moretolove

white

white

torstai 16. joulukuuta 2010

Peppi pienessä onnettomuudessa..

Nyt ei oikein pysty kirjottelemaan, ni joudutte pällistelemään ja kuulemaan terveisiä täältä New Yorkista. Video ei sovi heikkohermosille, joten älkää katsoko siinä tapauksessa.. Mä jouduin eilen nimittäin pieneen onnettomuuteen..Tällä hetkellä oon erittäin onnellinen, että oon edelleen näinkin hyvässä kunnossa, vaikka tuskaa onkin kipujen kanssa!

Pitäkää huoli itestänne ja olkaa erityisen varovaisia! :)

171 kommenttia:

 1. Sulla on ollut oikea suojelusenkeli mukana! Voimia ja paranemisia sulle sinne <3 Oon todella onnellinen ettei mitään pahempaa tapahtunut ja, että sulla on ihania ihmisiä ympärillä siellä kaukanakin!

  VastaaPoista
 2. Voi ei pientä! koita parantua <3

  VastaaPoista
 3. hui kamala! onneks ei käyny pahemmin!

  VastaaPoista
 4. Hui kamala! Onneksi ei käynyt pahemmin! Pitää tosiaan olla varovainen noiden kynttilöiden kanssa.

  VastaaPoista
 5. hui kamalaa! >: onneks ei käynny yhtää pahemmin! rakkautta, voimaa ja parantavia ajatuksia sinne ♥

  VastaaPoista
 6. hui kamala! onneksi ei mitään pahempaa käynyt, vaikka ikäväähän toikin oli :(. paranemisia <3.

  VastaaPoista
 7. Voi luoja miten kauhea onnettomuus, mutta Luojan kiitos olet kunnossa ! Muista ottaa särkylääkettä, juo paljon nestettä ja lepää. Paljon parantavia etähalauksia Suomesta !!!

  VastaaPoista
 8. Voi Peppi-pieni. Täälä tuli vakilukijalle itku,kun katsoin videon. Mutta kuten sanoit, jotain paljon pahempaa olis voinu tapahtua eli hyvän joulun enkelit oli suojelemassa sua suuremmilta vahingoilta. Koeta kestää kivut ja säryt, nauti Ystävien seurasta ja huolenpidosta, ehdit valloittaa Manhattanin vielä monta kertaaaa! Halauksin Sara

  VastaaPoista
 9. Voi Peppi! :( Tsemppiä ihan hirveesti sulle täältä Suomesta!

  VastaaPoista
 10. kauheeta ku pelästyin tosta otsikosta! onneks ei käyny ton pahemmin, vaikka on toiki jo aika vakava juttu. varmasti on tosi kivuliasta, kovasti tsemppiä ja haleja!

  VastaaPoista
 11. Peppi, voimia sinne toiselle puolelle palloa! :) Sä teit upean työn, että tulit kertomaan tuosta, nostan hattua ja tietysti siitä sun unelmastasi! :) Tiedän miltä palovammat tuntuu ja ne vaatii aikaa parantuakseen! :) Kaikkea hyvää sinne kaikesta huolimatta, olet rohkea nainen! <3

  VastaaPoista
 12. Hyvä ettei pahempaa käynyt.. vaikka nuokin näyttää kipeiltä :( Mutta jaksamisia ja toivottavasti haavat paranee nopeasti! :) Pysäytti kyllä kun katsoi tän videon ja tuli ihan kylmät väreet selkäpiitä pitkin..

  VastaaPoista
 13. hui! onni oli kyllä onnettomuudessa ettei pahemmin käynyt, vaikka palovammat on varmasti tosi kipeitä ja järkytys ja pelästyminen olivat varmaan suuria siinä tilanteessä.
  Pärjäile! :-)

  VastaaPoista
 14. Voi ei Peppi! koita parantua, meni kyllä kylmiä väreitä ku kuuntelin tota :( mä ajoin ite skootterilla kolarin tossa pari vuotta taakse päin, se oli kans ainut tilanne tähän mennessä missä olin varma että kuolen, ja se kyllä toimii ihan hyvin tommosena pysäyttäjänä... :/

  VastaaPoista
 15. Voi kamala! Oot ihan tajuttoman vahva, kun osaat kuitenkin olla noin positiivinen ja hymyillä, vaikka noinkin vakavaa tapahtui. Mä en osaisi olla noin vahva. :o Itku tuli sun puolesta. Oot ihana ja super ja kaunis, toivottavasti paranet pian. <3

  VastaaPoista
 16. Rakas Peppi! Mä aina pienenä luulin että vanhemmat turhaan vouhottaa siitä että jos vaatteet vähääkään osuu kynttilään niin ne on heti ilmiliekeissä..mut että näin tapahtuu sulle!! Mä olen kuullut paljon tarinoita siitä, kuinka uuden elämänvaiheen aloittamisen alussa joku asia menee päin sitä kuuluisaa ja kunnolla, mutta sen jälkeen kaikki aukeaa ja ratkaisu on ollut paras koskaan! Tsemppiä täältä Tampereelta, rakkautta!
  - L

  VastaaPoista
 17. voi ei! onneks sä olet kunnossa!
  paljon paranemisia!

  VastaaPoista
 18. Apua, meni kylmät väreet, kun katoin ton videon. Sulla oli onni matkassa, että selvisit noinkin vähällä, vaikka uskon todella, että noikin vammat on kivuliaat. Paljon voimia sinne ja parempia päiviä unelmasi elämiseen :)

  VastaaPoista
 19. Huhhuh, aika pelottavaa :( Lähetän hirrveesti tsemppiä ja paranemisia Sörkästä Queensiin!! :)

  VastaaPoista
 20. Huh huh! Tiedän omakohtaisesta kokemuksesta miten kipeitä noi vammat on, joten pikaista paranemista! Ota sähkökynttilät käyttöön!<3
  Muistakaa muutkin ihmiset valvoa kynttilöitänne.

  -Maikki-

  VastaaPoista
 21. voi kauhee!! hirveetä :-(( onneks ei käyny pahemmin!!

  VastaaPoista
 22. Voi kamala! Onneksi ei käynyt tuon pahemmin, tuossakin on jo aivan liikaa! Pikaista paranemista ja helliä halauksia!

  VastaaPoista
 23. Puhallan pipeihin taalta kaukaa!!! Tsemppia. Ystavat kelluttaa <3

  VastaaPoista
 24. Voi Peppi! Hyvä että sinulla on siellä ihania ihmisiä ympärillä pitämässä huolta. Enkelit matkassa. Rakkaita ja parantavia ajatuksia täältä pakkasen keskeltä.

