moretolove

white

white

lauantai 1. tammikuuta 2011

Happy New Year!

WHAT A PARTY!!!! Eilen mut oli kutsuttu Williamsburgiin Nicoleten luokse juhlistamaan uutta vuotta. Otin mukaani ihanat suomalaiset ja sitten mentiin.. Tiesin kyllä, että odotettavissa on jotain supersiistiä, mutta huhhuh. Tämä oli kyllä jotain ihan uskomatonta. Kuvat puhukoot puolestaan..
Kiran, Laura, Inka ja Peppi.


I think you could call her "special"..


Täällä sit oikeesti tekstataan, twiittaillaan ja ollaan facebookissa _koko ajan_.. Is Laura a vampire?


Is he a ghost?


Jahas tässä on sit vähän muuteltu jo kameran asetuksia ja kuvien muoto on muuttunut.. :D


Bubbles!!


Maisemia Nicoleten kattoterassilta..
Seinään nojail..


My favorites.


Asu 4:25 am. :D

Korvikset: Fennimas
Mekko: Faith 21 (Forever 21) 2XL
Legginssit: Pieces
Kengät: Monki

Ihan mieletön ilta. Mä haluan ton asunnon, mä haluan ton asunnon, mä haluan ton asunnon. Nicolette, I want your apartment!!!

Oh what a party.. Had an unforgettable night in Williamsburg.. I am truly in love with New York and my friends! So much fun, soooo much fun. Happy New Year! :)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA IHANAISET!!!! :)


14 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä ihanalta !! :-)

  -iina

  VastaaPoista
 2. miten mäki saisin mun blogiin tollain tykkää ja en tykkää? :)

  -Sonya

  VastaaPoista
 3. Upeen näköstä! Näyttää sun elämäs uskomattoman ihanalta siellä :)

  VastaaPoista
 4. oonko ymmärtäny oikein et jommallakummalla tai jopa molemmilla ois iPad ? oon ite meinaan miettiny kyseisen laitteen ostamista, mut kuitenki täl on hintaa. Ni jos siit sais vaik jonkilaisen esittely postauksen ? :D

  ois ihan superiii !:)

  VastaaPoista
 5. Voi mite ihanan näköstä!!!:DD Selkeästi kaikilla oli hauskaa! Itse valitsin uuden vuoden seurani vähän väärin, ja meinasi mennä pipariksi koko uusi vuosi..mut loppuillasta tuli huomattua että yksin ja koirien kanssa onkin kivempaa kuin huonossa ihmisseurassa ja uudesta vuodesta tuli huikea!:) Ihanat näkymät tuolta asunnolta! tuitui haluan kans! Mutta pidä kivaa nykissä!!:)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo sinun mekko/paita tai mikä lie.. :D Minäkin haluan... :) Ja kivat bileet näytti olevan, hauskaa tätä vuotta vaan sinne meren toiselle puolelle..!

  VastaaPoista
 7. Hei miten iiiiiiiiiiiiiiiiiiihanan näköiset juhlat ja aivan upeeta että olet lähtenyt isoon omenaan toteuttamaan unelmaasi!! Rakastuin kaupunkiin toissa kesänä kun mentiin siellä kihloihin. Teillä on ihana, innostava blogi hyvällä asenteella ja erityiskiitos menneestä nahkasortsikommentista jonka rohkaisemana ostin sellaiset itsekin ja ne on ihanat ja jo monet pirskeet nähneet:) Kaikkea hyvää teille, nauttikaa elämästä!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania kuvia! Tosi kivalta näyttää! Kunnon New Year bileet :)

  VastaaPoista
 9. Hei

  Ensiksi kiitän mukavasta blogistanne.

  Ja nyt tilitän. Tai ainakin kysyn.

  Olen siinä käsityksessä, että bloginne tarkoitus on kannustaa ihmisiä olemaan lihavia. Tai sellaisen kuvan siitä ainakin saa. On aivan ok, että ihminen pitää itsestään oli sitten lihava tai laiha...Mutta jos tieten tahtoen kannustetaan epäterveyteen, niin se on juttu erikseen.

  Teillä on monia nuoria lukijoita. Moni heistä varmasti ylipainoinen. Ettekö pelkää sitä, että kannustatte nuoria jäämään lihaviksi? Moni on varmaan tämän blogin myötä "luovuttanut" ja alkanut kapinoimaan sitä vastaan, että heidän tulisi laihduttaa.

  Mediassa arvostellaan anorektikkojen blogeja ja yhteisöjä. Eikö tällainen lihavuuteen kannustava blogi ole yhtä paha??? Olisiko alkoholistin blogi, jossa hyväksytään alkoholismi, yhtä hyväksyttävä? Alkoholismi on ongelma siinä missä ylensyöminenkin.

  Vastaatte tähän varmasti, ettei teidän tarkoitus ole kannustaa ihmisiä olemaan lihavia tms. Mutta jos blogin nimi on "More to Love" ja blogin esittelytekstissä lukee "lyöty läskiksi ihan tarkoituksella" niin eikö se jo puhu puolestaan?

