Heippa Mimmi! Oon huomannut, et sulla on tosi hyvänkuntoisen ja heleän näköinen iho, niin mitä meikkivoidetta käytät? Itsekin tavoittelisin tollasta lopputulosta :)

  VastaaPoista
 16. Haaste:
  http://moumou.indiedays.com/2010/11/04/ystavyysviestikapula/ :)

  VastaaPoista
 17. Haluaisin kysyä, mistä kokonne johtuu mikäli syötte normaalia kotiruokaa ettekä mässäile joka päivä?? Mielestäni ainakin Peppi on kuitenkin pyöristynyt jonkin verran...
  Onko teitä koskaan kehoitettu laihduttamaan? Olen itse normaalipainoinen mutta silti lääkäri on joskus sanonut, että kannattaa huolehtia ettei lipsahda ylipainon puolelle. Ettekö ole huolissanne terveydestänne? Kaikella kunnioituksella olette kuitenkin todella isokokoisia.. Ettekö ole miettinyt laihduttamista?


  Hauskaa kesää!

  VastaaPoista
 18. peppi sulla on ihanat hiukset! =)
  t.kaneli

  VastaaPoista
 19. Asiahan on niin, että ihmiset aina kiinnittävät huomiota vain painoon. Olen hieman pyöreämpi tyttö, ja aina terveydenhoitajakin on huomauttanut, että kannattaa vähentää herkkuja niin pysyn normaalikokoisena. On vaikea selittää, että elän terveellisesti, että minulla on vain yksi herkkupäivä viikossa ja syön paljon vihanneksia ja hedelmiä. Moni todella laiha ystäväni syö jatkuvasti roskaruokaa ja karkkia välipalaksi koulussa. Minusta se on paljon huolestuttavampaa kuin se että on hieman pyöreyttä. Kunhan on terve ja syö terveellisesti.

  VastaaPoista
 20. Voi hitsi. En viitsisi ostaa lehteä yhden jutun takia, mutta kai se on sitten tehtävä, kun tuota kuvaa ei saa suurennettua. :)

  VastaaPoista
 21. Olette ihania!
  Ja niin on myös tämä uusi tausta. :) <3

  VastaaPoista
 22. Teillä on ihana blogi! Sitä seuraa mielellään myös ns. "normaali"painoinen! Keep up the good work!

  VastaaPoista
 23. Joo lehteä löytyy vielä kaupasta, siellä voi käydä lukemassa! :)

  Kiitos ihanat! <3

  VastaaPoista
 24. congrats on being featured in the magazine, you two look fantastic! :D

  VastaaPoista
 25. hah, niinkun joku kommentoi, että "On vaikea selittää, että elän terveellisesti, että minulla on vain yksi herkkupäivä viikossa ja syön paljon vihanneksia ja hedelmiä. Moni todella laiha ystäväni syö jatkuvasti roskaruokaa ja karkkia välipalaksi koulussa. Minusta se on paljon huolestuttavampaa kuin se että on hieman pyöreyttä." YEPYEP,,kuka urpo tähänkin uskoo. Tän blogin tytöt kun eivät ole mitään höyhensarjalaisia. Ja mainostavat karkki- ja jäätelökauppoja joissa vierailevat _usein_. Niin.. todella perusterveellinen ruokavalio, NOT. Pitäisiköhän teidän ihan oikeasti yrittää edes ottaa itseänne joskus niskasta kinni ja _vähän_ rajoittaa. Ei täältä kovin terveellistä esikuvaa nuorelle voi saada, toisin kuin miss mix -yhteistyöllänne yritätte saavuttaa. Jonkun NORMAALIvartaloisen ymmärtäisin, tai hiukan pyöreän, mutta te olette vaan rehellisesti sanottuna todella lihavia, niinkuin olette itsekin sanoneet. Surullista.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.