  VastaaPoista
 25. Voi kauhistus! Oli kyllä onni onnettomuudessa ja eväät paljon suurempaan onnettomuuteenkin olivat olemassa. Onneksi ei kuitenkaan pahemmin käynyt. Jaksat olla mieleltäsi kuitenkin noi positiivinen, tsemppiä ja paranemisia! :)

  VastaaPoista
 26. Täällä myös vakilukija sai kyyneleet silmiin.
  Oon niin onnellinen että lempibloggaaja ja noin upea ihminen on kunnossa, muista levätä. Ja oot kyllä tosi vahva ihminen <3 IHANA!
  Tsemppiä sinne täältä Tampereelta, paljonpaljon ja nauti olostas kivuista huolimatta. <3

  VastaaPoista
 27. Voi ei Peppiiii! Mullekin tuli itku!! :( Hirveesti voimia!♥

  VastaaPoista
 28. Voi kauhistus!!! Onneksi kuitenkin selviset noinkin vähällä kun ajattelee miten pahasti olis voinut käydä. Sulla oli enkelit matkassa. Pidä huolta itsestäsi. Hyvää joulua sinne kauas.

  VastaaPoista
 29. HUI! suojelusenkelisi oli ahkerana ja paranemisia sinulle, fyysisesti ja henkisesti ! ♥

  VastaaPoista
 30. Hui kauhee, ku näytti (ja kuulosti!) pahalta! Sydän pomppas kurkkuun jo pelkästä otsikosta ja kyllä on ikävästi käyny, melkein itku meinas itellekki tulla tota videoo kattoessa. Onneks ei oo kuitenkaan mitään ton vakavampaa seurausta tosta kokemuksesta tullu, oli kyllä varmasti ihan hirvee ja pelottava tilanne!:(
  Mut kovasti paranemisia täältä!<3

  VastaaPoista
 31. Tosi kurja kuulla, että heti alkuun pääsi käymään tollanen takaisku :( Toivotaan, että kivut helpottaa pian <3

  VastaaPoista
 32. apua.. onneks ei käyny yhtään pahemmin, koska toikin on paha. Ihana kuulla,että (kaikesta huolimatta) oot onnelinen ja voit hyvin muuten.
  Itse kaaduin kesällä puita lisäillessä mökkikiuasta vasten joka poltti käteen 2 asteen palovamman. oli ihan hel***** kipee, mutta aloe vera voide autto. jos löydät sieltä ihme kaupungista sitä niin kokeile!..
  voimia..

  VastaaPoista
 33. voi peppi,multa pääsi itku! onneks ei käyny mitään pahempaa ja hymyilet vielä ihanaa hymyäs,vaikka sun elämä näytti nurjan puolen!

  paranemisia ja pusuja sulle! :-)

  VastaaPoista
 34. Onneksi ei vammat olleet niin suuret.

  Paranemisia ja voimia.

  Peppi, oot ihana!

  VastaaPoista
 35. Hui kamala, onneksi selvisit nuinkin "vähällä" ja ei levinnyt hiuksiin!
  Voin vain kuvitella mitkä kivut, ei tarvitse tulla kuin pieni palovamma sormeen kuumasta pellistä tai muusta vastaavasta ja jo se kirvelee tunnin!
  Sormet ja palovammat eivät aiheuttaneet minulle puitatusta, mutta ne mainitsemasi jaloissa palavat sukkikset taitaa tulla ensiyönä uniin x.x

  Paranemisia ja jaksamisia!!

  VastaaPoista
 36. Huuuui, kamalaa!

  Onneksi oot kunnossa!

  VastaaPoista
 37. Aivan kauheaa.. Pikaista paranemista yhdelle lempibloggaajista<3

  VastaaPoista
 38. Onneksi et ole pahemmin vahingoittunut!
  Todella paljon paranemisia sinne ja nauti unelmastasi kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 39. Pikaisia paranemisia!!kauhea onnettomuus, myös henkisesti, onneksi olet vahva etkä ole yksin. Voimia!!!!

  VastaaPoista
 40. voi ei peppiii, voimii ja paranemisii sulle ! ♥

  VastaaPoista
 41. En yleensä kommentoi, laiskuuttani, mutta nyt kyllä täytyy. Tuntuu varmasti uskomattomalta ja epätodelliselta. Onneksi osaat puhua asiasta avoimesti (jopa näinkin julkisesti) niin saat käytyä asiaa läpi. Voi olla, että jotkut tunteet nousevat pintaan vielä paljon myöhemmin. Niinkuin sanoit, ehkä tällä oli tarkoitus. Mutta aika rankka alku tosiaan ja toivotan jaksamista kipujen kanssa ja tsemppiä jatkoon. Sulla on vielä paljon ihania asioita edessä siellä :)

  VastaaPoista
 42. voi ei =(((( kuulostit niin itku kurkussa olevalta että shokki tästä vähän tuli !! voimia !

  VastaaPoista
 43. Voi toista! Sulla tais kyllä olla parikin suojelus enkeliä matkassa ja onneksi selvisit vähällä!
  Tsemppiä sinne ihan oikein teet kun elät unelmaasi! :)

  VastaaPoista
 44. Muistahan rasvata nuita rakkuloita ahkerasti, jotta ne ei puhkea ja tulehdu niin helposti. Nimim. kokemusta on :)

  VastaaPoista
 45. ou nou. tuli kyyneleet silmiin ja kylmät väreet. pysäytti todellaki tän joulusäheltämisen.

  toivottavasti paranet pian! <3
  jaksamista! onneks sulla on ihania ystäviä!

  VastaaPoista
 46. veti aika sanattomaks :o en voi ees kuvitella millanen tilanne se on ollut. voimia sulle ja pikaista paranemista!<3

  VastaaPoista
 47. hui kauheeta, mulla tuli oikeen kyynel silmään kun katsoin videotasi. paranemisia♥ Miten sua sit oikeen hoidettiin sairaalassa ja voisitko tehdä toisen postauksen tästä ja ottaa kuvan sun jaloista ja silleen.

  VastaaPoista
 48. Voi, apua, tuo on ollut varmasti aivan järjettömän pelottavaa!! Oon itsekin muutama vuosi sitten saanut toisen asteen palovammat,tosin kiehuvasta vedestä joka kaatui jalan päälle, joten tiedän myös kuinka kovin kivuliaita nuo vammat on! Onneksi sulla tosiaan oli suojelusenkeli katsomassa perään, ettei sattunut mitään pahempaa. Hurjasti parantavia ajatuksia sinne!

