moretolove

white

white

tiistai 8. maaliskuuta 2011

I'm coming home!

Kyynelkanavat on auennut. Eilen sanoin heipat kavereille ja äsken vuorossa oli sitten Rachel. Vaikka olisin halunnut mennä lentokentällä yksin, niin mun ei annettu joten tiedossa on superparkuminen. :DTähän kiteytyy jotenkin mun viime päivät täällä. Oon vaan ollu ihanien kanssa, nauttinut täysillä auringosta ja arvatkaa mitä? En oo ottanut yhtään kuvaa. Bloggaaja tarvii välillä lomaa ja no eilen kuvaa otettaessa huomattiin, että mun pokkari on hajonnut.. Viimeksihän mulla kävi sama täällä ja nyt on uudesta kamerasta näyttö taas hajalla. GO PEPPI, IT'S ALMOST YOUR BIRTHDAY!

Huomenna Inka hakee mut kentältä ja sitten pääsen kotiiin. Nään mun Kallio-perhettä ja illalla meenkin sitten Unon luokse. Huhhhuh ottaa mahasta jo valmiiksi.

Torstaina nään Mimmiä, joka on jo kerennyt huolehtia taas etten "jää tutkimaan" ja myöhästy koneesta. :D Torstaina nään myös kampaajaamme Simoa ja voin kertoa, että tekee aika todella hyvää tavata kampaajaa ensimmäiseen kertaan kolmeen kuukauteen....

Nyt ei oikein tuu tekstiä, pitää pakata. Oon todella ahdistunut tästä tavaran paljoudesta, muuten ei ahdista tippaakaan! Nyt se on huono fiilis on jo muuttunut odotukseksi, että pääsen kotiin.Nähdän siis pian Suomessa! :) 25.3.2011 on meidän aikamoiset juhlat, oletteko te valmiita lippuarvontoihin? Alkavat nimittäin pian meidän Facebookissa.

I love you New York and I love you guys. Peppi will be back soooooooon and I'll bring you some ruisleipä and Fazerin sininen too!

13 kommenttia:

 1. Hei noista sun Wayfarer'eista, että onko sulla joku malli, jossa on heijastavat linssit vai onko niissä kaikissa? :) Kun itteä houkuttelis, mutta tahtoisin nimenomaan tommoset peilipintaset, mutta missään nettikaupassa ei erikseen mainita, että onko ne sitten kaikki? :o

  VastaaPoista
 2. jeeeee, kallio-perhe kaipaakin sua jo! ♥

  VastaaPoista
 3. ei vissii oo tullu selväks aikasemmi....:--D

  VastaaPoista
 4. Suomi saa kovasti ikävöidyn Pepin hetkeksi takaisin, ihanaa!(:

  Tervetuloa!<3

  VastaaPoista
 5. Hieman liian tyhmä lukija täällä hei:D Mitä pokkari tarkottaa? Onks se niiku digikamera, vai järkkäri vai mikä?

  VastaaPoista
 6. aaaaaaaaaaaa mistä toi panta?=)=)

  VastaaPoista
 7. Hyvää naisten päivää teille =)
  Tervetuloa kotiin Peppi! Kaltaistasi persoonaa kaivataan täällä!

  http://in-my-boulevard.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. onpa iihanaa huulipunnaa! <3_<3

  rosigluftslott.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Ihana biisi :)) Hyvä että on jo odottavat fiilikset Suomeen tulosta =))

  http://dashantilife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Älä unohda salmiakkia! Sitäkin luultavasti halutaan maistaa niinkuin ruisleipää ja fazerin sinistä :) Minkä merkkistä toi huulipuna muuten on ja sävystä?

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti ei itkettänyt liikaa! Nimimerkillä uuden valtameren preustanut JFK:llä...

  Mietiskelin tässä vain kun teillä noita poikaystäviäkin on niin oisko tyttöystävät mitään (vaikka näin päivän myöhässä naistenpäivän kunniaksi), löysin meinaan tämän neidin tänä yönä youtuben ihmeellisestä maailmasta ja leuka meni melkeen sijoiltaan! Niin asenne nainen ja esiintymisissään tuo sen erittäin hyvin esiin... check it out! http://www.youtube.com/watch?v=y29eTcRFEl8

  VastaaPoista
 12. Mistä olet ostanut nuo farkkusi/jegginssit? Oli niin ihanat! :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.