moretolove

white

white

tiistai 22. helmikuuta 2011

Niitä hetkiä..

Tapahtui monta kertaa Pasilassa:

Peppi ja Mimmi More To Love änkeytyvät Mimmin kotitalon hissiin ja yrittävät matkustaa kahdeksanteen kerrokseen. Hissi piippailee vähänväliä. Tytöt menevät vaa'alle ja varmistavat etteivät paina 320kg yhdessä. Huomaavat, että hissiin olisi mahtunut vielä kolmaskin henkilö.

Peppi ja Mimmi menevät hissiin, joku pysäyttää hissin ja haluaa kyytiin.. Lopputulos: Hissi piippaa koko loppumatkan ja Mimmi ja Peppi heittävät vitsiä tilanteesta, että noh noh, on tullut vähän syötyä viimeaikoina. Kyllä lihava vitsit keksii.

Peppi ja Mimmi vievät roskia (joita on aina paljon, koska ovat laiskoja viemään niitä päivittäin) ja toivovat koko matkan, että "älä pysähdy, älä pysähdy ettei vaan kukaan tule kyytiin) Hissi pysähtyy. Mimmi ja Peppi hymyilevät: "Sorry, it's full" ja jatkavat matkaa piippaillen. Roskat painaa..

Hissi on rikki n. 2 vkon välein, syyksi ilmoitetaan riehuvat vaihtarit. Mimmi ja Peppi vitsailevat: "Millonkohan lappuun ilmestyy Kasikerroksen kaksi tukevahkoa naishenkilöä matkustivat liikaa"

Hissi saa diagnoosiksi, että joku ihmeen hihna on vioittunut ja siksi se huutaa aina. Mimmi ja Peppi ovat sisällään erittäin iloisia uutisista!Tapahtui kerran New Yorkissa:


Peppi on treffeillä ja päättävät mennä leffaan. Leffaksi valikoituu Big Momma's House 3, joka on jatkoa yksille Pepin lempi elokuville. Martin Lawrence läskipuvussaan on ihan mahtavaa viihdettä ja osaa aina naurattaa.

Leffa loppuu, on naurettu kyyneleet silmissä ja naurua riittää vielä matkalla hissiinkin. Sali on YHDEKSÄNNESSÄ KERROKSESSA, joten Peppi ei mielellään lähtisi portaita menemään ja treffiseuralainen kyllä ymmärtää tämän jo ihan kysymättäkin. Kuka haluaa hikoilla treffeillä jossain portaikossa, jossa kaikki takana tulevat hengittävät niskaan, kun et olekkaan niin vikkelä?

Hissin eteen alkaa kerääntyä ihmisiä ja sujahdetaankin sinne ensimmäisinä. Ovien mennessä kiinni alkaa hissi huutamaan "YLIPAINO, YLIPAINO" ja ihmiset on, että "Tämä ei kyllä mene alas asti, täällä on liikaa ihmisiä" Sitten joku älykäs heittää "Tai joku ylipainoinen" ja Pepin näpytellessä kännykkää ja nostaessaan katsetta, huomaa hän ihmisten vaivihkaa hymyilevän hänelle. Peppi hymyilee urheasti takaisin. Päässä vilisee ajatuksia "MIKSI?" "Onko niiden pakko katsoa mua just nyt ja varmasti osottaa, että tietävät kyllä kuka täällä on se ylipainoinen", "Pitääkö tän kaiken tapahtua juurikin nyt, kun toikin vielä on tuossa?"

Hissistä ulospäästessä rupeaa kuitenkin jo naurattaa, kun hissistä purkautuu 14 ihmistä sallitun kymmenen sijaan. Siellä on ollut siis aivan liikaa ihmisiä, mutta lihavaa on aina helppo syyttää ja osotella.

Vaikka sitä elääkin hyvin usein "unohtaen" sen oman ylipainonsa, koska ei koe sitä mitenkään ahdistavaksi/epämiellyttäväksi asiaksi, tulee välillä eteen tällaisia tilanteita, joissa sulle halutaan muistuttaa siitä. Sitten se on vaan itsestään kiinni ottaako sen itteensä, vai antaako mennä toisesta korvasta ulos. Minä ainakin annan mennä kovaa kyytiä, on tässä maailmassa nimittäin niin paljon mukavia juttuja ja ihmisiä! :) Muutama vuosi sitten olisin tosin luultavasti tätäkin asiaa pyöritellyt kauan ja häpeillyt itseäni, tai saanut jonkun hissi-trauman.

32 kommenttia:

 1. pöh, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tuollaiset kommentit. oot ollut tosi sööttinä liikenteessä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Tuo kuva on kyllä ihan eri illalta tosin. :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi Peppi sulla on tuo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos -tekniikka hallussa, ite oisin märehtiny tuota asiaa varmaan loppuvuoden ellen loppuelämäni...