  VastaaPoista
 49. HYI KAUHEE! Luojan kiitos, ettei sulle käyny pahemmin! <3
  Varmasti rankkaa paitsi noiden fyysisten vammojen kanssa, mutta myös henkisesti. Oot varmasti tosi järkyttyny. Hirveesti voimia ja jaksamista! <3

  VastaaPoista
 50. Tuli kyllä kyyneleet silmiin, kun vielä itsellä ystävä menehtynyt tulipalossa ja tuli tästä tapauksesta niin hyvin mieleen. Paranemisia ja jaksamisia sinne päin ja onneksi ei käynyt pahemmin! :)

  VastaaPoista
 51. Kiitos kaikki tuesta ja ymmärryksestä. <3 Mä kyllä pärjään täällä, onneks voin olla vaan kotona ja kuunnella hyvää musiikkia samalla kun vaihtelen siteitäni ja rasvailen palovammoja. :D

  Yks anonyymi: Mun jaloissa ei ole mitään ja se tässä hulluinta onkin. Mun sukkahousut palo ihan poroiksi ja jaloissa yks pieni millin kokonen reikä ihossa vain, ei mitään sen kummempaa. En usko tekeväni tästä toista postausta, haluan unohtaa tapahtuneen pian. :)

  VastaaPoista
 52. Voi Peppi, paljon haleja täältä Suomesta ja voimia parantumiseen! :)

  Tällaset kamalan ikävät onnettomuudet aina pysäyttää ja havahduttaa, miten ainutlaatusta ja ihanaa elämä on. Mä itse ainakin välillä vain oletan, että kaikki pysyy ikuisesti ennallaan ja että mitään pahaa ei koskaan voi osua just mun kohalle. Helposti unohtaa, ettei terveys, ystävät ja rakkaat oikeasti ole itsestäänselvyyksiä. Siks pitäiski muistaa nauttii jokaisesta hetkestä, koska ikinä ei voi tietää, millon kaikki hyvä päättyy niin kauheelta kun se kuulostaakin. Tässä mulle ainakin vielä opittavaa :)

  Iso kiitos vielä teille molemmille moretoloven tytöille innostavasta ja kannustavasta blogista!

  idaa

  VastaaPoista
 53. Hui kauhee :0

  Suuri kiitos varmasti kuuluu myös kämppiksillesi, jotka osasivat toimia tilanteessa hyvin. Itse en olisi osannut.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 54. Oooieeei! :( onneksi ei kuitenkaan sulle käyny pahemmin tässä! voimia ja jaksamista sinne suuntaan todella paljon <3

  VastaaPoista
 55. apua mä en pysty omalla läppärillä kattoo tota videota eli mitä on käynyt?! :-( paranemisia sinne kuitenkin!

  VastaaPoista
 56. kamalaa!! :( mutta todellakin onni onnettomuudessa. se mikä ei tapa vahvistaa ;) ihanaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
 57. hui että. Ihan sanattomaksi veti että noinkin pienestä voi koitua jotain noin läheltä liippaavaa... : ( ♥ Onneksi ei käynyt pahemmin sulla on onni matkassa < 3

  VastaaPoista
 58. voi kauhia! mulla tuli kyynel silmään ko videota kattelin, onneksi ei sattunu tuon pahemmin vaikka jo yksinään nuo näyttää niin kivuliaalta. parane pian! <3

  VastaaPoista
 59. Ei herranjumala multa vaan pääs hirvee itku. Suurimmaks osaks siitä miten kauheaa toi on, mutta myös siks että olin just itse valittamassa päässäni jostain niin turhista asioista niin tää jotenkin hetkautti että miks murehdin niitä, kun täytyis olla onnellinen, ettei ole käynyt esim. jotain tollasta. Pisti siis ajattelemaan.

  Voimia, sä pärjäät kyllä! ♥

  VastaaPoista
 60. voi kamala, luojan kiitos oot kunnossa! Oot mun idoli tuolla positiivisuudella ja myönteisellä elämänasenteella mikä sulla on. Sulla on paljon suojelusenkeleitä matkassa! Paljon voimia ja haleja kaiken sen kivun keskelle ja tsemppiä sinne :)

  VastaaPoista
 61. Tiedän tunteen mitä palovammat aiheuttaa. Aikanaan kaadoin kiehuvat vedet omaan syliin.

  Onni onnettomuudessa sinulla, lopputulos olisi voinut olla myös muuta. Jaksamista kera särkylääkkeen ja huom. rasvalappujen!!

  VastaaPoista
 62. Voi Peppi!! Hirveesti tsemppihaleja, semmosia, jotka ei satuta sua! ♥

  Onneks ei tosiaan käyny niin pahasti kuin olis voinu.

  Voimia ja kivunsietokykyä!

  VastaaPoista
 63. eiii ihan kauheeta )): todellakin oli onni mukana. paranemisia

  VastaaPoista
 64. Hei Peppi!

  Harvakseltaan kommentoija haluaa tälläsen pysäyttävän postauksen jälkeen toivottaa sulle pikaista paranemista ja jaksamista. Tää kokemus on tehny susta varmasti jo nyt vahvemman ihmisen! Pidä sun asentees :)

  VastaaPoista
 65. Nyt kyllä pääsi itku kun katoin ton videon :/ Ihan kamalaa! Tosi paljon haleja ja paranehan pian! <3 En pysty edes kuvittelamaan mimmoset kivut noin isoista palovammoista tulee kun pienetkin palovammat on aina niin kipeitä! :/

  Terveisin vakkarilukija, joka ei melkeen koskaan kommentoi.

  VastaaPoista
 66. Voi sua<3 meinas itku tulla kun katoin ton videon. Onneks ei käyny pahemmin! Koita jaksaa, ja parane pian. Paljon haleja täältä suomesta<3

  VastaaPoista
 67. Voi sua<3 meinas itku tulla kun katoin ton videon. Onneks ei käyny pahemmin! Koita jaksaa, ja parane pian. Paljon haleja täältä suomesta<3

  VastaaPoista
 68. HUI kun pelottavaa!
  Onneksi ei käynyt pahemmin.. Tuommonen kokemus kyllä jää mieleen ja saa näkemään asiat ihan uudessa valossa.
  Paljonpaljon jaksamisia sinne!!