  Te olette kauniita nuoria naisia, joilla varmasti hyvä tarkoitus. Mutta oletteko ajatelleet esim. omaa tulevaisuuttanne ja terveyttänne? Oletteko luovuttaneet lihavuuden suhteen?

  VastaaPoista
 10. olen miettinyt tismalleen samaa kuin yllä oleva anonyymi. iso peukku teille positiivisesta asenteestanne ja ihmisten kannustamisesta hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat, mutta mullekin on tullut pikkuhiljaa tunne, että ihan tosissanne kannustatte lihavia jäämään lihaviksi. mielestäni pienehkö pyöreys/lihavuus ei ole tietenkään yhtään pahasta, mutta tuollainen selvä, terveydelle haitallinen liikalihavuus ja siitä ylpeänä oleminen tuntuu jotenkin.. vinksahtaneelta.

  VastaaPoista
 11. Näyttää aivan mahtavalta, ja olet niin kaunis Peppi!

  Noille ylemmille kommentoijille, että menkää syyllistämään muualle.. positiivista isoluisuutta tarvitaan <3 Mimmi ja Peppi on ihan parhaita.

  -Ellu (XL)

  VastaaPoista
 12. Kihisen kiukkua lukiessani noita edellisiä anonyymien kommentteja. Henkilökohtaisesta kokemuksesta voin kertoa, että ei ole kovin helppoa olla lihava lapsi / nuori. Ja vaikka haluaisi laihduttaa, esim. koulu tai julkinen terveydenhuolto eivät tarjoa riittävää tukea laihduttamiseen. (Toisin kuin anorektikoille ja alkoholisteille, jotka muuten kärsivät tunnistetusta sairaudesta - toisin kuin ylipainoiset.)

  Lihavana nuorena vihasin ja häpesin itseäni, epäilin jokaista kaverisuhdettani - kuka haluaisi olla lihavan kaveri? - ja olin varma etten koskaan saa poikaystävää. Olin melko vakuuttunut siitä, että olen yksin ongelmani kanssa koko maailmassa. Mimmin ja Pepin blogi tarjoaa lihaville nuorille "vertaistukea" ja mahdollisuuden uskoa unelmiin - "jos Pepillä ja Mimmillä on lihavuudesta huolimatta kavereita ja poikaystäviä, ehkä minullakin voi joskus olla".

  Tottakai olen samaa mieltä, ettei lihavuutta tule ihannoida tai siihen tule kannustaa. Mutta samalla täytyy ymmärtää, että lihavuus ei ole mikään parin viikon sairaus vaan pysyvä olotila. Laihdutusprosessi ei välttämättä itsessään kestä kauan, mutta saattaa viedä vuosia ennen kuin ihminen (etenkin lapset ja nuoret joilla ei ole varaa esim. maksullisiin laihdutusryhmiin) saa siihen riittävän avun ja tuen. Ja sitä tukea etsiessä tarvitsee myös elää, mihin Mimmi ja Peppi blogillaan tarjoavat tukea.

  Ja näin lihavana aikuisena voin sanoa, että en todellakaan mätä täytekakkuja suuhun lukiessani Mimmin ja Pepin blogia ja haali ylpeänä lisäkiloja - ja tuskin niin tekee yksikään lapsi tai nuori.

  Jos oikeasti olette huolissanne lasten ja nuorten terveydestä, ennemmin pitäisi keskustella siitä, miten laihdutuksen tukemista esim. koulujen terveydenhuollossa pitäisi kehittää, älkääkä mollatko niitä, jotka koittavat kohottaa nuorten itsetuntoa sillä välin kun he odottavat apua ongelmiinsa. (Se ei riitä, että terkkari vuodesta toiseen toteaa, että syö vähemmän ja liiku enemmän, vaan nuoren kanssa pitäisi ehtiä luomaan konkreettinen suunnitelma ja tarjota myös tarvittaessa psykiatrista tukea laihduttamiseen.)

  Eli kiitos teille Peppi ja Mimmi - ja jatkakaa samaan malliin myös tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 13. Hirmuisen hyvä kommentti tuo edellinen!!! :)

  Olen itse sitä mieltä, että laihduttaminenkin saattaa onnistua paremmin/helpommin positiivisen energian ja "innostumisen" kautta. Itse olin nuorena pyöreä, ja juuri hyväksymisen ja kivojen kokemusten kautta sain intoa tiputtaa kiloja, kun tavallaan huomasin, että elämällä on minullekin hauskaa tarjottavaa. Tämän saman tunteen ja innostuksen voi toivottavasti saada moni paino-ongelmista kärsivä nuori tämän blogin kautta koska more to love-Peppi ja Mimmi todella elävät ja nauttivat elämästään täysillä! Sitä on ihanaa seurata, niinkuin aina onnellisia ja täysillä eläviä ihmisiä, ja siitä saa inspiraatiota myös onnellista ja ei-ylipainoista elämää (enää) eläväkin. Olette ihania!

  VastaaPoista
 14. peppi!!! i'm sooooo glad you were able to come over and hang out and spend new years with me and friends :) it was SO good having you and the other finnish girls over. i love you!!!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.