moretolove

white

white

torstai 27. tammikuuta 2011

Guayaquil says HOLA!!

(Kirjoiteltu klo 16.55 keskiviikkona Ecuadorin aikaa ja ajastettu teille torstaiksi :))

No jos silleen ihan rehellisiä ollaan, niin ei harmittanu kyllä yhtään lähtee tänne Ecuadoriin tuolta Suomen räntäsateesta.Pakattiin siis poikaystäväni Matin kanssa rinkat ja lähettiin matkaan siis tiistaina klo. 8.30 jolloin lennettiin eka Helsingistä Frankfurttiin, vaihdettiin kone ja lennettiin Bogotaan ja vielä kerran vaihdettiin ja saavuttiin (vihdoin) Guayaquiliin. Koko matkaan meni semmonen rapiat 26h. Ja kyllä, oli raskasta.


Pakko oli nappasta vielä virallinen lähtökuva räntäsateessa (joka ei kuitenkaan näy) Helsinki-Vantaalta. EI OO IKÄVÄ!! :D (TUKKA NÄYTTÄÄ IHAN KELTAVIHREELTÄ!!)


Saksassa kuvailin puolestaan koipiani, jotka oli jo tuossa vaiheessa pikkusen turvoksissa... Voitte kuvitella minkälaiset pötikät mulla oli sitten ku päästiin perille...


Tultiin siis hotellille tätä aikaa klo 01 ja suunnattiin suihkun kautta nukkumaan. Seiskalta oltiinkin jo sitten pystyssä (suomen 14.00), nautittiin aamiainen, tapeltiin netin kanssa (toimii sillon ku huvittaa) ja nukahettiin taas ja herättiin klo 12 (pientä jetlagia ilmassa), jonka jälkeen suunnattiin ostoskeskukseen nostamaan rahaa ja ostamaan adapteria. Kumpaakaan ei sitten kuitenkaan saatu... Meillä on käteinen ihan finaalissa, eli pitäis saaha pätäkkää nostettua mitä pikimmiten... Oisin voinu myös viettää monta tuntia paikallisessa supermarketissa tutkaillen valikoimia. PARASTA! Ja kuinka halpoja kaikki hedelmät on. Esim ananas 50$/kg. (EDIT: SIIS nollapilkkuviis doltsua :D Eli 0,5$ tarkotin :DDD)


Näkymä sillon seiskalta aamulla meidän hotlan hoodeilta. Siellä ei meidän lisäks viipottanu ku pari tosi tosi laihaa tissikoiraa... Onneks niitä pentuja ei nähty, ois tehny mieli varmaan huostaanottaa ne kaikki siltä seisomalta.

Nyt pakko yrittää lähtee metsästämään nyt sitä automaattia, että sais käteistä. Niin ja muuten mun puhelin ei löydä kenttää. Meinaa pikkasen olla pannu jumissa ton kanssa! Ja täällä on muuten KUUMA (+31) ja tietty myös tosi kosteeta.

Me vietetään nyt pari päivää tässä Guayaquilissa ja perjantaina suuntana (surffimekka) Montanita! Jee!! :) Palaillaan taas jos w-lan näin suo!

Mitenkäs siellä männöö?

Ps. SUHT haastavaa kommunikoida, ku jengi täällä ei puhu oikeestaan yhtään englantia ja meistä kumpikaan ei tuota espanjaa oikein hallitse... No hyvin on elekielellä toistaseks selvitty.

15 kommenttia:

 1. apua apua apauaaaa!!
  MÄ HALUAN SINNE!
  JA TÄMÄ KUVA! en voi tajuta, että lataat sieltä yhden kuvan ja se on just sellanen jonka tunnen perinpohjin! voi huoh. ja pelkästään sanana montanita saa kaihon kyyneleet silmiin. melkeen.
  Nauttikkaa niin ja ku meette montanitaan niin syökää katukojujen lisäksi tietysti siellä vähän kauempana pääkadusta. mutta maistakaa myös ainakin kerran Hola Olan pancakeseja! ne on taivaallisia.