  VastaaPoista
 69. Hui kauhistus, onneks ei käyny ton pahemmin, vaikkei toikaan kivaa oo. Tosiaan sulla on ollu suojelusenkelit matkassassa, ja onneks oli kämppis heti auttamassa! Voimia ja paranemisia<3

  VastaaPoista
 70. Hui kamala! Onneks ei käyny pahemmin! Toivottavasti paranet pian ja jatko sujuis ilman ongelmia :) Paranemisia!

  VastaaPoista
 71. voi ei, ihan hirveetä! tosi ikävää että tapahtuu sun uuden seikkailun alkuvaiheessa ja just ennen vuoden jännittävintä ja ihaninta juhlapyhää mut oot kyllä IHAILTAVA ja INSPIROIVA kun et lannistu! GO PEPPI! sulla on paljon hyviä ystäviä selkeästi, myös täällä suomessa näitä tuntemattomia virtuaaliystäviä! :) varmasti ihan kaikki, kuten myös minä, toivoo että paranet mahdollisimman pian ja että kivut helpottaa äkkiä. onneks ei käyny pahemmin (vaikka tääkin on musta jo aika järkyttävän paha, ei ihme jos oot vähän shaken) ja pystyit edes tän videon tekemään, ihailen tätäkin miten jaksat silti meillekin ilmottaa et mitä on tapahtunut, such dedication!

  Peppi, oot idoli. :)

  VastaaPoista
 72. Hui kauhistus minkälainen alku unelman valloitukselle.Ihan itselläkin tuli kyyneleet silmiin,kun voi vaan kuvitella kuinka tuo on säikäyttänyt..mutta hirveesti tsemppiä,lepoa ja särkylääkkeitä sinne rapakon toiselle puolelle..kyllä sä vielä kerkeet vaikka mihin! <3

  VastaaPoista
 73. Tällaisista asioista palautuu helposti elämään hetkessä ja miettimään oikeasti että miten pienestä kaikki voi olla aina kiinni - siksi pitäisi elää hetkessä niin kovin kuin pystyy ja lakata murehtimasta ja jossittelemasta turhia. Elämä voi olla joskus ihan liian lyhyt sellaiseen.

  Onneksi ei käynyt mitään tuon pahempaa eikä liekit päässeet tekemään tuhoja tuon enempää ja esimerkiksi hiuksiin asti.

  Paranemisia, helliä halauksia ja hyviä hetkiä elämääsi :).

  VastaaPoista
 74. Kauheeta!!! Paranemisia sinne, sä selviit siitä ja paranet entistä ehommaksi kuhan vaan uskot itteesi :)

  VastaaPoista
 75. Voi, onneks ei käynny kuitenkaan ton pahemmin, vaikka pahasti kävikin! Paranemisia ja kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 76. oh no peppi!! onneks ei käynyt pahemmin vaikka pahasti kävikin!

  Nyt, kun tosta toivut niin jatkat sitä NY:n vallotusta entistä ehompana! Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 77. Hyi hirveetä. Täälläkin tuli kyyneleitä oikein kunnolla, onneks selvisit "vähällä" (palovammat ei kyllä näyttäneet ihan vähältä, mutta kuitenkin.) Onneks et ollut yksin kotona vaan oli apu lähellä ja onneks et jähmettynyt paikalles vaan osasit toimia. Ja onneks sun kauniit kasvot on yhä sun kauniit kasvot. Huihuihuihyi :'(

  Hurjasti halauksia. <3

  VastaaPoista
 78. ...pitää vielä lisätä, että juo paljon vihreää teetä, se auttaa jotenkin ton ihon palautumisen kanssa.

  VastaaPoista
 79. Voi Peppi! Täälläkin pääsi itku kun katsoin videosi, ihan kamala juttu! Palovammat, niin suuret kuin pienetkin, on aina ikäviä ja varsinkin noi sun kädessa olevat rakkulat rajoittaa toimintaa varmasti aika paljon :( pikaista paranemista sinulle, onneksi oot niin optimistinen ja selkeästi selviytyjätyyppiä!

  VastaaPoista
 80. i'm so sorry that you got hurt. your injuries look quite painful.

  because i only speak english, i can not understand your video and have no way of translating it.

  could you please post a brief description on your blog so google can translate it.

  or, even better... respond to my comment in english.

  i hope you get well soon.

  janie

  VastaaPoista
 81. peppi kuule, musta tuntuu että susta tulee ihan älyttömän hyvä äiti.

  -pikku myy

  VastaaPoista
 82. Hei,

  kynttilöiden kanssa saa todellakin olla varovainen! Juuri kun vielä sinne muutit niin tollanen tapahtuu. Ehkä se tarkoittaa että nyt pitää ottaa rauhallisemmin. Paranemisia ja voimia! <3

  VastaaPoista
 83. Voi ei! Onneks ei käynyt pahemmin! Koita parantua ja tsemppii sinne:)

  VastaaPoista
 84. Voi ei :< Onneksi ei pahemmin käynyt! Voimia sinulle♥

  VastaaPoista
 85. Oi ei :( Tämä pisti kovasti mietityttämään. Voimia parantumiseen!

  VastaaPoista
 86. Hei Peppi <3 Et usko kuinka toi sun video kosketti mua. Olit niin herkkä ja kun puheuit tapahtumista, niin mua alkoi itkettämään. Uskon, että toi on ollut ihan kauhea kokemus ja siksi oon onnellinen, että oot kunnossa. Toi video oikeesti sai miettimään omaakin elämää ihan erilailla. Mä aina stressaan tulevaa ja mietin koulujuttuja jne. Mut oikeesti, ei mun kantsis murehtia, vaan elää unelmaani, pitää ittestäni huolta sekä olla mun rakkaitten kanssa. Itseasiassa juuri eilen illalla äiti oli laittanut mulle kynttilöitä palamaan ja kun oli menossa nukkumaan, niin meinasin ihan kokonaan unohtaa sammuttaa ne. Ehdinkin vähän aikaa jo nukkua ennen kuin heräsin ja ruepsin miettimään, että mikähän tärkeä asia nyt jäi... Siinä rupesi kyllä oikeesti kanssa miettimään. Mut mulla ei ollut lähelläkään tommonen tilanne, mitä sulle tapahtui. Noi palovammat näytti pahoilta ja kipeiltä, nyt vaan annat itelles aikaa parantua ja hoivaat ittes kuntoon, joohan? :) Olet aivan ihana Peppi, kiitos kun muistutit kuinka tärkeätä tää meidän elämä on ja kuinka tärkeätä on pitää ittestään huolta! Paljon parantavia halauksia ja ajatuksia! onneksi sulla on siellä ihania ja tärkeitä ihmisiä, jotka pitää susta huolta ja muistuttaa kuinka ihana oot<3

  VastaaPoista
 87. Voi kamala. Ei oikein mitään osaa sanoa, kun ihan kauhuissani videota tuijotin. Tietysti pikaista paranemista ja mä ajattelinkin, että jos tää tarina auttaisi...

