moretolove

white

white

perjantai 25. helmikuuta 2011

Pe-la tulovinkki Nummelaan!

En ihan kauheesti valehtele, jos väitän että täällä Nummelassa aika harvoin tapahtuu mitään tänne raahautumisen arvoista, mutta on täällä yks juttu jota en ite voi jättää väliin nimittäin Globe Hopen ystävämyynnit! Oon tosiaan asunu täällä puolisen vuotta ja nuo ystävämyynnit on nyt käynnissä toista kertaa ja pitihän siellä taas pistäytyä...


Globe Hopen "tehdas" löytyy siis tuolta (korkean, huh) mäen päältä eli Harjulta (Harjutie 14) ja ystävämyynnit on käynnissä vielä tänään (klo 19 asti) ja huomenna (10-15).


Ite ostin sieltä tommosen kampaajaviitan, koska noita tarvii aina. Makso 5€.


Ja tommosen topin (3€) jossa on ihan supersöpö keltavihree tasku edessä. (Tuo keltanen miellyttää muuten meikäläisen silmää ja ostinpa tuossa männäviikolla yhen toisenkin keltasen jutskan, nimittäin tuon kynsilakan, mutta siitä lisää myöhemmin...)


Voipi olla, että tänään pyörähdän tuolla uudelleenkin, nimittäin pari asiaa jäi kaivertamaan mieltä...

Mutta nyt jatkuu PANIIKKISIIVOUS nimittäin koska en päässy Savoon niin Savo tulee tänne, eli toisinsanoen MTL-ÄITI ilmotti toissapäivänä tulevansa viikonloppuvierailulle!!! JEE!! :)

Voin suositella nuita ystiksiä kyllä kaikille jotka Globe Hopesta tykkää, kannattaa melkein vaikka kotiseuturetkeillä (45km Helsingistä) tänne Numskin suuntaan ihan tuon takia! :)

Mukavaa perjantaita kaikille! :)

Ps. Siivousmusana soi JOULUMIXTAPE!! (LOL) ja punahuulet piristää siivouspäivää ;)


5 kommenttia:

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.