moretolove

white

white

torstai 19. toukokuuta 2011

Ilakointia Forumissa!

Eilen oli tosi kiva päivä. Suurin osa meidän ajasta on mennyt tän tapahtuman organisointiin ja niinpä olikin kivaa kun se päivä vihdoin koitti. :)

Eilen meidän vieraina piipahti mm. Kristiina Wheeler, Haloo Helsinki!, No Fashion Victimsin Emmi, Anna Abreu ja Sarvaksen Saaruli.

Oli ihan mahtavaa hengailla kivojen tyyppien kaa ja nautiskella hyvästä musasta.


Me ollaan ihan rakastuneita noihin Haloo Helsingin tyyppeihin. Ne on niin ihania ja sulosia, että tekis vaan mieli rutistaa kaikkia!!


Anna ja Saara on niiin ihania. Laitettiin ne vastailemaan kysymyksiin niiden ystävyydestä ja saatiinkin tosi hyviä vastauksia. Mua on viime aikoina sanottu paljon Annan näköseksi ja myös Anna on löytänyt meistä joissain kuvissa paljon samaa. Neidin mielestä mä oon kuitenkin livenä sit taas enemmän Jenni Vartiaisen näkönen.. En paa ollenkaan pahakseni, että mä oon lihava versio Suomen kauneimmista poppareista! :D

Hei saako vähän hehkuttaa? Enää tää päivä ja sit nää tytöt kirmaa lomalle. Seuraavat 8 yötä vietän Mimmin seurassa ja meidän tunnusbiisi tulevalle lomalle on TAIVAS VARJELE MITÄ TÄSTÄ TULEE???


Tulkaa tänään moikkaamaan Forumiin, meillä on siellä ihania miehiä ja poikia haastattelussa ja vaikka mitä kivaa taas.

Tässä vielä Kristiinan pikaiset terkut:

2 kommenttia:

  1. Ooi, Taivas varjele on kyllä ihan mahtibiisi, samoin Antero Mertaranta on ihan paras urheiluselojasta, mitä maa päällään kantaa! Tykkäättekö tekin popittaa näitä jääkiekkobiisejä, kuten Poika saunoo?
    Nauttikaa lomastanne, minäkin pääsen kesäkuun 1. Turkkiin Alanyaan nauttimaan! :)

    VastaaPoista
  2. ois kiva saada kuunnella noita haastatteluita, tuliko niitä otettua nauhalle, jotta voisi linkittää tänne ? :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.