moretolove

white

white

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

ONNEA AKSELI!

Herra sitten meni ja nappasi Top Chefin voiton!Perjantaina Mimmi juos mun luokse huutaen "SIIS TAJUATKO KUKA TUO ON?? SE ON SE AKSELI SIITÄ TOP CHEFISTÄ" ja enhän minä tienny, kun en oo Suomessa ollut kyseistä sarjaa nyt seurailemassa. Päästiin kuitenkin heti Akselin syleilyyn ja herra lupasi tehdä meille ruokaakin ihan. Mimmi oli tänään viimeksi tarkistellut, että pitäähän tarjous edelleen paikkaansa!

Onnea Akselille ansaitusta voitosta ja kiitos myös Maria ja Akseli, että tulitte meidän juhliin!! More To Love on Akselin suuret (ja nälkäiset) fanit! :)

10 kommenttia:

 1. Heipsan! Saanko kysyä nyt ihan eri asiaa ku tämä postaus... Ku mun pitäis löytää kevättakki, enkä tiiä yhtään mistä löytäisin :o Oisko teillä ideoita mistä löytäis, tämmösenä "hieman" isompana... Miten Onlyt, Vero Modat, Micksit, onko noissa meijän kokosille?

  Ois ihana, jos vähän voisitte vinkata, että mistä ehkä kannattas ettiä(kun ei noita ihan helsingin kauppoja käytössä ole..:() tänks :)

  Nii joo, ja sehän piti vielä sanoa, että nyt on ollu ihana ku on muutamana päivänä tullu postauksia peräkkäin :) Huomaa, että stressi(?) ja kiire on halpottanu/loppunu ja jaksatta/kerkeette taas kirjotella :)

  VastaaPoista
 2. Eikö toi finaali tuu tvstä vasta viikon päästä? Että eihän tota sais vielä paljastaa?

  VastaaPoista
 3. Eiku sekotin, se onkin Masterchef jonka finaali tulee vasta ens viikolla. Ei saisi olla noin samanlaisia nimiä....

  VastaaPoista
 4. voi mur!!!
  koitin välttää menemästä mihinkään uutissivuille koska ohjelma odottaa vielä katseluaan aamiaisen ratoksi.. "blogit voi katsoa, ei siitä siellä lue kuka voitti"
  jepjep

  VastaaPoista
 5. örrr, oon koko aamun vältelly tietoo ketä voitti. Ehdin jopa aamulla sammuttaa radion ennen kun ilmotettiin top cheffin voittaja..mut jooo, spoil.. :D

  VastaaPoista
 6. oi vitsi, maistuis kokin ruuat minullekin! ja kauniina olette jälleen edustaneet, niinkuin aina :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. olin eilen finaalin ajan leffassa ja oli pakko laittaa isovanhemmilla tallennukseen toi jakso, muuten ois pitäny oottaa ens viikon uusintaan, ja voi sitä iloa kun yöllä leffan jälkeen katoin jakson (hiljaa ettei isovanhemmat heräis) ja Akseli voitti <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos itsellenne, oli mukava visiitti vaikka olikin pikainen. :)

  Maria Suvinen

  VastaaPoista
 9. Akseli oli ihan mun lemppari! Onnet minultaki <3

  VastaaPoista
 10. Joo, itekään en ollu vielä ehtiny kattoa tallennukseen mennyttä jaksoa. Ja tarkotuksella vältelly Ilta-Sanomien nettisivuja ku ruttoa.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.