moretolove

white

white

maanantai 16. toukokuuta 2011

KIITOS LEIJONAT!!!

MITÄ MINÄ SANOIN!!

SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!!!

Finland is the new Ice Hockey World Champion 2011!!!

22 kommenttia:

 1. IHANAA. Rakastan kun aikuiset miehet on niin vilpittömän onnellisia!<3

  VastaaPoista
 2. IHAN MIELETÖNTÄ!!!!!!!!! HEMMETTI KUUS YKS!! eikä tehny pahaa nähdä ruottalaisten naamat norsunvitulla :::DDDD

  VastaaPoista
 3. Siis mahtavuutta!!!En ois eka erän jälkeen osannu uskoa tuollaista lopputulemaa,mutta kyllä se suomi näytti mihin pystyy....ihan mahtavaa,onnea suomen pojat!!!:)

  VastaaPoista
 4. SUOMEN MIEHET <3
  JA RUOTSALAISET = HAHHAHAH:DD:DD

  VastaaPoista
 5. täs on sitä jotain suomi senku parans edellisest !!!!!! ja ku suomi voittaa se voittaa kunnolla !

  VastaaPoista
 6. Ihan jotain sanoinkuvaamattoman mahtavaa!!!

  VastaaPoista
 7. Ton ruotsalaisen hepun ilme on ehdottomasti paras näissä kisoissa! :D

  ja niin, JEEEE!!!! Oottehan twiitannu jo Lepistölle onnittelut? ;) (btw onhan se jo poikaystävälistalla, onhan?)

  Ei vitsit, niin hiton siistii...

  VastaaPoista
 8. IHANAA LEIJONAT IHANAA ! MAAILMANMESTARI MAAILMANMESTARI SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI ! tätä on odotettu KIITOS LEIJONAT !

  VastaaPoista
 9. Mulla meinas palaa pinna, kun ei anywhere tv halunnu toimia ollenkaan ja näin ollen missasin ekan erän täysin. Onneks siinä ei tapahtunu mitään. Sitten loppumatsin näin kyllä mutta pätkivää oli meno. No parempi sekin kuin ei mitään. Sit ku livematsi oli ohi rupes kanukkitv:kin näyttää matsia jälkikäteen. *eyeroll* Joku samperin lacrosse-finaali oli tärkeempi näyttää suorana. Mutta me voitettiiiiiiiiiiiiin!!!!! :D :D

  VastaaPoista
 10. Baarissa oli tunnelmallista seurata peliä, mutta yksi suht nuori porukka (18v-20v) sei meikäläisellä otsasuoniston tykyttämään muutamaan otteeseen.

  Ensinnäkin kun yksi ruotsalaispelaaja kaatui ja otti ilmeisesti osumaa suuhun/hampaisiin, niin tämä porukka kävi mylvimään "muahhahhaa ruotsihomolle ihan oikein buahahaha mee kotii itkee ja kattoo homopornoo!"

  Yhtä kypsää kommentointia tuli myös pari muuta kertaa ko porukalta, mutta tuo loukkaantumiseen liittynyt oli jo vähän liikaa.

  Tottakai sitä haluaa oman maan voittavan, mutta jossakin se terveen järjen raja menee ja haluaako jotkut oikeasti että vastapelaajan joukkueen jäsenet loukkaantuvat tai satuttavat itseään pahastikkin? En minä ainakaan.

  Nyt tuli poika taas kotimaahan :).

  VastaaPoista
 11. Ahhh, KIITOS LEIJONAT <3

  Ja ton vikan kuvan kattominen saa mut laittoman hyvälle tuulelle! MAHTAVA :D

  VastaaPoista
 12. urheilu voi olla jotain niin mahtavaa, vaikkei olis ees osallisena, niin suuret voitot voi silti tuntua aivan IHANILTA <3
  kaikista ärsyttävintä tässä vaan on ne kaikkien tyyppien joita ei kiinnosta facebook-statukset jossa ne ilmasee sen ettei niitä kiinnosta. wtf? miksi sitte jauhatte asiasta! grr ;)

  VastaaPoista
 13. haha toi vika kuva on niiiin paras :D !

  VastaaPoista
 14. Suomi oli kyllä hyvässä vedossa :D Muute ei liity tähän aiheeseen yhtään, mutta miten ootte saanu noin paljon lukijoita? ._.

  VastaaPoista
 15. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  Aivan mahtava fiilis on vieläki! :DD


  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Nyt poika saunoo
  se kylpee, se laulaa ja huutaa
  kannusta samppanjaa
  Meidän poika on tullut kotiin! Nyt poika saunoo
  se valvoo, se riekkuu ja rällää
  katseella mällää
  Meidän poika on tullut kotiin!

  Granlund<3

  VastaaPoista
 17. nauroin kans noille ruattalaisten ilmeille :D MUT IHANAA SUOMI ♥

  VastaaPoista
 18. Joo, mun ei niin pitäny kattoa noita pelejä, mutta tosta Suomi vs. Venäjä pelistä jäin koukkuun, niin olihan se pakko kattoa finaalikin! Tätä uskomattoman hienoa fiilistä kuvaa hyvin Pojun "Poika saunoo" - biisi. Siis ihan uskomaton fiilis vieläkin, vaikka on jo pari päivää menny finaalista. Eilen Kauppatorilla oli kans ihana yhtenäisyydentunne, miten ihmiset on niin innoissaan tosta voitosta, onhan se ymmärrettävää. On tää hieno juttu! IHANAA LEIJONAT, IHANAA!♥

  VastaaPoista
 19. Hieno voitto oli kyllä!
  Ihan mielenkiinnosta nyt kuitenkin kysyn (jos teillä nykyään edes on enää tapana vastailla kommentteihin), että mitäs mieltä te olette tästä Leijonien juhlahumusta, ja tavasta esiintyä esim. Torijuhlassa?

  Kauheasti valitusta ja järkyttynyttä mielipidettä "poikien" hirrrveästä humalatilasta ja örveltämisestä, että "överix meni". Itse en nähnyt mitään kamalaa tässä juhlassa, mutta aina löytyy kovan luokan valittajia, jotka löytää ne kaikista huonoimmat puolet mahtavimmistakin jutuista.

  Että mittee mieltä? :)

  VastaaPoista
 20. Anonyymi: Oltiin sitä mieltä, että ainahan noita maailmanmestaruuksia on noin juhlittu (ihan salee sillon 16v sittenkin) mut aiemmin ei vaan oo kaikki menny "suorana" nettiin jne. On vähän erilaista kun sillon ennen vanhaan... (Toisen)kerrankos sitä vaan maailmanmestaruus jääkiekossa voitetaan :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.