  Mä näin viime yönä unta sekä Peppi susta että Mimmistä. Mä olin tullut Tampereelta Helsinkiin ja te molemmat olitte siellä ja me oltiin jotenkin TOSI hyviä kavereita. Aluks hengailun sun kanssa tosi paljon ja veit mut syömään sushia (joo ekan kerran elämässäni) ja mä sit jotenkin ihastuin siihen ja sä olit että "tiesintiesintiesin".

  Sit alko tulla ilta ja te veitte mun Mimmin kanssa (se tuli mukaan tässä vaiheessa kun oli ollut Pojan kanssa) jonnekin räpäytysklubille. Siellä esiinty ensin Ke$Ha (miksi?!) ja sitten HEVISAURUS (MIKSIMIKSI). Mutta lopulta lavalle tuli Tinie Tempah ja se tunnelma nousi ihan kattoon. Sitten sä pakotit mut tanssimaan Axl Smithin kanssa ja selitit vaan, että "se on tosi mukava, vaikka tanssiikin nopeesti".

  Se ilta oli sit aika äkkiä kuitenkin ohi ja aamulla heräsin Mimmin porukoiden (?) luota. Se oli sellanen järkyttävän iso palatsi ja Mimmi esitteli kaikkia vaatteitaan ja mä olin ihan fiiliksissä. Kuitenkin bileillan jälkeen mun piti mennä suihkuun ja en meinannut löytää sitä. Lopulta Mimmi neuvo mut jonnekin alakertaan (vaikka olin huomannu, että keskikerroksen suihkussa olis ollu TIGIn shampoota) ja sieltä löytykin sit allasosasto suihkuineen. Paitsi se suihkuosasto olikin jonkun yleisen uimahallin suihkuosasto. Sit heräsinkin, ku siellä alko soimaan joku hälyytys (eli mun herätyskello), koska kaikkien oli poistuttava sieltä, kun Mimmin porukoitten hyväntekeväisyyskylpyläaika oli lopussa :D

  Ihan pienen sekava uni, mutta siinä koko ajan oli tosi hyvä fiilis ja teidän kanssa oli hirmukiva olla kavereita :)

  VastaaPoista
 88. Voi mäkin täällä katsoin vedet silmissä koko videon, oot ihanaihana ja PALJON parannushaleja sulle! <3

  VastaaPoista
 89. Kaikki kommentoi miten toi on hirveää ja niin onkin. Uskon,että kaikella niin hyvällä kuin pahallakin on joku tarkoitus. Ehkä tarkoitus pysähtyä ehkä tarkoitus mitä ei vielä näe kuin vuosien päästä. Itse olen paljo sairastunu kaikenlaista niin siksi tämmönen ajatus. Paranemista <3 halauksin yksi blogin lukijanne

  VastaaPoista
 90. Voi ei, ihan kamalaa! Oliko sun hame jotain tekokuitua, joka syttyy helposti? Onneksi sait apua ja toivottavasti paraneminen sujuu hyvin. Onni onnettomuudessa, ettei sun kasvot palaneet. Tuli kyllä ihan tosi järkyttynyt olo kun katoin tota videoo, mä luulin ikävä kyllä aluksi että se on vitsi (sori!) mut oli pakko uskoa kun näytit niitä vammoja :(

  Kaikkea sitä tapahtuukin, nyt keskity vaan rauhassa paranemiseen ja pitää itsekin muistaa olla tosi varovainen kynttilöiden kanssa! Voimia! <3

  VastaaPoista
 91. ..Näin vähän asiaa poiketen. laittakaa ihmeessä enemmän videopostauksia, missä siis ite puhutte jne..

  VastaaPoista
 92. Itku tuli täälläkin :/
  Mieletöntä miten positiivinen jakssat silti olla, voimia ja paranemisia sinne! <3

  VastaaPoista
 93. Voi ei apua Peppi, onneksi oli enkeli olkapäällä suojelemassa. Ihana nähdä videolta että oot kunnossa, toivottavasti joulu vie pahimmat kivut menneessään <3

  VastaaPoista
 94. Apua, kamalaa! Vedin täällä heti pienet sympatiaitkut. Onneksi ei sattunut mitään vakavampaa!

  Voimia paranemiseen ja pidähän huolta itsestäsi! :)

  VastaaPoista
 95. Todella kauheeta! paljon paranemisia ja tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista
 96. mulle tuli ihan kauheen paha mieli ku katoin ton videon =( oon kuitenki niiiiiiiin onnellinen ettei käyny pahemmin!!

  koita kestää kivut ja paljon paranemisia<3! ja hyvää joulua peppi !<3

  VastaaPoista
 97. VOIMIA JA PALJON HALEJA <3

  Onneks selvisit.. Pelästyin todella paljon kun katsoin videosi!!

  Itselläni paloi muutama vuosi sitten jalkapöydät ja tiedän miten kivuliaita palovammat ovat.. sitä ei pysty ymmärtämään ennen kuin itse joutuu kokemaan jotain niin kauheeta. Mitkään särkylääkkeet eivät poista sitä kirvelyä ja polttelelua :(

  Parane pian.. kaikki kääntyy vielä paremmaks <3

  Hyvää ja rauhallista joulun odotusta :)

  Me kaikki fanit olemme tukenasi ja olet ajatuksissamme!

