moretolove

white

white

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pepsiä elefantille?

Jos samassa leffassa on elefantti, Robert Pattison ja Reese Witherspoon niin leffa ei voi olla kauheen huono... Eli toisinsanoen tykättiin molemmat siis Vettä Elefanteille pätkästä. Ja kyllä, Robert on sulattanut myös minun sydämeni.

Asukuvat meikän Tikkurilan koululta. Käytiin siis kotiseuturetkellä Vantaalla ja pakoilemassa meikän opettajia koululla (terveisiä vaan). :D Eli siis palauttamassa kasa kirjoja kirjastoon, oonkohan ainut jolla se 15 uusintakertaa tulee usein täyteen...Takki NYC-kämppikseltä
Toppi Torrid (2)
Legginssit Piruetti (L)
Kengät Puma (38)
Kassi Melodica Carlings

Ympyrähuivi ONLY
Takki New Look (20)
Farkut (ite tuunattu) Torrid (20)
Kassi Berliinistä
Kengät Nike (9,5)


Niin ja en oo värjänny hiuksia, se on vaan tuo oma väri joka sieltä esiin puskee.

Tämän asukuvaepisodin jälkeen kamerasta loppukin sopivasti akku.

Pitkä päivä, mutta oli mukavaa. Tuli päiviteltyä tuota meidän BACKSTAGEa ja Facebookkiakin tosi ahkerasti. Nyt kyllä vä-syt-tää, joten eka lainakoiran kanssa ulkoilemaan ja sitten unille! :) Kohta PÄÄSIÄINEN. Mitä luvassa? Ite lähen pitkästä aikaa Savvoon! :)

14 kommenttia:

 1. Näin tuon leffan mainoksen telkassa. Pakko nähä! Siinä on myös se ällömies Inglorious Bastardsista. :) Mutta Robert Pattinson. Sydän.

  Pepin kangaskassi on hieno!

  VastaaPoista
 2. oon tosi pettynyt ja surullinen. ootte kuitenkin jotain teini "idoleita" ja mollaatte perussuomalaisia ja mainostatte täällä omaa kansanedustajaehdokastanne. en mä tajunnukkaan, että tämä on poliittinen blogi ennenku nyt. no ootte varmaan jotain kultalusikka suussa syntyneitä kokoomus "nuoria" ? tmv. no jokatapauksessa halusin vain kertoa, että olen pettynyt tästä teidän poliittisesta kaapista tulostanne... sori, mut tämä on mun mielipide. aiemmin luin ihan ilolla teidän blogia nyt vaan ärsyynnyn...sori. voikaa hyvin.

  VastaaPoista
 3. Anteeks mitä? Onko Robert Pattinson joku ehdokas ollut jossain? Tämä on meidän blogi ja meillä saa olla omat mielipiteemme. En tiedä ketä tässä tarkotetaan, että meidän omaa kansanedustajaehdokastamme? Jani Toivolaa joka on meidän kaveri ja jota kumpikaan meistä ei tietääkseni äänestänyt?

  VastaaPoista
 4. Ja Kokoomus? Mistä tämä on nyt tähän revitty? :D Oonkohan itse jossain sanonut joskus seisovani jotenkin Kokoomuksen takana? En käsittääkseni.

  Oikein hyvin voidaan, kiitoksia vain. :)

  VastaaPoista
 5. Pääsiäisenä suuntaan kohti lontoota ! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: En kyllä minäkään Kokoomusta äänestänyt :D Enkä myöskään Jani Toivolaa, koska en myöskään pysty seisomaan täysin Vihreiden takana. :)

  VastaaPoista
 7. Kyllähän jokainen saa kommentoida politiikkaa, se kuuluu tavalla tai toisella meidän jokaisen elämään vaikka sitä ei heti huomaisikaan. Ja jos Peppi ja Mimmi on "teini-idoleita", niin vaan parempi jos puhutaan äänestämisestä, sillä se on vaan sitten hyvää esimerkkiä tuleville nuorille äänestäjille! :D Kaikki suomalaiset nuoret kun ei vielä ole ihan perillä siitä miten tärkeätä äänestäminenkin on, vaikka politiikka ei sinänsä kiinnosta. No niin, nyt lopetan tämän saarnan! :D Ja Mimmi tervetulloo Savvoon! :)

  Inka

  VastaaPoista
 8. Ihanat asut! =))

  http://styleminea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. iiiik , mistä kaupasta noi Pepin ihanat puman sneakerit ? ite oon ettiny just tollasia , mut mistään urheilukaupasta tai netistä löytäny :/

  VastaaPoista
 10. hienot silmälasit pepillä, mistä ne on? :)

  VastaaPoista
 11. Oletko halukas luopumaan tosta kukkahuivista? It's something to die for <3

  VastaaPoista
 12. Miravaan: Ilouutinen! Sitä saa ONLYsta yhä :) Tän kevään mallistoa. Eilen ainakin oli vielä Forumin ONLYssa noita ja myös vihreenä yms :)

  VastaaPoista
 13. You two are so gorgeous as usual! I love your pink jacket pepi! its adorable! not even going to mention the bags you two have because they are an obvious HAWT! :D

  xoxo
  A_Riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Hih, mä oon tossa ton tunnelin yläpuolella olevassa koulussa :D Tuttuja paikkoja :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.