  VastaaPoista
 4. Mistä tuo ihana mekko on mikä sulla on tuossa kuvassa päällä? Tahtooo! <3
  Ja pffft ihmisten ajattelemattomuudelle, ei voi ymmärtää tollasta. Hissikammo täälläkin, hiki otsalla sitä on monesti vilkuillut painorajoitusta ja rukoillu mielessään, että hissi menee perille asti piippailematta :D

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Olette sellaisia supermimmejä, että kuuluisat oksat pois!

  Peppi, tästä on puhuttu täällä aika paljonkin, mutta vau mikä kuva! Mitä sun iholle on tapahtunut siellä? Näytät uskomattomattoman hyvältä, sitä se onni kai siis teettää :)

  Kaunismursu

  VastaaPoista
 6. Oon Hantan kanssa samaa mieltä. Sulla on muuten aivan ihanat vaatteet tossa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 7. Olin takavuosina eläinlääkärissä perheemme koiran kanssa. En tiennyt koiran painoa ja eläinlääkäri käski astua punnittavaksi koiran kanssa. Tein työtä käskettyä ja eläinlääkäri alkoi kiljua, että ethän sinä noin painava voi olla, että vaaka taitaa olla rikki. Eläintenhoitaja tms. vastaanottoapulainen syöksyi ravistelemaan vaakaa ja siinä sitten kaikki yhdessä mietittiin, että onko a) vaaka rikki vai b)meikäläinen vain niin painava..:)

  En mennyt eläinlääkärille tosi pitkään aikaan..:)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kiitos! Täytyy esitellä toi mekko teille tarkemmin, se on tollanen samettinen pikkumusta! :) Tykkään paljon!

  Ihosta en tiedä, sitä kai se onnellisuus tuottaa? :D Tai saasteet? :D

  VastaaPoista
 9. Nooh, onpas ihme jos koko hississä ei ollut ketään sua isompaa? :) Ethän sä niin iso ole. Mutta sun asenne on ihailtava, mä oisin varmaan alkanut itkee tai jotain :D

  VastaaPoista
 10. Voi noita ihmisiä... Itse olisin odottanut varmaan seuraavaa hissiä tai sitten jos joku heittäis kommenttia sanoisin jotain törkeetä takaisin tai kehottaisin henkilöä itse odottamaan toista hissiä ja menemään itteensä. Sulla on hyvät hermot :)

  http://dashantilife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Kerran kävi niin, että junan vessaan mennessäni se automaattinen ovi ei mennyt kiinni. Liekö roska ollut välissä tai muuta, sillä mä mahduin siihen vessaan ihan hienosti. Kuitenkin jonossa seuraavana ollut teini päätti sitten sanoa, että ei se mene kiinni, kun on tuota ylipainoa. WTF?

  Kommentaattoreita löytyy aina ja joka kerta ihmettelen sitä yhtä paljon. En mäkään kommentoi bodareita tai alipainoisia tai kaljuja tai näppynaamoja. Mun mielestäni kaikkien tulee antaa kulkea tässä maailmassa juuri sellaisina, kuin he ovat.

  Ja sen vielä sanon, että silloin, kun mulla oli hiustenpidennykset ja saman verran painoa, mua katottiin ihan eri tavalla, ehkä jopa ihailevasti, mutta lyhyen tukan kanssa kommentoidaan enemmän ihan vain läskiksi. Tosi hassua sekin.

  -Marika-

  VastaaPoista
 12. Tuo karvaliivi on IHANA! haluisin itekki ostaa mulla en oo löytäny mistään mitään kivan näköistä ja jolla olisi ihan kohtuullinen hinta...Olisko mitään vinkkiä mistä kannattais ettiä? :)

  VastaaPoista
 13. Joo, lyhyet hiukset ja ylipaino on ihmiselle joku maailman hirvein yhdistelmä. Antteksi nyt vaan, mutt hirveän monen (myös normaalipainoisen ja laihan) olemukseen se tuo paljon enemmän ryhtiä , kuin joku roikkuva fleda.
  Ja niille joilla on pyöreä naama, se tuo piirteitä mun mielestä paremmin esiin, tämä siis tietty hieman yksilöllistä.

  Mä ainakin totean ihmisille, jota jaksaa kommentoida ulkonäköäni, että "kiitos, mä omistan kyllä peilin ja olen oikeastaan tyytyväinen siihen, mitä sieltä näkyy". Ei ylipaino ole mikään automaatio sairaalle yksilölle.

  VastaaPoista
 14. On hieno asia jos pystyy tollasissa tilanteissa nauramaan asialle, tai heittämään siitä vielä jotain läppää. Go tytöt!

