moretolove

white

white

tiistai 18. tammikuuta 2011

TÄNÄÄÄÄÄÄN!


Meidän yhteistyö Irc-gallerian kanssa on alkanut tupareiden merkeissä ja tänään juhlistetaankin tupareita oikein kunnolla!Kello 20-21 ollaan nimittäin chattaamassa meidän yhteisössä ja mitä erikoista tänään on? No ainakin se, että mä yritän tulla mukaan livevideona täältä New Yorkista! Saa nähdä osaanko saada sen toimimaan, mutta tarkotus olisi.. :DYhteisön nimi on siis kappas, kappas More To Love ja galtsuun voi kirjautua nykyään myös Facebook-tunnareilla! Kannattaa koklata tässä päivän aikana, koska viimeksi niissä ainakin oli jotain hässäkkää, eikä kaikki halukkaat päässeet chattaamaan! Klo 20-21 starttaa tuo chatti tossa yhteisön kommentointi-kohdassa!

Tulkaahan kaikki jututtamaan, mä vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja Mimmi on myös mukana, ilman videota vaan tällä kertaa!

Tupareissa ainakin viimeksi jaettiin kaikkia kivoja ylläreitä, kuten musaa ja tänään taitaa olla musaa ja herkkuja jaossa!

Kaikki mukaan! :)

5 kommenttia:

 1. mahtavaa ! (: harmivaaan ku thaimaassa oon nii ku suomessa kello on kaheksa nii täällä se on jo 1 yöllä :D ja huomenna pitäs seittemä jälkee aamulla lähtee kentälle ja takasi suomee nii saa nähä jaksanko sinne chättäilemää tulla :/ noita palkintoja ois kyllä kiva saaha :p ohho tulipas taas stoori :D

  VastaaPoista
 2. Heippa! Osallistuin viime kerralla tohon chättiin ja onnistuin nappaamaan itselleni kymppilinjan levyn. Teiltä ei kuitenkaan oo tullu mitään vastausta sähköpostiin, että kai se on tullut osoitetietoineen perille? :)

  VastaaPoista
 3. Nyyh, mie en eile kerenny jututtamaan teitä ja harmittaa!

  VastaaPoista
 4. Peppi tossa videossaan kertoi että jenkki mäkkiruoka ois muka pahaa. EI PIDÄ PAIKKANSA. bigmäkistä en tiedä mutta kyllä ne muut purilaiset on vaan niiiiiin paljon parempia kun täällä Soomessa. Täällä noi purilaiset on väsyneitä lättyjä, kuivia ja mauttomia. New Yorkissa paaaaljon maukkaampia ja enemmän kaikkee!
  Ja se Volcomin-liike Broadwaylla on toooosi nihkee. Kaupassa on muijille varattu pieni siivu huoneiston nurkasta kun taas jätkille on varattu koko liike!
  Netistä löytyy paaaljon spessumpaa kamaa kuin sieltä liikkeestä.
  Olen käynyt New Yorkissa todella monta kertaa ja tiedän siis myös sen että suurinpiirtein KAIKKI ostetaan sielä netistä ja suosittelen tekemään samoin. Valikoima on laajempi plus toimituskulut yleensä nollissa USAn sisällä. -ella-

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.