moretolove

white

white

maanantai 17. tammikuuta 2011

Mimmeli lähtee ens viikolla Ecuadoriin!

Ja taas on Mimmillä kuumetta, mutta tällä kertaa matkakuumetta, sillä ens viikolla tähän aikaan pitäis olla jo rinkka pykälässä, koska tiistaina aikasin aamulla lähtee meillä lentokone kohti Ecuadoria! EI JAKSA ENÄÄ OOTTAA!!!En oo koskaan käyny Etelä-Amerikassa (enkä Väli-Amerikassa), joten kaikki vinkit ois erittäin tervetulleita. Lento on tosiaan muutaman vaihdon kautta (22h) Guayaquiliin, jossa ollaan varattu pari yötä hotellia, jonka jälkeen on tarkotus suunnata ainakin Montanitaan surffaamaan (tai katselemaan surffareita...) ja rentoutumaan.Lennot otettiin tuossa ennen joulua Travellinkin kautta ja se oli joku tosi hyvä tarjous (joka oli voimassa vaan muutaman päivän) ja hintaa oli 580,-/hlö. Matkabudjetti ei oo mikään kauheen suuri, joku 10doltsua yö. Tarkotus on tosiaan vaan olla yhdessä (lähen siis Pojan kanssa) ja viettää mukava loma, eikä kauheesti hötkyillä paikasta toiseen.

Miten on, löytyykö sieltä Ecuadorissa reissanneita? Mitä kantsii ehdottomasti tehä/nähä? Onhan siellä tähän aikaan yleensä hyvät kelit?! Löytyykös kokemuksia Montanitasta? Entä mitä tekemistä on Guayaquilissa?


Lainasin just kirjastosta Lonely Planetin Ecuador & Galápagos Islands-opaskirjan ja taidan ruveta tästä perehtymään nyt sitten siihen...

18 kommenttia:

 1. Voi perse, kelpais kyllä mulleki, oon tässä viimeset pari vuotta haaveillu matkasta johonki lämpöseen :( Nauttikaa olostanne siellä ja pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Mä oon ollu Ecuadorissa nyt viimeisen kolmen vuoden aikana kolme kertaa. Ja oon asunut, ja ollut töissä tuolla nimenomaisessa Montanitassa yhteensä n.nelisen kuukautta. Ihan mieletön paikka. Tosin nykyään ihan kamala määrä turisteja. Kylän koko on kolmessa vuodessa ainakin tuplaantunut, ja turistien määrää vhintään nelinkertaistunut. Varsinkin juuri tähän aikaan vuodesta siellä on todella paljon ihmisiä. Etenkin viikonloppuisin kun turistien lisäksi pikkukylään ahtautuu myös Ecuadorin kaupunkilaiset. Mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka. Etenkin juuri niitä surffareita ajatellen..
  Montnitassa juhlitaan aina. Se on kylä, joka ei koskaan nuku.
  Kanntataa käydä myös testaamassa Salinasin rannat (n.40min bussimatkan pääsä Montanitasta), sieltä löytyy vähän Californiamainen rantabulevardi ja kauniit rannat. ja niitä aalloillaratsastajia löytyy myös...
  hmm guayaquilissa kannatt<a tietenkin kivuta ne kuuluistan portaat kapungin huipulle. sieltä on mielettömät näkymät koko kaupungin ylle!
  lisäksi otavalon markkina on ehdottomasti koettava.
  Niin ja mikä ehkä parasta, ruoka on Ecuadorissa mielttömän hyvää!!!!!!! en tajua kuinka ihan vaan riisi voi maistua niin hyvälle! kalaa, mereneläviä, kanaa, raikkaita mehuja, empanadoksia.. ah. otatteko mut mukaaan?

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa lupaavalta:) Ota paljon kuvia ja nauttikkaa!!!

  VastaaPoista
 4. Olen myös matkakuumeessa!
  Otattehan myös mut mukaan? ;)

  Hanna

  VastaaPoista
 5. Jaiks tosi siistiä! Hyvää matkaa teille, en malta odottaa että saan lukea matkasta! :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihanalta. Tosi edullisesti saitte lennot. Onko monta vaihtoa välissä?

  VastaaPoista
 7. Oi, Ecuador on kyllä huippu! Oon siellä pari kuukautta tossa vähän aikaa sitten viettänyt. Puerto Lopez siinä Montanitan vieressä on kans ihana! Otavalon markkinat, jos menee pohjoseen päin kannattaa tosiaan kans kattoa.

  -Mannis-

  VastaaPoista
 8. Oi! Aivan mielettömän ihanaa, toivottavasti teille tulee upea reissu. Itse en ole Ecuadorissa koskaan käynyt, mutta sitä odotellessa... Ja onneksi tulin eilen varaneeksi reissun itselleni, muuten olisi kyllä iskenyt kateus tämän postauksen myötä. ;)

  VastaaPoista
 9. Aaah......mäki oon haaveillu tosta matkustamiesta monta vuotta, mut ei oo varaa :( Mut pitäkää hauskaa ja ottakaa paljon kuvia (((: (ja aurinkoa)

  VastaaPoista
 10. heh, ehkä hieman tyhmä kysymys, mutta kuka tämä Poika on? :D Oon lukenut blogianne vähän aikaa, joten en ole hirveän hyvin perillä asioista.. :D mutta hyvää reissua teille!

  VastaaPoista
 11. Mietitkö ollenkaan luontoa, kun täytyy kokoajan matkustella

  VastaaPoista
 12. kannatta ainakin vältellä salinasin rantakadun kojujen hampurilaisia, veikkaraukka sai kaamean vatsapöpön siitä huippuherkullisesta hampurilaisesta :-D

  VastaaPoista
 13. Oi oiiii mäkin haluun ulkomaille! Hyvää matkaa! :) Pidä hauskaa!

  VastaaPoista
 14. Oijjoi, kuulostaa ihanalta! Keplais mullekin.

  Pakko vielä linkittää tähän tunnelmaan sopiva biisi, joka on soinu mulla päässä viimesen viikon...... :D http://www.youtube.com/watch?v=fPsMR7HvuZM

  VastaaPoista
 15. Kaikki mukaan havittelevat: MATKAAN VAAN! :)

  Reetta: Kahen vaihon taktiikalla. Frankfurtissa ja Bogotassa.

  Anonyymi: Poika on poikaystäväni/avomieheni :)

  Anonyymi: Mietin luontoa vaikka matkustelenkin, mutta tuonne rapakon taa olisi hieman hankala päästä muuta ku lentämällä :)

  Kiitos vinkeistä! Markkinat ja portaat (heh) tsekattava! :)

  VastaaPoista
 16. Ite suuntaan samaan paikkaan alle kahen viikon päästä!! Quitoon tosin lennetään, mutta Montanita kans suuntana.. Kuinka kauan ootte reissussa?

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: 9.2 takas. Voipi hyvinniin olla, että ollaan siis samaan aikaan tuolla. Tulehan kiskasemaan esim. bikininarusta jos bongaat! :D

  VastaaPoista
 18. Oottekin varmaan menossa jo... Oikein ihanaa, rentouttavaa ja lämmintä matkaa teille!=) Nauttikaa, kun pääsette hetkeksi pois täältä ainaisen lumisateen keskeltä!;) Itselle vieras paikka, mutta kertoilehan sitten, kannattaako joskus suunnata niihin maisemiin.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.