  Halauksin, Bella

  VastaaPoista
 98. Hui, kun tuli heti itku, kun näki ja kuuli, mitä sulle on tapahtunu. Eilen tuli C.S.Ista se jakso, jossa on niitä palaneita ihmisiä ja mietin, miten hirveää se olisi ja nyt sulle oli sattunu noin. Onneks sulle ei käyny niin kuin niille. Voimia parantumiseen ja kivun kestämiseen <3

  VastaaPoista
 99. Hui kamala! Todella hyvä tuuri sulla kävi, ois voinu todellakin käydä pahemmin.. Kovasti paranemisia sinne kauas, onneksi sulla on siellä ihmisiä apuna. :)

  VastaaPoista
 100. Hui kamala! Pysäytti ja hieman järkytti toi video. En voi edes kuvitella, miten järkyttävää ton on täytynyt sulle olla. Mutta onneksi olet kunnossa ja selvisit noin "vähällä", vaikka näytti kyllä pahoilta nuokin palovammat. Tosi ikävä aloitus sun unelman toteuttamiselle! :( Mutta onneksi sulla on siellä ihania ystäviä ja ihailtavaa toi sun positiivinen asenne tällaisessakin tilanteessa! Hirmuisesti voimia, jaksamista ja pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
 101. ku katoin tota videoo, ni mulla tuli itelle semmone, et mitä jos itelle kävis tollee..

  mutmut peppi, sulle paljon paranemisia ! <3

  VastaaPoista
 102. Moi! tiedän yhen pojan joka palo tosi paoli samassa koulussa joskus ala-aste iässsä) kun oli syttyny vaatteet palaan jouluna. meni koko vartalo ja naama ihan tunnistamattomaks. on varmaan kamalaa mut onneks ei käyny kuitenkaan ton pahemmin. tsemppiä vaan paranemiseen ja hyvää joulua kaikesta huolimatta:)

  VastaaPoista
 103. voi perkele peppi. sä oot ihan uskomaton puhuja ensinnäkin koska harva ihminen saa mut kyyneliin, ja jumalauta sä oot kaunis tollasella au naturel-meiningillä, oot niin kiitollisen ja aidon olonen ihminen etten oo toista nähny.

  ei sanat riitä.

  VastaaPoista
 104. voi ei, kamalaa miten noin voi kenellekkään käydä ! : <
  pikaisia paranemisia täältä suomesta, ja isoiso voimahali aivan ihanalle tytylle ♥ : >

  ps. sulla on aivan järettömän kauniit silmät : >

  VastaaPoista
 105. Kauheeta :s Mun poikaystävälle kävi vähän aikaa sitten melkein samanlainen juttu kun se oli tekemässä ruokaa ja sitten se ei vahtinut sitä kattilaa missä oli oljyä.. Ja seuraavan kerran kun se katto sinne liedelle päin se kattila oli tulessa ja sit se tietty paniikissa vaan heitti sen kattilan lavuaariin ja vettä hanasta.. Ei kovin hyvin käyny, kaikki ne lieskat tuli suoraan sen naamaan, sillekkin tuli tommosia rakkuloita käsiin, mut jostain kumman syystä naama säästy, vähän hiukset vaan palo..

  Take good care of yourself <3

  VastaaPoista
 106. Hui kauheeta! Onneks sulle ei käyny ton pahemmin! Parane pian! Sulla on ihanat silmät <3

  VastaaPoista
 107. niin paljon voimia sulle, aivan järkyttävän kamalaa tommonen! pistää miettimään, että todella täytyy olla varovainen kynttilöiden kanssa.

  VastaaPoista
 108. hui! video oli tosi pysäyttävä ja koskettava. hyvä, että selvisit noin vähällä, vaikka noikin näytti tosi pahoilta! parane pian :)

  VastaaPoista
 109. Pikaisia paranemisia... Onneksi oli onni onnettomuudessa. <3

  VastaaPoista
 110. Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
 111. parane pian! video pisti kyyneleet silmäkulmiin :'( vedä kuitenkin newyork kunnialla loppuun, unelmaasihan elätkin!

  VastaaPoista
 112. Hui, pelästyin ku luin ton otsikon ja video oli tosi pysäyttävä:oo sulla oli suojelusenkeli matkassa!! Ihanaa ku oot kunnossa, vaik noi palovammat on kipeitä..mut eivät onneksi pysyviä:) Nauti olostas siä kuitenkin vaikka kynttilöitä kammoaisit ton jälkeen, ihanaa ku sulla on siäki nii paljo hyvii ystävii ja suomesta isot halit sinne<3

  VastaaPoista
 113. Hui :o
  Onneks ei käynyt pahemmin, vaikka meinas mullakin itku tulla ku näytti silti pahalta ku itelle ei oo käyny mitään noin pahaa. (kop kop kop)
  Paramisia ja voimia :)

  VastaaPoista
 114. apua, rupesin melkeen itkemään kun tota videoo katoin.
  onneks oot elossa ja ainakin melkein kunnossa, voimii sulle : )

  VastaaPoista
 115. Huikamaala ;o
  Eka luulin vaan, että sun hameesi on palanu, mutta säikähdin tosi pahasti ku jatkoit! Sulla oli hirmuisesti onnea matkassa! Koita parantua ja take care!
  Ps. Sulla on iiiihanat silmät!

  VastaaPoista
 116. Voi kauheeta!! D: onneks sulle ei käyny ton pahemmi! paranimisia sulle <3 ja toivon todellaki että oli se viimene kerta ku käy mitää tommosta sulle :(

  VastaaPoista
 117. Hui kamala! Alkoi ihan itkettämään, ku katoin tota videoo. Onneks ei käyny tosiaan käyny pahemmin. Pikaista paranemista! ♥

  VastaaPoista
 118. Peppi rakas!!! Ihanaa ettei käynyt pahemmin, vaikka tuossakin on varmasti ihan tarpeeksi. Voisin kuvitella että mulle kävisi jotain tollasta. Olin tosi järkyttynyt ja halusin vain kertoa että teidän blogi on tosi tärkeä mulle ja vaikken ole koskaan kumpaakaan tavannut, niin tunnutte kuin ystäviltä sinä ja Mimmi. Parane pian ja huolella ja elä unelmaasi, olet sen ansainnut :)

  -Fellu-

  VastaaPoista
 119. Kauhiata! Koita ny vaan parantua :) haleja Suomesta!

  VastaaPoista
 120. Voi ei! :( Paljon parenemisia ja toivottavasti tuskaloppuu noista palovammoista!!!!! ♥

  VastaaPoista
 121. hui kauheeta :/ koita parantua ja hyvää joulua

  VastaaPoista
 122. voi pieni peppiii, oot tosiaa onnekas et sullon ihanii ystävii ympärilläs ja ettei sattunu pahemmi myös omistat oman suojelusenkelin joka autto sua tossa tilanteessa ! ihan kamalaa, sydän hyppäs kurkkuu ku ton otsikon luin :s ja itkuki melkei tuli, MUT VOIMIA JA PARANTUMISIA SULLE SINNE NYKIIN =)=) ♥ !

