moretolove

white

white

maanantai 9. toukokuuta 2011

No siitä puutarhanhoidosta...

Muutama kyselikin jo tovi sitten istuttamieni Ikea-yrttien ja kukkien perään ja nytpä seuraakin pientä tilanneraporttia puutarhastani... ;) Viikonloppuna on tullut taas viherpeukaloitua ja touhuttua ulkona. Kyllä näillä keleillä kelpaa!


Auringonkukat itivät oikein mukavasti ja jaoinkin nuita versoja(?) omiin pieniin kuppeihin. Vierailevalta raadilta sain kuulemma palautetta, että vähän turhan kuivia ovat... Nonoo...


Yrteillehän kävi niin, että kaksi niistä ruukuista huitasin melkein heti lattialle ja basilika onkin ainut josta tuli kunnolla näitä ite kasveja :D Kaipa näitä pitäis nyt sitten jakaa erillisiin ruukkuihin. Ja en vielä luovuttanut niitten kahen muun kanssa, vaan aijon vielä yrittää.


Tänään ostin myös Rautia-reissulla hillittömien multasäkkien lisäksi RoosaNauha-yrttiruukut, joissa on kolme (oikein hyvinvoivaa) yrttiä ja tietty ihanat pinkit ruukut ja alusta. Tykkään! Hintaa oli 12,90€ ja 10% hinnasta menee rintasyövän tukemiseen. (EDIT: Eli siis tutkimuksen tukemiseen ;) Kannattaa kirjotella postausta samalla kun on skypepalaverissa ;))


Love it!


Istuttelin tuossa myös ruukkuun Suomalaista rucolaa, jääsalaattia ja tavan salaattia jotka ostin ihan valmiissa ruukuissa. Lehdet meni tietty avocado-kana-ananas-salaattiin joka muuten maistu suht hyvältä tuon Venäjän kukistamisen ohella... :)

Ja niille jotka videota nuista ihmenappuloista kaipasivat niin täältä löytyy! :)

Huomenna jännät kuvaukset... HUIII! :)


4 kommenttia:

 1. Vai että 10% rintasyövän tukemiseen :D Ihana Mimmi!

  VastaaPoista
 2. Noi Roosanauha-yrttiruukut on ihania, tahtoo! :)

  VastaaPoista
 3. Rakastan teidän blogianne ja olette hurjan suloisia molemmat!

  Ps. "10% hinnasta menee rintasyövän tukemiseen. " ehkä tarkoitit rintasyöpätutkimusta etkä itse rintasyöpää ;)

  VastaaPoista
 4. Heips, nuo basilikat kannattaa koulia erikseen heti kun toinen lehtipari on kasvanut! Muuten ne juuret ehtii kasvaa sen verran että ne sotkeutuu ja vahingoittuu kun niitä yrittää saada erilleen. Ite oon laittanut niitä sit kasvamaan ja oottelemaan ulos istutusta katkaistuihin maitotölkkeihin. Voi olla tiedossa, mut aattelin vihjasta jos ei vaiks ookaan. :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.