moretolove

white

white

maanantai 14. helmikuuta 2011

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Valitin yks päivä angsteissani Matille, että neljä(!!) minun hyvää ystävää asuu tällä hetkellä ulkomailla (ja loput Suomessa asuvat vähintään 45km päässä :D)... Matti tais siihen todeta, että ole onnellinen, että sulla on niinkin monta hyvää ystävää. Niinpä! Pitää olla onnellinen ja kiitollinen jokaisesta ystävästä tänään ja joka päivä, ei siis yksin näin ystävänpäivänä.

Kun muutin tänne Nummelaan niin en tuntenu täältä käytännössä ketään. Koska teen kotona töitä (enkä oikeastaan liiku täällä missään "kylillä"), en myöskään helposti tutustu kehenkään (paitsi sattumalta esim. naapurin Teemuun :D)... Elo ja olo täällä onkin välillä varsin yksinäistä (niinä hetkinä kun sitä joutoaikaa sitten olisi). Olisi huomattavasti kivempaa käppäillä sinne kirppikselle jonkun kanssa kuin yksin tai muuten vaan hengailla ja juoruta asioista. Myös tämän meidänkin saavuttaman julkisuuden myötä sitä on tullut jotenkin varautuneemmaksi uusien ystävyyssuhteiden luomisessa, sitä jotenkaan ei nykyään yhtään ylläty, kun joku vanha yläastetuttu (tms.) ottaakin yhtäkkiä yhteyttä ja kyselee kuulumisia (vaan automaattisesti odottaa kokoajan sitä lausetta että "ainiin muuten näin teidät TV:ssä/lehdessä/netissä").

Onneksi oon aina sanonu, että netti pelasti mun elämän (Pepistä tää on aina kauheen hauskaa, mutta niin siinä oikeesti kävi). Niin pelastaa myös siis tässä tämän hetkisessä "ystäväpulassa" :D Ja onneks ne oikeet ystävät ei koskaan katoa, vaikka ei ois puhuttu viikkoihin, kuukausiin tai jopa vuosiin. Juttu jatkuu aina siitä mihin viimeksi jäätiin ja tuntuu kun välillä ei olisi ollut päivääkään. Niin ja onneksi Skype on keksitty.

Blogin myötä myös monet aikasemmat ystävyyssuhteet ovat muuttuneet. "Joo luin jo blogista"-lause on varsin tuttu nykyään ja moni ystävä/kaveri unohtaa että minä EN lukenu sinun kuulumisia blogista (Facebookista saatoin kuitenkin vähän ehkä lukea). Myös elämä on älyttömän kiireistä nykyään ja ystäville valitettavasti jää ihan liian vähän aikaa. Tuntuu, että yhteistä aikaa löytääkseen kaikki tapaamisetkin joutuu sopimaan monen viikon päähän. Ja auta armias jos yrittää järkätä tapaamista useamman kuin kahden henkilön kesken... Mutta en missään nimessä valita, saanpahan tavata ystäviäni edes joskus :)

Moni "vanha ystäväni" tuskin edes uskoisi jos sanoisin miettiväni häntä useinkin, mietin nimittäin tosi monia eri ihmisiä päivittäin. Mitä heille kuuluu, mitenhän se ja se asia on edennyt, vieläkö se on sitä mieltä asioista jne. Siis myös ihmisiä joiden kanssa en ole tekemisissä enää nykyään, en välttämättä edes ystävä Facebookissa. Saatan jumittaa jossain aikoinaan tapaamassani henkilössä vielä vuosienkin päästä. :D Tuo otsikon lause pitää siis kohdallani niin paikkansa...

Ihanaa ystävänpäivää kaikille ja kiitos kaikille ystävilleni. Niille nykyisille, kuten myös entisillekin. Toivottavasti myös jokaisella teillä on edes yksi ystävä, vaikka sitten siellä Atlantin toisella puolella! :)

EDIT: Samalla sekunnilla kun painoin "julkaise"-nappulaa Matti pamahti ovesta sisään ruusun ja suklaalevyn kanssa ja toivotti hyvää ystävänpäivää... Aww! :'D
14 kommenttia:

 1. En taida nykyään tietää mitään ärsyttävämpää keskuttellessa jonkun kanssa kuin sen, että se sanoo "joo luin blogista/facesta". Mä en kerro KAIKKEA siellä, oon voinu kertoa osan asiast esim. fb mut ehkä haluis silti kertoo kasvotusten enemmän. Ja muutenkin tulee ihan tyhmä olo ku toinen vastaa jo lukeneensa sen jostain. Mitä ihmettä!? Nykysin en kerro fb juur mitään juuri tästä syystä. Kysykööt v*ttu jos kiinnostaa niin paljon et stalkkaa muutenkin mitä päivitän.

  Olinpas ilkee. Sori, mut joskus menee käpy! :D Teihin ei kuitenkaan koskaan (mut tän blogin lataamisen hitauteen joo! pääsen lukemaan ehkä kerran viikossa, eli sillon ku pääsen nopeelle koneelle..kotona teen blogin lukeminen lähes mahdotonta koska esim. kuvat ei aina tuu ihan heti/kokonaan )

  VastaaPoista
 2. Niin asiaa kirjotit
  ja tuo ,
  että lukee vaan blogista toisen kuulumiset
  samaa on itellä kans joidenkin kohdalla.
  Musta ois reilua kans kertoa hiukka
  omiakin kuulumisiaan.

