moretolove

white

white

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

T H A N K Y O U!!

Nyt se sitten on virallista, More To Love on Voicen WebAwardsien mukaan VUODEN MUOTIBLOGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


On jotenkin ihan mahtava fiilis. Mimmi herätti mut aamulla puhelulla "me voitettiin se" ja samaan aikaan näin just unta, että mulle soitettiin meidän voitosta ja mulla ei ollu kuuluvuuksia täällä kotona, joten sit se voitto otettiin pois. Haha!

Kivointa tässä on se, että me ollaan voitettu teidän äänien takia, TEIDÄN! Te ootte ne joiden takia Vuoden muotiblogiksi on just kruunattu Plus Size-blogi. Siis oikeesti, tiedättekö te mitä tää tarkoittaa? No tietenkin sitä, että tänä vuonna nää läskit jyrää vieläkin kovemmin. ;) Lupaan ja vannon, että meillä on tulossa sellaisia asioita, jotka tulee tiputtamaan teidät jotkut penkeiltänne ja tullaan tekemään juttuja, joista jokainen More To Loven tykkääjä voi olla todella ylpeä! Suomi on osoittanut tällä tunnustuksella, että täällä ollaan valmiita lihavien esiinmarssiin! Meitä ei pysäytä enää mikään!Muoti ei oo enää pelkästään sitä mitä nähdään telkkarissa hienoissa muotinäytöksissä. Muoti on tässä ja nyt. Muoti on se miten me kannetaan vaatteemme ylpeinä päällämme, olimme minkälainen tyylin edustajia tai minkä kokoisia tahansa. Muoti on sana, jolta täytyy riisua sen pelottavuus.Me vaaditaan kivoja vaatteita kaikille! Ei enää säkkejä, vaan oikeesti kivoja vaatteita! Tää on tämän vuoden missio numero 1 ja sitä työstetään parhaillaan. Me ollaan luvattu tehdä parhaamme tämän asian suhteen ja me tullaan se lupaus pitämään! Just wait and see! :)Kiitos oikeesti teistä jokaiselle. Me ei keretä kaikkien kommentteihin aina vastaamaan, mutta luetaan ihan jokainen. Meille saa aina lähettää privaattina viestiä sähköpostilla tai vaikkapa Facebookissa. Niihin pyritään aina vastaamaan! Me arvostetaan sitä, että täällä käy kymmeniätuhansia ihmisiä viikossa lukemassa meidän kuulumisia, te ootte jokainen arvokas meille.

Kiitos ihan jokaiselle tästä ihan älyttömästä kunniasta, te ootte se syy miksi me pysytään aina vaan niin positiivisina! Kiitos myös teille jotka ette meistä pidä - teidän takia jaksetaan yrittää vielä entistäkin enemmän!

Rakastakaa itteänne, rakastakaa läheisiänne ja muistakaa nauraa joka päivä! Kiitos, että ootte meidän matkassa.
Jos tää kiitospuhe pitäis pitää livenä niin se menis niin, että Peppi itkis ja Mimmi yrittäis heittää jotain huonoa vitsiä saadakseen Pepin lopettamaan itkunsa. Okei itkuhan siinä tuli, kun tää julkistettiin! :DD

Thank you all for your support, we're so happy to announce that More To Love is now The Fashion Blog Of The Year in Finland! THANK YOU! We feel blessed!

BILEIDEN SUUNNITELU ALKAA TÄLLÄ MINUUTILLA! KEVÄÄLLÄ VOITONBILEET SUOMESSA! :)))


76 kommenttia:

 1. Ihan sairaast ONNEEE! just paras blogi oikeiden asioiden puolesta

  VastaaPoista
 2. Piti pyyhkiä kyyneleitä, kun tajusin teidän voiton! Oli niin ihana kuulla, et ootte päässy näin pitkälle! Suomen vuoden muotiblogi!!! Kuulostaa niin hienolta.

  Ootte täynnä kultaa. Se saa teidän blogin erottumaan joukosta, ei teidän koko. Kiitos kaikesta.

  Rakkaudella,
  kokoa 48 / XL-XXL

  VastaaPoista
 3. ONNEKSI OLKOON, te todellakin ootte voittonne ansainneet! :) Tuntuu mustakin - ihan tuntemattomasta ihmisestä - ihan hullulta kun on kuitenkin lukenut teidän blogia lähes alusta saakka. Tähän sitä sitten on tultu, ja meno sen kun jatkuu! :) Kiitos upeasta, ihanasta ja äärimmäisen inspiroivasta blogista!
  Bileitä odotellessa!!! ;)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Pitäkää lippu korkealla myös tulevaisuudessa<3

  VastaaPoista
 5. Oi kun hienoa, olen erittäin iloinen että voititte kyseisen palkinnon! On hienoa, että tämmöisillä + ihmisillä on myös mahdollisuus voittaa! Onnea oikein paljon ;)!!!