  VastaaPoista
 123. TOI VIDEO EI NÄY MULLE, MITÄ ON TAPAHTUNU?!?!?!?!?

  VastaaPoista
 124. oi eeei! Haleja ja voimia sinne <3 pysäytit mutki miettiin elämää ja sen ihanuuksia ja kiitokset siitä :) Täytyy muistaa varottaa kaikkia noista kynttilöistä :S VOIMIA ♥

  VastaaPoista
 125. Hyi kamala! Onneks ei sattunut yhtään pahemmin, vaikka toikin on jo aika paha! :S Jaksamisia!!!!!!

  VastaaPoista
 126. voi hirveetä. ): pikaisia paranemisia peppi! <3

  VastaaPoista
 127. Ihan kauhea olo tuli tuota videota katsellessa, ihan hirveetä! Ihanaa, että ei käynyt pahemmin, mutta voi että huhhuh. Hirveästi voimahalauksia <3

  VastaaPoista
 128. Enkeleitä sinne kauas <3

  Oot yks vahvimmista naisista mitä tiedän ja ihailen sun rohkeutta ja itsevarmuutta tällasissakin tilanteissa!

  VastaaPoista
 129. hei pikaisia paranemisia sinulle (::

  VastaaPoista
 130. Sulla oli suojelusenkeli mukana!<3 Onneksi ei käyny tosiaan pahemmin. Voimia sulle, ja lepää paljon, jotta paranet pian:)<3

  VastaaPoista
 131. Voi Peppi! Parane pian! Onneksi ei kuitenkaan pahemmin tapahtunut,vaikka kyllähän minä videon katselun aikana itkin...Itsekkin aina jään miettimään miten kaikki olisi voinut vielä pahemin käydä, kun kohellan ihan 24/7.

  VastaaPoista
 132. Voi eii.. :( Voimia sulle! :)

  Mä oon täällä kanssa potilaana, solisluu poikki liikenneonnettomuuden takia..

  VastaaPoista
 133. Oi vitsi, mä aloin ihan itkee kattoessani tota videoo. Onneksi ei käynyt pahemmin :)

  Voimia sulle hirmusesti♥!

  VastaaPoista
 134. Voi ei! Ihan kauheeta, mut tärkeintä on tietty se et sä oot kuitenki hengissä! <3 Jaksamisia!

  VastaaPoista
 135. Voi ei peppi!! Onneks ei kuitenkaan käyny pahemmin ja oot ihan hengissä ja niin edelleen!! muista jatkossa olla varovainen kynttilöiden kanssa ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 136. ensin olin laittamassa tähän kaikkea että "voikamalaahirveää eiiii voieieieiei" mutta eihän sellainen auta mitään. olen vain kamalan iloinen että olet kunnossa. <3 elämässä voi tapahtua niin pahoja ja kamalia asioita, onneksi säästyit siinä mielessä "ehjänä" että mikään ei kai jää kovin pysyväksi. voimia parantumiseen kovasti! ja ehkä tämän jälkeen nykkikin näyttää vielä kauniimmalta, kun ymmärtää että on elossa nähdäkseen sen kaiken. olet ihana.

  VastaaPoista
 137. Siis voi ei! Kauheeta :/

  Parane pian Peppi! Tsemppiä tosi tosi paljon täältä Suomesta,
  haleja!

  VastaaPoista
 138. voi raukkaa!! :( onneksi selvisit hengissä. <3 varmasti ihan _järkyttävän_ pelottava tilanne. hienoa että pystyitte kuitenkin kaverin kanssa pelastamaan itsesi shokinkin vallassa.. ja onneks kaverisi oli mukana! :)
  parane pian!! <3

  VastaaPoista
 139. ihan kamala juttu! onneksi tosiaan selvisit hengissä. kyyneleet tuli silmiin ku katoin tota videoo ;_;
  paranemisia!

  (ps, voice on kirjottanut asiasta: http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=22364&ref=uutisboksi
  sattui silmään ku selailin voicen uutisia..)

  VastaaPoista
 140. voimahaleja sinne kauas !
  ja tosi kivaa joulua.
  <3

  VastaaPoista
 141. Hui kamalaa, onneks ei pahemmin käyny. Paranemisia paljon sulle!! :)

  VastaaPoista
 142. Suojelusenkeli oli sun lähellä onneksi <3 Ymmärrän sua ja tiedän tuon tunteen kun on 2. asteen palovammoja, voimia ja enkeleitä sinne toiselle puolelle maapalloa!

  Paljon terkkuja ja haleja täältä kylmästä suomesta! :)

  VastaaPoista
 143. Paranemisia! Onneksi sulla on jo tukijoukkoja sielläkin päässä vaikka tuossa tilanteessa olisikin varmasti mieluummin kotona. :(

  VastaaPoista
 144. voi eii peppii :( koita pärjätä ja onneks ei käynyt pahasti !
  alotin ihan vähän aika sitten lukemaan teijän blogia, joten en tiedä paljon.
  -teetkö töitä siellä nykissä ? jos, niin mitä ?
  -voitko pliispliis tehä kämppäpostauksen ? olis tosi kivaa !

  pärjäile vammojes kanssa<3

  VastaaPoista
 145. apua nyt en tiiä mitä sanoisin koska kaikki tuntuu hokevan vaan samaa, mutta tosi kamalaa ! en voi kuvitella sun tuskia kun oon ite ollut tollasten onnettomuuksien, pienten ja isompien kans tosi onnekas eli kokemusta ei oo yhtään, mutta PARANEMISIA JA HALEJA ! ♥ ole varovainen mutta nauti elämästä siellä ja muista nyt parantua kunnolla ja rauhassa niin sitten ei myöhemmin tarvi uudelleen jäädä sängyn pohjalle tai missä ootkaan ! oli tosiaan onni onnettomuudessa sulla ja paljon ihania suojelusenkeleitä siinä mukana kyllä. ite pelkään ihan hirvittävästi tulipaloa ja muuta, mulle on sanottu että oon varmaan ollu sellasessa viime elämässäni koska säikyn tosi paljon kaikkia pieniäkin tapaturmia vaikkei tulipalo olisi edes lähellä, joten en voi kuvitellakaan miten PANIIKISSA itse olisin tuossa tilanteessa enkä todellakaan tietäisi mitä tehdä. olit rohkea ja onneksi oli ihania ihmisiä ympärillä! voimia ja hyvää joulua sinne tosikauas ♥

  -sonja

  VastaaPoista
 146. Voi ei, jumbojetillinen voimahaleja sinne! Sun asenne ja susta huokuva kiitollisuus elämästä ja läheisistä on ihanaa seurattavaa. Alä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot! <3