  Muistin teitä tällasella, vaikka ootte ehkä saaneet näitä sen miljoona. Mut musta ootte ansainneet sen. http://playmesongs.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blogger.html

  VastaaPoista
 15. Hei
  Ihmettelen Amerikkalaisten kummallista turhamaisuutta, eikös se ole maailman läskein kansa ?
  En usko muutenkaan, että sinä olisit ollut suurikokoisin hississä, ne vaan halus huomion pois itsestään osoittamalla sua !

  VastaaPoista
 16. Jenkit on maailman tekopyhin kansa

  VastaaPoista
 17. Hei Peppi hei!
  Sulle sopii ihan sikahyvin noi nykyiset hiukset!
  Heippa!

  VastaaPoista
 18. Heips

  Blogissani on jotakin teille:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 19. Se on kyllä just niin, että lihavaa ihmistä saa kommentoida miten vaan päin naamaa, mutta on loukkaavaa kommentoida muuten ulkonäköä, just esim. finnejä, jotain outoja muotoja yms yms. Mutta mun mielestä kyllä alipainoisetkin saa aika paljon kommenttia painostaan, eikä millään kivalla tavalla...

  VastaaPoista
 20. Heips! Sulla on niin oikea asenne, pidä tuo! :) Ei voi muuta kuin ihailla tuota itsetuntoasi, olet tosi hyvä esimerkki muille! :)

  VastaaPoista
 21. moi mimmi ja peppi! haluaisin kehua blogianne tällä kertaa tunnustuksen muodossa: http://ruusunpunaista.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blogger.html

  eli olette mun mielestä gorgeous bloggers! <3

  VastaaPoista
 22. Kamalia ihmisiä ja uskomattoman tekopyhää meininkiä! Jos hissi on täynnä tyyppejä niin juuu ihan hirveästihän yhden ihmisen muutama liikakilo vaikuttaa hissin kulkemiseen! Upeaa jenkit!

  Onneks sun asenne on noin upea, pitää ottaa mallia! :)

  VastaaPoista
 23. ei hitsi peppi, oot kyllä upea nainen! ei sua voi kun ihailla :-)

  VastaaPoista
 24. Jenkit ei ole tekopyhiä, paljon mukavempia kuin suomalaiset tavoiltaan. :)

  VastaaPoista
 25. Yhdyn NewYorkeriin! Täällä kuulee paljon vähemmän epäkohteliaisuuksia kuin Suomessa. Ihmiset on todella kohteliaita, miehet usein todella hyväkäytöksisiä ja huomaavaisia myöskin.

  Joka paikasta löytyy inhottavia ihmisiä ja tää olikin ensimmäinen sellainen johon törmäsin. :)

  VastaaPoista
 26. "Yhdyn NewYorkeriin! Täällä kuulee paljon vähemmän epäkohteliaisuuksia kuin Suomessa. Ihmiset on todella kohteliaita, miehet usein todella hyväkäytöksisiä ja huomaavaisia myöskin."

  Niin, kumpi nyt on parempi tapaisempaa, sanoa asiat niinkuin ne on vai esittää ihanaa ja sitten jauhaa selän takana. Sitä jenkit nimittäin harrastaa ja se jos mikä on tekopyhyyttä.
  En sano, että perisuomalainen välillä liiallinenki rehellisyys olisi sen parempi, mutta mielummin kuuntelen sitä, kuin tuota "everything is so lovely" hurskastelua.

  VastaaPoista
 27. Kyllä täällä paljon on juurikin sitä jauhamista ja draamaa, mutta kyllä täältäkin niitä aitoja ihmisiä löytyy. :) Samoin täällä arvostetaan tosi paljon minussakin juuri sitä seikkaa, että lauon kaiken aina rehellisesti, enkä kiertele tai kaartele. Tai turhia stressaile. :)

  New York on kaikkien mukaan hirveen monella tapaa erilainen kuin monet muut paikat Jenkeissä. Samoin ihmiset. Täällä on niin paljon ulkomaalaisia ja sekottuneita kansallisuuksia, että se vaikuttaa jo ihan yleisestikkin ihmisiin. :)

  VastaaPoista
 28. Ihana postaus! Tuleeko teille koskaan sellanen olo, että haluaisitte olla pienempiä? Mä itse olen teitä varmaan vielä isompi, enkä oo oppinu millään hyväksymään niitä ylimääräsiä kiloja :/

  VastaaPoista
 29. Tänään töissä työkaveri luki juuro tullutta seiskaa ja totes mulle, että pitäskö meidän lähteä yhdessä tollaseen isojen tyttöjen missikisaan. Ei siinä mitään, mutta jotenkin tuntui hassulle kun en kamalan hyvin sitä ihmistä tunne, mutta toisaalta tuli hyväkin mieli että se ihminen on varmaan huomannut että en häpeile omaa kokoani, joten minulle voi sanoa noin :)

  VastaaPoista
 30. :D oon kyl iha kokonaan unohtanu tätä blogia lukiessa että ootte jotenki ylipainosia !

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.