  VastaaPoista
 6. Jei!! Mahtavaa tytöt :D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa tytöt!! Paljon onnea, ootte niin ansainnu tän! <3

  VastaaPoista
 8. Eiiiii, unohdin äänestää. Onneksi muut muistivat :) Tämä blogi on ehdottomasti ansainnut voittonsa. Onnea ja kiitos tähän astisesta päivien piristämisestä!

  VastaaPoista
 9. Tosi paljo onnee!!! Mulla ei oo nyt mittään "fiksumpaa sanottavaa mutta ootte kyllä ehottomasti voittonne ansainnu ja oon tosi ilonen teijän puolesta!:)

  VastaaPoista
 10. Hyvä tytot! Tuli kyllä ihan ansaittu voitto :)

  VastaaPoista
 11. Onnea tosi paljon, kyllä tulin iloseks ku huomasin et vuoden muotiblogi on More to love ! Just oikeelle meni kyl voitto :-)

  VastaaPoista
 12. Upea juttu, onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
 13. onnea huimasti!! te ootte tän ansainnu, ootte ihan loistavia! ja bileet vaan pystyyn!

  VastaaPoista
 14. Paljon paljon onnea! :) Tätä on luettu aina kun tulee uusi kirjoitus ja jatketaan tästä eteenpäinkin.. Hieno homma naiset, ONNEA. Olette ansainneet tän <3 :)
  -Noora

  VastaaPoista
 15. Onnea tytöt! Olette tosi ihania ja mahtavia esikuvia, olette tosiaan ansainneet tämän voiton. :) Tuun teidän blogipäivityksistä aina hyvälle mielelle ja ootte saaneet mut uskomaan paljon enemmän itseeni kuin mitä ennen uskoin.

  VastaaPoista
 16. Paljon paljon onnea! :) Tätä on luettu aina kun tulee uusi kirjoitus ja jatketaan tästä eteenpäinkin.. Hieno homma naiset, ONNEA. Olette ansainneet tän <3 :)

  VastaaPoista
 17. Te ootte mahtavia! Ja tosi kauniita<3 Ja iiiisot onnittelut!

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea ihanaiset!! :)

  VastaaPoista
 19. Onnea voitosta!
  Luin, että ääniä annettiin noin 15 000, mikä nyt ei tietenkään ole "koko suomen kansa" ;) vaan pieni ripaus meistä... Ja tämähän oli Voicen oma äänestys/kilpailu, jos olisi ollut jonkun iltalehden, MTV3:n tai Hesarin, niin varmaan olisi äänimäärätkin olleet isompia :D

  VastaaPoista
 20. !!!!!!!!!!!!!!!!!

  (Lainasin teiän kuvaa minun blogiin ko hehkutin sinneki teiän voittoa.)

  MUTTA VOI EIIIIII IHANAAPARASTAMAHTAVAAAAA<3

  VastaaPoista
 21. Onnea suuresta saavutuksesta :-)

  VastaaPoista
 22. onnea! piti julkasta teille oma postaus omassakin blogissa, oon niin ylpeä teistä! nyt alkaa uusi aika muotimaailmassa ;)

  VastaaPoista
 23. Hei onnea tyttöset! :) Hieno juttu että isompiaki tyttösiä arvostetaan muodin saralla! ja oottehan te nättejä, ei siitä pääse mihinkään :) Jatkakaa samaan malliin! tuun lukemaan teidän blogia vielä pitkään :)

  VastaaPoista
 24. Voi vaan sanoa et "IN YOUR FACE!" kaikille niille idiooteille jotka kommentoi anonyymeina idioottimaisia kommenttejaan ;)

  Onnea tuhannesti, ei tätä ois uskonu toissakesänä vielä vaikka hyvään suuntaan oltiikin kokoajan menossa :D <3<3

  VastaaPoista
 25. Aww, you sexy ladies! ;) ONNEA!