  VastaaPoista
 2. Jaahas, tähän sivustoon pitääkin palata ihan ajan kanssa lukemaan. Nyt ensivisiitillä käymässä ja kivalta näyttää :))

  VastaaPoista
 3. Ainiin, ja montanitassa ainakin netit pelaa täydellisesti!
  Tosin siellä on tapana katkaista koko kylästä sähköt ja vedet klo.14 ja 17 välillä. Näin ainakin viimeksi kun siellä n.vuosi sitten olin. Useammin ku kerran unohdin tämän ja oli sitten mukava suihkussa huomata juuri shampoot päähän hierottuaan että kappas veden tulo loppuikin. no tulipahan sit ainaki puhdasta ku shamppoot muhi päässä sen tunnin verran !

  VastaaPoista
 4. Suloista että (ainakin mun tietääkseni) mainitsit ekan kerran poikaystäväsi nimen. :) Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 5. Kivan näköistä siellä:)

  Varmaan tulee olemaan mahtavaa aikaa
  ja kokemuksia siellä
  nauttikaa!

  Jamssi

  VastaaPoista
 6. 26h!!?? Miten oot selvinnyt :D? Olin itte just Nycissä ja valitin et joudun istuu 9h paikallani, enkä tykkää muutenkaan pitkistä lennoista, mutta selvisin tosin sillä ajatuksella että pääsen ensimmäistä kertaa NYCiin! Mutta joo nostan hattua :)

  VastaaPoista
 7. Saanko kysyy, miks jalat turposi? :--o Mul ei oo koskaa käynny sillai.

  VastaaPoista
 8. Siis MÄÄ EN VAAN KESTÄ! Täällä kirjottelee Mimmi, jolla on poikaystävä Matti. Mun mieli repes naurusta, kun kaveri sano, et "käys äkkii tsekkaa moretolove, Mimmin poika on Matti" :D Meillä Mimmeillä on siis samannimiset pojat (joo kuinka monta kertaa tän saman asian voi toistaa eri lauseilla...).

  Pitäkeeppä hauskaa Equadorissa!

  VastaaPoista
 9. hei miten kauan ootte siellä? =)

  VastaaPoista
 10. Maailmanmatkaajat ! Kyllä kelpäis lämpö ja matkustelu, joten nauttikaa sitte oikeen kunnolla munki puolesta ! :---)

  VastaaPoista
 11. I cann't believe it.
  I'm from Guayaquil, and I see your blog for a long time
  Ecuador is a beautiful country, you will enjoy it
  Montanita is amazing
  Welcome to Ecuador

  VastaaPoista
 12. Meillä vielä 2 yötä ja päästään matkan tekoon.. Nauttikaa hirmusesti olostanne ja elostanne siellä!!!
  Matille halit!!! (ihana toi nimijuttu tuolla kommenteissa ;D )

  VastaaPoista
 13. Aah lomapostauksia!
  Nauttikaa lomasta, on varmasti ihanaa päästä pakoon tätä Suomen talvea sinne Equadoriin, tuothan takaisin tullessasi palasen Equadorin aurinkoa, joohan? :D

  VastaaPoista
 14. sanni: Kiitos vinkeistä!!

  laiiza: Jalat tuppaa turpoomaan pitkillä lennoilla. Ei kiva.

  Mimmi: PARASTA!! :D M&M ;)

  Anonyymi: 9.2 takas.

  Anonyymi: OMG!! Ecuador is beautiful! :) E-mail me if you would like to show us the best places here in Guayaquil! :)

  Myttö: Ihanaa reissua teillekin! :)

  Nadya: Yritän varastoida sitä ainakin mahd paljon iholleni ;)

  VastaaPoista
 15. Siis huijari-Mimmi! Minä koitin tähyillä tänään Behnfordsilla että näkyiskö sua, niin ei, kun heti se lähtee kaupungista kun minä saavun sinne pohjoisesta. Rontti.

  Nauttikaa lomasta!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.