moretolove

white

white

lauantai 28. toukokuuta 2011

HOME!

Eilen saavuttiin kotiin ja täytyy myöntää, että se oli aivan ihanaa. Lomalla on mahtavaa käydä, mutta mikään ei voita sitä fiilistä kun saapuu kotiin. Muistan kuinka masentuneena lähdin Nycista maaliskuussa ja siinä vaiheessa kun alkoi näkymään, että tunti kotiin niin mulla meinas tulla ilopissat housuun. Tiesin Inkan olevan odottelemassa mua kentällä ja teki mieli vaan päästä äkkiä kotiin. Sama oli eilen. Jouduttiin tunnin verran odottelemaan laukkuja sen ulosmarssin takia ja koko ajan vaan poltteli marssia itekin ulos ja mennä vaan äkkiä kotiin.


Mimmin poikaystävä oli meitä vastassa ja niinpä ne pudottikin mut matkalla kotiin Kallioon.
Oma perjantai-iltani meni todella väsyneissä merkeissä kotona puhelimessa puhuen ystävien kanssa viikon kuulumiset. Mun yöunet jäi yleensä aika vähäisiksi ja hiivinkin huoneeseen kun Mimmi heräili aamiaiselle, joten univelkaa riittää vielä muutamaksi päiväksi.. Reissu oli ihan mahtava ja aiotaankin vielä fiilistellä sitä varmasti muutaman postauksen verran, koska kuvia piisaa. Te ootte kyselleet kohteesta enemmänkin, joten voidaan antaa jotain neuvoja aivan varmasti.

Nyt meen vihdoin pesemään tukkani kunnolla, mulla on ollu niin ikävä hiusmömmöjäni jotka tyhmyyksissäni jätin Suomeen. En tiedä mitä Simo tuumaa kun meen tän rastapöheikköni kanssa ens kerran sen käsittelyyn, mutta onneks sillä on taikakädet. Pidennykset, aurinko ja sukeltelu merivedessä ei välttämättä oo mikään ihan ihanteellisin yhdistelmä, etenkään jos sulla ei ole sitä purkkiarmeijaa mukana. Katotaan mitä pystyn tekemään ihmeaineillani näille nyt. :D

Ainiin PS. Ollaan kyllä vastailemassa kaikkiin kysymyspostaukseen tulleisiin kysymyksiin, mutta ollaan ehkä oltu vähän laiskoja sen suhteen. 8)


6 kommenttia:

 1. Niinhän se menee, että borta bra men hemma bäst! :)

  VastaaPoista
 2. PEPPI! Ootko menossa katsomaan Crystal Castlesii 13.6? Jos oot niin siel nähään!

  VastaaPoista
 3. miten mimmillä on ton värinen naama:O

  VastaaPoista
 4. hei mimmi! muistelen, että olit vaihdossa sloveniassa? jos ehdit/jaksat/viitsit ni oiliskohan mahollista saaha pientä postausta ko. maasta? suunnittelen matkaa sinne ja olis kiva kuulla paikan päällä asuneelta vinkkejä..

  ..sen ainakin haluisin kysyä et onko bussi- ja juna-aikataulut luotettavia vai tuleeko bussit millon sattuu? autonvuokraus ois tietty kätevin mut oon lukenu et liikenne aika hurjaa..

  VastaaPoista
 5. Siis mikä ihana toppi/mekkohässäkkä Mimmillä on päällä!!! Mistä noita saa?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.