  VastaaPoista
 26. Superisti onnea! Tää tarkottaa selvästi sitä, et muodin määritelmä alkaa muuttua. Muoti ei oo enää pelkästään sitä, mitä nähään huippusuunnittelijoiden näytöksissä, vaan kuka ja mikä tahansa voi olla muotia

  VastaaPoista
 27. oikein paljon onnea! :3

  VastaaPoista
 28. oioioi onnea! <3 ootte kyllä ansainnu sen!

  VastaaPoista
 29. GO GIRLS <3 ONNEKS OLKOON! Oon tosi ylpeä teistä muruset!

  VastaaPoista
 30. Ihan mahtavaa Tyttelit!!! Onnittelut Jyväskylästäkin...

  Anu
  KC-Team

  VastaaPoista
 31. Näääin isot onnittelut! :) Olette tuon todellakin ansainneet ja tässä tulee itellekin semmoinen olo että mikä vaan on mahdollista. Tai kun muistan, kun tätä blogia luin ekoja kertoja, olitte just aloittaneet enkä olisi ehkä silloin vielä tätä uskonut! :D Ihan hullun siistiä :)

  VastaaPoista
 32. Aivan mahtavaa!
  Teillä on ihana asenne elämään ja pitäkää se jatkossa. Blogianne on aina mukava tulla lukemaan teidän hauskojen postaustenne takia!
  Isot onnittelut!!

  VastaaPoista
 33. HUIPPUAAAAAAAAAAAA!!
  OOTTE PARHAITA! :)
  ONNEA IHAN MIELETTÖMÄN PALJON<3

  VastaaPoista
 34. <3

  ei riitä muuhun sanat tällä hetkellä, tykkään kovasti, ei, RAKASTAN teiän blogia<3

  VastaaPoista
 35. Oi rakkaat!!! Ihania uutisia, ONNEA!! Itkemään minäkin rupesin, oon seurannu teijän blogia ihan alusta-alusta asti ja katsonut tätä kehitystä. Uskomatonta plikat. JES!

  VastaaPoista
 36. Loistavaa - kovasti Onnea ja Iloa! Jee!

  VastaaPoista
 37. IHAN SIKA MAHTAVAA!!! Te ootte ihania <33

  VastaaPoista
 38. JEEEEEEEE Hienoa Peppi ja Mimmi! Tää on oikeutetusti paras muoti blogi! Hienoa että olette rohkeasti omia itsejänne ja kannustatte siihen muitakin! :)

  VastaaPoista
 39. mäki ainaki kerran taisin äänestäää teit. Onneaa! :------)

  VastaaPoista
 40. Onnea! :)

  Ihan ekaa kertaa täällä vierailulla, yhdessä toisessa blogissa oli mainintaa. Päätin heti liittyä lukijaksi, hauskan tuntunen blogi ja hauskan tuntusia olette molemmat. :D ..varmaan saa liittyä joukkoon, vaikka normaalipainoinen onkin!?

  Tuolla aiemmissa kommenteissa joku kyseli raskausarvista.. on niitä normaalipainoisillakin, siis varsinkin jos on ollu raskaana. Itellä on mahassa mellevät arvet, mutta siinäpähän on ja on ne vaalenneetkin tässä muutaman vuoden aikana ihan kivasti. En kuitenkaan häpeä pitää bikineitä rannalla.

  VastaaPoista
 41. Wau!!! Ja onnittelut myös täältä Norjasta!!! Ja kiitos tosi ihanasta blogista jonka lukeminen saa hyvällä mielelle:)

  VastaaPoista
 42. whoop whoop!

  ONNITTELUT!

  just eilen kerroin (taaaas) mun poikaystävälleni tästä blogista. "Being naked is more fun"-postaus sen sai aikaan, oli niin hieno! Kommenttiboksista pystyi lukemaan, että kyseessä on niin universaali asia, joka ei koske ainoastaan sitä, onko jotain kurveja liikaa tai liian vähän, vaan juuri siitä mistä te aina puhutte, että pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä on!! :) Hieno kirjoitus! Mielestäni on tosi hyvä asenne vetää tolla tavalla, on sitten ali-normi-tai ylipainoinen. Niin sen pitäisi mennä, meillä kaikilla! Itse seminormaalipainoisena en ainakaan jaksa vetää mitään vatsaa enää sisään, poikaystäväkin komppas, että kyllä ne pojat tietää mitä ne saa, kun on vaatteet päällä nähnyt ja tykännyt :) Ja pitää myös uskoa siihen mitä ne ihanat poikaystävät sanoo: me ollaan niin SEKSIKKÄITÄ!! kaikkien kuhmujen ja kuoppien kanssa ;)

