moretolove

white

white

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

More To Love - Vuoden muotiblogi? Really?

Te ootte menneet ehdottomaan meitä Voicen WebAwardseihin vuoden muotiblogiksi ja me oltiin aivan todella hämmentyneitä kun kuultiin ehdokkuudesta. Vielä hämmentyneempiä oltiin siitä, kun kuultiin perjantaina olevamme kahden tähän mennessä eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukossa. :D Äänestys loppuu joskus tammikuun alussa.

More To Love ei oo koskaan ollut pelkästään muotiblogi ja sen tietää kaikki tätä blogia pidempään lukeneet.

Me ei:
-Muisteta koskaan ottaa asukuvia
- Seurata viimesimpiä trendejä silmä kovana (vaikka ollaan kyllä kiinnostuneita)
- Oteta montaa asukuvaa ja valkata niistä paria (Niitä otetaan yleensä 3 ja 2-3 päätyy blogiin
- Välitetä onko kuvat huonosti rajattuja tai näyttääkö vaatteet ees oikean värisiltä kuvissa
- Huolehdita vaatteistamme kuten meidän ehkä pitäisi
- Olla millään tavalla High Fashion

Siltikin:
- Me halutaan tyylikkäitä, isoja vaatteita Suomeen
- Rakastetaan shoppailla
- Omataan molemmat melko persoonalliset tyylit ja näin on ollut aina
- Tykätään upeista mekoista ja laittautumisesta
- Ollaan valmiita ajamaan Plus Size-vaatteiden saantia Suomeen parhaamme mukaan
- Ilahdutaan jos joku teistä saa inspiraatiota meidän pukeutumisesta

Koska nyt kuitenkin ollaan ehdolla vuoden muotiblogiksi (tässä varmaan kuitenkin puhutaan lifestyle-blogeista) oon päättänyt raottaa teille tämän muotimamman muodikasta menneisyyttä..

Näiden kuvien jälkeen ymmärrän täysin, että ollaan ehdolla..


Jo pienenä olin kova laulamaan (uimapuku yläosana) ja luistelemaan (kokohaalarissa ja valitettavasti pipon ketunhäntää ei näy tässä kuvassa..) Oikeanpuolinen kuva oli äidin mielestä niin kiva, että siitä teetettiin suurennos meidän seinälle..


Tykännyt matkustella.. Näissä ollaan jossain päin Kreikkaa ja toi housuhame oli mun lemppari. Kuvissa mukana myös kiilakorko sandaalit (ja sukat), avokkaat (ja sukat), aurinkolasit, joissa oli tollanen ripustusnauha JA antennipipot.


Lähempää tsekkiä tästä tyylilyylistä. Olin mielestäni COOL ja mulla olisi pitänyt mielestäni olla monta poikaystävää.
Soitin myös orkassa ja kerran jouduttiin marssia Tapiolassa noissa vetimissä.. Mun mielestä se oli ehkä typerintä koskaan, koska hengästyin ja oli vaikee soittaa huilua. Muutenkin toi puolpoolo..


Myös meikkaus on aina ollut lähellä mun sydäntä.. Jossain vaiheessa ilmeisesti tykkäsin myös maalata naamaani.. Mites toi vyötärön korostus tolla paidalla ja aurinkolasit kaulassa? :DOon ennenki ollu blondi..

Mun tyyli on siis kehittynyt vuosien varrella, mutta aina mulla on ollut tollasia pieniä "omia juttuja" mukana. ;) Näitä katellessa alan kyllä todella ymmärtämään miksi ihmiset inspiroituu mun tyylistä ja miksi mun mielestä me voitais hyvinkin voittaa toi titteli vuoden parhaasta muotiblogista.

Meitä pääsette äänestämään täällä ja olisi ihan mahtavaa jos äänestäisitte. Me nimittäin koetaan, että olisi maailman cooleinta edistää pehmeyden ja positiivisuuden sanomaa ja osottaa ettei muoti ole enää pelkkää mustaa ja valkoista, kylmää ja vaikeestilähestyttävää, vaan muoti on se miten kannat ittesi ja kokonaisuus ratkaisee! Jokainen meistä voi olla muodikas. :)

Ootteko tekin olleet joskus yhtä tyylikkäitä kuin minä?