  VastaaPoista
 147. Voimia! Kyllä se siitä, vaikka nyt tietty koskee ja reissu jatkuu taas kohta upeana. :)

  VastaaPoista
 148. Peppi rakas, pikaista paranemista. Hurja onnettomuus, mutta on ihana kuulla, etta susta pidetaan siella kaukana maailmallakin huolta, vaikka boin pahasti on paassyt kaymaan. Onni onnettomuudessa, ettei kaynyt pahemmin. Paljon hellia haleja ja voimia! Olet ajatuksissani! <3

  VastaaPoista
 149. herranjestas! onneks ei käyny pahemmin. hirveesti voimia sinne! :) <3

  VastaaPoista
 150. Hei vähänkö kauheeta, ihan kyyneleet tuli silmiin )=

  Paranemisii ja voimii sulle <3<3 Pidä hauskaa silti, koht oot taas yht upeen ku ennenki <3

  VastaaPoista
 151. En oo aiemmin kommentoinu, mutta nyt on kyllä pakko sanoa et kaikkea hyvää ja hurjan paljon voimia New Yorkiin. Oon lueskellut teidän blogia jo aika kauan, mut nyt tuli semmonen hetki et haluan kommentoida. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, oon tosi onnellinen et teidän kaltaisia ihmisiä on olemassa. Mä tuun aina hyvälle tuulelle ku luen teidän juttuja ja oon oikeesti sitä mieltä, että ootte mielettömän hienoja ihmisiä. Tuotte varmasti iloa, toivoa, onnea ja hyvää tuulta muidenkin ihmisten elämään bloginne kautta :)) Paljonpaljon syleilyjä sinne ja voimaa paranemiseen. Muista syödä kaikkia ihania jenkkiherkkuja, niin varmaan ainakin hetkellisesti helpottaa :))) t. Amanda

  VastaaPoista
 152. Voi kamala! Saat mun sympatiat. Onneksi ei tosiaan käynyt pahemmin! Voimia!

  VastaaPoista
 153. Tippa tuli linnssiin kun tämän katsoi,sulla on niin mahtava asenne! Tsemppia Isoon Omenaan!

  VastaaPoista
 154. Voi Peppi, voimia ja ihanaa joulua tapaturmasta huolimatta. Toivottavasti palovammat lähtee paranemaan hyvin! Vastoinkäymisissä on välillä se positiivinen puoli, että asiat näkee niiden jälkeen uudella tavalla- mullakin on tullut aikuisiän reuma n. 20 vuotiaana ja alkujärkytyksen jälkeen oon alkanut vaalia terveyttäni ja olen nykyään paljon terveempi ja onnelisempi kuin ennen reumaa...

  Pitää olla jatkossa ekstratarkkana kynttilöiden kanssa- olenkin aina miettinyt, miten nopeasti ne voisivat sytyttää jonkun asian palamaan. :/

  Paljon tsemppiä sulle parantumiseen! <3
  t:Linda

  VastaaPoista
 155. Hui kauhia! Tsemppiä tuhannesti pikaiseen parantumiseen sinne! Oot kyllä onnekas, ettei mitään tuon vakavampaa tapahtunut! Pidä lippu korkeel :)

  VastaaPoista
 156. Voi että sä olet ihana Peppi! En oikeen ees tiiä mitä sanoa muuta kuin että mulle tuli aivan älytön fiilis tästä videopätkästä, semmonen että olisin vaan halunnu itkeä. Sitä miten sä puhuit ja mitä sä puhuit ja millanen sä olet. Jotenkin tämä oli mulle tosi tärkeää enkä osaa sanoa muuta kuin kiitos, voimia&jaksamista ja jonkun suuremman holhoukseen ♥

  VastaaPoista
 157. Herranjumala! Onneks oot kunnossa! Paljon tsemppiä ja paranemisia, nuo vammat tosiaan paranevat kyllä ajan kanssa.

  <3

  VastaaPoista
 158. Ai kauheeta!!!!! Ihan hirveä juttu, onneks ei käynyt pahemmin! Hurjasti tsemppiä ja pikaista paranemista! Hali! <3

  VastaaPoista
 159. Itku meinas tulla :( Suukkoja, onneks oot kunnossa!

  VastaaPoista
 160. Suojelusenkeli oli kyllä matkassasi♥

  VastaaPoista
 161. Herranjestas! Mulla kävi kans onnettomuus, kun olin suunnilleen neljä vuotias. Juoksentelin kotona ja yhtäkkiä hiukseni leimahti tuleen kynttilästä. Mitään vakavampaa ei käynyt, kuin että kutrini piti leikata lyhyeksi.

  Mutta koita parantua nopeasti ja voimia! <3

  VastaaPoista
 162. Vakilukija täälläkin alusta asti, ekaa kertaa kommentoin, kun itsellekin tuli vähän järkyttynyt olot tuosta videosta.

  Tsemppauksia ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 163. Just ton takia inhoon kynttilöitä ja siks en niitä osta..Mitä vaan voi sattua.

  VastaaPoista
 164. pelottava tilanne :O:(( :(

  VastaaPoista
 165. voi peppi, mä luulin aluks että sä pilailet kun alotit sanalla hame. aattelin et se oli julkisesti repeytyny tms. sait mut sit itkemään ku näin nuo palovammat, ihan kamala. voin vaan kuvitella miten säikähit / miten kipeet noi on. mun kaksi superkivaa entistä koulukaveria melkein kuoli tulipalossa. toinen paria vuotta myöhemmin joutuu edelleen pitämään käsissä suojia vammojen takia. paloivat siis totaalisen pahasti, ihonsiirtoja tehtiin tosi paljon. kolmannen asteen palovammoja jaloissa kummallakin, toisen asteen palovammoja jokapuolella kehoa. olivat siis nukkumassa laskettelulomalla saunamökissä kun palo syttyi. oli muuten ihan hirveää kuulla siitä. paranemisia!

  VastaaPoista
 166. ja minä kun meinasin ruveta itkemään kun mulla tuli palovammat kun kuumat kahvit roiskahti käsille. parane pieni!

  VastaaPoista
 167. Eikä ;(! Päätin olla tänä jouluna todella varovainen kynttilöiden kanssa ja aion sanoa siitä myös muille. Musta on epäreilua että noin ihanalle ihmiselle ku sulle sattuu tommosta, mutta paranemisia ! <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.