  VastaaPoista
 43. Onnea vielä tätäkin kautta!! :)
  Olen nyt käynyt blogia läpi urakalla (aika ahkeria kirjoittajia olette...hih.) Mutta nyt oon jo niin sekasin näitten juttujen kanssa, kun aina löytyy jotain mielenkiintoista, enkä malta pysyä järjestyksessä...Oliko ne sweet 16 B-day partyt jo? Luin niistä jostain kohtaa ja nyt en löydä enään takasin, enkä löydä kuvia sieltä juhlista. Tahtoo nähä mekon!!!! :)

  VastaaPoista
 44. IHANAA TYTÖT !!! whiiihiiih ♥

  VastaaPoista
 45. Jeeeeij! Onnea ihan mielettömästi tytöt! Ansaittu voitto!

  VastaaPoista
 46. Mielettömän hieno juttu! Onnea! :)

  VastaaPoista
 47. Onnea tosi paljon! Olen niin iloinen, että voititte, ansaitsitte sen! Pienen pieni toivomus olisi; että voittojuhlissa olisi myös tilaisuus ala-ikäisille! :) Blogillanne on niin monia ala-ikäisiä seuraajia ja usein tälläiset tilaisuudet tuppaavat olemaan vain täysi-ikäisille...

  VastaaPoista
 48. ONNEA IHAN ÄLYTTÖMÄSTI! <3
  Ootte molemmat aivan mahtavia esikuvia monelle, jatkakaa samaa rataa ja nauttikaa ansaitusta voitosta!

  <3:llä yks anonyymi

  VastaaPoista
 49. JEES JEES mahtavaa, oon niin ilonen et just te voititte tän :: ) teillä on upea blogi ja todellakin te tiedätte miten rakastaa itteensä just sellasena kun ootte! Tällä blogilla on niin paljon annettavaa ihan kaikille!!! ONNEA!

  VastaaPoista
 50. onneks olkoon ootte todellakin ansainnu tän. teijän blogi on aivan mahtava ja tykkään lukee teijän kirjotuksii :)

  VastaaPoista
 51. JEEE MAHTAVAA!! Te kyllä todellakin ansaitsitte tän voiton! Paljon onnea! <3 Ootte mahtavia!

  VastaaPoista
 52. Teiän täytyy nyt saada tonne banneriin sellanen "leima" että "Vuoden muotiblogi" :)

  VastaaPoista
 53. Paaaaaaljon onnea! Oon niin ilonen teijän puolesta, ootte ehdottomasti voittonne ansainneet! Ootte ihania. ♥

  VastaaPoista
 54. Onnittelut teille! Ootte ihania! :) T.vakilukija L-M Jeppiksestä

  VastaaPoista
 55. Onnea,
  ootte ihania naisia!

  VastaaPoista
 56. Hei,
  pakko vain sanoa, että olen seurannut blogianne "salaa" jo muutaman kuukauden, ja kummasti vaan se peittoaa kaikki teinibimbojen pitämät muotiblogit.. vaikka minussa ei olekaan more to love, vaan olen tämmöinen pieni kukkakeppi, koen silti että teidän blogissa on paljon asiaa ihan jokaiselle tallaajalle :) Te ette ota elämää liian vakavasti, ja se antaa tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 57. Oon aina tienny teidän blogin mut ajattelin et nyt mun on pakko jäädä lukemaan tätä. Meinas kyyneleet tulla ku oikeesti miten mahtavaa että XL kokoiset kauniit tytöt voitti tän pystin!!! Tää on nii oikeutettua teille :-) Ootte varmasti hyvä esimerkki monille nuorille! KEEP GOING' !!!!!! <3

  VastaaPoista
 58. Oonneaonneaonnea<33 Olin niin varma että voittaisitte, ja toivoin myös niin:)<3 Tää blogi ja _te_ saatte miut tuntemaan oloni paljon ittevarmemmaks, mitä oon koskaan ollu, ja just sellasena ku olen. Te ootte upeita ihmisiä<3

  VastaaPoista
 59. heippa pepsukka! mulla olis tämmönen minikysymys sulle,että minkämoinen toi sun hiusmalli on? ite tähtäilen jotain tuon tyylistä mutta et löydä mistää kunnon kuvaa (kaikki mahdolliset ihme nimet keksitty mallille googlattavaksi). Joten olis tositosi ihanamukavaa,jos voisit vähä kertoa onko tukkaa vaikea laittaa yms. :-)

  ps.kuva olis kiva ;)

  VastaaPoista
 60. Oikein kovasti onnea!=)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.