20 kommenttia:

 1. Antennipipot oli pop!! <3
  Mulla oli pienenä sellainen mansikkakuosinen :D

  VastaaPoista
 2. Antennipipot oli kyllä hauskoja, itselläni oli pienempänä semmonen missä kiersi possuja ympärillä ja se antenni oli aurinko.. :DD

  Ihania kuvia! :) Ja on käyty äänestämässä teitä, toivottavasti voitatte! <3 Ainakin lisää näkyvyyttä on tullut jos ei muuta. :)

  VastaaPoista
 3. Melkein repesin. Aivan mahtavaa, että uskalsit tuoda näitä _oikeasti_ järkyttäviä asuja tänne blogiin:') Kun jotkut muut bloggaajat tehneet tällaisia, niin on kyllä huomannut sen, ettei he oo mitään kovin "epämuodikkaita" kuvia tänne uskaltaneet es tuoda.

  Huippua Peppi! Ja todellakin löydän itsenikin nuista asuista..........

  Ootte niin parhaita.

  VastaaPoista
 4. tä oli ehkä hauskin postaus mitä oon koskaan lukenu :DDD mutta silti kyl mun mielestä ansaitsistte voiton :)

  VastaaPoista
 5. Tähän on NIIN helppo samaistua, että ansaitsisitte voiton! Keep up, girls!

  VastaaPoista
 6. Hassua, miten "me ei olla muotiblogi" alkuinen teksti muuttuu äänestäkää meitä tekstiksi. Musta olisi suoraan sanottuna epäreilua jos 8ja kun) voitatte, sillä kategoriassa on oikeita muotiblogeja, joista mielestäni kukaan ei ole kalastellut ääniä itselleen.

  Ja faktahan on, että mistään tyylitaituruudesta ei teidän osalta voi puhua kun päällä on aina ne simppeleimmät nykytrendin mukaiset vaatteet + sponssiasplundit. Kilojen kanssa eläjä kun voi olla kiinnostunut myös tyylistä ja tyylikkyydestä pintamuodin ja helppojen ratkaisujen sijaan, tästä esimerkkinä vaikkapa Tyyliä metsästämässä-blogi.

  vaikka tarkoituksenne on olla koko ajan julkisuudessa, annettais nyt ees äänestäjien ilman ohjailua päättää kuka minkäkin palkinnon voittaa, huoh.

  VastaaPoista
 7. Ahhahahaaa, ite en ees kehtaa kattoo omia valokuviani, saatika sitten näyttää niitä toisille! Sulla tosiaan on ollu oma tyyli aina, on ihanaa miten uskallat olla oma ittes!

  Mua ärsyttää kun osa mun kavereista ja etenkin omat vanhemmat jaksaa aina huomauttaa siitä mitä mää syön ja millon syön, ja että kuinka painoo on tullu taas lisää. Tää on ärsyttävää, yritä siinä sitten olla tyytyväine ittees kun koko ajan ollaan ulkonäöä ja pukeutumista arvostelemassa..

  VastaaPoista
 8. Hei just parhaita nää, ihanaa ku oot oikeesti laittanu tällasia "outoja" asuja tänne! :) Ja valitettavasti mulla on sellanen tunne, että pukeudun yhä yhtä kauniisti kuin sä joskus muinoin.......

  VastaaPoista
 9. Muotiblogeissa esitellään yleensä vaatteita, mitä on ostettu,esim. mimmosista kengistä bloggaajat tykkää, aurinkolaisesta koruihin. ja

  Mimmosia vaatteita/muodin/trendien ympärillä nousseita juttuja bloggaajat pitää mielenkiintoisina jne. Sit ne kertoo niistä bloginsa kautta ja lukijat näkee, mistä bloggaajat diggaa ja haluu samaa kans. Sit mainostajat haluu sponssaa blogia kun ne tietää, et bloggaajat on hyvä mainosväylä massoille/kohderyhmille.

  Musta tää blogi on muotiblogi. Kyllä tässä vaatteita esitellään ja sen myötä vaikutetaan lukijoiden ostokäyttäytymiseen. Ja vaatteethan on osa muotia. Mut vaan yks osa sitä.

  Toiset osat, jotka on enemmän trendipainotteisia, on musiikki. Mut toivottavasti Pharrell menee kohta pois "muodista" ja tilalle tulee joku uus, jota sit hehkutetaan, koska se on trendikästä.

  Tää on muotiblogi tietylle kohderyhmälle ja on hyvä, et jokaiselle on jotakin! :)

  VastaaPoista
 10. "Ja faktahan on, että mistään tyylitaituruudesta ei teidän osalta voi puhua kun päällä on aina ne simppeleimmät nykytrendin mukaiset vaatteet + sponssiasplundit."

  ei ole mikään fakta, oon sitä mieltä että on erikoinen ja hieno tyyli eikä missään nimessä vaan mitään trendien kopiointia sellaisenaan.

  ei tarvitse äänestää jos ei siltä tunnu mutta ihan hölmö väite!