  Hyvää ystävänpäivää sullekin:).

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävän päivää teillekkin ja kaikille tein lukijoille:))

  VastaaPoista
 4. olipa lämmin ja mukava postaus :) piristi mun muuten aika laimeeta ystävänpäivää ja sai myös ajattelemaan entisiä kavereita.

  ja silloin joskus pomppasin ilmaan, kun huomasin että siis ihanko meijän nummelassa asustat, mutta että vielä täällä tietyssä ja samassa suunnassa kun meikäläinen? :D tosta teemusta koordinoin siis. tylsää kun en oo koskaan törmännyt suhun täällä!

  mutta kivat ystävänpäivät mimmille myös!

  VastaaPoista
 5. Aaw, mistä tollasia miehiä löytää?
  Mäki haluan:(

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti ei mene liian henkilökohtaiseksi, mutta olen hyvin utelias ja haluaisin tietää miten olette tavanneet tuon superilta vaikuttavan herrasmiehen kanssa? Itse olen nyt tilanteessa, jossa tuntuu ettei minulle ole ketään tarkoitettu.. Ei siis löydy uskoa tuohon kakslahkeisten puoleen.. Mutta ymmärrän jos meneepi liian henkilökohtaisuuksiin :) Vaikutatte vaan todella ihanalta pariskunnalta! Kaikkea hyvää teille molemmille, ja ihanaa ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
 7. Snif, ihan kyynel silmassa taalla olen vietelly ystavanpaivaa kun olen niin kaukana kaikista kavereistani :c Olen Englannissa au pairina ja aivan hirvea ikava kotiin, ikava perhetta ja ystavia, ikava liian montaa asiaa samaan aikaan, sydan ei kesta.

  En edes ole mikaan pikkutytto enaa ja silti kaipaisin niin kovasti oman Mamman kainaloon :D
  Teidan blogia lukiessa mun koti-ikava laantuu aina edes hetkeksi vahasen, en oikein tieda miksi, mutta niin vaan kay. Joten kiitos siita.

  VastaaPoista
 8. Te ootte Pepin kanssa niin mainioita yhessä ! Oon kehunu tätä Blogia maasta taivaaseen.. (ja ehkä pikkusen avaruudenkin puolelle mennään )monelle mun kaverille ja luettuaan he ovat todenneet saman.

  Tää maailma tarvitsisi lisää tuommoisia iloisia ja itsevarmoja tyyppejä niinkuin te !

  Kiitokset ihanasta blogista ja monista hymyistä.

  Olen itsekkin Nummelasta (kyllä täältä sitten tuleekin hyviä tyyppejä) ja Harmikseni en ole sinua (vielä) Livenä missään täällä nähnyt.

  Ootte supersuper ihania.

  T: Ida

  VastaaPoista
 9. :o Oon aina luullu et asut jossain Helsingissä tai Vantaalla, mutta että Nummelassa! Nyt ihmettelen etten oo sua livenä nähny viel ikinä, käyn siellä kummiski aika useesti kun poikaystävä asuu kummiski siel jne. :-)

  VastaaPoista
 10. Sun pitää niin tulla tänne! Sit ei anneta sun olla yksin sekuntiakaan :)

  VastaaPoista
 11. haha ihana Maaritkin on päässyt kuvaan!

  VastaaPoista
 12. Olen usein lukenut blogianne ja miettinyt, että miten te saatte rohkeuden olla ja liikkua tuolla ulkomaailmassa? Kun ei voi olla, etteikö joku joskus kommentoisi "hyi mikä läski", tms. Koska itse olen lievästi ylipainoinen ja tuohon törmää joka päivä, tai ainakin katseiden muodossa.. Ja se syö itsetuntoa ihan hemmetisti. Varsinkin kun miettii sitten sitä, miten ihmeessä vastakkainen sukupuoli voisi hyväksyä tämänlaisena, kun vain niitä negatiivisia kommentteja ja katseita lentelee niidenkin puolesta... Onpa tämä elämä niin vaikeaa.. Niin, saisinpa teidän aivot <3

  VastaaPoista
 13. okei ei miul mitään järkevää oo mut siis kun toi

  sininen karvatyyppi on tosi karmiva...
  siis tosi.

  heh

  VastaaPoista
 14. Mulle joistakin nettiystävistä on tullut melkein läheisimpiä kuin niistä vanhoista "oikeista" ystävistä. Ja nykyisen oikean parhaan ystäväni olen tavannut netissä. Että joo, minunkin elämäni pelasti netti.:) Mutta onneks en oo hirveästi mainostellu blogiani oikeille ihmisille, vältyn tuolta "luin jo blogista" -jutulta.

  (Olipa tylsä kommentti. Mulla oli varmasti joku kuningasajatus tätä aloittaessa, mutta sitten se jotenkin lässähti.)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.