  VastaaPoista
 11. heh, tää oli hassu kun tohon blondi-kuvaan asti luulin et noissa kuvissa on mimmi! :D saman näkösiä ootte ollu :)

  VastaaPoista
 12. Tuolle nega-anonyymille tuolla ylempänä...Kyllä siellä muutkin kaikissa kategorioissa ovat pyytäneet äänestämään itseään, get your facts straight...

  Ja noista "muoti-blogit" gategoriassa olevista blogeista ei monikaan ole pelkkää muotia yms. Aika lifestylee ne on. Ja kuka määrittelee sanan muoti-blogi...?

  Mun mielestä teillä on tytöt hieno tyyli, yritän itse ottaa teiän värien käytössä mallia. Varsinkin näin talvella kun tuntuu olevan päällä vaan sitä mustaa ja harmaata.

  Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 13. Mua ei niin naurata :-D Mä olen elänyt nuoruuteni pari vuotta teitä ennen ja olen ollut vähintäänkin yhtä tyylilyyli. Sukat, vyölaukut, salihousut. Pilkkua raitaa ja röyhelöä neonväreissä ja niin kivasti yhdistettynä että voi pyhä sylvi :-D

  Teitä on äänestetty.

  VastaaPoista
 14. Mäkään en ihan ymmärtänyt tän tekstin logiikkaa. Ensin toitotat, että tämä ei todellakaan ole mikään muotiblogi, ja sitten pyydät kaikkia äänestämään koska olisi kiva voittaa jotakin joka tapauksessa? :D

  VastaaPoista
 15. oi että ootte molemmat niin ihania! :) en tietäs mitä tekisin ilman tätä blogia

  VastaaPoista
 16. Aijettä parasta piristystä sunnuntai-iltaan.Te voitatte.

  VastaaPoista
 17. Lapsuuskuvista sen verran, että mäki aina pienenä toivoin antennipipoa mutta en koskaa saanu. Hiippalakit sun muut kyllä löyty, ja kesällä LA Kingsin lippis oli aina coolisti vinos :D

  Haluun kans kiittää teitä blogista ja ehdottomasti äänestän sitä vuoden muotiblogiksi! Mulla tulee aina niin hyvä mieli teidän postauksia lukiessa. Oon itekki vähä isompi ja jotenkin on ahdistavaa lueskella normiblogeja, kun tietää ettei ne vaatteet itellä näyttäis hyvältä. Teidän vaatteet taasen aiheuttaa ihastusta ja saan niistä itellekki inspiraatiota! :)
  Kiitos siis paljon <3

  ps. Päivän asuja vois ehkä olla vähä enemmän, koska tyyliä teiltä löytyy!

  VastaaPoista
 18. Huippupostaus, kiitos siitä! Oon alkanu vasta vähän aikaa sit lukee blogianne, ja tykkäilen. Pidän siitä, että teilläkin vaikuttaa olevan pilke silmäkulmassa ja myös itseironiaa mukana, unohtamatta kuitenkaan tärkeintä eli itsestä pitämistä!
  Tuo 4. Anonyymin kirjoitus hieman puistatuttaa, kai osa ihmisistä vaan on perusnegatiivisia, ja saavat jotain iloa toisten mielen pahottamisesta(tai ainakin yrittämisestä)... Toki asioista voi olla eri mieltä ja sen sanoa, mutta viestinsä asennetta voi hieman miettiä..
  Muistan itsekin hyvin (siis nyt kun muistutit) nuo antennipipot ja shortsihousuhameen, joka oli mulla itseasiassa melko samannäkönen kun sullakin tosin mustavalkoinen:D Ihanan rohkeasti ja hauskasti kerrot itsestäsi Peppi, selkeästi hyväksyt itsesi ja rakastat itseäsi, juuri niinkuin pitääkin. Hyvähyvä! Käynen täällä jatkossakin hakemassa hyvää mieltä ja hymyn karetta, sekä voimaa itseni hyväksymiseen kaikkine kiloineen. Kiitos.
  T:Riikkis

  VastaaPoista
 19. jep jep, luojalle kiitos olit rajannu mut vekka tosta hornkapell -kuvasta.. ;D oon meinaan piilottanu sen kuvan todella syvälle tuonne kaappiin.. pus! ;D

  VastaaPoista
 20. Ei kristus sentään, noi kuvat on aivan täsmälleen samanlaisia kuin mitä löytyy meikäläisen perhealbumeista. Pukeutumistyyli mukulana on ollut antennipipoa myöten lähes identtinen. :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.